Szabó Tímea nem a mérgező volta miatt tartja el magától egy boton a telefonját.

Aki szerint mérgező az akkumulátorgyártás, az ne használjon akkumulátort!


Elemet se. Térjen vissza a tekerős telefonhoz. És szégyellje magát, hogy abban meg réz van. Biztos, hogy a rézbányászat is szörnyű dolog. Tuti, hogy egyik se bányászott még semmit ki sehonnan, legfeljebb onnan és olyasmit, amit még egy blogban sem nevesít az ember.

Leírom a nyüves hülyéinek, hogy miként telne az élete akkumulátorok és elemek nélkül. Reggel csörögne a felhúzós vekkere, amit izzadságos munkával kell felhúznia minden este. Aztán mikor lecaplat az utcára szépen elővehetné a kurblit a csomagtartóból, de előtte meg kellene néznie, hogy valaki nem parkolt-e rá és hozzáfér a kurblilyukhoz. Ugyanis az önindító akkumulátorról megy. Aztán tekerhetne, mint a hülye, mert még három hengert bemozgatni se könnyű. Hidegbe neki se kezdjen az ember. A fasiszta olaj megdermed.

Teló nuku. Internet nuku. Majd az irodában megnézed a leveleidet. Okosóra a szőrös kacsón szintén nuku. Az ultrahangos fogkefét is be kell dugni a falba, nem lehet vele császkálni a lakásba, ohne szabadság. Polgári repülésnek annyi, mert a repcsiben is rengeteg akku van. A rezgető sem fog menni, vagy ha drótos, nagyon kell izgulni, hogy ne szabaduljon ki belőle a 220. A menő új MacBook-t is el kell hajítani.

Legyen az akkumulátorhasználó az új ellenség. Verjük ki a kezükből a telójukat, az utca tele lesz célpontokkal. Minden autónak ki lehet szúrni a kerekét, mert akkumulátor van benne.

De ez még nem elég. Az antiakkusták nem az akkumulátorgyártás általuk harsogott vélt és valós káraitól akarják megszabadítani az emberiséget, hanem más országokba akarják telepíteni a projektet. Egész véletlenül nem is Afrikába és Ázsiába, hiszen egyébként a sárgákért meg a feketékért csak Európában kár, hanem egész véletlenül a nyereséggel együtt Nyugat-Európába. Ha az amcsik feleszmélnek, akkor meg majd az USA-ba. Mert ott nem szennyez. Nem ártalmas, ott zöld.

Ezek annyira hülyék, illetve annyira pofátlanok, továbbá annyira végtelenül aljasok, hogy amikor rinyálnak ott a kezükben az akkumulátor, vaze! Azzal posztolja a véglény az akkutagadó szövegét! És elvárja, hogy ne vegyük észre mekkora görény.

Persze nem hiába nem olvasunk semmit arról, hogy hol, mennyi és milyen szennyező anyag keletkezik, mert arról fogalmuk sincs. Szakmai vitába nem bonyolódnak, mert tényleg semmit nem tudnak a technológiáról. Konkrétumokat tehát sohasem hoznak fel, habár azt is jól bírják, ha kiderül, hogy valami elképesztőt hazudtak. Akkor aztán úgy tesznek mintha nem, és hazudnak tovább.

Nyilván gazdasági kárt akarnak okozni. Ártani, ártani, ez a jelszavuk. A baj az, hogy ezzel a hazugságheggyel valójában elfedik a problémákat és hiteltelenítenek minden értelmes kritikát. Pedig nagyon fontos lenne, hogy tényleg legyenek olyan független szervezetek, amelyek tényleg szakmai alapon ellenőrzik az ipari létesítmények környezetre gyakorolt hatását. De szinte minden ilyet elfoglaltak már az aktivisták, akik vagy tudatosan hazudnak, vagy annyira hülyék, hogy bármit hajlandók képviselni némi pénzért.

A magyar ellenzék bűnlajstromára a tudatos károkozás mellé vegyük fel a valóban független ellenőrző szervezetek elpusztításának és eljelentéktelenítésének szándékát is. Ezt is tudatosan csinálták persze, hiszen ha vannak független szervezetek, akkor kicsit nehezebb harsogva hazudni.

Ezek annyira szeretnek hazudni, hogy akkor is hazudnak, ha az igazság véletlenül egybeesik a céljaikkal.
Vegyük el az akkumulátorokat az ellenzékiektől, nem szabad, hogy ennyire környezetszennyező dolog legyen náluk!

Ne posztolgassanak, nyomtassák ki csak az internetet.

Vezető kép: MTI/Koszticsák Szilárd


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A VAR csak tovább rombolta a focit! (Liverpool-Manchester City 1-1)

  Nem abban kívánok állást foglalni, hogy tizenegyes volt-e az az esemény, amelynek során egy City-játékos …

47 hozzászólás

  1. A liberális baloldal lop , csal, hazudik, reggel, éjjel, meg este.
    Szuper a fenti összeállítás….
    Az akkumulátorban lévő lítiumra a vízzel való reakció jellemző, és így a kitermelésük a vízigényes ami igény káros lehet, de hazánkban nem termelnek ki lítiumot.
    -Németországban is több akkumulátorgyár van, és ott a zöldek és a természetvédők nem tiltakoznak, meg vannak elégedve az ottani gyárakkal.
    Azokat a gyárakat is kínaiak telepítették ugyanolyan gyártástechnológiával mint hazánkban.
    Tehát nincs probléma az akkumulátor gyárakkal Magyarországon, csak a liberálisok hazudozása a probléma.

  2. apro_marosan_petergabor

    Hibátlan.
    (Nem jött még rá az ún. ellenzék, hogy mindennek a tagadása nem vezet sehova?
    S ezt nem kompenzálsa az LMBTQXYZ + az európai ABC-k betüjei és a bevándorlás igenlése.)

  3. Hogy lehet olyat mondani, hogy nem értenek mindenhez? Tessék belátni, hogy a bölcsek köve egy tömeggyilkos pofájú szociológusnál, egy hülye banánzabáló négernél, a mindenhez értő zöldségesnél és a hazaáruló afgán szakértő CIA ügynöknél van. Aki ezt nem látja be, az nem való az ő általuk elképzelt világra. Mondjuk én nem is akarok és bízom benne, hogy előbb-utóbb a józan és döntő többség eltakarítja a világról ezeket a szardarabokat. Nagyon bűzlenek. Messziről!

    • Nagyon jó írás ami ismét rávilágít a társadalom fekélyeire, áttétes tumoraira amit egy egészséges társadalom még időben eltávolítana ha nem volna a vezető nyugati brancs is ennyire önpusztítóan selejtes. Amit ezek művelnek az sokszor kimeríti a hazaárulás fogalmát, de mit ér bármelyik törvény ha félnek annak betartatásától.

  4. Ezt a cikket nagyon pontosan leírta a szerzője.!!! Maximálisan egyetértek Vele.!!
    És a következőkkel is egyetértek.: –9:22—-9:23—-9:31—-órakor leírtakkal is.!!!
    Ez a sátáni ellenzék csak a Magyar Népet akarja tönkretenni, a különböző országokban
    nem probléma a megépített akkumulátorgyár.!!!

    • János Smohay

      Undorító haza árulók a parlamentben is az ország ellen és a kormány ellen harcolnak Szabó Timea kabul embere van vagy most is az…

  5. Ezek az ellenzékiek a szarban vannak, nincs semmi esélyük a magyarokkal szemben. Ez a kis gnom Szabó minnél kisebb a szar annál büdösebb. De ezek jó hogy igy viselkednek mert igy biztosizják a Fidesz-KDNP. 2/3-ot.

  6. Magyarorszagelőremegynemhátra

    Májusban több mint 33 százalék volt az élelmiszer-infláció,
    a propagandisták csak azt fogják szajkózni, hogy csökken az infláció és minden fasza, „véletlenül” nem említve, hogy előző május már egy alapból magasabb bázis.

  7. magyarországelőremegynemhátra

    De van a Nyugatnak Nemzeti Összetartozás Napja? A világ legnagyobb székelykapuja? Vármegyéje? Főispánja? Minden sarkon stadionja? Elmondhatja a Nyugat magáról, hogy hetente rendez egy világversenyt? Fel tud mutatni egy beszédképtelen gázszerelőt, aki a világ 1300-ik leggazdagabb embere? Nem?

    Akkor meg kussoljon. Nekünk ezek mind megvannak.

    Nem nagy ár cserébe egy kis infláció.

    • Nagy tévedésben vagy! Milye van a nyugatnak? Pride hónapja? a legnagyobb atomsilók? És igen, van vármegye és ispán is, csak nyugaton más a nevük, itt meg ez a töténelmi elnevezésük, nézd meg a monarchiákat, persze neked sokkal jobb állandóan a hazádat szapulni, mint egy b@…..tlan vénasszonynak!Továbbá, én úgy tudom, hogy ahogy átlépünk pl Ausztriába vagy németbe, ott majdnem minden városnak van stadionja, legalábbis ahol én jártam azokban a városokban volt.
      Továbbá, azt akarod nekem bemesélni, hogy világversenyt csak mi rendezünk? Ez vicces, és ha így lenne, akkor elég nagy bajban lenne a világ, mert azt jelenti hogy máshol nem foglalkoznak sem a sporttal, sem a kultúrával. Viszont nem tudunk felmutatni egy Sorost, aki folyamatosan bejár a Kármelitába, mint az igazi a Fehér házba. Nem tudunk felmutatni olyan milliárdost, aki államügyészeket vesz meg, és álcivil szervezeteket tart fent csak azért, hogy a célját keresztül vigye egy társadalmon, stb. Az inflációt, meg tudomásom szerint szintén a nyugatnak köszönhetjük az át nem gondolt szankciózgatásaival, aminek ez lett a vége. Mi felhívtuk a figyelmet rá minden alkalommal, hogy nem volt hatástanulmány készítve, sem kellő számolás elvégezve a szankciók bevezetése előtt….Persze, hogyan is láthatnád te összefüggésében a dolgokat, hiszen neked könnyebb pocskondiázni az itthoniakat, ahelyett, hogy kinyitnád a szemed és látnál…

    • Téged meg ki kérdezett? Akkumulátorod van? Kussoltatni meg vonulj vissza USA-ba, vagy Oroszországba! Ott divat. Itt még a hozzád hasonló kurvakölyke is elmondja a véleményét, habár végképp senki sem kíváncsi rá. Pour Felice, Zelensky

  8. Semmi Áron

    Csak egy agyhalott nem érti a kockázati különbséget az akkumlátor használata és gyártása között. Gyártás közben közvetlenül a légtérben vannak és bármikor kikerülhetnek a környezetbe azok a súlyos, rákot, vetélést, bőrbetegséget, vakságot stb. okozó szennyezőanyagok (N-metil-2-pirrolidon, lítium-hexafluorofoszfát, etilén-karbonát, dimetil-karbonát, propilén-karbonát, 1,2-dimetoxietán, butirolakton, tetrahidrofurán), amelyek miatt az akkumlátorgyártás a legveszélyesebb ipari tevékenységek közé tartozik. Aki szerint a magyar termőföldek és vízbázis szennyezése ezekkel a kemikáliákkal jó ötlet, az vagy retardált vagy fizetett ügynök.

  9. Úgy tudom,Gödön már van akksi gyár. Egy ideje üzemel.
    Ha meg akarnák keresni a környezetterhelését, akkor odagyalogolhatnak a ződek. Felmérhetik a környezeti változásokat.
    Persze a Nagykörútról nézvést nem fog sikerülni.

    • csakafidesz

      Gyalog kicsit messze van a Gödi gyár, de kocsival az M2 pályán megközelíthető és nagy parkolója is van. Az a helyzet, hogy nagyon alapos munkavédelmi berendezések vannak, és ezt több hatóság is ellenőrizte.

  10. valaki próbálta már szentelt vízzel lefröcskölni ezt a pastu timit?
    ki tudja, lehet, hogy segítene

  11. Nem kell nekünk védenünk az akkumulátor gyárat!
    Biztos nem tökéletes egyik se, van ott mindenféle vegyianyag, vizét is használ.
    DE!
    Éppen a libernyak zöldek miatt kell, ők ragaszkodnak (most éppen) az elektromos autóra való átálláshoz;!!!
    NEM MI!
    Ahhoz pedig kell azvakksi. Pont.
    Tehát a vita lényege, hogy hol legyen a gyár?
    Ha nem itt, akkor hol?
    SEMMI MÁST NEM KELL TŐLÜK KÉRDEZNI.
    Nekem továbbra is megfelel a benzines autó, ha elfelejtik ezt a hülye erőltetett elektromos átállást, akkor elfelejthetjük a gyárat is.
    VAGY -VAGY. Nem komplikált.

    • De tényleg! Ez használható reakció: HOL LEGYEN, HA NEM IDEHAZA? Asszertív makacssággal, semmilyen más választ el nem fogadni tőlük. MINDEN EGYES ALKALOMMAL, amíg szóba hozzák.

  12. Királytigris

    Nem lehet egyszerre b…ni is, meg szűznek is maradni.

  13. húgyagyu böööszmék !!

  14. Aki szerint mérgező a ruhafesték amivel Indiában kezelték a ruháját, az ne hordjon ruhát….ööö…

  15. No akkor lőttek a rolllerező nomentumosoknak is!

    • Csak a bicikli marad.
      Aki pedig nem képes gyerekkel, mamával, csomagokkal napi száz kilométert tekerni hóban, fagyban, meredelyen, az dogoljon meg.
      Ugye ződek?

  16. Dr. Belák Ferenc

    Minél többet fröcskölnek a liburnyáklok, annál biztosabb a Fidesz újabb győzelme. Szerencsétlen barmok, azt hiszitek, hogy a magyar emberek beveszik a baromságaitokat.

    • Balogh Péter

      Úgy látom ön doktori diplomat is szerzett valamiből, szòval tanult ember.
      Elmagyarázná nekünk, hogy miért jó egy környezet szennyezö gyárat hozni a Magyarországra és hozni hozzá 10000 Filipinot? És mellesleg miért nincs az akkumulátor gyár mellett lakók véleménye a közmédiában? A szüleim ott laknak, és tényleg szörnyű a helyzet csak azt Budapestről nem látszik.
      Én politikailag pártatlan vagyok, csak a magyar embere érdekelnek!

  17. Tulbecsuli a hozzaszolót. 🙂

    • csakafidesz

      Egyszer jártam egy üzemben, és kérdeztem, hogy mi az a kémény ott ami lángol?
      – A képződő gázokat égették el.
      – Szennyezi a környezetét?
      – Engedély kaptunk rá, határérték alatti a szennyezés.
      Hát ilyen az ipar, és ezt tudomásul kell venni. Tiszta üzem a kosárfonás..

  18. Hova dobja a használt elemeket., a használt akkumulátort?
    Mivel működteti a telefonját, az automata porszívóját, az autóját, elektromos kerékpárját, rollerét, hordozható, elektromos kézifúróját?!

  19. “ Tuti, hogy egyik se bányászott még semmit ki sehonnan,”
    .
    Dehogynem!
    Golyócskákat. Juhász meg is ette.

  20. “ antiakkusták”
    Ja!
    Akkuláré, kuláre!

  21. A progresszív liberális az antihazafi mintaképe, mert hazugságaival csak becsapott embert tud átverni, ás fajtársaival együtt óbégatni.
    Tisztességes emberi közösségekben még nem találták fel a liberális helyet, mert nekik az nem kell.
    A legnagyobb átverők a rendszerváltás után a liberálisok Kuncze G. ne hasonlítgassa magát Deák Ferenchez, mert hazudik.

  22. majmoknak a fán a helyük egyik sötétebb mint a másik

  23. csakafidesz

    Szeretném megjegyezni, hogy az összes mosóporgyárat, ragasztógyárat, festékgyárat is lehetne ennyi erővel piszkálni.

    • Balogh Peter

      Igen azokat is ki kellene rugdosni magyarországról, és hozni valami nem környazetszennyezőt helyette.
      De úgy látom önnél is csak a profit számít, és a Magyar emberek egészsége nem.
      És én fel merem válalni a nevem önnel ellentétben!

  24. Hová lett a széndioxid?
    Már nem aktuális? Van másik!
    N. Tesla azt mondta a nemrég nyilvánosságra hozott interjújában, hogy a tér tele van energiával. Honnan is? A kezdetek óta közlekednek a térben mindenféle rendű és rangú elektromágneses hullámok, amik az útjuk során elvesztik energiájukat. (L: fényerőcsökkenés), és ha igaz az energiamegmaradás, ennek valahol meg kell jelennie. Nem tudjuk, ismeretlen forában tárolja a sok-sok energiát a tér. A nagy zseni valahonnan tudta ezt. Kérdezhetjük, hogy mikor telik meg, mi történik, ha „kiloccsan”, számunkra ismert formában visszaadja az addig tárolt energiát?
    Szóval: hajrá klimarettegők! Lehet félteni a Földet és a világot!

    • Egely György könyvet írt erről ‘Tiltott találmányok’ címmel.

    • Klíma-bubusoknak: a Szaharáben 50 fok van, ha süt a nap, ha nem akkor fagypont körül, . Érdekes módon ott nem működik a szén-dioxid üvegházhatása, pedig a 400 ppm (minden tízezer molekülából, illetve atonból egy) ott se kvesebb. Ezzel szemben felhő az nincs. El lehet gondolkodni.

  25. Kiss István

    Timike, akkor a vibrátorodba se tehetsz elemet.

    • Ezt egyébként a Szerző is megjegyezte, csak nagyon ügyesen (szemérmesen… ☺ ) egy szinonímával elrejtette:

      „A rezgető sem fog menni, vagy ha drótos, nagyon kell izgulni, hogy ne szabaduljon ki belőle a 220.”

      🐾

  26. Szabó Timea, rendelj felhúzhatós -tekerős vibrátort magadnak, az akkusat meg add oda a mamádnak.

  27. Medvefütty

    Helló, le vagyok kicsit maradva, mi történt Aristóval, h mostanában nem ír?

  28. Medvefütty

    Ja, a bejegyzést író „nyüves hülyének”: nem az akkumulátorral van baj, hanem azzal, hogy a kormány már egyértelműen megmutatta, hogy magasról tesz a helyi lakosság érdekeire és a kv-i szabályok betartására. A lényeg, hogy áramoljon a Szent ZS a kínaiaktól, viatnamiaktól a Lölő és a többiek zsebébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük