A németek átprogramozták magukat, jobbak most sem lettek


Németország a teljes önfelszámolás felé halad. Számtalan példát lehet erre találni, de ezek nem jutnak el a normális magyar olvasóhoz, hiszen ki a fenét érdekel az, hogy a németek milyen hülyeségeket vitatnak meg maguk között. A baj csak az, hogy a történelmünk egyik alapvető tanulsága, a német csapatok (és azok is, akik kiverik őket innen) mindig elérnek ide, ha már futóbolondra kondicionálták magukat. Az alábbi videó 2016-os, magyar fülnek még mindig rémisztő, de a németek már rég túl vannak rajta.

Akkor 2016-ban még szembe lehetett menni a kormányközeli német médiában (ami a teljes fősodort jelenti a sajtószabadságára annyira kényes országban) egy ilyen felvetéssel, sőt tulajdonképpen még ki is lehetett nevetni. A műsorvezető is “elhatárolódott” a gondolattól, láthatólag lenézve a Zöldeket és szép, de a nagyon fura képviselőjüket is. Mondjuk a Zöldek álláspontját egy ilyen kérdésben már valószínűleg nem egy fehér bőrű fiatal lánnyal mondatnák el. Aki már lehet, hogy nem is lány mostanra. A trendi német politikus már látványra sem német vagy ha az, akkor az egész politikai karrierje egy bocsánatkérés ezért.

A jelenséget már persze öt év távlatából jól ismerjük, hiszen az idei Európa Bajnokságon a németek inkább már szivárványszínű zászlóval “szurkoltak”, nem merültek el a patriotizmus mocskába. A kérdés az, hogy milyen erős kondicionálás kell ahhoz, hogy valaki ilyenné váljon, mint ez a lány. Érdekes beismerés ez a német politika felülről(?), oldalról(?) vezéreltségéről, hogy a leányka is elmondja, amit mond az akkora baromság, hogy még az idősebb zöldek is agyhugykövet kaptak tőle. Mert Németország megszüntetése akkor még nem volt hivatalosan bejelentve. 

De ez már mostanra elmúlt.

A Németország-megszüntetése projektnek a fokozatosság a lényege. Nem ment ez könnyen, nagyon régen kezdték valószínűleg, már a hatvanas években, 1968-ban komoly múltja volt. A kilencvenes évek elején jártam Berlinben, akkor, amikor még nagyon érződött Berlin kettéosztottságának nyoma. Weddingben laktunk valamiféle kormányközi cserediák program keretében. Akkor ez még nem volt feltűnő, de úgy bántak velünk, mintha kelet-németek lettünk volna. Szimplán azt hittük, hogy csak hülyék, akkor még nem volt úgy hétköznapi használatban az “európai értékek” kifejezés, aminek mi annyira látványosan híján voltunk. Tényleg eszünkbe sem jutott, hogy lenéznek bennünket, csak annak volt valamiféle furcsa, ismerős érzése, aki vidékiként sokat forgott magyarként budapesti liberális értelmiségi körökben. A németek nem tudták azt színlelni, hogy egyenrangúnak tartanak minket.

Wedding már akkor és még akkor egy kultúrnegyed volt. Egy volt gyufagyárban laktunk, amit olcsó bérű művészlakásokká, projektstúdiókká alakítottak át. Mindenféle modern, nagyon modern művészek laktak itt, akik valami pályázati pénzen éldegéltek és alkottak. Akkor még nem minden német fiatal képzelte szabad művészként el az életét, de már sokan rákaptak az ízére. Olyan német fiatalokkal is találkoztunk még, akik dolgozni akartak. A “művészeknek” el kellett viselniük egymást, a második emeleten a hármas lépcsőházban a török fiatalok klubját és minket, azokat a szállóvendégeket, akiket időnként ide szállásolt az, aki az egész bulira a pénzt adta. Talán a berlini önkormányzat vagy a német állam lehetett az, de az egésznek volt egy olyan kommuna hangulata, amit csak az talál romantikusnak és izgalmasnak, aki nem élte még át. Illetve az, aki szereti a zakkantak társaságát és képes munka nélkül egy életet eltölteni.

A gondnoki teendőket egy pár látta el, szintén művészek nyilván, akik közül az egyik egy német mértékkel vonzó nő volt, a másik egy női ruhát viselő férfi. A férfi sokkal csinosabban öltözött, mint a nő (a német nőket akkoriban sem volt nehéz túlöltözni), de nem veszhettek össze a ruháikon, mert a férfi jóval nagyobb volt, mint a nő. Állítólag teljesen rendes heteroszexuális pár voltak egyébként, csak azon veszekedtek, hogy kinek a dolga legyen a fogamzásgátlás. Mert a nő feminista volt és azt akarta, hogy a férfiak védekezzenek, míg a férfi csak a női ruháig jutott el, a feminizmusig még nem. Egészen szörnyű látvány volt egyébként egy 185 centi magas izmos és nem kövér férfi magas sarkú cipőben, párducmintás szűk szoknyában és szőke loknikkal, kifestve, kézen fogva botladozva (mert végül is képtelen volt megtanulni magas sarkúban járni) a szürke veréb csajával.

A török fiatalok már akkor is nagyon utálták a németeket és akkor sem vegyültek velük. Egyrészt mert a németek rendkívül elutasítóan tudnak egyenlők és befogadók lenni, másrészt már rájöttek, hogy a németek életformája nem igazán működik. Minket is furán nézegettek, úgyhogy a másik lépcsőházat használtuk inkább. A legszebb az volt, hogy egy Franciaországban élő németet adtak mellénk, aki mindig összeveszett a helyi németekkel, mert azok szerinte túl pedánsak voltak. Ilyenkor hosszú rögtönzött előadásokban fejtette ki, hogy miért is utálja a németeket és Németországot. A többi német meg jó képet vágott ehhez. Mondjuk a németekről mindent elmond, hogy a helyi akkor már divatos romkocsmák teljesen hangulattalanok voltak, mert a német felfogás szerint a “rom” is rendezett és majdnem új.

Mi magyarok ott és akkor azt hittük ez a szélső érték. Esetleg nagyvárosi hóbort, néhány zakkant, akiket a józan többség jófejségből eltűr. Hihetetlen, de tényleg azt hittem akkor, hogy a németek tudnak jófejek lenni. Egészen elképesztőt tévedtünk. Ez csak egy pillanatfelvétel volt, a romlás gyorsuló folyamatából. Nincs nekünk elég fantáziánk a folyamat további lépéseinek megjósolásához. Csak abban lehetünk biztosak, hogy egyre szörnyűbb lesz.

Németország már csak egy név, csak azért használják még, hogy a német identitású kisebbséget megtévesszék. Identitás nélküli hivatalnokok vezetik, akiket szintén identitásmentes pártok tesznek oda, az ostoba párttagok és az ostoba szavazóik felhatalmazása alapján. A parancsokat még vakon követik, ez az egytelen igazi német jellegzetesség, ami még létezik. Identitása csak a muszlimoknak és a szexuális kisebbségeknek van. De ez utóbbi problémát az előbbiek elintézik majd.

Szegény egykor német “zöld” kislány, csador lesz az utolsó ruhája.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Ugye soha nem fog kiszabadulni?

  Amit eddig tudunk a rendőrgyilkosságról, az bőségesen elegendő ahhoz, hogy biztosak legyünk benne: ennek az …

17 hozzászólás

 1. Nyomoroncok! Ezzel akarják áttematizálni a németeket, hogy ne lássák meg= Németország, a német hagyományok, német nép KAPUT!
  Nincs!
  Germanisztán térdel!

 2. 100 év sem telik el, és a Bundeskalifat lekói (volt németek) lesznek az iszlám legharcosabb követői.

  • Anti-Antifa

   Bizony. Az új Führer már egy muszlim lesz majd, úgy kb. 30-40 év múlva.

  • Géza!
   Ne ijesztgessen!
   A németek eredendően kitűnő katona nemzet voltak. Na most ezt keresztezni a muszlimokkal,szörnyű lészen az eredmény. Huh.

 3. A németek az UNESCO világökörség részei: egyetlen nép sem tud ilyen 10.00 pontos gyakorlatot bemutatni a “bármi és bárminek a szöges ellentéte egy azon nemzedék időszakában” nevű versenyszámban.
  A japánok legalább kifejlesztették a jakuzát, hogy legyen valami nemzeti is a kretén kortárs történelmükben. Plusz ott a császár, meg a kempo.
  De a németeknek mi van? Autók. Ennyi. Ennyi maradt a világ legerősebb hadseregének és társadalmának romjaiból, amelyeket csak a világ többi részének teljes összefogása tudott (nagy nehezen) legyőzni.
  Amire büszkék lehetnek, az az, hogy náluk senki nem szégyelli magát jobban. Ez a paradoxon is lehetne az UNESCO világökörség része.

 4. EU= Német Birodalom álma
  Cél= kisebb munkabér, nagy profit, kevesebb hagyományos ember Európában, politikai únió
  Eszközök= bevándorlás általi lakosságcsere, LMBTQ, nemzetállamok felszámolása, Kelet-Európa megerősödésének megakadályozása baloldali ellenzék hatalomra segítésével

 5. Amúgy az a szivárványos uniós zászló,mindenképpen figyelmeztető jel Magyarország számára,hogy jobb lenne innen távozni.

  • csakafidesz

   Pontosan! Az NDK-s csajok még nők voltak és ingyenkurvák. Tudom erős a kifejezés, de elég volt (képletesen szólva) füttyenteni nekik.

 6. Alles was grün ist-sagte man früher ist noch unreif!
  A jelenlegi zöldpárt az SPD-vel egyesülve egy barna mocskot fog szülni!
  Ez az éretlen libuska manapság talán már a “Vorstand” -ban de legalábbis a közelében van!
  Honecker bosszúja 16 év alatt teljes munkát végzett.
  Kétlem, hogy szobra a Walhalla csarnokát fogja díszíteni!
  Gréta Thunberg színvonalra süllyedtek!
  A német temetőkben nagy a zaj éjfél körül, sok korábbi kancellár forog…..

 7. Egy baloldaki szocialdemokrata párt regnál, Merkelnek köszönhetôen. Neve CDU. Még a Helmut Schmidt féle SDP is jobbra állta mostani CDU-tól. Ettôl balra csak komunnisták vannak: SDP szétesôben. Dinnyepárt ( kivül zöld, belül vörös). Még a Linkek a legbcsületessebbek; nem etetnek, igazi kommunisták. Az egész media ballib. Kérdés mennyi a rejtôzjödô szaqvazó. Magánbeszélgetésben nem tetszik a rendszer a németeknek.

  • De csak azért mert igazi magánbeszélgetés sincs náluk. Annak nem a mindenekfeletti fegyelem lenne az eredménye, s enélkül nincs német.
   még egy Karigerit sem szidnának ennyit: minek az, csak idöveszteség! Karigeri marad és a teljes felmosás is egy-két tányér erejéig.

 8. Lakott nálunk úgy 20 éve egy német cserediák. 13 éves lány volt, és rémisztő dolgokat tudtunk meg az akkori német tinédzserek életformájáról: házi feladatot egyáltalán nem kapnak, minden hétköznap este elmennek otthonról bulizni, cigarettáznak, és piálnak. Az iskolai búcsúesten véletlenül sem németül énekeltek a vendéglátó diákoknak, hanem angolul. Azóta, gondolom, már a német óvodások is isznak, és drogoznak, már az a néhány kölök, amelyik még megszületik.

  • csakafidesz

   Anno egy NDK-s csaj jött ki a Balatonból. Beszélgettünk, hamar megdumáltuk, hogy este dugok vele. Délután boldogan felkeresett és lemondta az estét, mert talált egy nyugatnémet srácot. Már dugott is vele és este jön majd a második forduló..

  • És ángol pelenkába tekerik. 2-3 évesen védösisak a fejükön, térdvédök, fényvisszaverö jelzökerekek a fejükön s a hátukon nappal is, nincs amelyikük már ne kerékpározna, sportcipövel a lábukon amikböl alig látszanak ki.

 9. A liberalizmus ugyanúgy életellenes, ahogy a fasizmus vagy a kommunizmus volt. Az ellentmondásos világban nincs értelme az egyoldalúan elkötelezett látásmódoknak, az ellentmondásos világ egyszerre minden. Azaz egyszerre fasiszta, liberális és kommunista, stb. A nagy művészet a dolgok helyes arányának kikeverése, ami nem más mint a keresztény lelkület, érzület és látásmód. A többinek értelme nincs, mindegyik csak ront a helyzeten. Ez abszolút és abszolút módon bizonyítható. Olvastam valahol, valamikor, hogy a német államiság nem áll fenn elég hosszú ideje ahhoz, hogy az ellentmondásos világ törvényeivel tisztában legyen.

 10. 0%-ot az ÁVÓ Pártnak!

  Rég óta mondom, hogy a Nyugat mai Moslékosodása ’68-ban kezdődött.
  És ugyanez történik már évek óta nálunk is. Bár még itt is lehet találni fiataloka akik dolgozni akarnak, de az alapjövedelem nevű bolsevik gazság simán többséget kapna a 40 év alattiak körében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.