A Magyar Kétfarkú Kutya Párt létezésének értelme, avagy az ellenzéki szavazó menekülése

Nem különösebben katartikus élmény mostanában ellenzéki szavazónak lenni. A liberálisok és segédhadaik (szocialisták, kommunisták, nyilasok, zöldek) ezer éve nem nyertek választást.

A Fidesz 13 éve minden választást megnyert és mindegyiket kiütéssel. Most már ott tartanak, hogy azt hívják győzelemnek, ha legalább öngól nélkül lehoznak egy meccset, de így se sikerül győzelemittas tömeggé konvertálni a vert hadaikat. Jelen dolgozattal a győzelem katarzisát, a kivezető utat szeretnénk megmutatni az ország hangulatát (átlagszámításkor, kommenteléskor, külföldi orgánumnak történő nyilatkozáskor, antidepresszáns statisztikánál) erősen lerontó ellenzéki felebarátainknak.

Sosem szabad lebecsülni még egy apró rossz cselekedetben rejlő kárörömöt sem, ennek jegyében írtam alá a MKKP ajánlóívét a Moszkva téren. Nem csak azért, mert egy vonzó fiatal hölgy állt a pultjuk mögött, hanem azért is, mert mindezt más ellenzéki aktivisták látóterében tehettem meg, akiket nyilván és remélhetőleg idegesített a dolog. De legfőképpen, mert ezzel akartam példát mutatni az ellenzéki szavazóknak, legalábbis azoknak, akik még fenntartják az agyműködésüket.

Épelméjű ember nem tekintheti öncélnak csupán azt, hogy ne a Fidesz kormányozza Magyarországot, nem gondolhatja azt, bármi ami jön, utána az jobb lesz.

Mert valljuk meg, aki tényleg Gyurcsányékat akarja visszatenni a hatalomba, aki MSZP-P, DK, LMP, Momentum, Jobbik koalícióra akarja bízni az országot, az nem nagyon törődik a következményekkel. Arról még az ellenzéki szavazók, sőt a liberális értelmiség nem dühöngő fázisban lévő tagjai is egyetértenek, hogy ezen pártok egyenként alkalmatlanok a kormányzásra. Merész következtetés az, hogy együtt tovább csökken az alkalmatlanság-faktoruk, és nem összeadódik. Az elmebajaik típusai alapján inkább a szorzás a helyes művelet, aztán még egy négyzetre emelés, hogy az alkalmatlanságukat meghatározzuk.

Egyetlen olyan választás van, ahol a Fidesz és az ellenzéki szavazók közötti távolság nem olyan nagy, hogy lehetetlenné tegye az utóbbiak számára a józan számítást.

Kedves Ellenzéki szavazók!

Nem teljesen mindegy nektek, hogy kit küldtök Brüsszelbe megszavazgatni az Európai Egyesült Államokhoz vezető mindenféle okos javaslatokat? A Fidesz, bárkire is szavaztok, 13-14 képviselőt fog az EP-be küldeni. De ti egy hatékony koordinált szavazással kinyírhatjátok, megalázhatjátok, rendre utasíthatjátok és visszaküldhetitek a civil életbe azokat, akik az elmúlt hét választáson a vereség élményében részesítettek benneteket!

Ha a MKKP-re szavaztok pontosan azt kapjátok, amit akarok. Az MKKP megígérte, ha nyernek, külföldre mennek. Ha egy vagy két képviselőjük bejut az EP-be, ezt konkrétan az EU pénzén tehetik meg. Tutira vehetnétek, hogy ők be fogják tartani az ígéretüket. És az egész liberális politikai elit, jobbikostól a vérkomcsikig, belehalna a szégyenbe, ha a Kétfarkúak lenyomják őket. Persze nem, hiszen pont ez a baj a jelenlegi ellenzéki elittel, hogy alkatilag képtelenek a szégyenkezésre. De a párttagságok így talán ráébrednek a kontraszelekció hátrányaira, feloszlatják magukat, és lehetőséget teremtenek olyan pártok megszerveződésére, amelyek nem tartalmaznak Gyurcsányt és hasonló ágenseket.

A tréfát félretéve, az MKKP nem a Fidesz közvetlen ellenfeleként, hanem az ellenzéki pártok létének feleslegességének felismerése mentén keletkezett. Tagjait, aktivistát elkeseríti az, hogy a magukat komolynak gondoló pártok mennyire viccesek és ezt megpróbálják megmutatni nekik és a szavazóiknak. Erőfeszítésüket eddig nem koronázta siker, de létük értelmét mindenképpen bizonyították. Az MKKP-től ugyan semmi jót nem lehet várni, viszont cserébe kárt sem csinál.

Ugyanez nem mondható el a „valódi” ellenzéki pártokról.

Minden az MKKP-ra adott szavazat, minden nekik tett gesztus elősegíti a magyar közélet megtisztulását, azt, hogy olyan ellenzéki pártok jöjjenek létre, amelyek például nem cselekszenek látványosan a szavazóik érdekei ellen.

Az EP választás egy lehetőség minden ellenzéki szavazó számára, hogy eddigi bűneit jóvátegye és helyes irányba igazítsa az ellenzéki politikát.

Haladók számára azt is javaslom, hogy szavazzanak nyugodtan a Fideszre, azzal elősegítik, hogy Magyarország ne az Európai Egyesült Államok Dobrev Klára helytartó által irányított tartományaként fungáljon a továbbiakban. Egyrészt így végre megtapasztalhatják az ellenzéki szavazók is a győzelem ízét, másrészt pedig továbbra is lehetővé teszik szeretett pártjuk az MKKP -nak a működését. Ugyanis az Európai Egyesült Államok tartományaiban be lesznek tiltva helytartóilag a vidám pártok.

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Már több mint ezer magyar “pszichológus” tett hitet a genderideológia mellett!

Hatalmas port vert fel egy olyan mesekönyv, amely nagyon eltér a szokásostól. A folyamatosan „fejlődő” …

12 hozzászólás

 1. POROSZLAI RÓBERT

  jó cikk, köszi.

 2. “Sosem szabad lebecsülni még egy apró rossz cselekedetben rejlő kárörömöt sem, ennek jegyében írtam alá a MKKP ajánlóívét a Moszkva téren.”
  MMmmmmm. Moszkva tér. Ne tessék már a szegény vidékit megvezetni! Olyan tér nincs is! Ráadásul lövedékeket,meg bombákat találtak ott,valamint hirtelen eltemetett II. világháborús halottakat.
  Miközben Széll Kálmán tér a neve.
  Persze rosszalkodni azt szabad. Meglehet nagy hülyeség,hiszen ez a párt innentől önt szavazónak tekinti,sőt büszkélkedhet is ezzel. Mi több,így lesz meg a néhány ezer aláírás,ami az indulásukhoz kell.
  Javaslom,legközelebb kutyapiszok szedésére alkalmas zacskót ajándékozzon ezeknek,s ne az adatait.

  • gyurcsányiviktor

   Ócska sunyi söpredék ez az mkkp. Vessenek egy pillantást a vezérükre.
   A saját pénzükön bohóckodjanak, ne a mi pénzünkön !
   Éppen elég sz..házi pártot kell eltartanunk, de ez már több a soknál.

 3. A DK meg a Momentum a viccpart hello, valamit benezett a cikkiro.

 4. Cenzúrázol? Aljas, hazug, féleszű! Nem ment meg a lebukástól, utálattól! Más is rájön idővel, ki vónál!

 5. A Remete levele az, új pártokról,
  Kedves komám!
  Képzeld már el, újra feltámadtak az agitátorok, mint kocsmába járó, sok szomjas torok. Oszt meg akarnak győzni, lépjek be a pártjukba, támogassam őköt, mint nyomorékot az ő mankója!
  Rögtön az jutott öszömbe, „szegény az eklézsia, oszt maga harangoz a pap!” Maga jár a pártelnök a maga elbolondítható hívei után! Egymásnak adják a kilincset, akarom mondani a vízfelé lógó faágat amibé kapaszkodnak, hogy átgázoljanak, dekungomhoz kívánva jutni! Gondolják tán, itt még nem járt másik párt szélhámos, biztos madár vagyok, mint a felettem lakó, fészeklakó, osztán az ű kívánsága szerént fütyűlöm az ő, bül-bül édességű ostobaságát majd! Új, de csak a próbálkozásban, hogyan tudna lopni ő es! (Mer mindöggyik milliárdos lett, politikus gazemberek útjára lépő! Ibolyka, Kuncogó, Ferke, Viktorka! Felsorolni, észbe tartani es nehéz őköt!) Csak be kell ugranom néki, mint békának a vízbe, ha róka közeledtét meglátja! No, azt se mondja Adjonisten, csak azzal kezdi, mit ad, az ő pártja nékem, csak hívének szavazójának kéne lennem, hogy a jelőlő lista pízt felvehesse! Abból juttatna néköm is! No, itt van a döglött kutya elhantolva, vigyorogtam befele magamba! Kibújik a szög a zsákból, mint nőt kívánó vizelője, ha szaporító szándéka felébred!
  Azér hagytam, hadd beszéljen. Mög, kíváncsi lettem ű mekkorát mer hazudni? Gondoltam, colostokot kérjem e mindjárt, mint Gazsi cigány. Megmérni, mekkora lóizét fogok én tőlők kapni a szavazatimért! Tudom én, engem néz madárnak, aztán úgy tesz, mint felettem elrepülő. Magasrúl szar le! Szóval szaporodnak, mint patkány a terménytárolóba, betakarítás szagára, ezök meg a választásra! Azt hiszi a sok marha, híg agyú, rögtön elhiszik, amit ű mond, az olyan igaz, mint a LOTTÓ nyeremény biztossága! Tudod, édös egy komám! Ez, a majom, azt se tudja, „Mindenki olyan hülyének néz mást, amilyen maga”! Akkora bátorsággal néz hülyének, majd kiröhögtem a szemibe! Mögtűrtőzttettem magam, ahogy attúl is, belé ne rúgjam a Bódvába!
  Igy aztán békében, kölcsönös ígérgetésekkel váltunk el, mint házastársak, pokolba kívánva a másikat! Veled mi van? Te, hogy tűrőd, viseled el e frissen támadt barom fiakat? Isten adjon nékünk türelmet! Minden marhát agyonütni nem lehet! De fejét addig kéne ütni, míg párt alapítási nyavajáját kiheveri, két év kórházi ápolás után!
  No, Isten megáldjon, írhatnál néha! Élsz-e halsz e, megvagy e még, magad csendes, dühöngésed közepette!
  2017. 09. 17.

 6. A kétfarku kutyapárt is ragaszkodik Gyurcsánynéhez , hogy öt küldjék brüsszelbe, hátha Gyurcsányné ott megalakitaná a három tökü macskapártott.

 7. Hát, így van ez

  Ezeknek az idiótáknak már a párttá történő rendeződése is egy vicc. A további “tevékenységüket” meg kár megemlíteni is, mert pont olyan, mint az egész gittegylet:
  Se füle, se farka !!!! (nemhogy két farka, egy farka sincs !!!!!)

 8. Az ellenzéki szavazónak lrvei már nincsenek, csak érzelmei.

 9. Aki egy viccpártra szavaz, az más aljasságra is képes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük