A szokásos heti iskolai tömegmészárlás az USA-ban (17 halott)

Az USA ugyebár egy társadalmi kísérlet, a népek nagy olvasztótégelye. Ezt az olvasztást az első percektől kezdve mindenféle robbanások kísérik, de a johnson-i „nagy társadalom” óta ezek a problémák egyre nagyobbak, a liberalizmus ideológiai győzelme óta pedig az amerikai társadalom megszűnése figyelhető meg.

Amerika az ötvenes évekig csak az európai fehér embereket óhajtotta integrálni az amerikai álomba, a feketéket és az indiánokat, meg senki mást nem. Azon is mélyen el lehet gondolkozni, hogy az egymáshoz külsőre és habitusra, valamint vallásra hasonló, de különböző etnikumú fehér emberek integrációja mennyire sikerült jól, de ez most Amerika legkisebb problémája.

Amerika a különböző rasszok és etnikumok, törzsek, vallások és kultúrák integrálhatóságának tökéletes kudarcát mutatja.

Amerikában mindig is párhuzamos társadalmak működtek, Amerika most már csak számtalan párhuzamos társadalom együttélése, amelyek közül egyre több akar kizárólagos jogot formálni az ország erőforrásaira. Tulajdonképpen mindenki azt üzeni mindenkinek, hogy nem akar a másikkal együtt élni.

Mindez együtt jár az amerikai individualizmus fokozódásával, miközben a nagyvárosi virtuális, de halálosan komolyan vett etnikai vagy szexuális perverziókon, valamint egyéb elmekórtani tüneteken alapuló virtuális közösségek militarizálódnak, és fokozatosan, de egyre gyorsuló ütemben bontják le a legalább elemi szintű integrációt biztosító normalitás szövetét.

Amerikában polgárháború van, számtalan (térben és időben még) lokális polgárháború, amelyek még nem értek össze, de az apokalipszis filmeken nevelkedett amerikaiak számára természetes végkifejletként vezetnek el a túlélők szűk és exkluzív csoportjához. Amely persze csak a filmekben felel meg a politikai korrektség követelményeinek (ami ma azt jelenti, hogy fehér ember nem lehet „túlélő”).

Az USA-ban minden nap van iskolai fegyveres incidens (Eufemizmus alert!!!!), csak hála Istennek, nem mindegyik sikerül olyan jól, mint a mai.

Képzeljük el azt a „kultúrát” amelyben naponta látogat be valaki az egykori iskolájába nagykaliberű ismétlőfegyverrel megtorolni az iskolai sérelmeit! A dolgot különösen elgondolkoztatóvá teszi az, hogy alapesetben legfeljebb csak egy-két áldozat, de sokszor egy sem köthető az elkövetőhöz, a többiek azok közül kerülnek ki, akik éppen szembe jönnek.

A szabadság hazájában az etnikai, vallási indokok, a gondozatlan pszichiátriai betegségek, a tömeges marginalizálódás, a totális anómia-érzés, a közösségek teljes megszűnése, a közösségnélküliség kényszerré válása mindig rejtve maradnak, mert azok nem felelnek meg a politikai korrektség elmebeteg feltételeinek.

Már nálunk is felütötte a fejét az az ostobaság, hogy az elkövető egyéni életsorsában, „huzalozásában” keresik a hibát. Ez azonban totális tévedés. A dühöngő őrültek minden társadalomban gyakoriak, viszont az integrált valódi közösségekben a közösségi (családi) odafigyelés és a közösségi nyomás féken tartja őket. Elég csak nálunk a genderesekre és a feminácikra gondolni, számtalan dühöngő őrült, akik valahogy pontosan tudják, mekkora sallereket kapnának, ha be akarnának türemkedni az óvodákba, és el akarnák magyarázni a kislányoknak és kisfiúknak, hogy ők nem is azok.

Amerikában már ők is szabadon tombolhatnak, miért csodálkozunk, hogy másfajta őrültek is azt gondolják, hogy szabad a vásár.

Saját tapasztalatból állíthatom, hogy meglepő ok-okozatokat lehet felfedezni az ámokfutások elmaradásának hátterében. Volt dolgom egy helyi elmebeteggel, aki vasvillával kergette az utcán játszó gyerekeket. A rendőrség és a pszichiátriai kezelés hatástalannak bizonyult, az eset rendre megismétlődött, egészen addig, míg az egyik felháborodott atya egy sötét éjszakán a kocsmából hazatérő elmebetegünket egy rövid, tíz perces kezelés során meg nem gyógyította.

Bárcsak bemutathatnám az „előtte és utána” állapotot, onnantól még rá is mosolygott a gyerekekre, ha azok a háza előtt zajongtak.

A közösségi odafigyelés és gyógyerő szép példája, hogy a gyermekek apái közül kettő-három egy darabig hetente felkereste még (nappal) és féltő aggodalommal megkérdezte tőle, hogy nem zavarja-e a gyermekek zajongása. Hát nem zavarta.

A közösségi nyomást és büntetést nem helyettesíti a személytelen és névtelen hatósági intézkedés, amely a helyzet pontos ismerete nélkül, reménytelen bizonyítási helyzetben, alkalmatlan jogszabályok keretében kellene megtenni.

Amerikában azonban a lakosság jelentős része már teljesen izoláltan létezik, az emberek tömegei nőnek fel közösség nélkül, tömegben, de teljesen magányosan.

A szociológusok és a pszichológusok a hatvanas évek nagyvárosi tapasztalatai alapján már ötven éve figyelmeztetnek ezekre a következményekre, de a szabadságra és az emberi jogokra hivatkozva a liberálisok kiirtották a pszichológiából és a szociológiából ezeket a tapasztalatokat, sok területen gyakorlatilag liberális áltudománnyá silányítva őket.

Pontosan tudjuk mi vezet az amerikai káoszhoz. Az, amit most nálunk is létre akarnak hozni a muszlimok millióinak betelepítésével.

A közösségeik maradékának szétverése, az összes elmebetegség normalitásként történő ráerőltetése a társadalomra, a militáns kisebbségek erőszakos hatalomátvétele, a mindennapi élet minden elemének perverz eljogiasítása ennek a projektnek a része. A különböző etnikumú, de egészséges identitással nem rendelkező emberek, akiknek csak identitástöredékeik vannak, kénytelenek visszanyúlni a genetikai alapokhoz (mert mást egyszerűen nem tehetnek), amely ebben az esetben a kontroll nélküli agresszió. A minden emberitől megfosztott lét vezet az ilyen értelmetlen pusztításhoz.

Maguk is áldozatok persze, egy normális világban lehet, hogy ők is normálisan tudtak volna élni. De Amerika már nem egy normális hely.

Az amerikai társadalmi kísérlet megbukott. Minden elemében kudarc. Ne engedjük, hogy az amerikai liberalizmus és az európai hatvannyolcas elmebaj nálunk is tovább romboljon.

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A tömegmészárlás a nyugat-európai életforma része

Most olvasom, hogy a Frankfurt mellett Hanauban, egy kurdok lakta vízipipabárban is tömegmészárlás volt, és …

15 hozzászólás

 1. No KÉREM SZÉPEN, HÁT EZ A LIBERALIZMUS. VEHETEK FEGYVERT, MERT JOGOM VAN, LŐHETEK VELE, MERT JOGOM VAN, ÉS KINYÍRHATOK MÁST, MERT MINDENT MEGTEHETEK! Ez a liberalizmus.

  • Ez a Mi Hazánk

   Te egy barom vagy. Ez látszik az értelmes, nagybetűs írásodból, biztos nem hallottad még azt az 1998 óta terjedú apróságot, hogy aki csupa nagybetűvel ír, azt retardált paraszt.

   Pontosan ezen a szinten van a mindanivalód is. Ugyan a roppant színvonalas logikád szerint be kéne tiltani az autókat az autóval elkövetett terrorcselekmények miatt, ettől még hülye vagy, mint a segg, ez ugyanis merő butaság.

   Amerikában jogod van fegyvert venni, bizonyos feltételekkel. De nincs jogod csak úgy lövöldözni vele és nincs jogod kinyírni vele senkit. Nem tudom, hogyan jut el valaki arra a szellemi fogyatékos szintre, hogy olyat írjon, mint amit te idefostál.

   Egy konyhakéssel sincs jogod senkit megölni, pedig jóval egyszerűbb konyhakést venni.

   A liberalizmus nem ez.

   A liberalizmus az, hogy mindent tetves söpredék szarnak mindent szabad, ami másokat irritál, kivéve a normális embernek. Annak egy joga van: tűrni.

 2. A helyzet az, h mégiscsak jár egy hatalmas riszpekt Amerikának ( bár én ezt inkább Franciaországnak és Olaszországnak tartogattam ), mert a megveszekedett liberalizmus, a fékevesztett globalizáció közepette is, hatalmas energiákat mozgósítva őrzik a lángot, a fehér, európai kultúrát. A W.A.S.P-ok ( igen a rock zenekar is!! ) és egyéb ligák, gruppok, szervezetek, tulajdonképpen földalatti mozgalmárként a saját hazájukban vívnak szabadságharcot, az elbitorló, ostoba, számkivetett agresszorok ellen..Egyébként nincs kétségem, h elvesznek ( elveszünk ) mind. Csak az a helyzet, h akkor inkább már a varjak, vagy a delfinek vegyék át az uralmat és ne az emberi génhulladék.

 3. Rabló Idő

  “A közösségi nyomást és büntetést nem helyettesíti a személytelen és névtelen hatósági intézkedés”

  Épp ezért volt nagy hiba volt betiltani a fegyvertelen Magyar Gárdát.

  A cigányság lázadását így csak tejben-vajban fürösztéssel lehet féken tartani. De mi lesz, ha elapad ennek forrása, az eltartók fogyatkozása miatt?”A közösségi nyomás és büntetés” működhet a gyermekét védő szülők révén, de a magányos öregeket nem védi senki.

  Az erőszak “állami monopóliumát” csak a lőfegyverekre és a fegyvernek minősülő – 8 cm-nél hosszabb – szúró-vágó eszközökre lett volna szabad vonatkoztatni.

 4. nem igazán értem a hátteret. ha végcél, vagy legalább is a végkifejlet az anarchia, az kinek jó?
  a milliárdos suttyónak sem jó. annak az kell, hogy ingyédolgozzonaparaszt. a kettő nem igazán fér össze … ha csak nem az a végcél, h egy nihilista barom maradjon végén és becsukja az ajtót…
  szomorú

 5. Derszu Uzala

  Ez a Mi Hazánk és 100 km-nek:
  “És mi a sértő abban,hogy valaki paraszt?Az én apám is paraszt és sokszor én is szívesebben bánnék lovakkal,mint emberekkel.” Fekete István:Téli berek
  Arról nem is beszélve,hogy ha valami oltári baj lesz,akkor a “bunkó paraszt”,me g “büdös paraszt” továbbra is megtermeli a saját élelmét,míg TE,a művelt városi ember ÉHENHALSZ.

  • Aki parasztozik,annak fogalma sincsen a mai agráriumról! A számítógéptől a biológiáig ezer dolgot kell tudni és még akkor sem biztos a siker,mert egy jégverés tönkre tehet mindent. Könnyű a klimatizált irodából lenézni (parasztozni) a gazdálkodót.A továbbiakban pedig egyetértek Derszu Uzalával,ha baj lesz,vagy vasárnap bezár a szupermarket,tényleg éhen hal a “művelt városi ember”.Jelzem:meg is érdemli.

 6. ha a republikánusok nem ragaszkodnának a laza fegyvertartási szabályokhoz, nem kaphatna bármilyen elmebeteg puskát a kezébe.

 7. Nem mellesleg: az USA megalakulása óta az amerikai életfelfogás és a fegyveres erőszak kéz a kézben jár.Onnan kiindulva,ahogyan a földet megszerezték,bezárólag a mai napig.Nincs mit csodálkozni,hogy az unatkozó,céltalan,ideggyenge fiatalok ,akiket hipokrita jelszavakkal” nevelnek”,egy kis valóságra vágynak.Nem teljesül,amit akarok? DURR

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük