Lizz Truss, nem fenyegetésként teszem fel, csak azért, hogy szokjátok. MTI/EPA/Andy Rain

Az atombombás nő


Mintha nem lenne elég bajunk az ostoba férfiak miatt, csak úgy dönti magából a progresszió az ostoba nőket. A buta, viszont nem ostoba nők egy előnyös tulajdonsága, hogy tudják magukról, hogy nem okosak és pozitív női tulajdonságaik kihasználásával azért képesek jobbá tenni maguk körül a világot. Gonosz verziójuk is legfeljebb kellemetlen, de nem világpusztító.

A politikában viszont haladó oldalon kizárólag párját ritkítóan ostoba, nőnek álcázott szörnyetegek bukkannak fel azzal a jelszóval, hogy jobb lenne a világ, ha nők kormányoznák. A haladó, ostoba, természetesen boldogtalan és örömképtelen frigidák Clinton asszonyság képében bukkantak fel először a világpolitika színpadán, de az amerikai nép immunrendszere akkor még működött, nem szabadítottak a világra egy dühöngő elmebeteget.

Kezdjük ott, hogy egy jó politikusnak nem meghatározó tulajdonsága a neme politikusként, még akkor sem, ha használja az ebből következő képességeit. Jó pár kiváló női főnököm volt, egyik sem hivatkozott soha a nemére döntéshozatal közben vagy amikor pályázott egy pozícióra. Ez csak a politikusnők között kezd divatos lenni, a haladás előrehaladásával egyre inkább. A régi szép időkben az ostoba nők szemrevalóbb és gátlástalanabb része szexszel jutott feljebb, mert az ostoba férfiaknak viszont lételeme, hogy ilyen módon használják ki őket. És azt hiszik közben, hogy ők azok, akik éppen kihasználnak.

De a szex manapság már nem úgy divat, mint régen, amikor még legalább csinálták, hanem úgy, hogy lehet rá hivatkozni. Manapság minden haladó női politikus és minden női karakter minden egyes nyüves amcsi kultúrszemétben belezokogja a kamerába, hogy milyen nehéz volt neki előrejutni ebben a fehér férfiak által dominált világban.

Most éppen az Egyesült Királyság készül egy ostoba kielégítetlen és frusztrált nőcit adni a világnak, a talán egykor jobb sorsra érdemes posztbirodalom első embereként. Liz Truss brit külügyminiszter, miniszterelnök aspiráns már korábban sem az eszével hívta fel magára a figyelmet. Ilyesmire egyébként manapság egyetlen ottani politikus sem szorul rá, az észre nincs igény, ellenben az agresszív butaságra igen. Természetesen a nőkért és egyenlőségért felelős miniszterből (mert ugye ez a legfontosabb poszt) lépett “hátra” külügyminiszternek és most miniszterelnök-jelöltnek.

Liz elvileg konzervatív, és mint ilyen Margaret Thatcherre akar hasonlítani. Margaret Thatcher volt az utolsó, aki brit birodalmi érdekekért háborúzott, sőt meg is nyerte a háborúját. Mondjuk Thatcher kormányának legbutább és legjelentéktelenebb tagja is okosabb volt akkoriban, mint a mai ánglius politikai elit összesen.

Liz semmit nem ért meg Margaret Thatcher politikájából, személyiségéből, nézeteiből, de úgy hallotta, hogy határozott volt és kemény, (mint mondták) egyetlen férfi akkoriban a kormányban és ezért ő is ezt adja, de úgy, ahogy manapság feminista körökben a macsóságot elképzelik. Margaret Thatcher egyébként 15-20 évre visszatette Nagy-Britanniát a világpolitika térképére, hogy aztán Tony Blair és a munkáspárti kormány 2000 után végleg visszaköltöztesse őket az amerikaiak végbélnyílásába.

Liz Truss büszkén jelentette ki, hogy ő miniszterelnökként bizony meg fogja nyomni azt a “gombot”, vagyis kész bevetni az Egyesült Királyság atomfegyvereit, ha kell. Nem érdektelen végiggondolni, ha már nem brit miniszterelnök-jelölt az ember, hogy milyen helyzetben fordulhat elő, hogy az angolok nem ügydöntő mennyiségű és minőségű atomfegyvereit “érdemes” bevetni. Hát soha.

Truss mostanában még olyat is mondott persze, hogy még nem dőlt el, a franciák ellenségei vagy szövetségesei az országának. Ennek alapján még akár a franciákkal is atom-háborúzhatnának egyet, felidézve a bő kétszáz éve elfelejtett sokévszázados ellenségeskedésüket.

Ha meg kirobban egy amerikai-orosz atomháború, akkor a szövetségesi hűségtől feltüzelt angolok már eleve kapnak, mint NATO-tag atomhatalom, jó pár bombát. Ha meg visszalőnének azzal, ami megmaradt a fegyverzetükből, egyrészt már rég túl lennénk, mint emberiség az “overkillen”, másrészt a “válaszcsapás” olyan lenne, mint belepukizni egy nagyobb napkitörésbe.

Annyira talán meg még Liz se hülye, hogy maga mérjen “első csapást” az oroszokra Ukrajnáért, mert az angolok körülbelül a legjobb esetben is legfeljebb az orosz atomarzenál egynyolcad százalékát tudnák kiiktatni.

És ha ez nem lenne elég, ez még Lamperth Mónikának is sok volt, aki a következő szöveggel nyilvánult meg az ügyben:

Liz Truss a közvéleménykutatások szerint vezet a brit emberek körében, ő lehet a következő miniszterelnök. Ez azért jó, mert ő legutóbbi nyilatkozata szerint bevetné az atombombát, ha azt úgy látja szükségesnek. Szóval bátor nő. Csak az feszít engem egy kicsit, hogy ettől fizikailag rosszul érezné magát.

Szép világ jön.

Lehet, hogy csak a felajzott képzeletem játszik velem, de teljesen úgy tűnik, hogy Liz Truss-nál még Lamperth Mónikának is több esze van.

Meneküljünk.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Ugye soha nem fog kiszabadulni?

  Amit eddig tudunk a rendőrgyilkosságról, az bőségesen elegendő ahhoz, hogy biztosak legyünk benne: ennek az …

14 hozzászólás

 1. Sajnos ugy néz ki ez
  a Truss nem tudja magárol
  hogy erősen korlátolt
  szellemi vonalon.
  Még sajnosabb hogy inkább
  Anglia az a farok amelyik
  csoválja Amerikát,nem forditva.
  Azzal viszont teljesen egyetértek
  hogy ész nem igényeltetik a mai
  politikában,mert nem ott dölnek
  el a dolgok.Ez sajnálatos mert
  megszünt az az egyensuly
  amiről a nagy öreg,Kissinger
  tankönyvet irt.

  • Sajnos, hogy ezek a delnők vagy amazonok láthatóan osztódással szaporodnak és a szellemi kompetencia terén akarják egymást túlszárnyalni és ezt teszik korra való tekintet nélkül.
   Nem akarom országonként felsorolni őket, de vannak akik idős korukra elvesztették ítélőképességüket, ami viszont nem gátolja meg őket abban, hogy a politikai műsorokban nagy vehemenciával osszák az észt!
   Aztán vannak a középkorúak úgy 40 és 60 közt, akik politikai pozíciójuk kényszere miatt gátlástalanul és felelőtlenül mondanak orbitális baromságokat, majd jönnek a 40 alattiak, persze vagy zöldek, vagy libsik, de az egyre megy, mert ők meg “bedobják” magukat a forgatagba a fiatalok közé, hogy mindenki láthassa, érezze,
   hogy ők a nép közül valók és a népért dolgoznak!
   Az egy fikarcnyit sem érdekli őket, hogy országokat, gazdaságokat, életeket tesznek tönkre!
   A baj az, hogy akik ezeket megválasztották, vagy meg fogják választani nem veszik észre, hogy egy kitörés előtti vulkánon táncolnak!

   ,

 2. Azért a lampertmónikának is csupán az élősködéshez van esze.

  • Hát elég nagy felelőtlenség ezt a politikusnőt miniszterelnöknek kinevezni.

   Képtelen előre felmérni tetteinek következményeit, ezért hatalmas kockázat a világ számára.

   Ha mégis megválasztják, akkor az azt jelenti, hogy akik odatették ezt a zavarodott nőt, azok nem érdekeltek a békekötésben.

 3. Kim Dzsong Un a rakétafiú, Liz Truss a rakétalány, amúgy szép pár lennének, szép romantikus perceket megélve üldögélnének egymás kezét fogva a rakétahintában. Liz mondaná, ugye Kim milyen csodálatos, hogy repülünk? Igen Kim, ebben a nagyszerű érzésben része lehet az egész hazádnak, csak nagyobb távlatokban.

 4. Liz Truss egy bombanő, egy bomba jó nő……: vagy mégse?????
  ****
  ÉBRESZTŐ :

  Gyakorlatilag már hazánkban is bevezetésre került a “nőuralmi rendszer”.
  A diplomások, bírónők ,a jogászok, a tanítók, az orvosok, a kereskedők, stb. 80 %-a nő Magyarországon.
  Elnőiesedett a társadalom, és talán egyik vígasz lehet az , hogy nem vagyunk egyedül, a világon sok helyen ez van, mint például Angliában is a fentiek szerint.
  A lényeg az hogy az ENSZ szerint is túlnépesedett a Föld, ezért jobb ha a nők “továbbtanulnak” és nem szülnek.
  Magyarországon így történik minden , hűségesen a felsőbb utasítások szerint, mint ahogyan egy gyarmaton illik.
  Az már más kérdés hogy egy olyan társadalom mint hazánk, ahol évi 25000 abortusz biztosítja a nők továbbtanulását, önmagát semmisíti meg, és ez valójában nagyon is helyes, mert egy ilyen gyerekellenes nőuralmi rendszernek nincs helye az emberiség között.
  Mindenkinek ajánlom a : Robert Merle : Védett ​férfiak című könyvét elolvasni.
  Bár nem hinném hogy az emberek okulnának ezekből a TÉNYEK-ből.

 5. A legveszélyesebbek a skizofrének. Azok semmit nem tudnak arról, mekkora hülyék. Sőt, azt hiszik, ők a normálisak.

 6. Még szerencse, hogy Liz Truss MINDENHEZ IS ért: 2014-ig oktatásügyi miniszterhelyettes, utána 2016-ig környezetvédelmi miniszter, 2017-ig igazságügyi miniszter, majd 2019-ig a pénzügyminisztáriumban dolgozott. Ezután a nőkért és egyenlőségért felelős miniszter volt, végül 2021-től külügyminiszter. Valamihez nagyon ért a nő, de, hogy nem a szakmájához, az biztos, viszont az nem derül ki sehonnan, hogy mi a szakmája.

 7. Ungarn über alles !

  fogalma sincs ennek a viszketeg pitsának, hogy a fennséges Britannia körül hány atomrakétával megspékelt orosz tengeralattjáró cirkulál – ahol mindig van egy higgadt ember az indító gomb mellett, aki parancsra vár !
  szóval a saját idegbajos gomb nyomogató hülyeségét rögtön követné az első Londont elsöprő kataklizma !
  …és akkor még a kontinentális rakétákról nem is szóltunk
  szép álmokat Britannia !

 8. csakafidesz

  Aki atombombát akar bevetni azt azonnal a bolondok házába kell küldeni. Az atombomba kizárólag népírtásra jó! Egyszerre minnél több ártatlan embert megölni sűrűbben lakott területen. Ezen kivül semmi haszna nincsen egy atomtámadásnak.
  https://www.youtube.com/watch?v=2ylJLCqzP7o

 9. Brindzás Vojto

  Nem áll szándékomban az ördög ügyvédjének lenni, de itt nem arról van szó, hogy a mindenkori angol miniszterelnöknek egyfajta egyértelmű eltökéltséget kell tanúsitania?

 10. Folyamatosan hangoztatja, hogy az egyszerű nép közül jött! Ja, egyszerű, fejben és a hordozza a régi nagyság ellentmondást nem tűrő gyarmattartói gőgjét.

  Bombanő!

  Fogalmam sincs hogy Boris miért szaladgál olyan feltűnően sokat Ukrajnába, milyen titkos érdekek motiválják, de a nő is benne van.

  Atomot? Pusztuljon legjobb esetben is csak 3 milliárd ember?

  Bombanő, ültessék egy rakétára, vagy egy bobázó dobja le!

  Egy hülyét a 3 milliárdért!

  Ez hatna a többi hülyére is!

  Gondolkozzanak el rajta, mert ha ez nő gombot nyom akkor Britannnia 10 percen belül már csak történelem lesz!

 11. Csak hülyén kell viselkedni és a globalisták meggyőződtek a vezetői képességeidről.

 12. Bomba Anyut megválasztották és már át is vette a kinevezését a királynőtől, faca

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.