Vérségi alapon követeli magának Magyarországot két “ősi” kommunista család sarja, Donáth és Dobrev


Schmidt Mária hívta fel közvetve arra a figyelmet ifjabb Rajk László életútinterjú-kötete kapcsán, hogy ezek a családok Magyarországot megszerzett hitbizománynak tekintették és úgy gondolták 1989-ben, hogy a rendszerváltás nem lesz más, mint annak az aktusa, hogy ők visszakapják a nekik minden jogon járó főhatalmat.

Akár atavisztikus jelenségnek is tekinthetnénk azt a gondolatot, hogy amit ők a szovjetektől, a legfelsőbb hatalomtól megkaptak, az örök időkre az övéké és a leszármazottaiké. Pedig tulajdonképpen nem az, hiszen igazán emberi dolog, hogy minden rablógyilkos azt gondolja, a más vérén rabolt tulajdon jogosan az övé, hiszen vért ontott érte, akár meg is sebesülhetett volna gyilkolászás közben.

A Donáth–Dobrev cicaharcot persze komolyan kell venni, ezek a rablólovag-származékok nem viccelnek.

Az, hogy a haladó korszellemnek megfelelően “nők” képviselik ezeket a családokat, nem jelentik a hatalom iránti feltétlen hűség és vágyódás csökkenését, ahogy az eszközök nemesedését sem.

Ez a két vérvonal közvetlenül a Rákosi Mátyás nevű pszichopata tömeggyilkos környezetéből származik, a Rákosi és Nagy Imre közötti, illetve a forradalom utáni jó fajta kommunista bűnbandák közötti frakcióharcokból eredezteti magát. Donáth Ferenc, Donáth Anna nagypapája először Rákosira, majd Nagy Imrére tett; a családi tragédiát az okozta, hogy a később hatalomra kerülő Kádár mindkettőről pontosan tudta, hogy milyen mocskos gazember és mindkettő közvetlen bűntársait rühellte. Ezen a helyen sem kívánok bármi jót mondani Kádárról, de jobb volt az előző kettőnél, Nagy Imre minden utólagos mosdatgatása ellenére. Kádár tanult a saját tapasztalatából, nem élvezte a terrort és a gyilkolást, de azért el tudta viselni, ha mással csinálták, viszont pontosan emlékezett rá, hogy a nehéz időkben viszont kinek csillogott a szeme a kínzókamrából kihallatszó sikoltozás hallatán.

Apró Antal – és így a család is – viszont jó lóra tett, megúszta, igaz, Kádár vádlott-társa lett, majd ő felügyelte a Nagy Imre-pert, amelyben a Donáth nagypapa másodrendű vádlott volt. Régi családi barátság ez, akárki megmondhatja. Így a történelem távlatából nem tűnnek ezek nagy távolságnak két rablóbanda között. A felmenők valami apróságon összekaptak Magyarország kirablása, lerombolása, a magyarok gyilkolása közben – idegesek voltak, na, hiszen azok a rohadt osztályellenségek még ellenkezni is mertek. Pedig de.

Ezek a “frakcióharcok” a kommunisták között szerencsétlenebb történelmi fejlődésű országokban sokszor nehéztüzérség, minimum sorozatlövő fegyverek felhasználásával intéződtek. Az már a “kulturáltság” jele volt, ha a PB-ülés után statáriális bírósági keretek között számoltatták el a szavazáson kisebbségbe kerülőket. Ha még a családjuk is élve megúszta a dolgot, akkor sokoldalas tanulmányok jelentek meg a kommunisták humanizmusáról.

Lehet, hogy Donáth és Dobrev látszólag “barinők”, de egyik sem szeretne olyan helyzetbe kerülni, hogy bármilyen ügydöntő testületben a másik közeli és távolabbi rokonságának és üzletfeleinek legyen többsége. Ők csak abban értenek egyet, hogy Magyarországnak egyrészt nem lehet magyar kormánya, másrészt abban, hogy ideiglenesen köthetnek egymással szövetséget Orbán Viktor, a Fidesz és persze a magyar nemzet elpusztítása érdekében. Azt a témát meg gondolom, kerülik, hogy melyiknek is van nagyobb történelmi joga az ország vezetésére. Ez a levezetés úgy elsőre egy kicsit erősnek tűnhet pszichológiailag, de aki elolvasta a Rajk-kötet vonatkozó részét, az nem fog rácsodálkozni erre a felvetésre. Az SZDSZ-ben és annak környezetében tömörülő bűnözői csoportok halálosan gyűlölték a magyarokat, mint a nekik adott földek, városok, falvak engedetlen lakóit, akik nem akarják elfogadni, hogy pár száz ex-ávéhás család rabszolgái legyenek.

Ez a társaság jelentősen belelógott az MSZP-be is, a hatékony rablás és rombolás érdekében sokszor voltak hajlandók megegyezni egymással, de a kemény mag, a “de genere” kommunisták csak pár család képviselői voltak igazán, a Rákosi és Nagy Imre közötti frakcióharcok gyilkosai és halottai. Mikor melyik, azt épp a történeti szerencse döntötte el. Ez a társaság annyira elitnek gondolja magát, hogy nekik Kádár meg Aczél György is csak egy parvenü.

Isten büntetéseként ma a Momentum csúcspolitikusai után kénytelen voltam Donáth Anna politikai visszatérését is végigszenvedni. Az öregecskedő Dobrev Klára helyett némelyek Donáth Annából akarnak miniszterelnököt csinálni. Kár, hogy pont olyan ripacs, mint a másik, és pont annyi mondanivalója van, mint amennyi Feriék kormányzásából kisejlett. A Momentum fő arcainak egyetlenegy eredeti mondatra, gondolatra nem tellett, még egy friss jelzős szerkezetre sem, hacsak a “populista mantra” kifejezést nem tekintjük annak.

A nyugati fősodornak történő teljes bepucsítás ígérete – ezt várhatjuk a Momentumtól, ami a korábbi Momentumtól egyedül abban különbözik, hogy Ferinek most már nem pucsít. Ezek senkik. Annyira rémisztően azok, hogy az ember el sem hiszi, hogy van ilyen. Ez az a nemzedék, akiket már nem a tévé hülyített el, hanem a net és a drog. Hát rohadtul látszik is.

Minimális várakozással azért várjuk a Dobrev–Donáth torzsalkodást. Ketten együtt talán képesek lesznek hisztiben pótolni Szél Bernadettet. De a lényeg mégis az, hogy két “ősi” kommunista hazaáruló család leszármazottja akarja elvenni tőlünk Magyarországot. A DK–Momentum vetélkedés szimpla kommunista frakcióharc.

És ez is majd valahol külföldön dől el.

Vezető kép: Facebook Momentum


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Békéről ne is tárgyaljunk, még összejönne

  Oké, az oroszokat le kellene győzni. A baj csak az, hogy nem látom azt a …

42 hozzászólás

 1. Egyik féreg és a másik is.
  Genetikailag.

 2. Rajk minek tekintette?
  Libsik őrségváltása, generáicó váltása.
  A nemzetiek helyébe meg schmidt mariskák lépnek.

 3. Tudományos libsizmus

  Pontosan így van. Nekik jár Magyarország. Nem is értik, hogy nem ők Magyarország koronahercegnői.

 4. Elég nehéz felfogásúak. Nekik csak a pofájuk jár, nem Magyarország. Isten mentsen, hogy ezek még egyszer hatalomhoz jussanak.

  • túródóra

   Ezek egyszerűen bele vannak őrülve abba a helyzetbe, hogy Magyarországnak magyar kormánya van és nem a kommunista zsidó banda dönt mindennap a magyar emberek sorsa felett. Ezért hergelnek mindennap a közülük való tanárok,orvosok. Felforgatnak,provokálnak .

 5. Az a különbség Kádár és ezek között, hogy Kádár legalább nem volt pszichopata, és még piréz sem (tudtommal). Ez a két dög és az egész bagázsuk viszont pszichopata, és piréz is. Amit még az is súlyosbít hogy nőknek látszó “képződmények” és még agyilag is terheltek. A világ legrosszabb kombinációja.
  Se Donát se a dromedár nem lesz országvezető mert nő. És ezt nő létemre mondom. Ahogy ez a roncs Rothschild banda felkutatta a fehér nőkből a leghülyébb, legellenszenvesebb, legpszichopatább példányait, és azzal a gondolattal, hogy az emberiség majd gyengéd jó uralkodóknak megszavazza ezeket az antinőket, és a hozzájuk csapódó buzi hímeket, azzal azt érte el, hogy soha többé épeszű ember nem fog nőt választani.
  Ezek az agyférges nőnek látszó emberi selejtek igazolták azt a rendőri börtönőri megállapítást, hogy bár sokkal kevesebb a női bűnelkövető mint férfi, de ha nő bűnözik, az sokkal aljasabb, sunyibb, elvetemültebb mint bármelyik férfi bűnöző.
  Már pedig ezek nem kiválasztottak, hanem szimpla tömeggyilkos bűnözők, gyilkosok, még ha nem is sajátkezűleg.

 6. 1989-ben nem kellett volna a kommunisták vezetőit akasztgatni. Csak párat. Néhányat. Akkor tán kussoltak volna a fattyaik. Igaz, akkor már régen eladták testüket, lelküket és Magyarországot új uraiknak.

 7. Ennek a két kommunista gyökerü szemétládának Gyurcsányné-Dobrevnek és Donáth Annának, nincs semmi esélyük a politikában, ök maguk között csak vitattkoznak szivassák egymást, de a magyarok többsége lesepri öket a podiumról.

 8. Hm, érdekes.

  Ezek szerint megvívnak, halálig?

 9. 5x5x5 méteres kocka alakú gödör betonból, a két hölgyike szépen ledobatik, bikiniben. Utánuk hajíttatik két bicska, aztán a szabályok a Hegylakóból.
  Meccseljék le!

  A győztes továbbjut, a másik ágon Kunhalmi Ágika várja.
  A győztes továbbjut, Szabó Izé várja.
  A győztes továbbjut, Szél Bernike várja.
  A győztes továbbjut, Orosz Annuska várja.
  A győztes továbbjut, Cseh Katinka várja.
  A győztes továbbjut, szombat esti forduló: Lendvai Ildi várja.

  A győztes továbbjut, Dúró Dórika várja a vasárnapi döntőben.
  😀 😀
  Csak adja a tévé!!! Circensem!

  • Ezen jól szórakoztam.
   Amúgy sztem a Dromedarnak a Csehatka volt kijelölve párnak ( avagy pont Donáth ellen hozattak Kanadabol, ki tudja), de ő az EU penzcsalasi üggyel egyelőre ki lett lőve a versenyből.
   Ugyanakkor ne becsüljük alá a csinos fiatal nőket, sajnos sok férfi nem tudja magát függetleníteni a látványtól, a fiatalok meg pláne.

   • Így van! Annyi húszezresem lenne, ahányszor (máskülönben értelmes) fasziktól hallottam egy ostoba ésvagy aljas ringyóra, hogy “jó de olyanaranyos” vagy hogy “oké de azé blokkónám” és bizony “én nem tudok ilyen dudákra nem szavazni”.

    A másik oldalt ne is elemezzük. “Legalább mi nők tarcsunkössze…” És rászavaz. És tönkremegy. De akkor is igaza van.

   • Donátra fiatal csinos kezd elmúlóban lenni.
    A gyerek nagyon megnövesztett a seggét, behozta a Dobrevét.
    Inkább edzene, mint politizálna.

 10. Ölik egymást a vörösök. Helyes.

 11. macrolepiota

  Kedves Naprózsa! Öntől az elmúlt években megtudhattuk, hogy férfiak vezette ősközösségek rohangálnak a planétán évmilliárdok óta, illetve, hogy Ön napi 22 órát dolgozik a világ jobbítása érdekében. Remélem, még nagyon sok titkos összeesküvésről rántja le a leplet az elkövetkező években és férfitársaim nevében köszönöm, hogy zárványként féken tartja a világuralomra törő gonosz női faj előretörését!

  • Óh, nagyon szívesen! Az Ön kedvéért még azt is megígérem, hogy napi 48 órában meghódítom a Világegyetemet is.

 12. macrolepiota

  Remek cikk. Jól példázza a pásztorkutyák afféle viselkedését, amikor medve dúl az akolban, de az eb kiszalad az udvarra, hogy megugassa az égen köröző ölyveket. Persze nem azért, mert így diktálja az életösztön, hanem mert kell valaki, aki féken tartja a nyavalyás ölyveket, ugye…

  • Az a gyanúnk, hogy Ön nem őzláb, (macrolepiota) sokkal inkább mérgesgomba, mert személyében érzi megsértve magát. Melyik érintettnek tetszik lenni? Klárika vagy Annácska, vagy valamelyik másik Soros ügynököcske?

  • Megtenné, hogy megoszt velünk egy behelyettesítést is mert ez a így kissé képzavaros?

   Köszönöm előre is.

 13. macrolepiota

  Az őzlábak között vannak mérgezők, de azok nem macrolepioták. Ennyit a gugli nem fog segíteni magán… És persze, én vagyok soros, brüsszel, hoholnáci, gurulódollár, meg persze a háááttéérhataloom. Kihagytam valamit az ön pofonegyszerű regiszeteréből? Ennyit a toxikusságról. Személyemben egyébként nem érzem magam sértve. Ami bánt, az a laposföld. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy Ön MOST laposföldhívő, hanem azt, hogy ha picit szerencsésebb korban születik, lelkesen apríthatta volna a fát G.B. máglyája alá…

  • Tudja, kedveském, hogy van aki még guglizva bár de megpróbál utánanézni annak, hogy valaki mit akar mondani a választott nick nevével, hátha fontos. Sőt csak akkor viszontszemélyeskedik amikor megtámadják személyében és nem a témában.
   Az pedig 2023-ban már egyenesen komikus, hogy valaki “laposföld” gondolkodással összeesküvésnek aposztrofálja a mai már a Háttérhatalom által is beismert ÖSSZEESKÜVÉS GYAKORLATOT.
   Ami pedig a személyeskedő első hozzászólását illeti a egyikünk se volt ott mikor az ősemberek éltek, úgyhogy senki sem tudhatja, hogy patriarchátus volt vagy matriarchátus, ez csak kákán csomó keresés. Az pedig nem vall politikai éleslátásra, amikor nem veszi észre, hogy a buta és pszichopata politikusnőket szándékosan vezető pozícióba taszigáló Rotschild bagázs pont a valódi okos nőket akarja lejáratni, az egész női nemet megalázni, és visszarugdosni a középkorba a muzulmánok háremrabszolgáivá.
   Én meg azért nem fogok többet női államvezetőre szavazni, mert hiába vívtuk ki a választójogot, az egyenjogúságot, mi igazi nők, hiába tanulunk, dolgozunk, mert Merkeltől kezdődően a van Lejjeb, a finn leszbikuson át az Új-Zélandot tönkretevő kvótanők voltak azok akik ránk hívták az iszlámot, és teszik tönkre most Európát.

   Amúgy ha Ön tényleg jobboldali, megadom a lehetőséget, hogy visszaszívja a kötözködését, hátha csak félreértett, nem vagyok haragtartó, különben meg csak az tud megbántani akinek a véleményére adok, mert észérvekkel próbál vitatkozni.

  • “ha picit szerencsésebb korban születik, lelkesen apríthatta volna a fát G.B. máglyája alá…”

   Ön pedig, legkevésbé sem tisztelt makro-kötekedő, ha egy kicsit szerencsésebb korban (és helyen) él, mondjuk úgy 80-90 éve, minden alkalommal fényesre nyalhatta volna Sztálin talpát (vagy ami tetszik…), amikor a ‘moszkovita fenevad’ másként gondolkodni merészelőket, vagy fősodortól eltérően nyilatkozni bátrakat végeztetett ki a Ljubjankán.

   Elhiszem, hogy rendkívül kellemetlen Önnek tapasztalni Naprózsa töretlen népszerűségét – volt itt már ilyen más is, már jó régen nem járt erre, pedig senki sem zavarta el, sőt, mi több, N. saját maga kezdeményezte a békülést egy idő után – mégis.

 14. macrolepiota

  Nézze, Ön az átlagon felül kommunikál írásban, ez tény. Ez ugyanakkor azt jelenti, hogy az átlag alattiak Önt művelt és bölcs emberként figyelik. Sapiofília. De Ön nem művelt. Évmilliárdokkal ezelőtt az előgerinchúrosok törtek utat maguknak a tenger mélyén. Persze, mondhatja, hogy valójában évmilliókra gondolt. Az se fog működni. Százezer évekkel zsonglőrködhet, de az már elírásnak nem lesz jó. Akkor kb. épp eltávolodtunk legközelebbi rokonainktól. Ezeknek ékes példája a bonobó, ahol történetesen matriarhátus uralkodik, jóval nagyobb hatékonysággal, mint a csimpánzoknál. De ez a beszélgetés nem erről szól, ahogy én sem vagyok se patri-, se matri- hívő. Ez a beszélgetés arról szól, hogy Ön beállt a szürkék hegedűsének, akik elhitetik a társadalommal, hogy meg kell óvni őket a pomogácsoktól. Nem azt mondom, hogy lehetetlen a pomogácsok létezése, de hogy nem a buzik, négerek, ukránok, ellenzékiek, tanárok, nátó, eu, cigányok, libsik, zsidók a pomogácsok, az biztos. Meg nem is a nők. Szerintem a pomogácsok, ha léteznek, azok a gyűlöletkeltők. És most, aki olvassa, nézze át az Ön kommentjeit… És akkor még nem tértünk ki arra, hogy ismer-e valaki valakit, aki ismer olyat, aki napi 22 órát dolgozik. Magyarán, Ön néha hazudik…

  • Gyorsan előkaptam egy flaska EXODERIL-t, biztos ami biztos.

   Megtanultam már, hogy a dagályos fogalmazás mindig szegényes tartalomról tesz tanúbizonyságot. Bár szvsz. így is homályba veszik, hogy mi a fészkes fenét akar ez a fenti borzulat mondani.

   Cizelláltnak álcázott mondatok mögött azonban gyorsan látszik a bornírt, tőről metszett, aggott besározási technika, nevezetesen hogy jól felköpünk a levegőbe és gyorsan alárántjuk az áldozatot. Ez a “leösszesküvéselméletezés” már legalább 40 éve egy elaggott fegyver avagy módszer egy vitatárs azonnali és automatikus diszkvalifikálására. Bár aki évmilliárdokkal érvelget…. Véleménye persze lehet mindenkinek, kinek ilyen, kinek olyan (akkor sem tanácsos mindent szögnek nézni ha kalapács van az ember kezében). De ettől még igaza messze nem lesz, joga ahhoz, hogy hazugnak nevezzen egy ismeretlent meg végképp nem. De segítek: Naprózsa nem említette a 22-őt, azt maga tette meg, kedves Gombaszakértő.

   Az öröm lehet, ha a világot egyszerűnek hisszük, ugyan ettől még nem válik azzá.

   • Remek lényeglátás, tökéletes elemzése a neszesemmi irományoknak, kedves Kanigunda. Amúgy én sem emlékszem, hogy említettem volna, a 22 órát, de ha korábban igen, akkor sem gond mert ez az igazság.

  • Naprózsával értek egyet. Az általa felsorolt lisbsi női vezetők szerintem is mindenre alkalmatlanok, még nőnek is azok.

 15. macrolepiota

  Ujjuj. Jött egy ezüsthátú a nyárfásból… Ezt nem igazán értem. A “cizelláltank álcázott mondatok” mögötti “bornírt” az az, amiről beszélsz? És, bár nem kezdünk így mondatot, nem, semmilyen tekknika nincs a szavaim mögött. Előbb még, a védett alany sorosügynöknek nevezett. Persze, lehetek az, meg cigány, stb. Most te a vitázás erkölcsi oldalát domborítod, de valójában eltereled a szót arról, amit Naprózsa, meg jópáran itt művelnek. Népbutítás. Pontosan én mit mondtam rosszul, azon túl, hogy iróniával éltem? Mert Naprózsa állításait glédába lehet szedni. És… fröcsögnek a buta kitalációktól. Talán azért büszkék lehetünk rá, hogy nem a hétezeréves bibliai teremtéstörténettel példálózott… Ugyanakkor igenis állította alanyunk, hogy ő napi 22 órát dolgozik. Mindegy. Nem Naprózsáról van szó. Ő is egy ember, akinek ez az egész biztosan fontos. Az én szememet, ha megengedi, az bassza, hogy emberek szakmányban terjesztik a hülyeséget és a gyűlöletet. És (…) bár elsőre visszásnak tűnik, amikor valaki a verekedő, hazudós gyerek kezére csap, azért valahol jogos. Meg az is, ha az akolból valaki azt nem hagyja… Tetejébe mára csak ez maradt.

  • Itt egy ember kelt gyűlöletet, és az maga.
   Mi nagyon szeretjük Naprozsat, aki pedig nem szereti, az ne olvassa.
   Úgyse értette meg a lényeget.
   Amúgy a tudalekos szósz, amit összehordott teljesen érdektelen és különben is: pomogats.

  • Először is, nem ittuk egymás lábvízét, úgyhogy ne tegezzen mert nem engedtem meg magának. Persze, magukfelé, a gondolkodásmentes világban biztos így szokás, de errefelé nem. Errefelé gyakorlat érvelni is és nem elég mondani, hogy fröcsögnek és slusz passz. Nem igaz kedves Gombás Fertőzés? Ha nem hisz a világ érdekek mentén történő működésében és annak a felismerésében hát az a maga baja. Ehhez tudja agymunka kell, a lexikonok világgá böfögése édeskevés.

   Érdemi információk és intelklketuális tartalom hiánya okán nem látom különösen értelmét magát olvasni. Vigasztalja azonban továbbra is az önnön zsenialitásába és “leleplezéseibe” vetett hit, bár a leszóláson kívűl bizony minden érdemi tartalommal adós maradhat. De hát ugye aki nem hiszi annak maguk utánajárnak.

   Végezetül egy ingyenes jó tanács: A kryo ágyanak az időzítőjével baj lehet mert úgy 15 évet késett az ébresztésben. Ezzel a szabadon demokratikusan szárnyaló vitatechnikával manapság még egy fáradt mosolyt sem lehet aratni.

   • Úgy látom nem vagyok egyedül ama sejtésemmel, hogy a mi mérgesgombánk most az összes hozzászólásával bemutatta azt a libsikre tipikusan jellemző stílust, mikor összefüggéstelen gondolatait úgy adja elő dagályos szavakkal mintha értelme volna a mondandójának. Ez egyébként jellemző trükkje a baloldalnak, hogy a hallgatósága úgy érezze, nem érti mit akar az előadó vagy az író az írásában, kap sefüle-sefarka mondatokat és hozzá sok idegen vagy álirodalmi kifejezést bőven, és őneki mint hallgatónak, jelen esetben olvasónak ettől butának kellene éreznie magát. Aztán az egyik nekiáll tapsolni, a többi követi mert azt hiszik csak ők nem értik.
    Ez egy tipikus trükkje például Gyurcsánynak, Dobrevnek és a brüsszeli felszólaló liberális pojácáknak is.
    Itt ez nem válik be, mi átlátunk ezen, és itt azok maradnak meg kommentelőknek akik úgy tudnak írni, hogy bárki megértse.
    Ami a 22 órát illeti, nem hazudok, hiába szeretné a mi kis morcosgombánk. Utána lehet nézni, hisz nincs olyan időpont amikor nem kommenteltem, mikor mások durmolnak. Ezt egy szerencsés, úgynevezett Thatcher gén okozza mint mondjuk Napóleonról, da Vinciről, Margaret Thatcherről jegyezték fel, hogy kevés alvással is beérték, én tényleg 2-3 óra alvással üzemelek egész életemben.

 16. macrolepiota

  Gratula Theo! A szeretet az fontos dolog. Ennek jegyében olvassa Naprózsa kommentjeit újra. Ha pedig ez megelégedettséggel tölti el Önt, akkor ne olvassa az enyéimet, javaslom… Hozzáteszem, nekem sincs ínyemre, hogy valakivel, bárkivel konfrontálódjak. De az jutott eszembe, közben, hogy egészen megható ez a férfias védelem, ami kijár egy, a női egyenjogúságot harcosan tagadó valakinek. És jó, akkor én pontosan kik ellen is próbáltam itt gyűlöletet kelteni? Mert, ismétlem, Naprózsa kommentjeiből hosszú listát tudnék készíteni, ha ezt valaki tőlem visszakérdezi…

  • Remek ötlet, kedveském. Bár soha nem terveztem, de ha valaki ennyire ragaszkodik hozzá Ön összegyűjti az írásaimat, és kiadhatjuk mint “Naprózsa összes”-t.

 17. Megtépik egymást 🙂

 18. macrolepiota

  Ja. A levegő meg átlátszó. Csak néha eltakarja a lufi…

 19. Vérségi alapon? 😀
  Végül is mindig vérségi alapon jelentkeztek be az ország vezetésére bizonyos családok.

  Régen ez jobban sikerült, ma már nem annyira.
  Régen az Esterházyak és a Zichyk nyomultak. Ma a Szarháziak és a Stricik.
  Ami új, hogy most a nőket tolják be, nem a kivénhedt huszárokat. Mert apuék már nem odavalók. Az egyik a pia rabja, a másik a fiatal punci nagy kedvelője.

 20. Fogalmazzunk pontosan:

  Kádár mindkettőről pontosan tudta, hogy milyen mocskos gazember, MINT Ő.

 21. ” kinek csillogott a szeme a kínzókamrából kihallatszó sikoltozás hallatán.”
  November 4-től az övé csillogott.

 22. ” Az SZDSZ-ben és annak környezetében tömörülő bűnözői csoportok halálosan gyűlölték a magyarokat, ”
  és a főtanácsadójuknak, Gerő Andrásnak laudált az egész jobboldali elit, mondván, nem volt véres a szája széle,
  mikor gyűlölte a keresztényeket és magyarokat, és tolta a gyerekeket megrontó, kábszeres, tolvaj, hazaáruló, népirtó SZDSZ szekerét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.