Nevetségessé teszi a Nemzetközi Büntetőbíróságot a Benjámín Netanjáhú izraeli miniszterelnökre kiadott letartóztatási parancsa


Na persze a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) már korábban is nevetséges volt – a baj csak az, hogy sokan úgy tesznek, mintha komolyan vennék. Az ICC is egy a kilencvenes évek világkormányzást célul kitűző szervezeteiből, amelyekben semmirevaló hülyék és pszichopaták dolgozhatnak együtt a pszichiátriai tüneteik megvalósításáért.

Akkoriban, ahogy sajnos mostanában is, egy csomó gazember kiválóan álcázza azzal az általa preferált összeesküvést, hogy az egész bolygóra joghatósággal rendelkezőnek tűnő szervezeteket hoz létre és működtet. Ilyen ez a nyomorult ICC is, és ilyen a WHO mostani járványügyi kezdeményezése is, de az EU is pont ilyen projektté vált az elmúlt tíz évben. Elvenni a hatalmat a helyben azt birtoklóktól és feltolni azt valami teljesen beazonosíthatatlan, névtelen szakértői szintre. A hatalom tehát létezik, csak a birtoklói tűnnek el a ködben.

És hát valljuk meg, felebarátaink egy megrázóan nagy része annyira hülye, hogy nem fél az olyan önkénytől, amelynek nem ismeri a forrását. Végül is miért is ne bíznánk meg jobban egy gyógyszergyártó pénzén hizlalt WHO-tisztviselőben, mint a saját orvosainkban, külföldi ügyészekben, mint a sajátjainkban? Vagy mi baj lehet abból, ha számunkra teljesen ismeretlen EU-s biztosok, hatóságok sok ezer kilométerről döntenek a legelemibb életfeltételeinkről?

Az ICC szépsége az, hogy abban a valóságtól teljesen elszakadt idióták és korrupt aljadékok – és ez a két tulajdonság sokszor teljesen jól megfér egymással – első közelítésben komoly jogászoknak, bíróknak és ügyészeknek adják el magukat és jogrendszeresdit játszanak. Manapság a jogász egyik legfőbb definíciója sajnos az, hogy az illető az elemi valóság minimális ismerete nélkül, tekintet nélkül előzményekre és következményekre, szimplán jogi kontextusokban leírhatónak gondolja a világ teljességét, beleértve a gravitációt és a kvantumkémiát, és (ez a legviccesebb) az összes létező emberi kultúrát, illetve az össze emberi konfliktust, legyen az egyedi vagy csoportos, kulturális vagy vallási. És mindegyikről végül is lesz megfellebezhetetlen álláspontja.

Én is azok közé tartozom, aki a katonaságnál szerezte némely életre meghatározó élményeit. Az előbbiekkel kapcsolatban mindig eszembe jut a következő rövid történet: egyik katonatársunkról – itt most lényegtelen okból – kiderült, hogy nem okos. Katonatársam, aki optimizmusból azt megelőzően feltételezte róla, hogy azért van némi agyműködése, a szomorú tények kiderülése után hozzám fordult, mint az eset egyik kárvallottjához, és elkövette valószínűleg élete egyik legőszintébb mondatát: én tényleg nem gondoltam, hogy ennyire hülye! Nem kárhoztathattam, én sem gondoltam, hogy ennyire.

Na, az elszabadult jogászok pont ilyenek. A valóság le van szarva, csak az én jogi álláspontom érvényesüljön. A jog vége, nem erkölcsi vagy etikai alapon, hanem a valóság miatt az, hogy ha teheti, a győztes felakasztja a vesztes állam vezetőit, meg akit még kedve van, emberiségellenes bűnökért. Ugyanolyanokért, amilyeneket maga is elkövetett szakmányban. Ha meg nem teheti, mert nem győzött eléggé, akkor a nemzetközi helyzettől függően magában vagy nyilvánosan sajnálkozik rajta, hogy elmaradt ez a kedves aktus.

Bizonyára Önöknek is rendelkezésére áll az a tény, hogy szeretett bolygónkon viszonylag kevés nép él azon államhatárok között, amelyen méltóztatott evolúciósan kialakulni. Ha a dínók jogképesek lennének, biztos lenne ügyvéd, aki perelne bennünket, hogy adjuk nekik vissza a bolygót. A jelenlegi jogrendszer ezt ugyanis nem zárná ki. Mi az a pár százmillió év?

A túlélésünkhöz azonban alapvetően következményetika kell, hogy a cselekedeteink valószínű következményei befolyásolják a döntéseinket, különösen, ha azok láthatóan szétcseszik a világot.

Jelen esetben a hülye ICC nemcsak az izraeli miniszterelnök, hanem a Hamász némely vezetőinek letartóztatását is elrendelte. Mondjuk igazán felsorolhatták volna név szerint Izrael lakosainak 80–90 százalékát, akik abban azért egységesek, hogy a Hamászt mindenestől likvidálni kellene. Meg a Gázai övezet lakóit hasonló arányban, akik kiirtanák az összes zsidót. Vegyük őrizetbe az összeset. Pont annyira reális, mint Netanjáhú őrizetbe vétele.

Az ICC már Putyin esetében is kilépett a nemzetközi jogból, azon vágyálom mentén, hogy ő tudja ott a megoldást, ahol a politikusok és a katonák nem. Izgatottan várom például, hogy azért is köröznek valakiket, mert nem hajlandóak tűzszünetre, egyáltalán tárgyalni, legalább minimálisan reális keretek között.

Tegyük fel, hogy letartóztatják az izraeli miniszterelnököt. Mekkora balhé lenne abból? Most tekintsünk el attól, hogy az USA mit reagál, de mondjuk Putyin milyen kéjes örömmel állhatna ki Netanjáhú mellett, az antiszemita nyugati fősodor ellen. Azon meg nem az én dolgom elgondolkozni, hogy az oroszok humorérzékére hivatkozhatok, miközben a nyugatiaknál ilyen már rég nem fedezhető fel.

Arról nem is beszélve, hogy onnantól bármelyik állam bármelyik politikai vezetőjét, sőt, akár diplomatáját őrizetbe lehet venni bárhol, ha valahol valamilyen bíróság kiadott ellene egy nemzetközi körözést. Semmivel nem lenne kevesebb indokuk, mint a mostani esetben.

Persze ezeket a marhaságokat azért erőltetik, hogy hozzászoktassák a nyugat-európai embereket a hatalom teljes személytelenítéséhez. Kínát, Indiát – ahogy az afrikaiakat sem – ezek az ostobaságok nem érdeklik. Ez nekünk szól, hogy megszokjuk: a mi vezetőinket is bármikor elviheti valami hatóság nagyon fentről, hiába választgatunk itt mi magunknak, nem úgy van az.

A legédibb az, hogy Franciaország támogatja az ICC döntését. Az a Franciaország, amelynek mindenkori elnöke rendszeresen ad parancsot – például az Idegenlégiónak – Afrikában végrehajtandó tisztogató hadműveletek végrehajtására, védendő a francia gazdasági, politikai érdekeket. Milyen rendes a nyugati sajtótól, hogy az itt legyilkolt négerek számát nem írja meg, ahogy azt sem, hány gyerek és egyéb ártatlan arra járó volt éppen az áldozatok között.

Minden francia elnök minimum pont olyan tömeggyilkos, mint az amerikai, és egyikük sem mondhatja, hogy aktuálisan a saját országa területét és lakosságát védi, amit viszont az izraeli miniszterelnök mindig elmondhat magáról.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A demokraták azért puccsolnák meg Bident, hogy legyőzzék Trumpot

  Biden nyilvánvalóan nem alkalmas az elnöki feladatok ellátására. Ezzel kapcsolatban már első megválasztása előtt is …

17 hozzászólás

 1. dr. Kolompár G.

  „Emberi jogi ügyvédként soha nem fogom elfogadni, hogy az egyik gyermek élete kevesebbet ér, mint egy másiké. Nem fogadom el, hogy bármely konfliktus a törvény hatókörén kívül kerüljön, és azt sem, hogy bármely elkövető a törvények felett álljon. Ezért támogatom azt a történelmi lépést, amelyet a Nemzetközi Büntetőbíróság ügyésze tett, hogy igazságot szolgáltasson az izraeli és palesztinai atrocitások áldozatainak.” Amal Clooney.

  • atörökszultán

   Amal Clooney? A hímringyó,tehetségtelen pedofildédelgetö hollywood-i establishment oszlopos tagja,George Clooney arab nöje? Miért nem mindjárt néhány jó idézet a Kardashian ringyóktól, Grétácskától,vagy inkább Csahoskatkától,vazze?

 2. Pontosan. A hájfejű hülyét aki ezt kitalálta azonnal ki kell rúgni.👎

 3. Felkell oszlatni ezt a Nemzetközi Büntetöbizotság sóhivatalt, ami Putyin ellen is történ a kis Zelenszkij bohoc javaslatára a kis ukrán gyerekek elrablása miatt. Ami hazugság volt, igaz de az árván maradt gyerekekért a harctéren és Putyin felkérte a szülöket hogy akiknek a gyereke érintet jöhetnek értük és elvihetik.

 4. Mennyire balfasz a hága!!! Letartóztatósi parancs, mi?

  CÉLZOTT KIIKTATÁS! KIS HÜLYÉK! 😀

 5. Tökéletesen egyetértek a cikkel. Ha nem állnánk elmebeteg Rothschildokkal az élén egy utolsó világháború peremén, csak mulatni lehetne ezen , mert ilyet a történelem folyamán soha nem tettek az elitek – legalább is következmények nélkül. Persze, hogy eddig is volt, hogy távollétében halálra ítéltek ellenséges vezéreket, vagy vérdíjat tűztek ki rájuk, de legalább annyit tudtak népgyilkoló gazemberek mint császárok, királyok és hasonszőrűek, hogy az ellenfél letartóztatáshoz előbb áldozni kell, vagyis harcolni és győzni, avagy árulókat jópénzért felfogadni, különben végül őket nyírja ki az ellenfél.

  De ez már egyenesen nevetséges: szellemi retardáltak, akikről még sűrű ködös ellenszélben is látszik, hogy nincs ki egy kerekük se, kinevezik egymást világhatalmi pozíciókban és aztán komolyan is veszik magukat.
  Jóideje látszik a tünet, hogy Kissinger mint a zsidó Háttérhatalom utolsó aljas, gonosz, de legalább épeszű tanácsadója kimúltával a mai elit nem is fárasztja magát se a gondolkodással se épeszű tanácsadók alkalmazásával akik:
  Azt mondanák kábítószertől, jóléttől és egymás közötti szextől elkorcsosult gazdáiknak, hogy álljanak már le naponta kitalált világpukkasztással, mert minden gumibilincset addig lehet húzni, amíg egyszer de biztosan el fog szakadni, és akkor nagyot fog visszacsapni.
  Ezek és jogásznak kinevezett pszichopata tenyészetek egyszerűen nem fogják fel, hogy csak összegyűlik pár ember, és bárki bármikor őellenük ugyanígy kiadhat letartóztatási avagy élve vagy halva elfogási parancsot, és csak egyetlen kérdés lesz akkor, hogy kinek hisznek a tömegek?

  Csak a történelemből gyengéknek mesélnénk, hogy eddig szembetűnően vigyáztak az elitek arra a politikai elemi megegyezésre, hogy mi nem bántunk titeket királyok, miniszterelnökök, államvezetők és ti sem bántotok minket, így aztán de facto mindenki uralkodhat bántatlanul a maga szemétdombján., amíg le nem győzzük, sőt azután is adunk megbújási lehetőséget, valahova száműzve bármilyen szinten is voltunk ellenségek.
  S most egyszerűen felborítottak mindent, aminek első következménye, hogy innentől senki nem mer majd elit tanácskozásokra járni, sőt még a családjukat is félthetik.
  S ez a Sorosokra, Bidenekre, S az összes Bilderbergre is áll, nemcsak Orbánra vagy Putyinra.
  S egyet ne felejtsünk, egyszer egy új Rákóczi, Spartacus, Mahatma Ghandi – akik mögött tömegek állnak – is kiad ilyen elfogatóparancsot azzal a felhívással, hogy a szakácsaik, személyzetű, testőrségük megkapják az elit teljes vagyonát, ha sikerül elfogni, megmérgezni a gazdáikat… Mint tudjuk, a mindenuralkodó császárok zömét is a saját személyzete, testőrsége vagy rokonsága nyírta ki már eddig is, s nincs az a védelmi rendszer, amit erős akarattal ne lehetne áttörni, ti idióták!

 6. Izrael adjon ki nemzetközi elfogatóparancsot a hágai főügyész ellen Izrael állam léte elleni támadása miatt, melyet súlyosbít az a tény, hogy a Hamasz terrorszervezet egésze ellen nem áll szándékában eljárni!

 7. apro_marosan_petergabor

  Az efféle bíróságoknak régi hagyománya van, talán Nürnbergben kezdődött.
  Itt a győztesek elítélték a veszteseket, okkal, vagy ok nélkül. számtalan jogtalansággal az eljárások során.
  (A Wikipédia viszonylag kiegyensúlyozott cikkét érdemes elolvasni – a perről vélemények rész…)
  De minderre feltette a koronát:
  – hogy a bíróság egyik tagját az a Szovjetunio (Sztálin) delegálta, amely kéz a kézben Hitlerrel a Molotov-Ribbentropp paktum alapján lerohanta Lengyelország egyik felét, szinkronban a hitleri Németországgal
  eközben Németország vezetőit a háború kirobbantásával vádolták meg (Molotov-Ribbentrop paktum nélkül ez nem jött volna össze)
  – hogy a bíróság egyik tagját az a Szovjetunio (Sztálin) delegálta, amely végrehajtotta a katyni mészárlást (24.000 fogoly megölését, politikai okokból) melyért persze senkit sem vontak felelősségre, sőt elhallgatták
  – az USA és UK indokolatlanul laposra bombázott olyan német városokat, melyeknek nem volt katonai indikációja (pl. Drezda) sok tízezer civil halottal

  Jelenleg Izrael tízezerszámra gyilkolja meg háborújával a civileket, miközben laposrabombázza a palesztin városokat – Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács umanista ideológiával…
  Így mindenki eldöntheti, hogy mi a helyzet a Nemzetközi Büntetőbíróság működésével?

 8. Én megmondtam! Minden esetben, amire emlékszem, minden izraeli veszteség után megtorlás jött. Ha egy halott volt, akkor százig meg sem álltak a zsidók. Ha tíz halott volt, bevezényelték a hadsereget Gázába és 1000 halott arab után hazavezényelték őket. Most ezer felett halt meg zsidó. Előre megmondtam, hogy addig tart az offenzíva, amíg nem lesz SZÁZEZER HALOTT ARAB. Ez a kvóta. Ez kőbe van vésve. Minden zsidó száz arabot ér. Tulajdonképpen már meg is van. Mert ha azokat is hozzászámoljuk, akik kórház és orvos nélkül a következő fél évben halnak meg, akkor simán megvan a százas szorzó.

  Azt meg mégsem mondhatja meg a hágai nemzetközi akármi, hogy az égbekiáltó rasszizmus kirívóan minősített esete az izraeli gyakorlat (immár 75 éve), hogy minden áldozatukat, polgárit vagy katonait, százasával bosszulnak meg.

  Egyébként elgondolkodtató, hogy mennyire tudták ezzel lebeszélni a harcról az arabokat…

  És az is, hogy ilyen körülmények mellett mennyire tudnak lemondani a palesztin rabszolgamunkáról…

  • atörökszultán

   Minden katonai hatalom az ösidöktöl kezdve ugyanilyen megtorlási mintát követett. Bazileios a kleidoni csatában 14.000 bolgár hadifoglyot ejtett,majd ezeket 100-as csoportokba rendezve közülük 99-t mindkét szemükre megvakított,egyet csak egy szemére,aki így vezette vissza a többit a legyözött bolgár cárhoz. Mind a 14.000-t. Vagy említsük föl a második világháború megtorló akcióinak áldozatait,orosz,ukrán,lengyel,német részröl? Hernán Cortez,Pizarro; A CONQUISTADOROK rémtetteit Mexikóban? Leopold Kongói népirtását,az észak-amerikai indián öslakosokét?Srebrenicát vagy Katyn-t?
   Az álszentség nem ismer határokat. Ha valaki,bárki, a családomat elkezdi bármiféle indokkal megeröszakolni,megkínozni,megölni,nos annak minden tagját kiirtom, még ha százszoros túleröben vannak is. Nem árt a történelmet behatóbban tanulmányozni,kedves Moliere mester. öszinte híve atörökszultán Remélem,idén is fözünk egy jó pár fasza lecsót! höhö…

 9. „Manapság a jogász egyik legfőbb definíciója sajnos az, hogy az illető az elemi valóság minimális ismerete nélkül, tekintet nélkül előzményekre és következményekre, szimplán jogi kontextusokban leírhatónak gondolja a világ teljességét, beleértve a gravitációt és a kvantumkémiát, és (ez a legviccesebb) az összes létező emberi kultúrát, illetve az össze emberi konfliktust, legyen az egyedi vagy csoportos, kulturális vagy vallási. És mindegyikről végül is lesz megfellebezhetetlen álláspontja.”
  Ezt csak ismételgetni lehet.

 10. dr. Kolompár G.

  Naprózsa

  Úgy látom mégiscsak sikerült a valóságtól elrugaszkodnia, – amit csalódással konstatálok..
  Mert az hogy zsidó származású újságírók és kommentelők Izraelt védik – persze a származásukat titkolva -azt még úgy ahogy megértem. De aki itt is zsidó háttérhatalomról ágál, az nem veszi észre Izrael mit művel?
  Az a valódi bűn, amit az ICC csinál vagy az amit jelenklegIzrael vezetése? Hajrá Netanjahu csak azért, mert Orbán barátja? Pfuj ICC mert a Fidesz utálja?
  Nem kellene szarozni. Kellene egy nagy márványtáblát csinálni minden ország fővárosábak a főterén, és rá kellene vésni, hogy a zsidóknak mindent lehet, atöbbieknek meg kuss. Ez tiszta helyzetet teremtene.

  • Fogalmam sincs miről ír most, kedves dr. Kolompár.
   Eddig sem álltam ki sem Izrael sem palesztinok mellett., se Netanjeu, sem más országok vezetői sem a szívem csücskei, de a muzulmán palesztinok sem a kedvenceim, mert nekik mi magyarok és keresztények, vagy bármilyen más népek, vallások a világon csak kiirtandó goyok vagy kafírok. Mit izguljak értük? Hisz mindkét vallás elvakult hívei gyilkos szándékú ellenségek.
   Amiről írok az csak a Rothschild-Morgan-Soros, stb. dominánsan zsidó elit háttérhatalom terve, és mostani baklövéseinek kritikája, amikor már odáig jutottak, hogy felrúgták a politikai szokásjog legelemibb megegyezéseit is.
   Nagyon felszínesen olvasta amit írtam, merthogy az, hogy egy megválasztott államfőt egy nímand Bilderberg (vagy másnéven Rothschild, megint másnéven DS, megint másnéven szuperelit, másnéven a világurai) által kinevezett senki ügynök, értéktelen jogászi „diplomával” elfogási paranccsal fenyegeti, az komplett felrúgása az eddig a történelemben – pláne ez utóbbi évtizedekben – szokásos „én nem végeztetlek ki téged, te másik ország vezetője, cserébe te, ti másik országok vezetői se nyúltok hozzám és családomhoz” politikai kéz kezet mos gyakorlatot. Eddig ugyanis bárkit kivégeztek, megmerényeltek, elfogattak és börtönbe zárattak az átlag és kisemberek közül, de még bukott szadista despotákat sem volt szokásban megöletni, legtöbbször tömeggyilkos országvezetőket is száműzetésben, jólétben végelgyengülésben hagyták kimúlni. Most meg törvényesen megválasztott Putyinra meg Netanjeura elfogató parancsot adnak ki, Ficót lelövetik, vagyis olyannyira elvesztette a Rothschild bagázs a minimális önkontrollját, ami válaszként nekik is az életükbe kerül!!!
   Mert elég ha egy szuggesztív új népvezér a világon viszontválaszként az eddig elkövetett emberellenes bűnökért mint covid, mint CBD.C, mint WHO egyezmény, mint mesterséges infláció keltése, gyilkos muzulmánok ráeresztése Európára…stb. kiad egy „élve vagy halva” elfogási parancsot magára a főleg zsidókból álló „világelit” tagjaira, és csicskáikra, akkor Soroséknak, Klaus Schwabéknak sem lesz nyugalmuk, az általuk halálra ítélt emberiség, benne mi is, el fogja kapni őket, s nem lesz hova elmenekülniük…

   • Kedves atörökszultán!

    Nem hinném, hogy a családom engedélyezné a lagzinkat, mert olyan magasra taksálták a hiányomat, hogy Ön biztosan nem tudná kifizetni az asszonyvásárlás, kaució összegét. Hozományról meg szó sem eshet…

    Ami viszont a történelmet illeti, csak a közelmúltban pár esetet említenénk, amikor tömeggyilkos, szadista diktátorokat is futni engedte ez a Bilderberg bagázs, és párnák közt, békével haltak meg, úgyhogy egyértelműen nem a tömegmészárlás és háborúk elleni „filantróp” felháborodás vezeti ezeknek a buta bíró csicskáknak az elfogató parancsait. Magasról tojnak ők az emberiségre.
    A teljesség igénye nélkül:
    Idi Amin Dada kannibál ugandai mészáros, Baby Doc Haiti szörnye, Csiang Csing Mao felesége, Imelda Marcos, Fülöp-szigetek, Pol Pot akiket néha ugyan halálra ítéltek, de mind betegségen és jólétben max „házi őrizetben” fordultak fel, noha mind megérdemelt volna kivégzést…

 11. dr. Kolompár G.

  Kedves Naprózsa!

  Úgy gondolom, nem akarja érteni amit írtam. A fenti írás kettősmércéjéhez való lelkes csatlakozását tettem szóvá. Ha az írás címét elolvassa, abból kiderül, hogy a szerző kizárólag a Netanjahura kiadott elfogatóparancsot találja nevetségesnek. Én ezen nem csodálkozom. Az Ön egyetértésén csodálkozom.

 12. SOHA NEM IS VOLT TEKINTÉLYE ENNEK A HORDÁNAK
  ÉN BIDEN,MACRON ÉS TUSK ELLEN ADNÉK KI ELFOGATÓPARANCSOT.

 13. proton neked is ott lenne a helyed nem tudod mit beszélsz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük