Nemváltó operációkat propagál a haladó média


Ma reggel az Index azzal kedveskedett az álmos olvasóinak, hogy egy nőből férfivá operált ember átváltozásának történetét meséli el, zömében képekben. Ostobaság, Index a neved. Értelmetlenség, Index a neved. Betegségpropaganda, Index a neved. Antihumanizmus, emberellenesség, liberalizmus a neved.

Nem nagyon van erről mit mondani, hiszen rég elértünk már a szólásszabadság végéhez, az Index ahhoz a végéhez, ahol mindent lehet, mi meg ahhoz, ahol már semmit sem. Itt az ideje, hogy elemezzük az elmebetegek szólásszabadságának következményeit, és tiltakozzunk minden eszközzel, hogy pszichiátriai és genetikai megbetegedéseket a társadalom számára, mint kívánatos és szükséges állapotcélt, reklámozni lehessen.

Jelen esetben egy olyan ember történetét reklámozza, az „új normalitás” részeként, aki női testbe született, de abban nem tudott létezni és ezért férfivé akart válni. Jelen pillanatban a hormonkezeléseken már túl van és az átalakító műtétekre vár. Az eredetileg a Reuters által közzétett képeken régen szomorú volt, a legutolsókon pedig már mosolyog, írja az Index. Menyasszonya is van.

Az ordas, elmebeteg és természetesen a legsúlyosabb hazugságokat tartalmazó „nagykép” lényege az a teljesen téves állítás, hogy a legprimitívebb tüneti kezelésen kívül itt bármi lényeges, orvosilag, pszichiátriailag releváns történt. Az Index és bűntársai, és a többi hülye itt csak azt a hitét akarja ráerőltetni az olvasókra, hogy a hipermodern orvosi technológia használatával a biológiai nem megváltoztatása lehetséges.

Ez nem igaz.

Ez egy hazugság. Egy tudatos, aljas, végletesen embertelen és gyilkos hazugság.

Okaként a vulgáris liberalizmus mellett azonos súllyal szerepel a totális természettudományos műveletlenség. A fizikai és a biológiai valóság tényeinek, a nyugati természettudomány minden eredményének a teljes figyelmen kívül hagyása és harcos tagadása.

Vannak gyógyíthatatlan betegségek, megváltoztathatatlan állapotok, fizikaiak és pszichikaiak is, amelyek nem gyógyíthatóak, pontosabban belőlük valamiféle átlagos emberi állapot nem állítható vissza. Az ember, az elméjével és az értelmével együtt a természet egyik legbonyolultabb alkotása, amely számtalan módon lehet szörnyű annak az emberi elmének, léleknek, személyiségnek, embernek, aki ennek a testnek (rendszernek) a része.

Nem tulajdonosa, nem működtetője, hanem a része, nem vele, nem benne él, hanem szétválaszthatatlanul, elkülöníthetetlenül térben és időben vele egy.

Az emberi értelem beavatkozásai ebbe a rendszerbe, a gyógyszerek és a pszichoterápiák hatásai sokszor csak szimbolikusak, habár kétség kívül sokszor látványosak egy ideig. De arányaiban a modern orvostudomány az egyes emberi fizikumba és lélekbe csak egészen csekély mértékben képes értően beavatkozni. Nőből férfit, férfiből nőt nem tud csinálni, ahogy öregből fiatalt sem. Műtétekkel és hormonokkal a felszínt és kis részben, tényleg csak a milliomodnyi részében, vagy ennél is kevésbé a belsőt tudja megváltoztatni, a lényegből semmit.

A betegünk ugyanúgy egy szerencsétlen nő marad, akit külsőleg felszínesen és kis részben hormonálisan férfiassá változtattak, a lényeg érintése nélkül. Genetikailag továbbra is nő. Egy eltorzított nő. Nem gyógyították meg, nem tették férfivé, csak illúziót adtak neki, általában nem is hosszú időre. Az ilyen embertelen és orvosilag is rendkívül kétséges beavatkozáson átesett emberek ugyanis megrázóan magas arányban hamarosan megtapasztalják azt, hogy pont ugyanannyira szörnyen érzik magukat, mint a folyamat előtt. Öngyilkossági rátájuk erről mindent elmond.

Nem átalakító műtétek, hormon- és gyógyszeres kezelések nincsenek. A nevük is hazugság. Az ilyen eljárások egy illúziót kínálnak csupán, iszonyatos áron, visszafordíthatatlanul.

Aki ilyenen átesik, elveszti a testét, soha többé nem lehet már fizikailag egészséges nő vagy férfi.

A szélsőliberális ideológia, amely a modern technológia omnipotenciájának primitív hitével párosul, nem hajlandó elfogadni, hogy van lehetetlen, hogy van megváltoztathatatlan. Csak azért, mert vannak látszatmegoldások, mert bizonyos látványbeavatkozások technológiailag lehetségesek, ezeket az emberi értelem brutális megcsúfolásaként hirdeti, mint a biológiai nem megváltoztatásának valóságos lehetőségét. Részben ideológiai, részben anyagi érdekből a szélsőliberális sajtótermékek kampányszerűen reklámozzák ezeket a beavatkozásokat, nyilván abból a célból, hogy ezzel a számtalan másik, hasonlóan tudományosan lehetetlen és értelmetlen ideológiai elmebajukat is promotálják.

Nem lehet nemet váltani, nincsenek nem átalakító orvosi eljárások, viszont vannak olyan állapotok és betegségek, amelyekből nincs menekvés.

A nem átalakítása számtalan különböző okból eleve lehetetlen. A nemi identitás felszámolása, relativizálása, elbizonytalanítása nem csak a kultúránk elleni támadás, hanem egy primitív, ostoba, gonosz kísérlet arra, hogy az embert elszakítsák a biológiai, genetikai alapjaitól. És természetesen teljes egészében felszámolják a kultúránkat.

Aki ezt a tudományunk jelenlegi szintjén lehetségesnek tartja, az nem értelmes lény, hanem súlyosan gyengeelméjű. A liberalizmus és a liberálisok egy olyan egybites ideológia agresszív fanatikusaivá váltak, amely mindent a szabadság szempontjából ír le.

A természeti törvények negligálása ideológiai okból pedig olyan súlyos elmebaj, amire már nincsenek szavak.

Értékén kell kezelnünk az értelem, a tudomány elleni ideológiai támadásokat, mert ez az őrület pillanatokon belül felzabálja a társadalmunkat, a kultúránkat, sőt pillanatokon belül a mindennapi normalitást is.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Német villámháborús tervek Oroszország ellen 2024 tavaszán

  Csak nehogy kitalálják az oroszok, hogy Németországot is nácitlanítani kell. Ezt ugyanis a németek maguk …

17 hozzászólás

  1. Norman Bates is szívesen átoperáltatta volna magát nővé, mert így mindig be kellett öltöznie a saját anyjának. Kár, hogy nem volt rá lehetősége, mert az ő korában még nem volt elég haladó a világ.

  2. csakafidesz

    Sokkal normálisabb lenne, ha ezeket a pénzeket rákszűrésre és rákterápiák tökéletesítésére adnák. Akinek halt már meg hozzátartozója, anyja, apja csont-bör állapotban az tudja miről beszélek.

  3. A képen látható két példány az Éti-csiga fajtából,éppen „szeretkezik”.
    Teljesen véletlen lehet a dolog,de a férfi részük,a másiknak a női részével egyesül. Soha nem a női rész a női résszel. Vagy a hím rész a másiknak a hímrészével. 🙂
    És még csak hormontablettákat sem szednek. Náluk,ez a normális.

  4. Tulajdonképpen a háttérhatalom a meddő, ivartalan hangyatársadalom kialakításán mesterkedik. Az a vágyuk, hogy minden ember elveszítse a képességét a normális életre, de főként a szaporodásra. Abban egyetérthetünk Paranoid Androiddal, hogy nem fog sikerülni, mert a biológia nem engedi a megcsúfolását, de attól még tény, hogy a tanult tehetetlenség elérésének és az emberiség buta zombivá alakítása mégis célként lebeg az elit előtt, ahol majd ők döntik el ki szaporodhat, ki nem.
    Komolyan: egy olyan agresszív emberszerű hímekből harcosfaj kialakításán dolgoznak mint a Csillagkapu Atlantisz sorozatban a lidércek. Akikkel majd ki lehet menni a világűrbe más bolygókat letarolni.
    S most nem az a kérdés, hogy lehetséges-e (szerintem sem), hanem az, hogy őkelmék elhiszik, hogy tényleg elérhető a nők kiiktatása a társadalomból és a szaporodást egy-egy lidérckirálynő petesejt készletével és mesterséges méhhel megoldani. Mert ők tényleg elhiszik.

    • Nem a replikátorok az igazi?

      • Á, dehogy akarnának replikátorokat, kedves Khm. Azok csak gépek. A háttérhatalomnak élő, érző, szenvedő alapanyagok kellenek. Ha csak robotokat uralnának hol maradna az élmény?
        E pszichopata hüllőelitnek legfőbb napi betevő élvezete mások fizikai és/vagy szellemi kínzása. Milyen jó szórakozás hát uraságaiknak látni a senemnő-senem férfivá nyomorítottak kínlódását.

        • Ahogy láttam a sorozatban,TANULNI képes gépek.
          Márpedig az olyanoktól Isten óvjon minket. Nagyon jól kordában lehetne tartani vele az embereket. Vagy akár ki is irtani.
          A hülyékről csak annyit,hogy mindig is voltak. Kínlódjanak ahogy akarnak. A régebbi századokban,ügyesen helyükre tették őket.
          Nem mondom,hogy szép cselekedet,DE! NEM HAGYTÁK A KIVÉTELEZÉSÜK OKÁN,a NYAKUKRA NŐNI EZEKET!
          Valahol már írni merészeltem,hogy a pozitív diszkrimináció,is diszkrimináció!

        • Még egy gondolat a „hüllőelitről”.
          MINDIG egy kisebbséget,tolnak az orrunk alá,hogy ne legyen időnk a tetteikkel foglalkoznunk. Pontosan,mint a határt meghágni akaró „alakulat”,mikor gyereket dobtak át a dróton. Az elv,ugyanaz. A lényeg,a bűneik palástolása.

  5. Születéskor mindenképpen kiderül, hogy mely külsô nemi jegyek alapján tartozunk az egyik, vagy a másik oldalra.

    Kevés kívétellel elôfordulnak kromoszóma rendellenességek, amelyek esetleg késôbb korrigálhatóak lehetnek, azonban teljes átváltoztatás az eddigi ismeretek szerint, csak testi és lelki szenvedést idéztek elô.

    A természet, vagy egy földöntúli lény, valahogy jól eltervezte az élôlények pólusait.
    Majdnem mint a számítástechnikában „0” és „1”!
    Ennyi az egész, de mûködik IS!!!

  6. Én is így gondolom! A „nővé operált” férfi sem lesz nő, csak egy megcsonkított férfi…

  7. A genderfaragó liberálisoknak javaslom a zsákban futást, csak kicsit másképpen, mint a fejreállított nemváltó szerepükben. Húzzanak a fejükre óvszert, vagy neylonzacskót és fussanak, míg beérkeznek a társadalmi nemük céljába. Aki tovább fut, nem ér a játék, mert a fejre húzott eszközt nem szabad kilikasztani.
    Egyébként az egész dolog nem játék, még saját maguknak sem.

  8. Az ember azt szeretné, ha az lenne a valóság, ami eszébe jut. (Isten szeretne lenni.)

    A középkorban a vallás nevében azt keresték,hogy van-e szárnya az angyaloknak.
    Ma a szabadság-vallás nevében azt keresik, hogyan lehetnék az, ami szeretnék, ami eszembe jut.

    Túltoltuk ismét.

  9. Ha hasonlatot kellene mondanom, akkor Galilei jut eszembe. Ő is mondta a papoknak, hogy nézzenek má’ bele a távcsőbe, de nem, ők nem néztek bele. Mert az eszme a fejükben volt, nekik nem volt szükségük a tényekre.

    A vicc az, hogy ők azonosítják magukat Galileivel, mert nagyon okosnak képzelik magukat. Pedig ők a papok.

  10. Rakovszky István

    Én az index szerkesztőségének is nem-váltási operációt ajánlanák:
    A nőnemüek ültetessék át a fejöket egy kan disznóra, mig a férfiak feje egy-egy kocára lenne átültetve‼
    ez is annyira természetellenes, mint amiről írnak‼

  11. Szabadavélemény?

    Idióták gyülekezete! Sajnos, nagyon nagy csarnokot lehetne számukra építeni (nagyobbat, mint a Hit gyülekezetéé)!

    MI LESZ, HA EGYSZER EZEK AZ IDIÓTÁK KITALÁLJÁK, HOGY ÚGY SZERETNÉK, HOGY A NAP FORDíTOTT IRÁNYBAN MOZOGJON AZ ÉGBOLTON?

    Illúziókeltéssel ezt is megoldják? Tényleg idióták bandája, de már itt nálunk is növekszik a számuk!

  12. ha a biologia alapveto megallapitasait tagadjak nem kellene itt megallni. Rogton folytathatjak a fizika alapveto torvenyeinek tagadasaval – mondjuk a gravitacioval. Demonstrative le is ugralhatnanak legalabb a 10. emeletrol (ilyen magassagnal a tulelesi valoszinuseg minimalis). Kaphatnak aztan posthumus Darwin dijat. Egy ilyen esemeny mar rovidtavon pozitivan hatna a populaciora. De fura modon ezt valamiert nem teszik.

    Egyebkent akik ma 6 ev koruli gyermekek nemvalto, pubertast keslelteto beavatkozasainal segedkeznek barmilyen szerepben vagy ezekhez az altudomanyos dolgozatokat irnak kaphatnanak valami Doktor Mengele dijat, arra a keves idore amig a nekik jogosan jaro eletfogytiglani bortoneveiket megkezdik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük