20230107 Budapest -- Tanár-diák tüntetés, a Miskolcról gyaloglók érkezésére a Kölcsey gimnázium előtt. // fotó: Hatlaczki Balázs

Minden hülyeség mögött ugyanaz a pár ezer elmebeteg áll!


A Gyurcsány-kormány idején volt szerencsém munkanélküli pályakezdő diplomásokat tréningezni. A régi szép idők! Hatalmas munkanélküliség, a fiatalok között különösen, reménytelen helyzetben lévő fiatal diplomások. Nem is értem, mi a fene bajunk volt akkoriban.

A delikvensek között mérnöknek nevezett diplomások is voltak. A képzés célja vállalkozóvá történő változtatásuk lehetett – ma úgy mondanánk, hogy valami projekt költségvetésének 1 százalékából csináltak egy tréninget, hogy látsszon is valami, vagy esetleg azt, hogy startupokat inkubáltunk. Egy bölcsészdiplomával rendelkező embertől már akkor sem várta el az ember, hogy három felett ne zavarodjon bele a nullákba, de a „mérnök” szót tartalmazó szakok képviselői se nagyon tudták volna elmondani, hogy pontosan mitől is megy a villamos.

De akkoriban még nem volt divat hülyének lenni, a kizárólag lányokból és fiúkból álló társaság alkalmasnak és hajlandónak bizonyult arra, hogy tudomást vegyen tudása korlátairól.

Életemben először a haragos zöld (a haragos nem a szín jelzője, hanem az indulatot jelöli) populációban találkoztam azzal a jelenséggel, hogy emberek a fizikai, kémiai, biológiai törvények és persze minden tényanyag ismerete nélkül legyenek megingathatatlanul biztosak olyan dolgokban, amiről tényleg semmit nem tudnak és amiből semmit nem értenek. Kiegészítő információ: a társaság egy kisebb része még ennél is rosszabb, ezek ugyanis valamelyest értenek valamit a körülöttük lévő világból, és nem butaságból, hanem tudatosan hazudoznak.

Az EU – parlamentestől és bizottságostól – közismerten bele van szerelmesedve a villanyautókba. Ez valahol természetes is, a villanyautó ugyanis olyan kiterjedt baromság, ami méltó a brüsszeli elit szellemi színvonalához. Felesleges is felsorolni, hogy hány olyan szűk keresztmetszet van, ami miatt az egész projekt hosszabb távon Európa legnagyobb bukása lesz.

Ez azonban magára az akkumulátorgyártásra pont nem igaz. Akkumulátorokra nagyobb szükség lesz, mint valaha, és nemcsak Magyarországnak, hanem Európának is fontos, hogy minél többet gyártsanak itt. Európa geopolitikai elszigeteltsége könnyen eljuthat odáig, hogy az alapszintű mobilitás is az elektromosságon fog alapulni, mert nem lesz se olaj, se gáz elegendő. Már most is közel vagyunk ahhoz, hogy a gáz és az olaj inkább ipari nyersanyag legyen, mint üzemanyag vagy energiaforrás.

A napenergiát meg tényleg viszonylag könnyű beleküldeni az akkumulátorokba. Persze azt egyetlen zöldtől se kérdezd meg, hogy mi is az áram, meg az energia, meg az energiasűrűség, meg mi ráz, mi az ellenállás, a feszültség és az áramerősség, esetleg technikai áramirány, meg hasonlók. Villany, oszt kész. Szegény mérnökök meg ilyeneket is mondanak, hogy zárt rendszer, hát tisztelem az optimizmusukat, hogy ezt a kifejezést egyetlen zöld vagy ellenzéki politikus is majd megérti. A zárt eleve csak rossz lehet, kirekesztő.

Mondjuk a modern nyugati kapitalizmus pont ez: ipar nélküli ipari társadalom. Mert csak a mesében vagyunk posztindusztriális társadalom, valójában a szójalatte és a webdizájn is ipari termék, csak a hülye nem tudja, aki issza meg bámulja. Az ipar meg tényleg undorító, csak posztapokaliptikusan szép egy kőolajfinomító, de nélküle nincs szójalatte, meg vietnámi bambusz szívószál se.

Abban az értelemben persze posztindusztriális társadalom vagyunk, hogy a liberális demokrácia véleményvezérei soha nem végeztek semmiféle valódi munkát, illetve teljesen fogalmatlanok bármiben, ami az érzéseiken kívül esik. Az ipar Kínában van kb., és az jó helyen is van ott. Az észak-atlanti térség számára a világ többi része a tudatalatti, oda szorítanak bele mindent, ami nem fér bele a kényes ízlésükbe. Ezeket a barmokat tulajdonképpen az is zavarja, hogy mások a környezetükben igazi rendes termelőmunkát végeznek, mert az elnyomás. Az, hogy Kínában mi van, az meg be sem villan nekik. Ahogy a nők elpusztítását a feministák vállalták magukra, úgy a zöldek a környezetrombolás igazi képviselőivé váltak. Mert a hatékony és korszerű, és egyébként pont nem környezetszennyező ipar elleni harc nem más, mint rombolás.

Persze pénzért csinálják hazaárulás céljából külföldiek érdekében, de a gyalog zöld egy agresszív pöcs vagy picsa, aki hülye mindenhez és csak az érzelmeinek él. Belátóképessége semmi. Az a fajta, aki csak azokat a mérési eredményeket hiszi el, ami megerősíti a prekoncepcióját. Ezek az emberek tényleg annyira buták, hogy a bennük lévő elég komoly mennyiségű kontrollálatlan rosszindulat már csak átszínezi az ostobaságukat, dominálni nem tudja.

Én magam nem szoktam méregetni akkumulátorgyárak közelében, mert szabad szemmel nem látni a nem odavaló ionokat.

A zöldek szerint, ha elírnak két nagyságrenddel egy adatot a mérésükben, az attól még tény, mert ők rohadtul megijedtek, amikor meglátták a képernyőn.

És elírják, mert valamikor harmadikban elakadtak a mértékegységek átváltásánál és már azt sem értették. Szerintem meg el kellene venni a választójogát és a Facebook-hozzáférését is annak, aki elhiszi, hogy az akkumulátorgyár elszívja Debrecen ivóvizét és elsivatagosodik a város.

A környezetvédelem a legfontosabb dolog a világon, ahogy a béke is, meg a szeretet, meg minden ilyesmi.

Tessék mondani, a környezetvédelmet miért sajátították ki a városi hülyék, a békét a háborús uszítók, a szeretetet meg a pedofil szexuális szadisták? Mondjuk ez a három halmaz majdnem teljesen egybeesik, ami sok mindent megmagyaráz.

Vezető kép: 2023 01 07, Budapest, tanár-diák tüntetés, a Miskolcról gyaloglók érkezésére a Kölcsey gimnázium előtt. // fotó: Hatlaczki Balázs. 


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A VAR csak tovább rombolta a focit! (Liverpool-Manchester City 1-1)

  Nem abban kívánok állást foglalni, hogy tizenegyes volt-e az az esemény, amelynek során egy City-játékos …

38 hozzászólás

  1. Végső Anna

    Azon gondolkodom, hogy az „a pár ezer elmebeteg” ember vajon gyógyítható-e még?
    De, hogy ezek között min. többszáz tanár is található, az már több, mint kétségbeejtő.

  2. A gond,hogy ezen tudatlan diplomásokból lesznek a főnökök. Sajnos láttam már egypár ilyen fogalmatlan figurát.

  3. Sok jó dolog van itt az oldalon, de az akkumlátorgyár ügy az totális félrevezetés, vagy tévedés! Az a legapróbb részletekig hamis és meg is fog bukni. Üdv Tamas dr.

    • Paranoid Android

      Kedves Uram! Esetleg érvelne ezen álláspontja mellett? Például leírhatná, hogy pontosan mikor, milyen folyamat során és mi kerül ki a környezetbe? Azt nem vitatom, hogy az akkumulátorgyártás globálisan, beleértve a nyersanyagok bányászatát és minden jelen gyáron kívüli folyamatát, környezetromboló. Mert szinte minden ipar ilyen. De mi jelenne meg konkrétan ebből a környezetben Debrecenben?

      • Nézzük_magát_a_dolgot

        Mit izgatja dr Tamasit? Ő az adóforintok újraelosztásából él (jobban, mint aki megtermeli) Őt nem érdekli az, hogy termelő munka nélkül nem létezhet az ország, nincs újraelosztható adóbevétel, neki akkor is jár a busás jövedelem, mert ha nem kap, kivonul a Kármeliita elé hangoskodni. Eszembe jut egy Baranya megyei eset. A falucskába cementgyár épült volna, mert közel van a kőbánya. A helyiek egy költségvetési forrásból élő tekintélyes ember vezetéséve siikeresen megfúrták a beruházást, mert poros lesz a levegő, árt az egészségnek és tönkreteszi a vágyaikban létező idegenforgalmat. No most felépült a cementgyár vagy 20 kilométernyire, kis túlzással tisztább levegő jön ki belőle, mint ami bemegy a kerítésén, iparűzési adó ott csapódik le, ellenben a kőbányából a követ és márgát miegymást az eredeti falu főutcáján végigdübörgő teherautók szállították a délebbre lévő cementgyárba. Jó egészséget kívánok a faluban azoknak, akik naponta buszozhatnak az új cementgyárba dolgozni és ott szívni az állítólag poros levegőt.

    • Molnár József

      Megkérdezhetem, hogy ön milyen doktor?
      A neve „Dr Tamasi József”-ként jelenik meg, de a végén „Dr Tamás”-ként ír alá…
      Gondoltam szólok!

    • Na, meggyütt a mérnök elvtárs jósolni.

  4. Debrecinbe kéne menni…

    A bloggazda, PA újabb remekelése egyrészt az akku-gyárról szól, másrészt a hülye sötétzöldekről.
    Na most itt, ezen a linken találjátok a kettő szintézisét:
    https://www.debreciner.hu/cikk/12395_to_be_or_not_to_be_that_is_the_question_a_lakossag

    A szerző, bizonyos eddig soh’sem hallott Kosztonyák Katalin az egyre jobban terjedő ellenzéki „mindenszarizmus” mintapéldánya. Mindenképpen melegen ajánlom említett cikkét – már csak a téma aktualitása miatt is, meg annak tanulmányozására, hogy hogyan lehet valaki ennyire elégedetlen MINDENNEL. Ugyanakkor egy percig se higgyük, hogy szerzőnk csak az akku-gyárra ilyen mérges. Lejjebb görgetve az elég hosszúra sikerül fika-ömleny végéig, egyrészt harsogó vörös alapon nyomtatott hatalmas, 36 pontos, betűkkel megtaláljuk a szerző, de egyúttal az egész kiadvány alap-attitüdjét:
    LÁTJUK, HALLJUK, KIMONDJUK – egyből ismerős a szlogen ritmusa, hangzása, nagyképű önteltsége, ugye? – hát persze, a kilencvenes évek elejének szadeszos Tudjuk, Merjük, Tesszük beképzelt mindenek felettisége harsog itt messzire. Ez a lap(?), fika-gyűjtemény(?) összes cikkére jellemző, de az itt szemlézett cikk szerzőjére különösen – tanulmányozás céljára ajánlom az említett vörös szlogen felett található, megkattintható „Kosztonyák Katalin írásai itt olvashatók: A SZÓLÁS JOGÁN.” mondat megkeresését. Ennek megklikkelése után elébünk tárul a szerző teljes munkássága, legalábbis az, amit ő a szóban forgó lap, a „Debreciner” hasábjain eddig közreadott.
    A lapról röviden csak ennyit: ez egy amolyan helyi Telex, vagy talán még inkább !!444!!, MINDEN cikken átsüt a minden-rossz, a semmi-sem-működik, az ezt-is-elszúrták-a-fideszesek, a soha-sem-látott-pedagógus-nyomor, etc. – és mindez egy olyan országban, amely pl. Brüsszelből úgy néz ki, hogy itt dühöng a teljes sajtó egyoldalúság, a fideszes tájékoztatás-diktatúra, stb. – ismerjük a hazug vádakat.

    *

    A szóban forgó „újságíró” fentebb említett helyen megjelent munkái közül még egyet konkrétan bemutatnék, annak az írásnak a célpontja Kósa Lajos (ugye, nem gondoltátok egy percig sem komolyan, hogy Debrecen fideszes ikonját, Kósát kihagyná Kotnyeles Kata őszerzősége?!), mivel azonban egy hozzászólásban csak egy hivatkozás fér el, ezt majd valamivel később adom közre – ígérem, lesz benne egy meglepetés is, egy ismert mai (nem-fideszes) parlamenti politikusnő akt festménye! ☺

    • Hát érdemes elolvasni a hivatkozást. Ijesztő. Meg a bicska a zsebben. Csak úgy magától…

  5. dr. Kolompár Genitália

    Dr. Tamasi József
    Az akkumulátor ügy az valóban félrevezetés. Merthogy az ügyet a tüntetés szervezōi kreálták.
    Jelenleg mindössze a honi és eu-s környezetvédelmi szabályok ismertek, és az, hogy a gyár építésének az engedélyezése az e szabályokat figyelembe vevō tervezet alapján került kiadásra. Aki az építkezés jelenlegi fázisában ki meri jelenteni, hogy a gyártás a tervezettōl eltérōen, környezetszennyezō lesz, az blöfföl. Elōre megelōlegezi azt, ami be sem következhet. Ezt hìvják manapság liberális tempónak.

  6. Nagyon jó a cim, ez a pár ezer ember akik nem értenek egyet a kormánnyal, mindegy hogy miért, vándorolnak az ország területén ide oda. Példa ez az akumulátor gyár épités, németbe örülnek neki még a zöldek is mert elismerik, hogy környezet kimélö, de nálunk az ellenzék tényleg ellenzék marad ha jó valami vagy ha nem jó. Ha a kormány azt mondja hogy süt a nap, az a megszokott pár ezer idiota kivonul az utcára és azt mondják nem mert esik az esö. Ezeket nem szabad figyelemben venni mert nem a logika vezérli öket csak a „dacc” azért sem jó. Csinálni kell és kész. Akkor mehettek volna németbe is reklamálni.

  7. Jó,de akkor ha ez ennyire környezetszennyező,követelem,hogy a zöldek harcoljanak azért,hogy az egész világon ne lehessen akkugyárat építeni,a már meglevőket pedig bezárni.Az eletromos autók,napelemrendszerek stb. pedig kuka.Vagy az ,hogy zöld vagyok az úgy működik,hogy valahol valakik megcsinálják majd az akkut miközben elsivatagosodnak szomjan halnak,de mi zöldek vagyunk.Kedves LMP,nem kellene ezt átgondolni?

    • Brindzás Vojto

      Ebből a pár ezer elmebetegből hányan okoznak elektromos rollerukkal súlyon baleseteket a belvárosi pesti járdákon?

  8. Kotnyeles Kata a Debrecinerben

    Íme a fentebbi hozzászólásomban már említett, „Debreciner” hasábjain tavaly januárban, megjelent Kotnyeles Kata-cikk linkje:
    https://www.debreciner.hu/cikk/8075_ez_elment_vadaszni_meglotte_kosa_lajos_debreciner
    Ezúttal már rövidebb leszek: klikkeljétek meg a címet, s olvassátok, hogy ez a debreceni ellenzéki aktivista mérgében miféle cikket volt képes rittyenteni a Magyar kultúra napja alkalmával (is).
    Hanem, mint jeleztem, van ott még egy különleges csemege is, éspedig Kabul hervadó rózsája aktfestményének képe. Hogy hogyan kerül ez a „képzőművészeti alkotás”, drMáriás festménye Kósával egy lapra – hát ennek megfejtését (is) megtaláljátok a Debrecenben (sem) világhírű méregzöld szerző írásában. ☺

    *

    Egyébként ha valakit annyira fűt a szenvedély az említett politikus?nő iránt (apropo, figyeljétek meg az akt méretes karjára pici karakterekkel odatetovált ismert hárombetűs rövidítést is, gondolom, ezt valamiféle politikai eligazításnak szánta drMáriás, a talán naiv festőként besorolható művész!), tehát ha a nyájas olvasó nehezebb időkre 🙂 külön le szeretné menteni magát a festményt, a következő bejegyzésben megtalálja a kimondottan odavezető linket.

  9. Laikus Érdeklődő

    És mi van azokkal, akik a több száz milliárdos állami támogatás miatt ellenzik az akkumulátorgyárat?
    Akik szerint a német és kínai nagyvállalatok támogatása helyett inkább a magyar jelebe (magyar KKV-k támogatása) illetve a magyar jövőbe (közoktatás, közegészségügy) kellene fektetni azokat a százmilliárdokat.

    • Kedves Laikus Érdeklődő!

      Hogy mi van? A beszállítókra és bedolgozókra (kis üzemekre, fuvarosokra, stb.) tetszett gondolni?
      Tessék megnézni az AUDIT Győrben!

    • Jaj istenem, ez a magyar kkv hiedelem!
      Ezek semmire nem mennének a multik nélkül, a legtöbbjük oda beszállító, vagy valamilyen módon belőlük profitál

    • A multinak adott 100 milliárd 2-3 év alatt visszafolyik a költségvetésbe és utána folyamatosan termeli a bevételt/nyereséget az államnak is.

      • Laikus érdeklődő

        Már hogyan folyna vissza, amikor a kezdeti 100 milliárdos támogatás után még évekig kiemelt adókedvezményt, bér- és egyéb támogatást is kapnak ezek a külföldi vállalatok.
        Ezek a vállalatok legfeljebb a magyar GDP-t növelik, de ebből a magyar társadalomnak nem sok haszna származik.

  10. Nagyon jó ez az írás!

  11. ezek nem elmebetegek magyarán szólva bőőőőőszmék!!!!

  12. A „bájos” közszereplőt ábrázoló, fentebb már említett akt-festmény linkje:

    https://www.debreciner.hu/var/improxy/bW9ya1xDbGFzc2VzXEltYWdlXFRodW1iXEZIRFBpY3R1cmU_/31/01/31019_kosa_lajos.jpg?m=1643124254

    …és ha már itt tartunk, nem tagadhatom meg a kedves olvasótól a művész, drMáriás festményhez írt ajánló sorait sem. ☺
    Íme, a festő sorai – egy-az-egyben:

    „Amikor Sylvester Stallone belátta, hogy már túl öreg az afganisztáni háborúhoz, felkereste Szabó Tímeát a Mókus utcai általános iskolában, és felkérte, vegye át tőle ottani szabadságharcos-igazságosztó posztját. Tímea lelkesen elvállalta a szupersztártól a nehéz feladatot, így Stallone őt azonnal ki is képezte, s pár hónappal később már Kabulban találta magát hatalmas kihívások előtt.

    Páratlan szépségének köszönhetően hamarosan igencsak népszerű lett, s mivel a tálibok (is) tömegesen beleszerettek, sokkal jobb tárgyalási lehetőségekkel bírt velük, mint bárki más, így hamarosan már ő irányította a fejleményeket a háborús országban.

    Amikor később kiderült, hogy időközben itthon keményebb lett a háborús hangulat, mint ott, ami a táliboknál is keményebb harcosoknak köszönhető Kövér Lászlóval az élen, akkor hazatért, hogy itt folytassa a harcot. Ekkor még nem gondolta, hogy afganisztáni, pakisztáni és más környékbeli rajongói viszont majd útnak erednek utána hatalmas tömegekben, hogy ismét láthassák őt, a szerelmüket, Kabul Rózsáját a távoli Európába.

    Pechjükre azonban a legtöbbjük hazánk helyett Németországban kötött ki, s most ott vár arra, hogy egyszer végre elindulhasson a Mókus utcai általános iskola irányában, hogy végre ismét személyesen is találkozhasson szerelmével, s vezetőjével, Szabó Tímeával, a magyar női Che Guevarával.”

  13. Telitalálat! Köszönöm! Új hitet adott a létezésem jogosságához! 🙂

    Én mint szerény és pedigrés mérnyög már-már azt találtam hinni, hogy szégyenkeznem kell amiatt,
    hogy az Ohm törvényt nem a BTK-ban keresem.

    Minden – Hogy fogalmazzak civilizáltan? – környezettudálékos ismerősömet arra sarkallom, hogy az
    értékesített (Ez is mekkora marhaság! Érték az már közvetlen az előállítása után. A helyes szó a
    pénzzé tétel vagy az eladás) benzin és gázolaj által megtestesített energiát feleltessék meg áram
    egyenértéknek és nézzék meg mekkora plusz villanyellátási kapacitást igényelne egy ilyen ripsz-ropsz
    (rissz-rossz) átállás.

    Persze a mérnökök korlátolt hülyék mert amiről beszélnek az ráz, büdös, hangos, ragad és főleg
    relatív. Ezek a figurák különösen nem progresszívek mert mindig csak kérdeznek és nem akarják
    érzékelni az eszme irányait. Kedves jelenetem ez ügyben az Apollo 13 filmból való, kérésre azt is
    elmesélem.

    Szóval, eme kedves zöld delikvensek a kitörő vitákban, no meg a kW és a kWh okozta kilátástalan
    küzdelemben aztán okszerűen eltévednek. Ilyenkor érkezik rendre a homeopátia, a biorezonancia
    meg a dihidrogén monoxid. No, de sebaj! Van tünti meg ragasztó meg pukkadó polgár és sok hely
    ahol a minden ellen is lehet tiltakozni mert akkor s ott remek a biztosított a lét.

    A tudás és a tények meg csak megzavarják a kristálytiszta eszmét.
    Na ezért utálatos a „homo rationalis”.

    • Végső Anna

      A tünetegyüttes felsorolása tökéletes, de én még kiegészíteném a „biomágnessel”.

  14. Ugyan! A pár százezer alatt áll még pár milliárd.:) Magamat sem zárnám ki a tömegből! 🙂 Az elmebetegség meg az elmebetegek dolga.

  15. na ezt kár volt megnézni most tuti rémálmom leszzzzzz!!!!!! brrrr…..

  16. Az egyetemen az építésszettörténet (meg a lakóépülettervezés) volt a kedvenc alaptantárgyam. Már akkor felmerült bennem a kérdés, hogy például Egyiptomban de mindenhol másutt is a világon miért építtettek (faragtattak) uralkodók maguknak hatalmas piramisokat, diadalíveket, mauzóleumokat, kolosszusokat, csodás templomokat az emberek ezreinek verejtéke árán? Akkor ezt professzoraink azzal magyarázták, hogy hiúságból, mert az emberélet, meg milliók verejtéke a despotáknak mit sem számít. Aláírom, ez tényleg így van.
    De.
    Akkor mégy úgy gondolták a régészek, hogy rabszolgákkal építtették eme építészeti csodákat. Ma az a vélemény, hogy nem feltétlenül, sokkal inkább teljesítményükre büszke szabadok jöttek dolgozni.
    S ez az új felfogás elindított egy gondolatot, miszerint épp kivakaródva a kőkorszakból és a vadászó-gyűjtögető életmódból egy olyan Egyiptomban, ahol a Nílus kevés munkával is kellemes lusta életformát is lehetővé tett volna, mi a fenéért törték magukat az emberek, hogy sziklába csodás templomokat véssenek, a fáraót kifaragják (Abu Szimbel:Ámon-Ré sziklatemplom). Miért erőltették ezt a látszólag értelmetlen munkákat az uralkodó osztályok, papság?
    A megoldás:
    Azért mert a ráérő ember unatkozik, és unalmában kártékony, veszekszik, háborúzik magától is, uszítania sem kell őket, és ha nem tud mit csinálni, akkor pusztít. Tehát le kell foglalni valami látványos céllal, ami leköti figyelmét, energiáit, és még célt is ad neki, aminek eredményére majd büszkén mutogathat, hogy én is dolgoztam ezen, látjátok, csemetéim?

    A homo sapiens ugyanis biológiailag arra van felépülve, hogy egész napját az életben maradásért kidolgozza. Az ausztrál és afrikai őslakosok ugyanis nem építettek városokat, civilizációt mert egész életüket a túlélésre kellett használniuk.
    Viszont ahol a letelepült mezőgazdaság és társadalmi szervezettség lehetővé tette, hogy a napi ébrenléti idő kis részét kellett csak túlélésre fordítani, ott valamivel le kellett kötni az emberek fölös energiáit.
    Mi jön ki ebből a korunk rákfenéje, a haszontalan, lusta idióták egyre nagyobb tömege láttán? Az, hogy a túl sok szabadidő, a kényeztetés, jólét és követelmény nélküli oktatás alapja a klímahisztis attitűdnek, a szexuális perverziónak és egyetlen megoldás van: Ezeket a kártékony, lusta, végtelenül hülye mindenszaristákat erőszakkal rá kell kényszeríteni tényleges, hasznos munkára, különben unalmukban elpusztítanak!!!!

  17. Ebben az ügyben az az érdekes, hogy azok cukkoljak az embereket az akkumulátor gyár ellen, akik miatt most gyorsan kell az a sok aksi.
    ŐK TALALTAK KI, HOGY KÖTELEZŐ LEGYEN AZ ELEKTROMOS AUTO! (Ezt kell kommunikálni, nem azt, hogy nem is olyan szennyező , mert azt úgyse hiszi el senki.)
    Van még elég olcsó kőolaj, gáz! Nem fogyott ki!
    Raertunk volna egy szép meggondolt atmenetre is és addigra lehet, hogy az aramtarolas módja is megoldódott volna.

  18. KO!!!

  19. Az egyre nagyobb baromságok tolása nem más, mint az agymosás szinjének felmérése. Ha bekövetkezik, hogy az emberek nagy része hajlandó elfogadni, vagy legalább eltürni ezeket, akkor jöhet a tényleges vulágkormány.

  20. Az, amit a szélső balos „zöldek” művelnek a jó ipar és a kiirtandó „rossz” ipar kapcsán, erősen emlékeztet a szocializmusban kötelező ideológiai tárgyakra. Politikai gazdaságtan órán megtanultuk, hogy az ipar a gazdaság csúcsa, mert termelő tevékenységet jelent, és a munkásosztályon alapszik. A mezőgazdaság az egy lenézendő valami a parasztsággal együtt, mert „csak” élelmiszert termel, ezért kényszerből megtűrték. Viszont a legfeleslegesebb ember az az értelmiségi volt, mert nem állított elő semmi „kézzel fogható” terméket. Ezt nevezték improduktív munkának. Nem vicc! Mindezt a kommunisták pont annyira komolyan gondolták, mint manapság a külföldről fizetett kártékony és hülye zöldek az energiatermeléssel kapcsolatos baromságaikat. A hülye nem vész el, és nem is alakul át, itt vannak köztünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük