Elmebeteg bemutató koncert


Gyurcsány Ferenc kulturáltságára és mértéktartására nagy szüksége van az ellenzéknek, ebben a Kedves Olvasó bizonyára egyetért velem. Naponta szembesülök olyan tényekkel, amelyek ezt a benyomást erősítik bennem.

Dobrev Klára jellegtelensége még a végén kicsinálja a DK-t, és nem marad mérsékelt ellenzéki erő. Feri! Jobbulást! De nem erről akartam írni, hanem arról az életérzésről, amely megragadott, amikor megismerhettem az Eurovíziós dalfesztivál győztesét. A blogbejegyzés címe is erre az eseményre vonatkozik, amely alapesetben sem volt, már ötven éve se, a kultúra csúcsa, de akkoriban legalább még nem tűnt egy vidéki elmegyógyintézet tehetségkutatójának, amelyet a páciensek emberi méltóságának megőrzése érdekében szigorúan zárt körben tartanak meg.

Még egy „dalt” is meghallgattam, amelyet egy mentálisan láthatóan ingatag holland személy szavalt el valami ocsmány és ötlettelen jelmezben. Ennyire még én is tudok nem énekelni. De nem ő nyerte meg, mert nem volt eléggé nem bináris és antiszemita. A tünetbemutató rendezvény mellékhíre, hogy Gréta Thumberg (ha így hívják szegényt), tudják az a klímakatasztrófás nyominger kamaszlány is felhagyott a melegedéssel és mint a H….. jugend sturmführere adja elő magát. A nordikus faj csúcspéldánya nehezen viseli, hogy nem ő a legfontosabb személy a bolygón, de ezzel még vannak így pár millióan, ezt még S. Gyuri bá’ sem dolgozta fel teljesen, pedig ő egy pár tíz milliárd dollárral többet költött bizonyos embercsoportok ökológiai lábnyomának csökkentésére. Mondjuk úgy általában a lábak számát igyekezett csökkenteni, de a lényeg a jó szándék.

Aztán annak is híre jött, hogy valami londoni Rómeó és Júlia előadás bemutatóját (Shakespeare) elhalasztottak technikai okokra hivatkozva. A balhé oka az, hogy Júliát valami fekete bőrű (ómagyarul néger) színésznő játszotta volna, ami miatt a produkció állítólag rasszista támadásokat kapott. Nekem alapvetően semmi bajom nincs azzal, hogy a halott fehér férfiak által létrehozott kultúrkincs életre keltésében más bőrszínű emberek is szerepet játszanak. Bachot is játszhatnak sárgák, feketék, esetleg rézbőrűek. Viszont ha igen, akkor legyenek szívesek befogni a szájukat és semmiféle formában nem hivatkozni a bőrszínükre. Nem tudom, hogy a fekete színészcsaj woke-e vagy más elmebaja van, de ha úgy érzi el van nyomva manapság Londonban, akkor fáradjon vissza Afrikába, valamelyik törzsi szobaszínházba, ahol stilizált csiklólevágásokat játszanak el valóságosan.

Egy normális világban fel sem tűnik egy színész bőrszíne, persze ha nem tolják azonnal a néző arcába azt a szomorú tényt, hogy mind a karakternek, mind az azt játszó színésznek, mindkettő valamilyen érdekes szexuális kisebbség képviselője, milyen rohadt nehéz sora van a fehérek között és csak ötvenezer dollárt kap epizódonként. A sima homoszexualitás már legalább másfél éve szimplán kirekesztő, azóta buknak le ugyanis a homofeka színészek azzal, hogy nem megverték őket a fekahomárságukért, hanem csak szimplán ők maguk béreltek fel két másik tesót, hogy eljátsszák a támadást és meglegyen az áldozati szerep. És nem a fehér szélsőségesek buktatták le a csávót, hanem az LMBTQ-ból a TQ irányból jön a homofóbia, egyszerűen azért, mert az LMB már nem elég menő.

Istenem, a régi szép idők! Aki látta Jézus Krisztus szupersztárt, az tudja, hogy azt a produkciót is rasszizmussal vádolták, mert a filmben Júdást egy fekete fickó játszotta. Én még az előtt láttam a filmet, mielőtt az SZDSZ örökre rasszistát csinált belőlem, és esküszöm, észre sem vettem, hogy a Júdás az néger. Jól játszott a srác, erre hivatkoztak a film készítői is, hogy kizárólag a tehetség alapján kasztingoltak. Jó lenne azt hinni, hogyha így volt, akkor tehetség alapján egy fekete Jézust is ki mertek-e volna választani. Ha biztosan tudom, például mert rohadtul látszik, hogy nem a PC miatt van, akkor nekem nincs kifogásom ellene, még ha nekem Jézus nem is fekete.

De ma szinte minden néger (és néger karakter) a szórakoztató iparban azért van ott ahol van, akkor is, ha tehetséges, mert néger, ahogy az összes nem binárissal is így van ez. Iszonyú ciki ez így, minden tehetséges és normális ember számára.

Semmi sem alázza meg jobban az adott tevékenységben tehetségteleneket, mint a jelenlegi trend, az hogy isteni csodaként bánnak velük néhány pszichiátriai betegség miatt. De aztán végül mind úgy jár mint az a szegény hülye Gréta, mehet ki „ismert embernek” egy antiszemita tüntetés első sorába. Nagy karrier. Hogy elkanyarodtam a Feritől?


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A demokraták azért puccsolnák meg Bident, hogy legyőzzék Trumpot

  Biden nyilvánvalóan nem alkalmas az elnöki feladatok ellátására. Ezzel kapcsolatban már első megválasztása előtt is …

12 hozzászólás

  1. „Elmebeteg bemutató koncert”

    Tegyük hozzá, szar zenével.

  2. –Eurovíziós dalfesztiválban már nem művészetet mutatják be, hanem LMBTQ és transzvesztiták propagandáját.
    A legutóbbi győztes is egy transzvesztita agitációs előadása volt, ami semmi művészi értéket sem képvisel.
    –Eurovíziós dalfesztivál egy barbár produkció, aminek legfőbb célja a károkozás és a destruálás.
    Szerencse hogy Magyarország nem nevezett be erre az LMBTQ agitációs műsorba , és nem vesz részt ebben.
    ……
    Nagyon találó…:
    –Eurovíziós dalfesztivál = „Elmebeteg bemutató koncert”

  3. Nem is egyszer felnevettem a cikkben a stíluson, pedig a téma nagyon is bosszantó. Tudom, mert a nyugdíjasgyűlölő kommentelő félmajmok szerint egy idősebb ember hülye is, meg szalajt is, meg „csak 10%-nyi esze van miközben behugyozik” és így persze nem is emlékezhet arra, hogy már párszor kifogásolta a RTL és 4-es TV csatornákon folyó undorítóan átlátszó agymosást miszerint egy főleg angol krimiben a gazdag, általában kastélyban, pazar villában élő jóképű fehér férfi csak és kizárólagosan majmoknál is rondább, előreálló állkapcsú, tülökorrú néger „Júliákba” szeret bele, azokat veszi feleségül és epekedik mikor asszonykája egy másik fehér férfiért elhagyja.
    Azt nem tagadom, hogy egy férfi a konnektoron kívül akár még ronda néger tyúkba is bele…, hisz egyre több a félvér, mulatt egyed Amerikában, de hogy gazdag ősi nemesi származású emberek nem vesznek feleségül tülökorrúakat azért még nem hiszem.
    És persze fordítva is megy az agymosás, mikor csinos szőke nő bamba barna IQ bajnokba epekedik a nekünk leadott reklámokban.
    S itt messze nem a bőrszínről van szó, hanem arról, hogy az állatvilág normalitásában sem szeret bele egy szürke gyík egy zöld gyíkhölgybe, mert tudja, hogy az eltérő életmód semmi jóra nem vezet. Pedig a gyík egyedül kel ki a tojásból, mégis pontosan tudja, hogy nem keveredünk mert az természetellenes.
    Persze mi itt épeszűek tudjuk, hogy miért megy ez az agymosás. Az a rassz amelyik ottmaradt Afrikában és évezredek alatt sem fejlődött tovább a szartapasztású agyagkunyhóból, vagy az a vallású aki sorozatos unokatestvéri házasodás következtében leamortizálta általános agyi kapacitását 80 IQ alá, egy ilyen fehérekkel kötött szaporodás révén az utódai 10 IQ-val magasabbbat ér el.
    De a Háttérhatalomnak nem az egy nemzedéknyi iszlám-néger szellemi szint emelkedés a célja, hanem a rájuk veszélyes, náluk okosabb fehér rassz 10-20%-os szellemi hanyatlásának előidézése az igazi cél. Ezért kell odadobni a fehér nőket a takijázó muzulmán fogyatékosoknak vagy mint ezeknek a mocskos buzi parazitáknak a vonaglását kell mintaképpen beállítani eddig sem volt értelmes euroviziósnak hazudott moslékműsorba.
    A szerelem vak és sötét verem, de a mi felelősségünk, hogy utódainkban tudatosítsuk, nem igaz, hogy az eltérő kultúrák, összekényszerítése jobbá teszi a jövőt és az idegen szép. Pont fordítva, amit a sok agyonkéselt fehér nő példája is bizonyítja, az eltérő életfelfogású párkapcsolatok sokkal nagyobb arányban nem tartósak, sőt sokszor életveszélyesek. Az őseink ezt tudták és nem engedték lányaikat idegenekkel keveredni…

  4. Az euroviziós dalfesztivál a san remói dalfesztivál koppintása. A sanremói dalfesztivál pedig eredetileg nagyon is jó volt, csak már oda is betört az érzékenyítés, azaz már egyet se találok az aktuális dalok között amit szívesen hallgatnék. A DAL, AZ ÉNEKLÉS MEGCSÚFOLÁSA ZAJLIK NAGYON RÉGÓTA..

  5. Puncius Pinatus

    Azannyaparasztya!
    Ez hogy jött ki az anyjából?

  6. Ezez az eurofasztiválon bocs fesztiválon nem Puzsér volt a zsüri elnöke véletlenül?

  7. @Alfonzó
    „eurofasztivál” :-))) Ja. Hát ez már az.

  8. Megyek jövő vasárnap P.MOBIL koncertre,ott nincsenek genetikai selejtek…

  9. Eurovizio = woke hányás 👎🤮

  10. –A mentális probléma az nálad van amennyiben mentális problémáról beszélni lehet, ugyanis a kereszténység szerint az LMBRQ és homoszexuális cselekedet bűn.
    –A kommunizmusban illetve 1990 előtt tekintették pszichológiai mentális betegségnek például a homoszexualitást, de a népszaporulatban okozott károk miatt mára nyilvánvalóvá vált hogy ezek a cselekedetek bűnök.

  11. apro_marosan_petergabor

    Kitűnő volt a cikk, igazsága ellenére – vagy talán pont azért – óriásiakat nevettem ezeken a rühes farízeusok által rendezett folyamatos társadalomrombolási kísérleteken.
    Ezeket a kísérleteket talán más kontinenseken kellene folytatni, hátha ott is van rá vevő…
    Utána Naprózsa kommentált – elég keményen.
    Itt azért eltér a véleményem, amellett, hogy bár be kell ismerjem a civilizáció ősi kontinensén nem volt írásbeliség az emberevés mellett – s ez azért valamit elmond abból, hogy ez valószínüleg egy civilizációs zsákutca volt – s európai hódítás nélkül még mindig nem jutottak volna túl a rézkorszaki gyenge átlagon – nem tagadható, hogy az emberi civilizáció közös érdeke, hogy az átlag is emelkedjen. Ezt viszont nem a PC (píszí) támogatja, hanem az egyenes beszéd és a kultúrák minősítése, magyarul KI KELL MONDANI, vannak alacsonyabb és magasabb szintüek, s a társadalom érdeke a magasabb szintű kultúrák átvétele, illetve az is, hogy ennek nem erőltetett tenyésztéssel kell megvalósulnia. De ebben segíteni kell, nem píszível, s nem családi pótlékkal, hanem oktatással, projektekkel.
    Lében und lében lassen – van ilyen mondás, mondtak olyat is, hogy békés egymás mellett élés – s ez nem hülyeség.
    De olyan is van, hogy az én házam az én váram – ez esetünkben Európára értendő, melyet vezetői egyre inkább feladni készülnek…
    S addig van szabad sajtó – ez pedig a legfontosabb – míg ilyen cikkek készülhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük