A lényeg az, hogy a cikkben szereplő személy mentálisan teljesen egészséges volt, és az áram gyártójának a hibája, hogy az agyoncsapta (18+)


Fura dolog a mentális egészség mostanában, különösen azóta, amióta minden és mindenki normális. Ha valaki egy pingponglabdával csinálja, akkor azzal. Hol vannak már azok a régi szép idők, amikor Woody Allen valahogy így határozta meg a perverziót: egy szál tollal csinálni normális, egész csirkével perverzió.

Napi negyven-ötven olyan hírt kapunk, ami arról szól, hogy a hatalomra jutott elmebetegek nagy csoportja keblére ölel egy új tünethordozót. Ezúttal a Mandiner hozott a tudomásunkra egy új szexuális identitásformát, amiről nem akartunk tudni. Dühöngő elmebetegekkel van dolgunk, szeretném tehát az ezzel kapcsolatos félelemérzést erősíteni a kedves olvasóban, na meg szólni róla, hogy a serdülő, esetleg serdületlen gyermeke ilyeneket, sőt, még ilyenebbeket is néz a TikTokon.

Ha jól értem a drámát, egy emberi lényt (manapság pontosabbat nem tudhatunk, habár szegény lehet, hogy kutyának is képzelte magát mellesleg) önmasszázs közben agyoncsapott az áram, mert szegény sokat tudott az önkényeztetésről, de szinte semmit az elektromos háztartási készülékek érintésvédelméről. A kézi masszírozó agyon volt használva, aztán jött az áram. A Mandiner valószínűleg Google Fordítóval nyúlt az esethez, de a gépi hang is kifejezi az élményt. Idézet következik, csak olyanoknak, akikben buzog a megismerési vágy és egyébként szilárd szexuális preferenciákkal rendelkeznek:

A 30 éves férfi pingponglabdával a fenekében halt meg, miután áramütés érte, miközben önkielégített – írta meg a Daily Mail. Az eset viszont kacifántosabb ennél. Ugyanis a férfiú éppen egy egyrészes női fürdőruhát viselt, és a lábát, a törzsét és a nyakát műanyagból és szövetből készült pántokkal szorosan körbekötözte. Amikor a férfi holttestére rátaláltak, mellette egy egykezes masszírozógép hevert. Mint kiderült, a sok használattól megkopott szerkezet elromlott, és áramot vezetett a cseh testébe, pár centire annak a péniszétől. A halál okaként „önerotikus manipulációval járó véletlen áramütést” neveztek meg a hatóságok. A boncolás során találták meg a pingponglabdát a férfi ánuszában – többek között, ugyanis annak belében találtak egy „műanyag, áttetsző dobozban lévő díszes óvszert, amelyre egy címkét helyeztek, amin az áldozat keresztneve volt egy fekete tollal írva”. Ez a konstrukció 5,5 centis volt. Egy másikat az áldozat végbelébe fúródva találtak meg, az az egyetem orvosainak leírása szerint egy kerek, műanyag henger volt, amelyre műanyag fóliával rögzített pingponglabdát helyeztek. Mellesleg a 30 éves cseh férfi a szüleivel együtt lakott.

Vizuális segédanyagot is mellékeltek a cikkhez azok számára, akik nem tudják elképzelni az ilyesmit, vagyis minden normális ember számára nyilván. A segédanyag megtekintését nem javaslom, nem lesz jobb tőle.

A probléma az, hogy a szerencsétlen áldozat a jelenlegi pszichiátriai és pszichológiai trendek szerint lelkileg egészséges volt, mint a makk. Ha rendesen felvilágosították volna az anális örömszerzésről az óvodában, akkor biztos szóba hozták volna az elektronikus vibrációs eszközök érintésvédelmét is, és boldog élete végéig önfertőzhetett volna (ez egy régi kifejezés a patriarchátus időszakából, amikor azok az állatok arra akarták rávenni a gyerekeket, hogy egy másik neművel szexeljenek, de önmagukkal ne). Ne is akarják elképzelni Önök se azt a szörnyű világot, ahol arra akarják rávenni az embereket, hogy egy másik emberrel kölcsönösen csináljanak egymásnak kellemes dolgokat. Pedig jelen esetben, ha lett volna ott valaki, egy másik izgalomra vágyó személy, a vibrációs eszköz környékén, biztos szólt volna, hogy „Jaroslav! Kilátszik a réz!” Már persze, ha nem egy ambiciózus nekrofil az illető, aki frissen szereti. De ő is egészséges személyiség lenne persze, eszembe sem jutna perverznek nevezni.

A hősi halottat is, meg a nekrofílt is úgynevezett affirmatív terápiában részesítenék, ami azt jelenti, hogy megerősítenék őket abban, hogy csak az elnyomó heteronormatív környezet az oka annak, hogy szarul érzik magukat, és nem az, amit művelni szoktak, tehát teljesen egészségesek.

Arra nem akarok szavakat kitalálni, hogy az önmegrázónak milyen kifejezésekkel írnák le az ellenséges környezetet, de a nekrofílra van ötletem. Neki azt mondanák, hogy függetlenítse magát a „vivonormatív” (élőnormatív) környezettől, vagyis például attól, hogy a szexuális aktusba történő beleegyezést az életben levéshez kötik a maradi nekrofilfóbok.

És ezeket a baromságokat valódi pszichiátriai és pszichológiai szakmai anyagokból veszem, és nem az ápoltak tünetrendszeréből. Valamelyik „cihiáter” azt is le találta írni, hogy a „nemátalakító műtét” az egy sikeres gyógyító eljárás. Ha ez így megy tovább, a „cihiátria”, ahogy igen találóan a lélekgyógyászt nem igénylő mindenfóbok mondják, hamarosan el fog jutni a heteronormatívak esetében a lobotómiához és az elektrosokkhoz.

Készüljünk, mert jönnek az őrültek, már hallani, hogy zajonganak az utca végén.

A vezető képen a heteronormatív környezettől sokkolt normális ember látható.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Öregem, vannak jobboldali celebek is!

  Rengeteg olyan dolog van, amit az ember nem akar tudni, de a „közösségi média” valahogy …

11 hozzászólás

 1. Tudományos libsizmus

  A nyugati hemiszféra mára teljesen megőrült és megérett a pusztulásra.

 2. csakafidesz

  Régebbi vicc:
  Arisztid elmegy a barátjához Taszilóhoz. Nos Tasziló ott áll a tévé előtt és a peniszét bedugja a videóba.
  – Mit csinálsz kérlek alássan? Miért nem egy pornókazettát teszel bele?
  – Tudod kérlek alássan van ebben egy forgófej, és az olyan jól esik..

 3. Kivételesen megoldotta az Anyatermészet, hogy degenerált egyed ne szaporodhasson.

 4. cseh… no further…

 5. Szóval valójában ez lesz a zombiapokalipszis.
  Pimponglabdával leszünk megbaszva.
  nagyon vicces a cikk, felröhögtem kétszer

 6. Rakovszky István

  az „lmbtq”-ki kell még egy betűvel „s”-sel (skizzofrén) egészíteni!!
  Az ilyeneket annak idején elmegyógyintézetben kezelték!

 7. Ennek a jelenségnek a kiteljesedése még csak most várható. A gyerekek teljesen perverzekké fognak válni. Világméretű aljasság, ahogy a gyerekeknek ánuszbigyókról szóló videókat és könyveket nyomnak a kezükbe már 10 évesen. WC kefés homopornót néznek/nézetnek meg erőszakosan egymással a fejletthaladó pszichológiai/pszichiátriai tudomány legnagyobb támogatásával és dicsőségére.

 8. Na, akkor ennyi internet éppen elég is volt mára.

 9. dr. Kolompár Genitália

  Jó lenne, ha a cikkíró tanácsát megfogadnánk, és „készülnénk”.
  Ugyanis sokkal veszélyesebb a helyzet, mit azt sokan gondolnák. Ugyanis az LMBRQ őrültek nem önerőből jutottal el idáig, hanem idetolták őket. A „mentorok” két legyet tudnak ütni egy csapásra. Egyrészt az LMBTQ egyedeknél alkalmasabbak nincsenek arra a feladatra, hogy a beteg világuk felvirágoztatásának ígéretéért bármit, bármikor megtegyenek minden egyéb ideológiai kötődés nélkül. Másrészt a káosz teremtés – aminek nem csak az LMBTQ, de a bevándoroltatás is része – abból a célból történik, hogy a káosz problémái lefoglalják , ill. elvonják az emberek figyelmét arról, hogy a kik, miként, és milyen céllal gyarapítják a hatalmukat a nagyvilágban.

 10. Mi legyen a gyógyíthatatlanokkal? — Kell feltennünk a kérdést. S mi legyen azokkal, akik ezidáig (jobb megoldás híjján) őrizték őket. Mi lesz a klinikai pszichiáterekkel, miután az összes bolondjukat törvényesen szélnek eresztették? (viz: gyurcsányi megoldás) Javaslom: emlékmű értékű szoborcsoportok helyett, minden településen élőképek összeállításánál alkalmazni őket! Legyen minden magyar faluban „3 majom tere“, s ott 12 órás váltásban dolgozzanak a ma nem látó, nem halló, (s főként) meg nem szólaló klinikai gyakorlattal bíró pszicháterek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük