Gundel Takács Gábor Google Glass okos szemüveget próbál ki a Google budapesti sajtótájékoztatóján 2014. május 27-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Comingoutolt Gundel Takács Gábor! Beismerte, hogy ő is csak egy buta liberális


A magyar liberális médiaelit nem az eszéről híres, ezt mindenki tudja. Mindentudásuk kiterjed mindenre is; általában a nyugati celebek Twitter-posztjai alapján veszik le azt, hogy a nyugati fősodor éppen hol tart. De végső soron az Európai Parlament határozatai az irányadók a számukra; azok nem tudnak olyasmit kinyilvánítani, ami ne válna azonnal a magyar liberális értelmiségi kiérlelt személyes álláspontjává.

Van egy Gundel Takács Gábor nevű csávó, aki régóta a médiában van – abból gondolom ezt, mert ismerős a neve, meg az arca. Műsort, szakterületet nem tudnék hozzá kötni, mert olyan típusú műsorokat bizonyosan nem nézek, amelyeket ő vezet. Intellektuális teljesítményt, gondolatokat pedig végképp nem tudok felidézni tőle. Ezzel nem is lenne baj, ha háromgyermekes apaként nem állt volna bele a nyugati liberálisok családot lebontó kampányába. Ráadásul pont a liberálisok által annyira kedvelt “igazi konzervatívként”, akit csak a liberálisok álláspontjának megismeréséből következő kérdései vezényelnek, mert annyira lenyűgözték a liberálisok erkölcsi igazságai.

Én nem várom el, hogy csekély értelmű kereskedelmi tévések, kommunikációs “szakemberek” bármit is megértsenek a világból.

Egy hívő kereszténynek sem kell rendelkeznie hite teljes filozófiai eszköztárával, idegesítő is, amikor valaki bigottan, a konkrét kontextus megértése nélkül erőlteti hitbéli meggyőződését konkrét ügyekben vagy akár az egész univerzumra kiterjedően.

Gundel Takács Gábor a Latex.hu nevű szélsőliberális propagandafelületen követett el egy írást a következő címmel:

Nem egyértelmű, hogy mit jelent a család

A rajongói által Telex.hu néven ismert propagandatermék a magyar nyilvánosság szélsőértéke valahol Jakab Péter és Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala és a Nyugati Fény tájékán. Ide írni olyan, mintha valaki 1944 februárjában mondjuk a Veled vagyunk, Szálasi Ferenc! című nyilas újságban fejtette volna ki azt, mennyire is biztos a végső győzelemben. Mondjuk Szálasi újságjába legalább bizonyosan nem írhattak kommunisták, míg a Latex.hu-ba csak azok írnak. Viszont a Latex újabban már a nyilasokkal is megengedő. Végül is ők tényleg nyitottak, bizonyították.

Gundel Takács Gábor hosszú írásában elismétli az összes tudományosnak látszó közhelyet, amit csak ebben a kérdésben össze lehet hordani, hogy arra a rendkívül tanulságos következtetésre jusson, bármilyen kérdés jogos, ami kifejezi bizonytalanságunkat arról, mi is a család. 

Idézet következik:

Ebben az írásban rengeteg kérdés szerepel, és remélhetőleg még többet vet fel. De egy biztos: amíg a társadalmi fogalmaink – férfi, nő, anya, apa, férj, feleség, gyermek, egyén, társadalom – nem egyértelműek, addig az ezekre a fogalmakra épített családfogalmunk sem lehet egyértelmű.

Én sem nézem ki belőle, ahogy ő se magából, hogy bármilyen érdemi választ legyen képes adni a kérdésre, de nem is ez volt a cél, hanem a bizonytalanságának kifejezése. És persze az, hogy nyomást gyakoroljon mindenkire, aki ilyesmiben elbizonytalanítható. A liberalizmus alapvetése ugyanis mostanában ez; semmi sem biztos, csak az, hogy az egyén azt csinál, gondol, érez, amit akar, nincs semmiféle közösség, amely normákat, célokat határozhatna meg. És abban biztos van valami, ha egy ilyen empatikus médiafejnek kétségei vannak.

Gundel Takács Gábor ezzel a kis cikkeccskéjével kifejezte hűségét a progresszió nemzetközi és hazai erői felé, illetve biztosította a megfelelő életszínvonalát, ha esetleg tavasszal az ellenzék nyeri a választásokat és a normális emberek érvényesülési esélyei drasztikusan csökkennek majd a “szabad” médiában. “Én sem vagyok normális!” – kiabálja bele az ellenzéki médiatérbe, hogy mindenki számára legyen világos, el tudja ő képzelni magát a Retek Klubnál is, ha kell.

A mi Gáborunk azt is pontosan tudja, hogy ebben a fene nagy diktatúrában, amiben élni és senyvedni kénytelen, semmilyen következményei nem lesznek annak, ha ilyen ostobaságokat irkál, és ideológiai szélsőségesek szekerét tolja, legfeljebb lehülyézik (ahogy most én is). Ahogy azt is, hogy a normalitásnak viszont nagyon kellemetlen következményei lehetnek, ha a toleránsak véletlenül nyernek.

Persze az is lehet, hogy tényleg ennyire buta.

1990 környékén és egy rövid ideig menő volt liberálisnak lenni. Sokan kerültek akkor a liberalizmus hatása alá, az SZDSZ liberálisaival történő találkozás azonban, mivel nagyképű buta barom volt mindahány (tisztelet a tényleg öt alatti számú kivételnek), szinte mindenkinél elmulasztotta ezt a fiatalkori kommunistáskodáshoz nagyon hasonló módosult tudatállapotot.

De ez az ember majdnem hatvan éves. Most tesz fel magának alapvető kérdéseket? És ilyen szarul?

A mi Gáborunk ráadásul volt akkora marha, hogy a könnyen jött népszerűséget egy 24.hu-s interjúval is kihasználja.

Gundelen látszik, fürdik abban az életérzésben, hogy életében kb. harmadszor független értelmiséginek érezheti magát.

Egyébként az interjú minden kérdése szerepelhetne a Hogyan ne készítsünk interjút című tankönyv töltött kérdésekről szóló fejezetében. Van tanulság is.

Ez az ember buta, iszonyúan buta. Nem zakkant (is), mint mondjuk Márki-Zay, hanem csak egy éppen átlagember, aki azt hiszi, hogy ő értelmiségi és mély gondolatai vannak.

És nem élvezet nézni, ahogy a liberális propagandisták szaros zászlóként körbehordják, annak bemutatása céljából, hogy mekkora karrier vár arra, aki nem tudja definiálni a férfi és a nő, az anya és az apa fogalmát. Mondjuk ez is lehet egy karriercél, de jó lenne, ha ezután a médiapiac más szegmensei tartanák el.

Mondjuk ki már végre, ha valaki intellektuálisan nem alkalmas.

Kérdezgessen, bizonytalankodjon valahol máshol. Szerintem most éppen jó helyen van.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Meg merik-e mondani az ellenzéki szavazóknak, hogy egy zakkantat választottak?

  Az “Ellenzék” feliratú pszichiátriai osztály lakói eddig, ha összeszorított foggal is, képesek voltak elvegyülni a …

43 hozzászólás

 1. Ezek a kvízmesterek mind meghülyülnek, vagy azok is voltak.

 2. Nem is tudom sajnáljam-e , hiszen évtizedekig fürdött a jólétben, de úgy látszik jóból is megárt a sok.!!!
  Vagyis eladta a lelkét a sátánnak.!!!

 3. Volt ez már kommunistától kezdve minden. Éppen kinek a seggét kell tisztára nyalnia, hogy nyomorult világát valahogy fenntartsa. Persze az is lehet, hogy valamelyik gyerekét félrehordta az élet (azt sem tudja fiú vagy lány, esetleg bármi más) és most elkezdi szerencsétlent és természetesen saját magát is mosdatni.

 4. Életem nagy csalódása Gundel Takács Gábor, azt hittem ő is vallja, hogy a név kötelez, és három gyermek édesapjaként, nős férfiként a családot tartja a legfontosabbnak, amire aztán építeni lehet.
  Szerettem szellemes műsorait, riposztjait. Ennek vége.
  Van az a magyar szólás: bölcsebb lettél volna, ha csendben maradtál volna.
  Kár volt….

 5. Kiss Róbert

  Nem buta ő,csak lebegő!!!A hírnéven,a jóléten kívül,semmi nincs számára.Az ílyen emberek az uralkodó nyugati közgondolkodás propagandistái,és élvezik.Mondom,nem buta,mert ha nem ő,majd csinálja más.Tudni kell “helyén kezelni”a figurát.

 6. Gundel Takács eltévedt, ö bizik az ellenzék gyözelmében, mert máshol már nincs helye.

 7. Eddig is lesírt róla hogy egy buta liberális! Három gyermekkel nem tudja, hogy egyértelműen mit jelent a család?szégyen! Hamarosan veheti a kalapját.

 8. Az élet a halott anyag játéka, egy illúzió. Tehát az élet egyenlő a halállal. Az agyhalott libsik pedig az elméleti igazoláson kívül, nap mint nap tapasztalati igazolását is adják ennek a tételnek. Hehehe. Idióták sorakozó! Várjuk az újabb coming out-ot!

 9. A máz megrepedezik aztán lepotyog, s marad a puszta butaság, ostobaság és vágóizmus.

 10. Szegény Latinovits az ilyen hulladékok ellen küzdött egész életében.

 11. Takács Gábor, a vágóista kvízmester.
  :DDD
  Miért is vette fel a Gundel nevet? Ugyanis ő nem Gundel, csak másodunokatestvér anyai ágon,
  viszont Takács.

 12. A Fidesz-média a mai napig “tolja” Gundelt. Mostanra derült csak ki, hogy mégsem az, aki?

  Jó reggelt kívánok!

 13. Szőke ciklon

  Gundel nem buta, sőt, okos, művelt, és van az a pénz, amiért beáll abba sorba, ahonnét az a pénz jön. Nem is olyan nehéz azt vállalni, ha alapjában véve közéjük is tartozik, és nagyjából egyet is ért velük.

 14. szemet szemért

  Egy rohadt mindenkivel megalkuvó bunkó fasz.Eddig sem bírtam , de most végleg elkaparta magát.

 15. Olvassák el figyelmesen az egész riportot.Szó sincs behódolásról.Egy figyelmes,reálisan gondolkodó.magas értelmi színvonallal rendelkező, ismereteit jól összefogni tudó becsületes emberről kapnak képet.

 16. Megroppant a gerince, ezért dobták ki a TV ből is, aztán jó liberálisként mindenhol rinyált, kéregetett, dörgölőzött.
  Vallási idézetekkel / álreformátusként/ osztja az észt, közben alapvető egyházi alapvetésekkel nincs tisztában.

 17. Még egy liburnyák műsorvezető. 🙂
  Nem fognak egymástól elférni,és majd otthonról dolgoznak majd,mint a karácsonyi ~46 “tanácsadója”.

 18. Pedig szimpi ürgének tűnt. Ezennel töröltem. Sosem nézek vele többet műsort.

 19. ennek balfasznak is tv az első nem a család

 20. “Gundel Takács Gábor ezzel a kis cikkeccskéjével kifejezte hűségét a progresszió nemzetközi és hazai erői felé, illetve biztosította a megfelelő életszínvonalát, ha esetleg tavasszal az ellenzék nyeri a választásokat és a normális emberek érvényesülési esélyei drasztikusan csökkennek majd a “szabad” médiában.”

  “Persze az is lehet, hogy tényleg ennyire buta.”

  A második megállapítás előfeltétele az elsőnek.

 21. Nem gondoltam volna, hogy ennyire primitív, de hát mindennap van új a nap alatt.
  Régi mondás szerit 18 évesen megértél, 30 évesen érett emberré leszel. Hát ez a szerencsétlen Gundel-Takácsnak hatvan felé sem sikerült.
  Talán csak nem származása szerint szellemileg hátrányos? Nem mindenkit nemzettek / szültek az asztal alatt egy étteremben.

 22. Ez nekem egy csalódás,de mentségemre szolgáljon, annyira nem érdekel az egész TV-és BAGÁZS,hogy az már hihetetlen!!!!!

 23. Szar lehet Gundinak állandóan keresnie kell az Y kromoZónáját. Bár az is lehet, hogy 60 körül egy picit elbizonytalanodott saját fér(j)fiasságát (hímivarsejtjeit) illetően. De így három gyerek után?

 24. Kocajogász

  Aki a férfi-női kapcsolatot nem biológiai ÉS társadalmi szükségszerűségnek tartja, NEM LEHET KOMMUNISTA. Ui. Mx-ék – akik állítólag azok voltak – annak tartották. Sőt, kifejtették, h. ezen mérhető, h. mennyire vált társadalmivá az Ember, h. tkp. hogy viszonyul önmagához. A POLGÁRI (=”burzsoá”) családot akarták lebontani, ahol a bővített újratermelés közepette a nő egyszersmind kiszolgáltatott, és mint ilyen, “kézről kézre járhat” a férfiak között. A Nagy SZU-ban a hatvanas években GYÓGYkezelték a homokbuggyantakat. (Gabóczára is ráférne egy jó is kezelés, de ennek puszta elgondolása is nettó antiszemitizmus.)

  Vandál-Szakás Gabócza tehát NEM KOMMUNISTA. Viszont genetikai… felsőbbrendűségénél fogva Ő kívánja megmondani, h. ki micsoda. Nekem meg tilos leírnom, h. SZERINTEM Gabócza MICSODA, mert… CSAK!

 25. Kezdettől fogva ellenszenves az egész hájpolt család. Még Latinovits is, aki csak az AKKORI ripacsvilágból emelkedett ki fél fejjel. Nem volt egy Őze Lajos…
  Gundel is alkalmatlan, mivel beszédhibás. De ez a magyar (????) elektronikus média belterjes beltenyész egymást kényeztető világában nem is tűnik fel.
  Politikailag pedig nem liberális, hanem egy érdekelvű senki. Mihelyt nem kapott automatikusan státuszt az államinál, egyből orbanofób lett, és természetesen a söpredéknél egyből hazafi. Kábé mint simicsicska.

 26. Nekem már régóta gyanús a kappanhangja miatt.Gundel kriptobuzi.
  A család csak egy fedősztori neki.
  Jobb lenne,ha őszintén vállalná,hogy ő a homonnay féléket szereti.

 27. Gundelről évek óta azt érzem, hogy egy Janus-arcú figura. A gyanúmat most fényesen igazolta. Nyilván hamarosan elmondja, hogy tökéletesen félreértik a magunkfajta primitívek. Késő bánat! Jól látszik, miként dobja félre a közönség az aberrációt támogatókat. Én sem sajnálom őket… Mondjuk Stohltól is várok efféle kinyilatkoztatást, bár pillanatnyilag Gundelnél okosabbnak tűnik.

 28. A posta biztosítót azért hagytam ott (egy drágábbért…), mert nem bírtam tovább nézni ezt a bárgyú arcot a reklámjaikban. Tévés szempontból értelmezhetetlen az alak, semmi kiállása nincs, beszédhibás, szürke karakter, intellektuálisan lapos, középszer, jóindulattal…

 29. Már régóta nem értem (vagy dehogynem, nagyon is értem…), mi az ördögöt akarják magukat családnak nevezni különféle perverz formációk. A Család szó ott van ősidők óta, nem 2000 éve, hanem Ádámtól és Évától kezdődően a Bibliában. Vagyis sokasodjatok, ti ketten Éva és Ádám! – mondotta vala Isten, és nem tette azt hozzá, hogy a családba be kéne sorolni mondjuk mindjárt azt a fránya kelgyót is.
  Tehát az a rossz szándékú kelgyó kimaradt, és a “család” szó egyetlen együttélési formációra definiálva lett. Jó, hát imitt-amott anya-apa-saját közös gyerekeik formációt tágabban is értelmezték, mint egy tenyésszcsődör, meg az ágyasai és közös gyerekeik, de akkor is feleség csak egy volt hivatalosan a kedvenc gyermekek (mint József, vagy Izsák) anyjai.
  És ez hatékonyan elműködött máig, lett is szaporodás, sokasodás rendesen.

  Aztán jött egy Mohamed nevű nőgyűjtő és maga és hívei számára kibővítette ezt az egy bika és négy nőstény meg a csemetéik formációra, de csak bizonyos területeken, de ránk mindenféle kafir népzetekre továbbra is az eredeti “család” formáció vonatkozott.

  Erre jönnek az egy anyától és egy heteró apáktól származó elmerokkantak és kijelentik, hogy “család az család!” De nem határozzák meg pontosan. Nem tudjuk például, hogy család-e két buzi férfi meg öt lámpaoszlop és a közös gyerekeik?
  Vagy család-e 4 leszbikus nő és 6 pedofil férfiszerűség meg a gyermekeik?
  Vagy család-e pár biológiai lánytestvér, meg velük kamatyoló vérfertőzés-vallású fivéreik?
  Vagy család-e egy zoofil, meg a kedvenc póniló asszonya?
  Végül is ki kivel “törvényesen” egyházi áldással házasodó perverz számít a család fogalmába???

  Meg azt sem értem, hogy miért kéne ezt pont csak egyhangúan családnak hívni? Legyünk kreatívak:! Találjunk ki pontosításként új szavakat.
  Legyen mondjuk:
  Kvaklvak a két férfi és örökbefogadott gyerekeik formáció neve.
  Két leszbika és gyerekeik együttélési neve legyen mondjuk nyak-nyak.
  Egy nő és négy férfinél mondjuk kontrahárem lenne a családértelmezés elnevezése, aztán három buzi és négy femináci formáció neve a perverzusz családmodell, és így tovább…
  …végül az egy Soros és sok brüsszeli libsi képviselőnő család-formátum meg csak a nemesen egyszerű tébolyda elnevezést kaphatná…

 30. Alvarez Lopez Havanmit

  Ez a GTG a legjobb bizonyíték arra, hogy a jólét meghülyíti az embereket.
  Ezt láthatjuk a valamikor jobb életmódú ny-európai embereknél. Unalmukban elkezdenek jóemberkedni, meg klímarettegni!
  Például szelektíven gyűjtik a szemetet, meg visszatérnek a széntüzelésű erőművekhez!

 31. A család az család…

  Tegnap este élő adásban folytatott beszélgetés video-felvétele: 12 éves kora óta a saját apja… (szexuálisan is…!).
  A kishugát meg még most is…, pillanatnyilag is…
  …és ha jól értettem, anyuci is tud róla!

  ==> http://www.atv.hu/belfold/20211229-szilagyi-liliana-egy-eve-tudott-szembenezni-azzal-hogy-szexualisan-is-bantalmaztak-segiteni-akar-tortenetevel-masokon

  [Tényleg csak 18 éven felülieknek – pedig csak elbeszélt szöveg!]

 32. Kása mása

  A Posta Biztositót is ezért hagytam ott, mert sikerült egy identitás zavaros emberrel hirdetni. Ergo a Posta is ilyen.
  Szegény Dr Pandurics Anett igazgató meg nem tudja mi a frászért negativ az értékelésük, csökken a bevételük.

 33. Mária néni

  Egy embernek 3 identitása van.
  1. Nemzeti
  2. Vallási
  3. Nemi
  Az első feltételezi, hogy magyar, hazája van, szereti nemzetét és mindent meg is tesz érte. Ismeri történelmét, tud azonosulni
  vele, és mindent meg tesz, hogy tovább adja értékei a következő nemzedéknek.
  Második . Egy talentum, amit a tenyerén hordoz, követi tanitásait, szüntelen imádkozik és ellent mond a sátáni kisértésnek.
  Harmadik. Elfogadja a természet törvényét születéskori nemét. Nem törekszik annak megváltoztatására és keresi boldogulását.
  Ellent mond minden ezzel ellentétes megváltoztatásnak. Amen.

 34. Mária néni

  Gundel Takács Gábor kifejtette, hogy „nem egyértelmű” a család fogalma, valamint szerinte a kormány és az egyházak kisajátították ezt a fogalmat.

  Erre az állításra reagált Kötter Tamás a Facebookon, azt hangsúlyozva, hogy a felfogás, hogy egy család egy apából és egy anyából áll, nem irányul senki ellen, mindössze arról szól, hogy a család hagyományos felfogását képviseli:

  „Talán ez nem meglepő álláspont az egyházaktól, akik az Isteni tanítás szerint foglalnak állást és egy konzervatív kormánytól sem, amely örök elvek szerint kívánja berendezni az életünket. Halkan jegyzem meg, hogy a mindig konzervatív természet és tudomány is ezt az álláspontot támogatja –

 35. Kása mása

  Lassan követelhetjük, hogy a közéletből,- Tv,Blog, újság, NOB szóvivőség Sport, riporterség és gyermekközösségek stb- távozzon, ne rontsa tovább a társadalmunk
  levegőjét, ne mérgezze a fiatalok jövőjét . Egyház és a Kormány nyilt támadása nem más mint zavaros politikai ideológiájának
  terjesztése.

 36. Gundel ritka ököragyú: nem tudja meghatározni mi a: férfi, nő, anya, apa, férj, feleség, gyermek, talán kérdezze a feleségét aki orvos….. Vagy azt sem tudja hogy a felesége nő, anya, és van 3 gyereke?!
  A kutyám ettől is szart különbet.

 37. Poroszlai Róbert

  mindig hülye volt, miért változott volna? szépen kijönnek a fényre ellenségeink.

 38. Irma La Duce

  Mindig gyanús volt ez a Heti Hetes szerű vihorászó fószer. Most meg is mutatta, hogy ő nem való a kiegyensúlyozott magyar emberek táborába.

 39. Takács Gábor Ervin nem tudja mi a család? Nagyszülőktől testvéreiken, unokatestvéreken át a gyerekekig?

  Akkor miért vette fel a nagypapi nevét?

 40. Csalán az csalán!

  Szaporodása:
  Kúszó gyöktörzzsel és maggal. A bimbóban ívben meghajlott porzók kinyílásakor rugalmasan felpattannak, és kis felhőként szórják szét allergén pollenjét.[

 41. A Család, így nagy betűvel egy archetipikus őskép. Az élet forrása. Számos gyógyító praxis foglakozik családgyógyítással, család állítással stb. Mind abból a tényből indul ki, hogy mégoly sérült, szélsőségesen perverz , tragikusan hiányos családi körülmények közül kerül ki az ember, legyen bár LMBTQ személyiség, az életerő, a vis vitális ősforrása, a teremtő energia, egy férfi és egy nő egyesülésből ered, hitem szerint a Mindenható akarata által. Még súlyos betegség állapotában is, a lelki épség elemi követelménye, hogy ez a belső kép, apa, anya gyermek, működjön, forrásozza az életerőt.a teremtő energiát, azaz a vis vitálist, az egész élet során. Ennek a mély szimbóluma a Szent Család, melynek hatalmas, ősi gyógyító ereje van.Minden magasrendű kultúra az ősök tiszteletén alapul Magyarország lakosságának 64 %-a kötődési zavarral küzd./Orvos Tóth Noémi/, ez elsősorban a család diszfunkcióiból ered. A gyógyulás útja, az archetipikus őskép rekonstrukciója.
  “Az Élet szent okokból élni akar,”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük