Ezek Antifa tüntetők Amerikában. Vajon látványra miben különböznek ezek bármilyen másik terroristától?

Mi a különbség a szélsőjobb és a szélsőbal között?


A kommunisták ősi projektje, hogy a szélsőbal létét eltüntessék a nyilvánosságból és a szélsőjobbot rányomják a jobboldalra. Kevés nyilvánvalóbb dolog van a világon annál, különösen az elmúlt tíz év tapasztalatai alapján, hogy minden elmebeteg a centrumba akarja pozicionálni magát, a normalitásba, és mindenki mást szélsőségesnek bélyegez. Ma már a pedofilek is ezt csinálják. Persze, hiszen ők a szélsőbalhoz tartoznak (nyugaton már nem is), hiszen az összes többi szexuális szélsőséges már része a baloldali, liberális fősodornak.

Aki nem a marxista történelemhamisítást tekinti etalonnak, hanem az elemi tényeket, az pontosan tudja, hogy a szélsőbal igazi tankönyvi példája a náci párt, nálunk meg a nyilasok, aztán meg persze a kommunisták. Hitler pontosan azt az utat járta be, mint a jelenlegi balosok, lelkes munkásképviselet, majd lepaktálás a nagytőkével a hatalom birtokában. Az Oroszország elleni háborúról nem is beszélve. Ami a kedvenc nünükéje ma is minden buta szélsőbalosnak.

Polgári ízlés szerint a Jobbik mindig is túlságosan szélsőséges volt, közelebb volt a nyilasokhoz, a nácikhoz, mint az egy normális országban elfogadható, de abban az értelemben nem volt szélsőséges, ahogy a nyugati szélsőbal, például az Antifa az.

A magyarországi elmebajos jobboldali szélsőségesekről, akikkel ijesztegettek és akik tényleg erőszakos bűncselekményeket követtek el, mindig kiderült, hogy meglepő módon valahogy mindig be voltak kötve olyan helyekre, ahol a diktatúra titkosszolgálatai, illetve annak utózöngéi, vagyis a magyar baloldal sejlik fel. Az úgynevezett “cigánygyilkosságoknak” nyilvánvalóan egy magyarok és cigányok közötti erőszakhullám kirobbantása volt a célja. Azt nem is kell mondani, kinek az érdekeit szolgálta akkor és ott. Ahogy minden nyilvánvalóan elmebeteg tombolásként bemutatott, soha előtte és utána életjelet nem adó “szélsőjobboldali” szervezetek által nevesített mindenféle balhéknál is így volt ez.

Nyilván minden erőszakos cselekmény mellé nem lehet rendőrt állítani, de a spontán utcai erőszak nálunk nem a nemzeti oldal szokása.

Az már egy másik kérdés, hogy miként reagálnak némelyek a provokációra. A Pride provokáció, az LMBTQ+ minden megnyilvánulása provokáció. Ráadásul alapesetben sosem a provokatőrök vannak a frontvonalban, hanem mindig a megvezetett hülyék. Sok hetero pride-oló és nem heteró felvonuló a mostani botrány kapcsán döbbent rá, hogy kikkel is keveredett egy társaságba.

Ugyanis az ott vonulgatók nagy része sem tudja, hogy a mellette táncikáló, mondjuk rózsaszín Hitlernek öltözött ember egyébként a neten kikre vadászik a perverzióinak kielégítése céljából.

Azt ugyanis még nem szoktuk meg, hogy a szexualitás is teljesen politika lett és a szélsőbaloldalba az összes szexuális perverzió “belesimult”. Amúgy ez persze jellemző volt a kommunistákra és a nácikra is, mindkét társaság előszeretettel alkalmazott szexuális szadistákat a normalitás elpusztítása érdekében. Elmebetegre a szélsőbalon van kereslet.

De a fő különbség mégiscsak az, hogy a baloldal minden szinten fizetett aktivistákat alkalmaz, ezek közül szinte senkinek nincs munkája, a bértollnoktól, a bérverekedőn át a bérterroristáig, a bérelhető LMBTQ+ áldozatig, ezek mindegyikét ugyanonnan fizetik.

A jobboldal erőszakra erőszakkal reagáló, tehát tényleg provokálható csoportjait olyan, szinte mindig munkával, normális élettel rendelkező emberek alkotják, akik a személyes élettapasztalatuk alapján gondolják úgy, hogy fizikai értelemben is harcolniuk kell a baloldali szélsőségesek ellen.

A fő baj pedig az, hogy a baloldal minden perverzet és minden terroristát a keblére ölelt eddig.

Az pedig tényleg mindennek a teteje, hogy a DK dr. Ceglédy Csaba vállalható álláspontjával akarja diszkreditálni a jobboldal pedofil-ellenes fellépését. Mert képzeljék el, a történteken még ő is felháborodott.

Sajnos a jelenlegi Magyarországon is előfordul, hogy bűnözői csoportok (némelyiket eufemizmussal nagycsaládnak is nevezhetjük) bizonyos területeken, településrészeken eltüntetik a közbiztonságot, és terrorizálják a lakosságot. Alapvetően itt nem a rendőrséggel van baj, hanem a liberális jogállammal, annak is a liberális előtagjával. Ugyanis az jól látszik, hogy az EU által kikövetelt liberális elvek érvényesülése az igazságszolgáltatásban kizárólag a bűnözőknek, az elmebetegeknek és a szexuális ragadozóknak, pedofileknek kedvez. 

Az erre adott lakossági reakciók, a különböző önvédelmi mozgalmak, csoportok, amíg a józan ész keretein belül maradnak, még csak szélsőségesnek sem tekinthetők. Például azért, mert egyébként nem politizálnak.

A legfelháborítóbb persze az, hogy néhány normálisabb embert leszámítva a baloldali értelmiség megpróbálja megvédeni a Jámborékat, a Szikra Mozgalmat és mindenkit, aki heti több estét tölt ezeknek a társaságában. A Telex cikke az állítólag szélsőjobbosok által megvert valakikről, annyira szarul van megírva, hogy a csávót a nyolcvanas években az első gyakornoki napján kicsapták volna a Népszabadságtól, hiába főkáder az apukája.

Beismeri ugyanis, hogy az “ártatlan civiljei” fényképezni kezdtek az utcán egy “szélsőjobboldalinak” látszó csoportot. Nyilván azért, hogy leadják a drótot az antifásoknak. Aztán csodálkoztak, hogy a provokációra jött válasz.

Ez a lényege a békés egymás mellett élésnek egyébként. Ne provokálj és soha ne alkalmazz először erőszakot. Nekünk meg csak annyi dolgunk van, hogy mindenféle provokátoroknak végleg elvegyük a kedvét a provokálgatástól.

Vezető kép: The New York Times


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Békéről ne is tárgyaljunk, még összejönne

  Oké, az oroszokat le kellene győzni. A baj csak az, hogy nem látom azt a …

27 hozzászólás

 1. Igazából az, hogy szélső jobb, vagy szélső bal, az mindegy. Ugyanis mindkettő az erőszakra hajt. A lényeg, hogy mindegyik szélsőséges.

 2. X HATE X EDGE X

  Volt Németországban egy hardcore zenekar, Wolf X Down néven,amelyben egy csaj énekelt /aki most a Venom Prison nevű, szintén antifa kötődésű zenekar énekesnője. Azt tudni köll, hogy az kevély nímötöknél az OI,punk,hardcore,skinhead zenekarok 98%-a az antifa oldalán bazsevál, különben nincs koncert, nincs lemez,mert az AFA megfojtja őket / .No, ez a leányzó kilépett az együttesből, bevettek egy pasast helyette, onnantól az együttes klipjei antifa propagandafilmek lettek. Aztán 2017-ben feloszlott a zenekar, mert 2 tagját is nemi erőszakkal, szexuális zaklatással vádolta meg több olyan csaj, akik velük együtt erősítették az antifák dicső csapatát – kiderült, hogy az énekesnő is azért lépett ki a zenekarból, mert őt is bántalmazták.A rajongók meg elégették a zenekaros pólóikat meg a banda cd-it.Ilyen az, amikor kiderül, hogy a forradalmár is ember – pont olyan szar ember, mint amilyen szar az a világ, ami ellen lázad.

 3. Más jelképeket használnak.

 4. Antall József mondta nagyon bölcsen, hogy a szélső jobb és a szélső bal összeér.

 5. A szélsőbal létezése igazolja a szélsőjobb állításait és a szélsőjobb létezése igazolja a szélső bal állításait, ezért egy gyökerűek, egymás létezését igazolják. A fasizmus létre se jött volna a kommunisták nélkül, a kommunista veszélyre adott (félig szocialista) válasz volt a fasizmus, úgy kellenek egymásnak mint a falat kenyér.

  Jelenleg a szélsőbal szabadon tud tevékenykedni, erőszakot alkalmaz, boszorkányüldözést folytat. Ezért van az, hogy a baloldalnak mindig közepe van, a jobboldalnak meg széle. A baloldali szélsőséget megvédi a háttérhatalom, a jobboldali szélsőség mögött viszont nincs ilyen, ő megy a levesbe. A baloldali narratívák azért tudják balra tolni a közvélekedést, mert a baloldali szélsőség szabadon tud tevékenykedni. A baloldalnak elemi érdeke a baloldali szélsőség fennmaradása, mert ellenkező esetben átcsúszna a hatalom a jobboldal kezébe egész Európában.

 6. Mi a hasonlóság a szélsőjobb és a szélsőbal között?

  Mindkét szélsőséges szerveződés az anarchizmus irányába téríti el egy társadalom normális fejlődését.

  Egy anarchiába süllyedt országban megszűnnek a törvények, amelynek sok áldozata szokott lenni.

 7. atörökszultán

  Aki még neonácinak is hülye,abból antifa lesz. Ez a különbség.

 8. Az idegenellenesség például a jobboldal sajátja volt, 20-25 éve kirekesztette a baloldal az ilyen pártokat. Pedig az idegenellenesség és a befogadás együttesen alkot egy különös, ellentmondásos egységet, ha bármelyik iránynak abszolút módon adunk igazat és a másikat elnyomjuk, akkor a káosz felé csúszik el a közélet. Ezt látjuk ma nyugaton. Nem akartak együttműködni az idegenellenes pártokkal, kirekesztették őket és most szép lassan a fejükre dől minden.

 9. Azok a libsik, amelyek most nyüszítve vádaskodnak, hogy miért minősítik “csak” garázdaságnak ha jobbosok támadnak rá (vagy nem) “ártatlanul csak ebédelni induló” Jámborokra, és miért súlyosabb a vád az Antifákkal szemben, azoknak a gyenge felfogásához egy nagy különbség:
  Ha két hazai csapat összeverekszik, az belügy, attól még mind a két társulat magyarországi.
  Viszont ha német, olasz, görög fizetett rohamosztagosok verik ráadásul sunyi, aljas módszerekkel pláne ártatlanokat hátulról, az nem is minősíthető garázdaságnak, az gyilkossági kísérlet.
  S ha külföldi jön ide magyarokat verni a saját hazájában, vagy magyarok külföldi vendégeit, az egyszerűen Magyarország elleni támadás! Akik meg idehívták őket magyarokat és turistáinkat gyilkolni azok meg minősített hazaárulók.
  Jámbor és bagázsa most ettől van – nem ok nélkül – beszarva!!!

  • Ez nem ilyen egyszerű.
   A politikai, világnézeti, származási alapon végrehajtott gyilkos pogrom nem ugyanaz, mint amikor
   két szurkolótábor hergeli egymást.
   .
   A Germanisztánból delegált anarcholiberális-internácik gyilkolni jöttek. A véletlen műve, hogy az áldozatok életben maradtak.

   • csakafidesz

    Pontosabban orvul gyilkolni, hátulról leütve az embereket. Megdöbbentő, hogy féltucat huligán sem mer szemből szembe kiállni, hanem hátulról ütnek le egy fegyvertelen civilt.

  • csakafidesz

   Teljesen igazad van. Amúgy a történelemben is igaz. A Sturmabteilung otthon Berlinben verte az embereket. Ha idejönnek az utcán embereket verni akkor az teljesen más tészta. Ráadául Jámbor Andrást egy szebb korban ezért felkötötték volna hazaárulásért. Ezt a gazembert mindenképp semlegesíteni kell. először elvenni a mentelmi jogot tőle a Parlamentben, másodszor kétszer annyi börtönt adni neki, mint Budaházynak. Még igy is mi járunk rosszul, hogy harminc évig etetjük egy a retket.

 10. Megmondom én mina különbség. Az, hogy szélsőjobb itthon gyakorlatilag nem létezik. Így tudnak balos értelmiségiek nyugodt szívvel, “tudományosan” alátámasztva leszélsőjobboldalizni minden normálist, hiszen a normalitástól a saját állításuk szerint sincs semmi jobbra!
  A nácik pedig balosok voltak. Ahogy a kefebajuszos vezérük osztrák. Nem pedig jobbos és nem német.

  • A Jobbik az MSZP-SZDSZ találmánya, ők alapították.
   toroczkai, Vona, Dúró, Novák az ügynökeik.
   .
   A hülye Budaházyt is Toroczkai fírolta be. Budaházyt lekapcsolták,
   Toroczkai mindig megúszta. A 2006-os székház ügyet is megúszta.
   .
   Magyarországon nincs széljobb. A baloldalnak volt szüksége arra,
   hgoy legyen, ezért mindig ők gründolták, ők küldték ránk
   1919-től a mái napig.

 11. Csak még az a kérdés hogy Magyarországon ki a szélsőjobb? Kik ellen hívták ezeket a majmokat ide? Akik történelmi eseményekre emlékeznek hazafias érzületből, az miért szélsőjobb?

 12. “Az Oroszország elleni háborúról nem is beszélve. Ami a kedvenc nünükéje ma is minden buta szélsőbalosnak.”

  A vörösöket a szovjetek küldték ránk.

 13. Mi a különbség a szélsőjobb és a szélsőbal között?…:
  -Semmi.
  A “A nácik pedig balosok voltak.”
  Így igaz, de mégis jobboldalinak tartották őket.
  A német náci párt nevében ugyanúgy benne van a “munkás “szó , mint a kommunista pártok nevében.
  A szélsőjobb és a szélsőbal ugyanabból táplálkozik , pontosabban a francia forradalom szabadság testvériség egyenlőség eszméjéből, vagyis a több ezer éve elavult ókori és maradi demokrácia sánta ötletéből.
  A demokrácia már az ókorban arról szólt, hogy a rabszolgaság problémáiról elterelje a figyelmet, és már az ókorban a szavazatok felvásárlásáról is szólt.
  A demokrácia mindig a szavazatok felvásárlását , vagyis a pénzuralmat jelentette, és mindig előbb -utóbb a jobb vagy baloldali vérontásba és népírtásba torkollt.
  Tehát a jobboldal és a baloldal ugyanaz a népírtó demokrácia, ami békeidőben pénzügyi diktatúra.
  ****
  demokrácia (jobb és baloldal) =Ókori sötétség

 14. “Elmebetegre a szélsőbalon van kereslet.”
  .
  Ez mindjárt magyarázatot is ad arra, hogy
  a szovjet érában a renitenseket, a gondolkodni
  merészelőket miért vágták be az OPNI-ba, miért
  tömték Haloperidorral, amitől az egészséges ember
  taknyát-nyálát csorgató zombi lett.
  .
  Az OPNI igazgató főorvosa pisztollyal a zsebében
  járkált a betegek között.

 15. A demokrácia ugyanolyan mese mese mátka mint a kommunizmus és a szocializmus , benne a jobb és baloldal meséje.
  Egyformán életveszélyes mindegyik.

 16. “igazságszolgáltatásban kizárólag a bűnözőknek, az elmebetegeknek és a szexuális ragadozóknak, pedofileknek kedvez”
  .
  És a családvédelmi törvényben és gyermekvédelmi törvényben IS!
  NINCS SEMMIFÉLE HATÓSÁGI JOGUK!
  .
  A KÖZÉPISKOLÁKBAN AZT CSINÁLNAK A GYEREKEINKKEL, AMIT AKARNAK.

 17. Már tudjuk, ki a náci: Aki egyedül van, agressziónak nem adja jelét, feltehetően fegyvertelen és megtámadása pillanatában háttal áll. Következésképpen az összes ronggyá vert áldozat náci. Amint teljesülnek a fenti feltételek, logikai alapon Jámbor András is nácinak nyilvánítható…

  A párbeszédes politikusokat a [email protected] görögdinnye szimbolizálná leginkább: Kívül zöld, belül vörös, középen barna.

 18. csakafidesz

  Mi a különbség a szélsőjobb és a szélsőbal között?
  ———————————————————————————————————————————
  SEMMI!

 19. A politikai paletta, olyan mint az óra számlája.
  A 12-nél van a közép és onnan vannak emberek jobbra is meg balra is.
  Az egyik szélsőség az 5-ös számnál kezdődik, a másik szélsőség meg a 7-nél.
  A 6-nál találkoznak!

 20. Csaba Károlyné Gurabi

  Nincs semmiféle “jobb” meg “bal” oldal! Ez csak a globalista trükk, hogy meg tudjanak osztani minket a pártrendszerükkel! Csak nemzeti van és nemzetellenes! Jelen esetben nemzetállam-ellenes! A kommunista-marxisták nemhogy eltűntek volna, hanem tovább szaporodtak, csak most “liberális demokratáknak” nevezik magukat! Ettől kezdve látható, hogy semmiféle “oldalak” nincsenek, csak megszállók és megszállottak! Volt egyszer egy kommunista párt,de amikor a mögöttük megbújó szabadkőművesek rájöttek, hogy a népeknek ez így nem jó, csináltak egy újabb “rendszerváltást”, és az egypártrendszerekből rögtön demokratikus többpártrendszerek és “szabad választások” lettek! Az egyszem párt szépen elkezdett osztódni, és kikeresztelkedni, így lettek a szélső meg középső képződmények, hogy meglegyen a látszat: van miből választanunk! Ha valamelyiket meguntuk, lebukott, túlhazudta magát, tovább osztódott és keresztelkedett. Ezt nevezik “demokráciának”! Jó kis buli,- nemigaz?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.