A Sturmabteilung (SA) látogatása Budapesten


Micsoda idők! Elmebetegek jönnek Németországból, meg Olaszországból, a magyar elvtársaikhoz, embereket verni Budapestre. Mondjuk volt már ilyen, de ez már nem az igazi vagy még nem az igazi, nem hadseregkötelékben jönnek, hanem kis önsegítő csoportban. Azt tudni kell még, hogy Antifa az lehet, aki még nácinak is hülye.

Az Antifa a liberális nevelési elvek és történelmi tévismeretek vegykonyhájában jött létre. A liberálisok ugyanis annyira hülyék, hogy még a nácizmus és a fasizmust sem tudják megkülönböztetni egymástól. A harcos antifasizmus már harmadik-negyedik generációs betegség a németeknél. 45 után a neofita buzgalom törölt minden emléket, a középosztálybeli családok egy része teljesen belezuttyant a progresszióba. Nem mellesleg és felettéb érdekes módon valahogy az Ernst Röhm féle vonalat követik, már persze csak abban az egy kérdésben, ami mostanában újra nagyon divatos lett.

Tulajdonképpen minden maradt a régiben, tovább álmodoztak a végső győzelemről, az ellenség megveréséről, megkínzásáról, likvidálásáról, csupán az indokokat cserélték le. Minden társadalomban van pár százaléknyi elmebeteg, a németben egy kicsit több.

A jólét és a személyes szabadság, leöntve az önmegvalósítás takonyszerű mázával, minden kis gennyládából képes rohamosztagost csinálni. Csak az agyonverésen lévő címke számít, az igazolja, hogy az áldozat koponyájának roppanása, arcának alaktalanná csépelése a lehető leghelyesebb cselekedet. A németek nagy baja az, hogy ők sokkal jobban szeretik és tisztelik a saját elmebetegjeiket, mint ami egy egészséges társadalomban elmegy még.

A németek többi része is álmodozva tekint a rohamosztagos életformára, csak várja a parancsot és irigyli azokat, akik öntevékenyek merészelnek lenni.

Semmiben nem különbözik ez a nácik életérzésétől, attól hogy a nap minden percében kéjesen éljék meg az antiszemitizmusukat, a felsőbbrendűség impotenciáját. Ezek merevedés- és nedvesedésképtelen szexuális szadisták, akiknek más öröm nem jut az életben, mint az, hogy hátulról leüssenek ismeretleneket. Ezeknek még az sem lényeges, hogy bármilyen módon beazonosítsák az áldozataikat, az erőszakra, mint közvetlen kielégülésre hajtanak. Ezek semmiben nem különböznek az Iszlám Állam lövészeitől, csak abban a végtelen gyávaságban, hogy mindig mindenben a liberális jogállam mögé bújnak, az életüket semmiképpen nem teszik kockára.

Különösen érdekes, hogy feltehetőleg eredetileg genetikai nőnek tekinthető szörnyetegek is vannak közöttük. A koncentrációs táborok nőnemű őreinek szadizmusa feledésbe merült, pedig a náci és kommunista luvnyák gonoszsága azonos a férfiakéval. A szerethetetlennek bizonyult, feminista módszerekkel annak nevelt nyomorultakban, az elveszített nőiesség végtelen üressége tombol, amit németek, illetve belpesti liberálisok lévén, mások megnyomorításával akarnak kompenzálni.

Csak reménykedhetünk benne, hogy a magyar igazságszolgáltatás értékén kezeli ezeket a bűncselekményeket. Nyilvánvaló, hogy minden súlyosbító körülmény fennáll. Ezek a valamik rasszisták, előre megtervezték a bűncselekményeiket, bűnszervezetben követték el azt, nyilvánvalóan, nemcsak az áldozataikra támadtak, hanem a magyar államra, a magyar államiságra is, hiszen a céljaik között szerepelt a közrend általános rombolása is. Különös kegyetlenséggel jártak el és nyilvánvalóan más, rejtetten működő bűnszervezetek felbujtására és finanszírozásában csaptak le itt és most.

Tulajdonképpen egyébként felesleges ideológiai értelemben viszonyulnunk ezekhez a valamikhez. Ezek még a nyilas, náci, bolsi söpredéknek is az alját képezik. Eszközök kőkemény politikai célok megvalósítására, ami mögött mindig gazdasági célok állnak. Miután a magyar ellenzék rendszeresen nem válik be, pár ezer dollárt vagy eurót most ezeknek dobtak át. Módszereik, az egésznek a szintje beárazza a megbízóikat is.

Fontos kijelenteni, hogy a magyar szélsőjobb mennyire felette áll ennek a társaságnak. Az egykor a Jobbik környékén található, a liberális sajtó által hiper szélsőségesnek bemutatott külső jobboldal képes volt felfogni, hogy mit művel a párt 2017 után, az egymillió szavazójuk között összesen nem volt annyi dühöngő elmebeteg, mint amennyi most eljött ide tombolni.

Nyilván egy normális világban erős túlzás, amit gondolnak az ügyintézés módjáról, de egy normális világban nem jönnek német rohamosztagosok gestaposat játszani Budapestre 2023-ban.

Nagyon remélem, hogy a magyar rendvédelmi szervek és a magyar igazságszolgáltatás elveszi a kedvét a német pszichopatáknak (és magyar vendéglátóiknak), hogy “nyugati” nagyvárost csináljanak Budapestből. Karácsony budapesti szavazóinak meg üzenem, hogy ha nem akarnak az Antifa igényeinek megfelelően öltözködni (nehogy összetévesszék őket), akkor ne szavazzanak olyan pártokra, amelyek szimpatizálnak az Antifa elveivel és módszereivel. Ez utóbbiakkal persze csak akkor, ha normális embereket vernek meg, vagyis nem őket.

Az ellenzéki balliberális sajtó pedig már mentegeti az ideológiai testvérkéit. Titokban még irigykednek is, hogy kimaradtak a lincselés örömeiből. Ne csodálkozzunk, az ÁVH-s értelmiség már csak ilyen.

Magyarországon senki nem ver meg senkit az utcán. Ebben különbözünk és akarunk is különbözni Kelettől, Nyugattól egyaránt.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Békéről ne is tárgyaljunk, még összejönne

  Oké, az oroszokat le kellene győzni. A baj csak az, hogy nem látom azt a …

20 hozzászólás

 1. Bucur Sándor

  Nem tudom hova jutunk,de hogy nem jó felé, az biztos. Nagyon keményen fel kell lépni ezekkel szemben.

 2. csakafidesz

  Csak halkan jegyzem meg, hogy a háborús memoárok szerint a Dicsőséges Felszabadító Vörös Hadsereg női komisszárjai kegyetlenkedésben jóval felülmúlták a férfiakat.

 3. csakafidesz, és akkor mi van? Mi a releváns a hétvégi eseményekkel kapcsolatban a hozzászólásodban?

 4. Valahol már írtam, hogy nincs ezeknek se balos, se jobbos identitásuk, és lefogadom úgy jöttek Magyarországra, hogy “remek buli lesz, srácok, engedéllyel verhetjük akár agyon is a magyarokat, és még fizetnek is érte”. A kamerák előtt is gátlástalan tombolásuk azt igazolja, hogy nem tartanak semmitől, biztosak abban, hogy semmi bántódásuk sem lesz, mert a gazdáik, elsősorban Soros meg fogja akadályozni a büntetésüket.
  Hát nem fogja, mert mi nem hagyjuk. Nagyon melléfogtak velünk, s ez következik a német, görög, olasz antifa(szo)k népeinek örökös lenézéséből. Nem ismerik a nyelvünket, nem ismerik ezáltal a gondolkodásunkat, mind azt hiszi, hogy mi egy meghunyászkodó bőgatyás senkik vagyunk, pedig ha csak kicsit is érdekelné őket a mi történelmünk két dologra rájöhettek volna:
  1. Ők már kifeküdtek volna ennyi támadástól és kifosztástól mint amit mi átélünk több mint ezer éve.
  2. Azt se tudja a sok történelemből 1-es alá képességű nyugati bagázs, hogy a kipusztított területeinkre pont őtőlük jöttek és pont olyanok, akiknek több gógyiuk és függetlenül gondolkodó agyuk volt mint az ő őseiknek, s aki ezek után is megmaradt itt a kontinensek földrajzi átjáróházában az megtanul látszólag engedelmeskedni a hatalmas túlerőnek, de mi még így is a kiegyezésre kényszerítettük az császári érdekből magát kellető Sissit és csődörét pusztán passzív ellenállással. MI TUDUNK 1:8 arányú hátbatámadókkal szemben is valahogy életben maradni. S amihez nagyon értünk, minden szövetséget felbomlasztani.
  S ha ezeknek a szadista elmebetegeknek több eszük lett volna, csak egy csöppnyi legalább, akkor megkérdezik, hogy nem külföldi-e akikre sorozatban rárontottak.
  Úgyhogy ez most nagyon nem jött be, Filantróp bácsi!

  • Igen, kedves Bíróság, erre most odafigyelünk..
   Tessenek már egy kicsit a hazájuk népére is gondolni, de legalábbis egy kicsit most tőlünk is tartani. Minden disznosagot, össze vissza ítélkezést , némi puffogessel, de elneztunk idáig, de ez most új lap. Már az eletunkrol van szó.
   És a magukerol is (hisz maguk is itt laknak, nem?????).

 5. Azt hiszem, hogy hihetetlenül pontos és korrekt pszichológiai és szociológiai látlelet.

 6. Gyurcsány, Dobrev, Karácsony azonnal ítélje el ezt a terrorcselekményt! Tessék színt vallani! Jámbor Andrást pedig vonják felelősségre az Antifa mozgalom magyarországi lerakatának szervezése miatt!

 7. Dr. Belák Ferenc

  T. Hölgyeim és Uraim!

  Ennek a csürhének, ill. a tagjainak semmi baja, ill. bajuk nem lesz. Bizonyítékok hiányában fel fogja őket menteni a liburnyák bíróág. Jövő újra jönni fognak és akkor sem lesz semmi következménye a randalírozásuknak.

  • Mert gondolom az, hogy csoportosan, az utcán, nyilvános helyen ilyen támadásokat merészeltek végrehajtani, annak a tudatában történt, hogy simán megússzák majd, kis felfüggesztettel, vagy az országból kitiltással. A kéz ami irányítja , majd meg is védi őket. Most példát kell statuálni, hogy ez még egyszer ne történhessen meg.

  • Egész addig, amíg valami ellentábor péppé nem veri ezeket a nyomorultakat. Annyira, hogy örökre tolókocsiba kényszerüljenek. Ha fiú, ha lány. Remélem a legközelebbi nálunk tervezett akciójuknál ez be is fog következni!

 8. Dr. Belák Ferenc

  T. Hölgyeim és Uraim!

  Elnézését az elírási hibákért. Javítom, tehát: bíróság és jövőre.

 9. Ami mindenek felett közös a fejletthaladókban az AZ ERŐSZAK, MINT SOKOLDALÚ ÉLVEZET. Ez tenyészik, ezt tenyésztik, ebből van és lesz a nagy-nagy-nagy baj.

 10. atörökszultán

  A német nagykövet Julia Gross már bocsánatot kért az ártatlan félholtra vert áldozatoktól,azok családjaitól és fölajánlotta, hogy az NSZK anyagi és erkölcsi kárpótlásban fogja részesíteni ezeket? Fönn van a hölgy a twitteren,bárki megkérdezheti.

 11. atörökszultán

  A német nagykövet Julia Gross már bocsánatot kért az ártatlan félholtra vert áldozatoktól,azok családjaitól és fölajánlotta, hogy az NSZK anyagi és erkölcsi kárpótlásban fogja részesíteni ezeket? Fönn van a hölgy a twitteren,bárki megkérdezheti.

 12. Királytigris

  Ezeket a sorosi sameszeket Szaros Gyurka provokáció végrehajtásával bízta meg. Ugyanis, ha visszaütünk, akkor a sorosi sameszes média végigtrombitálja a világot, hogy a Magyarországon fasizmus van, mert verik a külföldieket. Most ez nem jött be, sőt több éves börtönbüntetésre számíthanak a sorosista szadista állatok.
  Mindenesetre a titkosszolgálatainknak a jővőben résen kell lenniük, hogy ártatlan embereket soha többé ne tudja terrorizálni ez a sorosi sameszes csürhe!

 13. Nagyon bökhetik már a magyarok a világ képzelt s beképzelt urai csőrét, hogy ennyire fékevesztett gorillákat eregetnek ránk. Figyelni kéne már! A pénznemkifizetési balhék utáni második felvonás a műdebreceni-műpejdadgógiász óbégatók és a fórumokba írogató féceszgenerátorok lettek s ezek itt meg most a harmadik.

  Ébresztő!
  Nem akarok érzékenyülni, nem akarok színesedni!
  Meg talán még páran szintén nem.

 14. Serfőző Ákos

  Azért az is megér egy misét, hogy az összevert rockzenész milyen szimbólum alatt pózol a fészbukon.
  A normalitás két szélére szorult csőcselék megtalálta egymást…

  • Most nem ez a lényeg!
   Budapest utcáin ne tamadjanak le senkit hátulról, falkában, bedrogozott, gyilkos állatok!
   Ne higgye, hogy ez önre nem veszélyes!

 15. Serfőző Ákos!
  Ha a te fészbúk profilod nem tetszik valakinek, akkor, többedmagával, gyáván, hátulról támadva nyugodtan összeverhet? És mikor ebből hír lesz, mi írjuk le, hogy: ja, a fészenúgy pózolt:::

 16. Egy kérdésem van. Honnan tudja egy 22 éves weimari vagy lipcsei hülyegyerek, hogy Budán egy nemzeti jobboldali érzemű dohányboltos srácot hol kell megverni, illetve egy nemzeti rockzenész és a párja hol fog találkozni az életveszélybe veréssel?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.