Mit kell kezdeni a háborús uszítókkal?


Minden normális embert meglepett, hogy mennyi nyomorult háborús uszító bukkant fel a semmiből 2022 február vége után. Különösen az tekinthető nagyon figyelemreméltóan, hogy a legjobban azok a zöldek, balosok, liberálisok követelnek háborút az oroszok ellen, akik egyébként a Szovjetunió idején a legnagyobb hívei voltak a békének, a leszerelésnek meg úgy általában a humanizmusnak.

Mondjuk nem meglepő persze, egyrészt a szovjetek fizették őket, másrészt amúgy is csodálattal tekintettek a megvalósult szocializmusra, és különösen a kommunizmus a végtelenül távoli jövőbe helyezett megvalósulásától voltak mikroorgazmusaik.

Olyan apróságok meg nem érdeklik őket, hogy az oroszoknak pont annyi atombombája van, mint 50 éve, csak a célba juttató eszközeik lettek sokkal fejlettebbek. De normális embernek nem kell magyarázkodnia, hogy miért elmebeteg az, aki olyan politikát támogat, amelynek következtében a legoptimistább esetben is európai fiatalok százezrei fognak meghalni, megnyomorodni.

Itt most azt a lokálisan nagyon is kellemes témát szeretném boncolgatni, hogy mit is kellene csinálnunk azokkal, akik utólag azzal legitimálják Hitler keleti terveit, hogy szerintük is valahol a Dnyeper és a Don között kell megvédeni Európát az oroszoktól.

Alapjában véve háromféle háborús uszító létezik:

  • az a pszichopata, aki ölni szeretne;
  • az a mocsadék akinek nincs gyereke, de másét elküldené a frontra;
  • és a különlegesen minősített féreg, akinek van gyereke, de azért elküldené másét a háborúba.

(Azzal az egyedi esettel nem foglalkozunk, aki akkora seggarc, hogy a saját gyerekét is elküldené ölni és megölődni.)

Most tekintsünk el attól a természetes gerjedelmünktől, hogy felkeressük őket néhány ezren az otthonukban és agyonverjük őket, mert érdemes alosztályokra bontani őket, hiszen így ismerhetjük fel őket, gyakorlatilag név szerint.

Az ölésre vágyó pszichopata jól rejtőzik a társadalomban, a közhiedelemmel ellentétben nem hentesnek vagy sebésznek megy, hanem értelmiségi lesz, és életművét annak a bemutatásának szenteli, hogy miért élnek etikailag elviselhetetlenül az embertársai. Ha van gyereke, ha nincs, nem is képes ezt a kapcsolatot értelmezni, másokat sem embernek, valaki gyermekének, szülőjének, szerelmének, barátjának tekinti, hanem csakis egyedül az általa tökéletesen és mindenki más által vagy tökéletlenül vagy egyáltalán nem képviselt erkölcsiség hordozójának. Ezekért az emberekért tökéletesség híján meg nem kár ugyebár.

Az első csoport tagja ugye általában nem orvosi értelemben vett elmebeteg, mert a közvetlen félelem a büntetésről általában visszatartja a vágyai kiélésétől. Ezeket még az idegenlégióba sem veszik be, ha az osztály nem gyáva alosztályához tartoznak és megpróbálnak bekerülni egy fegyveres szervezetbe. Ezek a lények azok, akik forradalmak és egyéb fennforgások idején az első buzgalom elmúltával, amikor a normális emberek, bármennyire is joggal dühösek, felhagynának a lincseléssel és visszatérnének a normális ügymenethez, fenntartják a terror szintjét. Ők voltak a nyilasok, a kommunisták és elpuhult korunkban ők azok, akik megpróbáltak csatlakozni az iszlám államhoz, vagy valamelyik nemzetközi brigádban lövették agyon magukat – természetesen a demokrácia védelmében – az oroszokkal. Miután szélsőjobbosnak tűnnek, általában nem látszanak a nyilvánosságban, nem miattuk fogják bevetni az atomot.

A második csoport indokai annyira nem is különböznek az elsőtől, de ezek a véglények jelen esetben halálosan rettegnek attól, hogy bejönnek az oroszok és betiltják az ő szexuális perverziójukat. A saját bevallása szerint mondjuk boldog BDSM-kakiszex (elnézést) kapcsolatban élő delikvens valamilyen művészeti ág jeles képviselője, esetleg valamilyen társadalomtudomány élvonalában az interszekcionalizmus eszközeivel fedez fel új elnyomott kisebbségi csoportokat (most sem vicceltem sajnos). Miután a szójalátté teljesen kimeríti az ökológiai lábnyomát, nem vesz gyereket magának, de szereti az egyenruhás férfiakat (valamiért az egyenruhás nőket nem), és úgy tudja, hogy a katonáknak kötelességük ott harcolni, ahová az általuk egyébként gyűlölt állam parancsolja őket. Ez az állam egyébként Magyarországon szerintük simán lehet az amerikai, a német vagy a francia állam is. Újabban lelkes hívei a sorkatonaságnak és a katonai kiadások növelésének, persze oly módon, hogy a katonákat és a fegyvereket egyből Ukrajnába küldjük, mert az erős Magyarországon állomásozó magyar hadsereg veszélyezteti a szabadságot.

A harmadik csoport az, amelyet már első közelítésben is géppisztollyal kellene ritkítani. Ők hajlandóak voltak szaporodni, de más fehér emberek esetében azért nagyon kritikusak a biológiai reprodukcióval kapcsolatban. Úgy tudnak a tökéletes demokráciáig elvezető, a végső győzelemről szónokolni, hogy semmilyen formában nem ejtenek szót arról, hogy a pénzt és katonákat, amelyeket fel kívánnak használni valahol a Don partján, a hallgatóságuktól, illetve a rájuk szavazóktól akarják elvonni és közülük akarják rekrutálni. Miközben az emelvényről mélyen és őszintén a jelenlévők szemébe néznek, nem beszélnek a sorkatonaságról, amit azonnal bevezetnének, ha hatalomra kerülnének, mert azt akarják Brüsszelben. És persze ők négy százalékot is költenének a magyar GDP-ből az ukrán honvédelmi kiadásokra, hiszen ha az ukránok nyernek, nem is lesz szükség magyar haderőre.

A második és harmadik szociokulturális csoport nem fél az atomháborútól, mert ha lesz, az csak és egyedül az oroszok és Putyin felelőssége lesz, ami őket ugyebár minden következmény alól felmenti a történelem előtt. Hogy el ne felejtsem, szerintük minden háborús felelősség azoké igazából, akik tárgyalni akarnak, mert a tárgyalás erkölcsileg helytelen, és más emberek semmiféle áldozata nem felesleges azért, hogy ne legyen tűzszünet és béketárgyalás. Szerintük a háború tulajdonképpen elégséges célt nyer azzal, ha a béketárgyalások megakadályozásáért folyik.

Ha valakinek van jobb ötlete az agyonverésen kívül, szóljon!

Ha ezeknek a gonosz véglényeknek összejön, az egyetlen részsiker, amit remélhetünk, hogy ők is megdöglenek velünk együtt valahogy. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de végső esetben én szeretnék biztosra menni ebben az ügyben, ennyi öröm jár nekünk mondjuk a sugárbetegségben történő elhunyás közben.

És azoknak akiknek még van kétsége: ugye tetszenek tudni, hogy a ők lesznek azok, akik azonnal átállnak az oroszokhoz, ha aktuális lesz?


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Már a szólásszabadságnak is annyi Brüsszelben, most lesz az utolsó olyan EP választás, amikor még megállíthatjuk a kommunistákat

  A Kedves Olvasó hunyja le a szemét és képzelje el, hogy egy gyönyörű virágos rét …

21 hozzászólás

  1. Királytigris

    Egyszerű a megoldás. Aki háborút akar, beöltöztetni, adni neki egy gépkarabélyt és irány az orosz-ukrán fronton a lövészárok!
    Ott majd megjön az esze…..

  2. Aki kiáll az ukránok hősies honvédő harca mellett nem háborús uszító, hanem patrióta. A haza védelme minden nép alapvető joga és kötelessége, a mi Alaptörvényünk is tartalmazza: „Minden magyar állampolgár köteles a haza védelmére.” (XXXI. cikk) Már ezért is megérdemlik ukránok a szolidaritásunkat az orosz agresszor ellen. Amit még inkább erősít az, hogy az ukrajnai magyarok miatt is felelősséget érzünk, akik nem akarnak ruszki alattvalók lenni. Ha lemondunk a honvédelem jogáról, az nemcsak a saját nemzetünkkel és alkotmányunkkal szembeni kötelességünk elmulasztása, hanem a nemzetállam fogalmát is megkérdőjelezi, ami nyilvánvalóan értelmetlen. Csak a gyáva, hazafiatlan ember papol a békéről olyankor, amikor a hazát (illetve a kontinenst, mint tágabb otthonunkat) birodalmi érdektől vezérelt, idegen megszállók akarják elfoglalni és kifosztani. Vagy ahogy Petőfi írja: „Sehonnai bitang ember / Ki most, ha kell, halni nem mer / Kinek drágább rongy élete / Mint a haza becsülete / A magyarok istenére / Esküszünk, Esküszünk, hogy rabok tovább nem leszünk!”

    • Hát ez a várható tirádasor nagyon szép. Be is állhat az illető a cikkben leírt sor végére. Archetípusa a bajkeverő gonosz demagógiának. Így nyertem volna a lottón, hogy valaki előbb vagy utóbb bedobja ezt a november 7-i zamatú stupid beszédet! Mint a hülyegyerek akinek lett szólva, hogy ne menjen a meszes oltógödör közelébe, most meg, hogy belecsúszott orgenyál kifelé, hogy embertársi kötelességünk kihúzni abból a szarból amibe csak a saját mérhetetlen ostobasága vitte bele.

      NEM! SZÓ SEM LEHET RÓLA! Soha nem lesz tanulási folyamat ha nem fájnak a ballépések.

    • csakafidesz

      Kend hülye!

  3. Remek az írás. S hamár komolyan vesszük a kérdést, opció lehet ezek fészkeinek felrobbantása,, mikor otthon vagy a stúdióban épp a háború elkerülhetetlenségéről prézsmitálnak, vagy az évezredek óta bevált a méregipar Locustáinak (Néró hivatalos méregkeverőnője) alkalmazása, esetleg robbanó szójalatte, de sokan Brüsszel és egyéb gyülekezőhelyük hangulatos rájuk gyújtásával érzékeltetnénk ezekkel a háborúk fizikai szépségeit.
    Amúgy is imádjuk azokat a filantróp és Földvédőket, amik szerint túl sok az ember, ennek leamortálása pont megfelelő némi Covid, ha nem megy, akkor háború. S ezek a zömmel tenyérbemászó undorpofák hivatottak eldönteni, hogy ki élhet és ki nem.

    Egyébként az a háborús dögkeselyű csoport, amelyik jócskán teleszüli a rendelkezésére álló környezetet, meg más fészkébe is kakukkokat gyárt, azt fölöslegesen büntetnénk azzal, hogy az ő kölykeiket küldenénk a mieink helyett meghalni, merthogy ezek a saját gyermekeiket sem szeretik, kizárólag saját magukat. Ezeknek nem büntetés, ha a kölykeiket ölik, mert nem emberek, nincs bennük olyan érzés mint szeretet. Csak azért mentik ki a hadkötelezettség alól a gyerekeiket, mert a saját utód az TULAJDON, és ahhoz nyúlni tilos, hiúsági kérdés pusztán.
    Ezért van az amikor egy politikus apa nem agyonveri a lányát megölőt, megerőszakolókat, és a felmentő bírókat, hanem még gyűjtést is rendez a gyilkosoknak.
    Tehát megszólalsz, hogy jönnek az oroszok, jönnek az oroszok, erre reggelre csak hamu és füst marad belőled meg az összelopott vagyonodból.

  4. a helyszinen kivégezni

  5. Békepárti Manyika

    Minden háborús uszítót azonnal le kell bombázni, fel kell akasztani, kerékbe kell törni, miszlikbe kell aprítani! Nincs irgalom az átkozott harci fattyaknak!!!

  6. Puncius Pinatus

    Kit kell kezdeni?

    Az emberiség érdekében valamennyit falhoz állítani!!!
    No nem ám támaszkodni…

  7. Rendezzünk ezeknek viadalokat,mint anno a rómaiak idejében volt. Győzzék meg ,vagy le,egymást a Kolosszeum porondján.
    A győztesnek a jutalma életfogytig való oroszlánetetés.
    Talán így elfogyna ez a nagypofájú gátlástalan rohadék tolvaj népség.

  8. Ha valaki felfegyverkezve betör az otthonunkba, akkor nem békéért rimánkodik, hanem kaszát-kapát-baltát ragadunk és kiverjük a támadót, aki a családunk létét és biztonságát fenyegeti.

  9. atörökszultán

    „Érdekes,mindig azt gondoltam,hogy mindenki a háború ellen van,mígnem észrevettem,hogy néhányan bizony a háború mellett vannak,különösen azok,akiknek nem muszáj ott harcolniuk.” Erich Maria Remarque Szia Naprózsa!😉🎼

    • Helló, atörökszultán!
      Igen, nem lehet nem észrevenni, hogy akik vadul hazavédők és rettegnek attól, hogy a medve a maga cca zusammen 220 milliónyi orosz, fehérorosz lakosságával lehengerli a cirka 500 milliós EU + 330 milliós USA lakosságú NATO-t, azok mind-mind úgy képzelik mint a videojátékokat, ahol elég ha csak ők irányítanak, és meghalni is csak a nemjátékos karaktereknek szokása, bármikor újra lehet kezdeni…
      Aki az oroszoktól retteg az vagy nem épelméjű, vagy nagyon is érdekelt Ukrajna kifosztásában és a fehér emberek likvidálásában.
      Egyszer már írtam, hogy még az átkosban férjem megkérdezte egy gyerekkori barátját, hogy miért lett főállású katona, nem félti az életét?
      A válasz nagyon jellemző a mai nyugati uszítókra:
      – Amikor béke van, nagyon kényelmes állás katonának menni, se gondolkodni, sem munkát vadászni nem kell, csak parancsot teljesíteni. Háború esetén meg mi harcra kitanított tisztek nem mi megyünk ki a frontra, hanem ti besorozott civilek, mi csak hátulról irányítunk titeket!

  10. Sztem vannak köztük simán hülyék is.
    De a közös pont mindenképp az, hogy egyik sem hiszi, hogy NEKI MAGÁNAK baja eshet. A bécsi lakások, meg az amerikai rokonok is a talonban. Generációkra visszamenőleg nincs rossz elmenyuk, minden rendszerben fönt voltak. Gerincuk nincs, ez nem akadály. Azt még nem fogták fel, hogy az atomsugárzás legfeljebb a Holdon nem éri el őket.

  11. Panem et circenses

    Orbánon kívül senki sem kelt háborús pánikot. Ő az aki évek óta azzal riogatja a szavazóit, hogy Márki-Zay, Gyurcsány, Soros és Brüsszel háborúba akarják vinni a magyarokat. Eközben maga Orbán küld magyar csapatokat Koszovóba és Csádba. És ő tart fenn háborús vészhelyzetet, pedig senkivel sem állunk hadban…

    • Pár kicsiny de lényegi helyretétel ami láthatóan elkerülte a nyilatkozó figyelmét és elméjét:

      Magyarország határos Ukrajnával, Csáddal viszont még nem. Az egy operettfelvonulás volt, amit Ukrajnáról viszont nehéz lenne állítani. MZP meglehetősen határozottan katonásdit akart volna játszani a szomszédságban (mondta!!). Afrikába 200 katona megy és a liberós sajtó fantáziál csak háborút oda. Merthogy az még nincs. Ukrajnában meg van. Már egy jó ideje. Mint mondottam, apró különbségek csak.

      Begurultak ide is a dollárok.

  12. Egész jó. Par. Androidhoz képest nem annyira; több érv is belefért volna, ha az érzelmek ki nem szorítják őket.
    A második csoportnál még jegyzeteltem is, önző módon csak magam számára.

  13. Én abszolút egy ölésre vágyó pszichopata vagyok.
    DE!
    Szeretem magyar hazámat és nemzetemet.
    A Kárpátalját bitorló és az ottani magyarokat elnyomó Ukrajna 1991-es határainak és területi épségének védelmére magyar katonát küldeni nettó hazaárulás lenne.
    Aki mégis ezt akarná, azt fel kellene tenni egy Ukrajnába tartó repülőgépre, és ejtőernyővel, alsónadrágban és egy szál késsel felfegyverezve kellene kidobni a front fölött.

  14. HÁTULRÓL IS ÖNVÉDELEMBŐL TARKÓNLŐNI. ILYEN EGYSZERŰ EZ.

  15. bé tenni őket egy ágyúba oszt ki lőni a p.csába a tetűket

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük