MTI Fotó: Balaton József

A rohadt európai lakosság nem akar takarékoskodni!!!


Ezek az ostoba hülyék azt hiszik, hogy még mindig egy fogyasztói társadalomban élnek. Az orosz-ukrán háborút is azért volt kénytelen elintézni bolygónk csodás vezető hatalma, az USA, mert mi nevelhetetlennek bizonyultunk. Különösen ti. Túlfogyasztunk. Levegőből, vízből, olajból, gázból. Rovart meg egyáltalán nem eszünk, pedig abból marha sok van. Egyszerűen nem vagyunk „jóemberek”. Javaslom, törődjünk bele.

Persze majd ha rászoktok, akkor azt is Kínában fogják gyártatni amerikai cégek és neked a betevő tücsökért sok pocsék árfolyamon dollárra váltott jüant kell majd fizetned. Éljen a szabad és független Ukrajna, ahol a lakosság negyven százaléka tulajdonképpen nem is ukrán! Áldozatot kell hozni. Neked. Nem nekem, mert én már hoztam. Már akkor haladó voltam, amikor te még jól merted magad érezni egy disznóölésen. És ne reménykedj, ha az oroszok megnyerik a háborút és az utolsó ukrán katona is meghalt vagy megadta magát, azonnal újrakezdődik majd a globális felmelegedés meg a járvány. Illetve azok mindig is voltak, csak te annyira hülye vagy, hogy a csak egy dologra tudsz figyelni egyszerre, ezért a háború alatt nem zaklattak a másik kettővel.

Sőt, tulajdonképpen a háború is azért tört ki, mert már nem figyeltél eléggé a globális felmelegedésre, ami miatt kitört a járvány és miután te már nem vetted eléggé komolyan a járványt se, kénytelen volt kitörni a háború.

Felhívnám a figyelmed arra a logikai összefüggésre, hogy furcsa módon a nagy áldozatokkal járó és nehezen kivívott orosz győzelem már önmagában is igazolja, hogy az oroszok különleges katonai műveletet hajtsanak végre a szabad és békés Ukrajnában. Ha könnyen győztek volna, akkor joggal mondhatnánk, miért féltek ettől a szegény és szerencsétlen országtól? De így? Hát tényleg mintha szükség lett volna erre a megelőző csapásra. Ez pont annyira logikus és szükségszerű, mint az, hogy mi meg az oroszok legyőzése érdekében ne fürödjünk és fűtsünk. Ja, és szellőztessük a ruhánkat, ne mossuk. Illetve ne együk el a kaját szegény afrikaiak elől. Tudtad, hogy orvosilag igazoltan négyszer annyit zabálsz legalább, mint amennyi az éhenhalás elkerülése érdekében elég lenne? Aztán elmész a fűtött konditerembe, hogy lemozogd és hogy az izmos formás testeddel testszégyenítsd azokat, akik úgy kövérek, hogy látványosan fogyókúráznak közben. Ők legalább megpróbálnak kevesebbet enni te zabagép! A legszebb az, hogy a cégek fűtési költségeinek mérséklése érdekében otthoni munkára kényszerítenék a dolgozókat. A lakásokban meg persze maximális hőmérsékletet határoznának meg.

A nyugati kormányokban már az is felmerült, hogy a fűtés, a fürdés és egyéb pazarló szolgáltatások elkerülése végett melegebb éghajlatra költöztetnék az inaktív lakosságot telente. Ez persze csak az őslakosságra vonatkozik, a melegebb éghajlatról idefáradt és egyébként fázósabb és szintén inaktív migriknek nem kell hazautazniuk, nekik alanyi joguk, hogy a maradék kevéske gázból fűtsenek rájuk.

A Malorcára expediált német nyuggerek fedőnevének javasolnám a fűtésmigráns kifejezést. A fürdéssel nem kell törődnünk, aki már szagolt németeket és franciákat, az tudja a melegvízen nem sokat fogunk spórolni. A német politikus, aki kitalálta a téli deportálást, csak azon aggódik, hogy ha túl sok német nyugger takarodik délre, csökken a helyi vásárlóerő és még jobban bebukik a gazdaság. Az fel sem merül a rohadt fasisztában, hogy ezzel a kényszerturizmussal legalább a válságban lévő dél-európai és észak-afrikai országok idegenforgalmát támogatják a kapitalista kizsákmányolók.

Pedig még nem is vagyunk a spórolási spirál végén. A pedáns német állam meg fogja követelni a német emberektől (a nem német német állampolgároktól nem annyira), meg természetesen tőlünk, európaiaktól, hogy telente csak szobát fűtsünk, hogy legalább négy embernek kell ülnie egy autóban munkába járáskor, sőt a vízhasználatot is szabályozni fogják, az tuti. Ez utóbbiak ugyanis a globális felmelegedésre is jók. De még mindig nem vagyunk eléggé „jóemberek”!!!! Mit tehetnénk még?

Magyarország például adhatna még egy kis területet magából Ukrajnának, cserébe azért, amit az oroszok elvettek tőlünk. Az ukránok szerint ugyanis a Tiszántúl nem a románoké, hanem az övék történelmileg. Az ide menekült és befogadott ukránok úgyis mindjárt etnikai többséget képeznek Magyarországon. A magyar és európai történelem sajátossága, hogy a Tiszántúl felett kitört ukrán-román területi vita egyenes következményeként végül mindét ország minket támad majd meg. Ahogy az is, hogy a NATO román és ukrán oldalon avatkozna be az agresszor ellen. Egy terület ugyanis azé, akinek az USA odaadja.

Hogy jutottam ide a spórolástól? Ja, „logikai” úton!

A jegyrendszerig és a „feketézésig”, sőt a rekvirálásig is el fognak jutni, ne legyenek kétségeink. Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy a világ termelőkapacitásai változatlanok, csak és egyedül az orosz-ukrán háború pszichológiai következményeinek az áldozatai vagyunk. A nyugati politikusok nagyon sajnálják az ukránokat, az orosz nemzetiségű, ukrán állampolgárságú lakosságot nem (a kárpátaljai magyarokat meg végképp nem), de ne legyünk telhetetlenek, de mindent, tényleg mindent megtesznek, hogy a háború minél tovább tartson, és minden érintettnek a lehető legrosszabb legyen. A saját lakosságuknak is. És még büszkék is arra, hogy ők mennyire jó emberek. Az ember elgondolkozik rajta, hogy a saját politikusaik meddig szívathatják még a németeket és a franciákat, meg a többi hülye nyugati polgárt? Lehetséges, hogy ezek már annyira hülyék, hogy lent a hideg pincében, patkányevés közben, miközben a múlt ködébe vesző desszertre, a pirított tücsökre gondolnak, és hallgatják a bombák távoli, de közeledő becsapódását, akkor is arra fognak gondolni, hogy az embargó mindjárt hatni kezd? Vagy talán még van remény és a német átlagpolgár szerint is elmebajosak a német politikusok? Mondjuk az átlagnémet mindig ki szokott addig tartani, amíg oda nem ér a front.

Viszont most egyelőre nincs senki, akiknek a franciák megadhatnák magukat.

Szóval ilyen logikusan és összeszedetten, a realitásokba kapaszkodva politizálnak a mi drága nyugati szövetségeseink. Spóroljunk nekik, fizessünk sokkal többet nekik mindenért, amit az oroszoktól olcsón megvehetnénk, gyűlöljük az oroszokat, a kínaiakat, és ismerjük el minden nap, újra és újra, hogy ők sokkal jobb emberek nálunk. Gyakorlatunk az mondjuk van ebben, pont így kellett eljárnunk a Szovjetunióval kapcsolatban is 1989-ig. A régi szép idők! Amikor még legalább a heteroszexualitás volt a kötelező.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Szavazz a Facebook párt jelöltjeire!

  Szeretném, ha ezt most nagyon komolyan vennéd. Az életed, a boldogságod múlik azon, hogy most …

21 hozzászólás

 1. Nyelvtan Náci

  Mallorca kettőzött egyjegyű mássalhangzóval, mint a nyugger…

 2. Tudományos libsizmus

  Jómagam azon csodálkozom, hogy a tisztaságmániás fricceknek be akarják adni, hogy ne fürödjenek.

  Meg hát óhatatlanul is Ceausescu jut az ember eszébe ilyenkor. Idáig züllött kérem a fejlettnyugat.

 3. Ugyan!

  Nem takarékoskodni nem akar, hanem nem akar megfagyni és éhen pusztulni.
  Tudni kell, hogy pl. Germqaniszátnban szinte nincs lakás magántulajdonban.

 4. Nagyon jó cikk.

 5. Juhasz Gyula

  Amerika – EU a mai vilag Szodoma es Gomorraja. Mindent megtesznek azert, hogy minden erintettnek a leheto legrosszabb legyen es a haboru a leheto leghosszabb ideig tartson. De utana is az europai emberek fogjak megfizetni az adojukon keresztul Ukrajna ujjaepiteset. Meg kell vetozni Ukrajna EU tagsagat.

 6. Cui Prodest? Már úgy értem a háború? A magyaroknak nem, de az európaiaknak sem! Nem járnak jól az ukránok, a kínaiak, az afrikaiak, az ázsiaiak, sőt a világ saccpekábé 99% – a. Az oroszoknak fájdalmas a 20 000 ember elvesztése, de könyörgöm, 146 000 000 – an vannak! Ott békeidőben több ember hal meg naponta.

  • csakafidesz

   A fegyvergyártóknak fontos a háború. Nekik mindegy, hogy hányan döglenek bele. A dohánygyárakat sem érdekli, hogy hányan kapnak tüdőrákot.

 7. Nézzük_magát_a_dolgot

  Ingyen átadom korszakalkotó ötletemet a németeknek. Hatalmas megtakarítást tesz lehetővé, ha bevezetik a nekik ajánlott találmányt, a sokszor használható WC-papírt (mindközönségesen sekszpírt). Fognak egy A8 méretű puha papírt, a közepébe egy 20 mm átmérőjű lyukat vágnak, és átdugják rajta a középső ujjukat, majd a csupasz ujjukkal kitörlik, amit ki kell. A papír ilyen módon teljesen tiszta marad, és sokszor felhasználható. Persze nincsen rózsa tövis nélkül, a német melegvíz takarékosságot némileg hátráltatja az utána javasolt kézmosás. De sebaj, a savószínű bőregér, miközben a ragyogóan transzparens vakcinabeszerzést levezényelt, megtanított bennünket a helyes kézmosásra a nevezetes oktatófilmecskében. Ez volt az egyetlen érdemleges teljesítménye eleddig.

  • Eddig úgy tudtam,hogy az ujjukról a papír visszahúzása közben törlik le a letörlendőt,és a kitépett darabbal a körmük alól piszkálják kis a maradékot. 🙂

 8. Hát igen. Jó ez az írás! Bár el tudom képzelni, hogy ha nem mossák, csak szellőztetik, akkor milyen szaga lesz?
  Na és a higiénia? Avagy így akarják az újabb járványok kitörését előkészíteni?
  Szóval ez a Timmermans egy „lángész”, csak félek, hogy a hülyeségtől előbb utóbb kigyullad a feje.

 9. Demokratikus úton, „népszavazásokkal szeretné a Kreml Oroszországhoz csatolni Luhanszk és Donyeck megyét – erről beszélt az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) amerikai nagykövete. Washingtonban a Guardian beszámolója szerint.
  Sputnik/ AFP
  Michael Carpenter úgy véli, hogy valamikor május közepén szeretnék megtartani a referendumot. Emellett hasonló tervet fontolgatnak a megszállók Herszonban is, ahol sikerült megszilárdítani az orosz ellenőrzést, s már a rubelt is bevezették. A tisztviselő az erről szóló jelentéseket hitelesnek nevezte. Ugyanakkor azt is elképzelhetőnek tartja, hogy Oroszország Ukrajna más részein is különféle „bábtisztviselőkkel” szeretné kiszorítani a demokratikusan megválasztott városvezetőket. Kitért arra is, hogy Moszkva alighanem egy új alkotmányt is szeretett volna bevezetni Ukrajnában, de a fővárost nem tudták elfoglalni, így az ország keleti és déli területeire húzódtak vissza. ” De azt a trükköt az USA már lejáratta, amikor egy puccsot kirobbantva a saját bábját, Zelenszkyjt emelte hatalomba.

 10. Itt is közzéteszem javaslatomat a szórakoztatásra, elektromos áram nélkül:
  BRAILLE írás-oktatás, villany nélküli szórakoztatás!
  Minden sóskiflin más-más mese van a gyerekeknek !!!!!

 11. Ez nem vicces ám, mert nyugaton tényleg így gondolja a vezetés.

  • Bokor Géza

   Cyrus2022-05-04 : 06:13

   Szerintem nyugaton semmit sem gondol a vezetés, teszi azt amit az USA kér.

 12. Ez az „USA gondoskodás”, ez eddig mindig „felejthetetlen” volt!

 13. csakafidesz

  Marx Károly követői. Marx hírhedt volt arról, hogy nem mosakodott és érezhetően büdös lehelete miatt elhúzódtak mellőle az emberek. Jenny, Marx felesége visszaemlékezéseiben leírta, hogy férje testét mindig fekélyek borították.
  Amúgy a ruhák szellőztetése nem ördögtől vett dolog. Amikor egy-egy szezon végén kinyitjuk a ruhásszekrényt és átszellőztetjük, nos ez nagyon fontos a ruháknak. Mi otthon rendszeresen szellőztetjük a ruhákat, de nem mosás helyett, hanem a tárolás után, mikor elővesszük.

 14. Valóban el kell küldeni „melegebb éghajlatra ” az egész brüsszeli csürhét.
  Csak fogyasztják a hőt, az oxigént és a vizet.

 15. csakafidesz

  Nézzünk körül a mi kis országunkban. A lakosság 60-70%-a nincsen abban a helyzetben, hogy bármivel is takarékoskodjon, mert egyik napról a másikra él. Azt is folyamatosan figyelnie kell,hogy hol kep éppen valamit olcsóbban, mert minden forintnak száz helye van, félretenni gyakorlatilag nem tudnak a nyugdíjasok, a nagycsaládosok, a lakáshitelt törlesztős, sőt lassan már az egy- és kétgyerekes családok sem. Az emberek 50%-a nem nyaral sehol, külföldre legfeljebb 20% utazik rendszeresen, és 40% jut ki időnkén néhány napra valahová. Én már -persze a korom miatt is- nem utazok külföldre, de ha úgy nézzük, szerencsém van, van családom, otthonom, nem éhezek és a mostani életnívómból nincsen mit leadni, mert az már nyomorgás lenne.

 16. Két hete elzártam a fűtést. (26 fok volt)
  Azóta nyitott ablaknál várom,hogy elmúljon a meleg. 🙂
  Azt viszont ELVÁROM,hogy fázzanak az ukránok,vagy németek,vagy az USSA lakosai.
  Ők csak bojkottálják a izét… Úgysem értenek hozzá.

 17. Amúgy sok gázolajat lehetne megtakarítani,ha a svájci szállodahajókat,az u-krainai hajósok húznák árral szemben felfelé.
  Lefelé,csak ritkán kell korrigálni a mozgást. 🙂
  És mennyi balesetet lehetne elkerülni… 🙂 + széndioxid… 🙂

 18. Trollyus transylvanicus

  A nyolcvanas évek Romániáját akarják európai méretekben megvalósítani. Akkor -a vicc szerint, – megkérdezték az öreg székelyt, mit szól a helyzethez?
  Hát fiam, ha volna ennivaló aszinném háború van…
  Most már az es lett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük