Wilmington, 2020. november 6. Joe Biden, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje, volt alelnök, Kamala Harris demokrata párti alelnökjelölt társaságában mond beszédet a Delaware állambeli Wilmingtonban 2020. november 5-én, két nappal az amerikai elnök-, valamint képviselőházi és részleges szenátusi választások után. A rendkívül sok postán leadott szavazat feldolgozása miatt még nem nem dőlt el ki nyeri az elnökválasztást az Egyesült Államokban. A szoros küzdelem az újraválasztásért induló Trump, és kihívója Biden között zajlik. MTI/AP/Carolyn Kaster

Trump nyerte az elnökválasztást, Bidenék a szavazatszámlálást

 •  
 •  

Sztálin elvtárs, a nagy demokrata, igen találóan állapította meg, csak és egyedül az számít egy demokráciában, hogy ki számolja a szavazatokat. Lukasenka belarusz elnök meg állítólag amerikai tanulmányutat tervez, fel akar hagyni az elavult keleti szavazási technikákkal. Belarussziában is lesz levélszavazás. Ki hitte volna, hogy az USA is úgy nyírja ki magát, mint bármelyik banándemokrácia? Az USA új, post mortem elnöke, Harris elnökasszony pedig nagyszabású demokráciaexportba kezd majd és sokkal jobban fognak az amerikaiak ezután figyelni a választások tisztaságára a „szövetségeseiknél”. A levélszavazatokat például majd az amerikai követségen kell megszámoltatni.

Ha fel akarja az ember sorolni azokat a jelenségeket, amelyek a csalás jeleiként értelmezhetőek egy választáson, elég a jelenlegi amerikai hírekből kimásolni a következőket.

Államonként eltérő szavazási szabályok, megfelelő azonosítás nélküli szavazási regisztráció, levélszavazás a szavazatok útjának ellenőrzése nélkül, egy jelöltre adott tömeges levélszavazatok egy időben történő felbukkanása, a különböző közvélemény-kutatások adatainak drámai eltérése egymástól és az eredménytől, a szavazatok leadási idejének hetekre, hónapokra történő széttolása, a szavazatszámlálás elhúzódása napokkal, hetekkel, a különböző módon leadott szavazatokban tapasztalható arányok akár 100 százalékos eltérülése az egyik jelölt javára. Az utólagos ellenőrzési lehetőségek hiánya, az egyik jelölt támogatóinak kizárása a szavazatszámlálás ellenőrzéséből, a szavazatszámlálás időnkénti megszakítása, az eredmények megfordulása a szavazatszámlálás vége felé minden kritikus helyen.

És mindez olyan „csatatér ingadozó” államokban, amelyeknek eredményei majd döntenek a választás eredményéről. És csak ott. És mindenütt másutt, ahol ezek a körülmények együtt nem voltak jelen, demokrata kormányzóval súlyosbítva, ott Trump simán nyerni tudott.
És persze az összes többi állam eredménye már megvan.
Nem vagyunk hülyék, pontosan tudjuk, hogy a demokraták ezt a választást elcsalták, sem Biden, sem Harris nem lesz legitim elnöke az USA-nak, akkor se, ha sikerül jogilag is végigvinni ezt az eredményt.
Elgondolkoztató, hogy Trump a totális média, „értelmiségi” és jogi ellenszélben, a csalások ellenére, a közvélemény-kutatások ellenére minimum döntetlenre tudta hozni a választást. Tisztességes küzdelemben valószínűleg sosem lenne demokrata, vagyis liberális elnöke az USA-nak.

Nagy az esélye, hogy ez volt az utolsó kétesélyes választás az USA-ban. A republikánusok valószínűleg annyira meggyengülnek most, hogy a szenátusi többségüket is elvesztik majd, ha nem a választáson, akkor majd egy-két republikánus színekben megválasztott szenátor átáll a demokratákhoz. Liberálisokkal fogják feltölteni a Legfelsőbb Bíróságot, teljessé téve az ultraliberális hatalomátvételt.

A fő baj azonban az, hogy a világ csendőre, legerősebb katonai hatalmának társadalma végletesen megosztott. A lakosság, a politikailag aktív emberek közel fele a liberális elmebajra szavazott, tulajdonképpen, a genderideológiára, a fehérellenes rasszizmusra, egy olyan szélsőségre, ami minden elemében ellentétes Amerika minden eredeti értékével és azzal, ami naggyá tette ezt az országot.
A legdrámaibb az, hogy az amerikai liberálisok semmiféle kompromisszumkészséget sem mutatnak a minimum 150 millió konzervatív amerikai felé, akik ellenében történik a nagy társadalmi átalakítás, amit az elmúlt 30 évben áterőltettek Amerikán.

Az év mémje.

A demokrácia akkor működik, ha az emberek azt a választott kormányt is elfogadják, amelyre nem szavaztak. Akár azért, mert másik pártra szavaztak, akár azért, mert egyáltalán nem érdekli őket a politika. Amerikában ennyire még sohasem vonódott kétségbe a választások tisztasága, a kétes ügyekbe is végül beletörődött a politikai elit másik fele. Habár a szinte bizonyosan csalással győző Kenedit lelőtték végül, a néhány szavazattal éppen nyerő Bush viszont 9/11 után apja befejezetlen háborújának reciklálásával meg tudta nyerni a következő választást is. Egyiket sem fogadta el igazából az aktuális ellenzéke, de a rendszerben való hite megmaradt az amerikaiak nagy többségének.

De a jelen helyzet minőségileg új, túl sok a stikli, túlságosan lejt a pálya a demokratáknak, túl agresszív mindenki. Nehezen hihető, hogy ezt le tudják nyomni a nem progresszív amerikaiak torkán. Pedig egy totális társadalmi progresszió lényege az, hogy mindig mindenkit utolér végül. Amerika nagyon közel van ahhoz, hogy már senki sem menekülhessen el a liberálisok elől. De ahhoz már nem lesznek feltétlenül elég erősek a haladárok, hogy mindenkit le is győzzenek. 

Az ilyen választások után a demokrácia általában a további „fejlődés” irányába mozdul el és a következő választásokon már bevezetik az egyes jelölést, a csalások megakadályozása érdekében, mert ha egy jelölt van, akkor nem érdemes csalni a szavazatszámlálással. És különben is minek két jelölt, az amerikaiak úgyis a demokrata jelöltet választanák, nem a maradi, fasiszta republikánust. Vagy azt a már nálunk is tesztelt módszert vezetik be, hogy a demokraták és a sajtó nevezi meg a jó republikánusokat, az igaz republikánusokat. A többit meg ki kell zárni a politikai életből.
Túlzás? A fenét az, a hivatalban lévő elnök kommunikációját blokkolja a Facebook, meg a Twitter. Ez a hajó már rég elment. Nem csak az amerikai demokráciának, hanem Amerikának is vége van már régen.

Facebook hozzászólások

 •  
 •  

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Láttam a két utolsó hollandot, mielőtt még megrontották volna őket

  Kellemetlen tapasztalata az elmúlt harminc évnek, hogy a kommunisták egyetlen dologban mondtak igazat. Amit a …

43 hozzászólás

 1. Dobos Róbert

  Majd megtudják milyen frankó a szocializmus! Mi már sajnos tudjuk.

 2. Én nem írnám ennyire Trumpot. Itt már olyan mértékű csalássorozatról van szó, hogy ezt az USA lakosságának nagyobbik fele nem fogja lenyelni. A legfelsőbb fórum Trumpot fogja kihirdetni vagy új választást ír ki.
  Egy a gyerekeket leszámítva kb 220 milliós szavazótábornál 2,1 millió hamis szavazó az 1%. Ennyivel haladta meg a demokratákat Trump szavazótábora. Ennyi embert, akik a becsületben bíztak és ennyire átvertek, nem lehet majd lenyugtatni, még akkor sem ha feltűnően elmúlik a vírus amit a pedofil most beígért.
  A demokrata hívők hazug ígéretekre mondtak igent, s nagyon hamar szembesülnek majd – vagy szembesülnének azzal, hogy mit jelent a kommunizmus, hisz látták az antifa és BLM gender őrjöngést.
  Trump hívei viszont egyenesen az életükre, életben maradásukra szavaztak.
  Folyamatosan azt érzem hónapok óta, hogy a felfegyverzett vidék, a normalitás csak azért nem számolt le az őrültekkel , mert úgy gondolták, hogy békével még megúszhatják, Trump győzelméig féllábon is kibírják. De most, hogy a hordák még vérszemet is fognak kapni (legalább is míg gazdáik nem merik visszarendelni őket amíg Trumpot perben le nem tudják győzni) ez méginkább védekezni készteti a normalitást. Nagy esélye van egy polgárháborúnak, ahol fehér miliciák fognak rendet teremteni.
  Más ez a helyzet mint a korábbi összes választás. Eddig majdnem mindegy volt, hogy melyik Bilderberg báb kerül az elnöki székbe. Négy éve Trumptól se vártunk sokat, de mára bebizonyította, hogy okos ellenfél, képes ezeket a gonosz szörnyetegeket minimum félelemben tartani.
  S erről a reményről nehéz lesz lemondani. Pláne nagy düh fog kitörni, ha a főbírósg is a csalók oldalára áll, pont bemutatva, hogy át lehet téríteni “feddhetetlen” 6:3 bírókat is a sötét oldalra.
  Lehet, hogy túl optimista vagyok, de sztem januárban Trumpot fogják beiktatni.

  • Naprózsa kívánom, hogy legyen igaza!

   • csakafidesz

    De nem lesz. A jogi fórumok ki fogják jelenteni, hogy Biden győzött, a csalás csak elvétve fordult elő és a helyettese Kamala Harris egy tapasztalt hindú nő, rá lehet bízni Amerikát, akárcsak Indira Gandhira egész Indiát. Amúg pedig vegyék tudomásul, hogy a Missouri délről folyik észak felé, és nem fordítva..
    Shenandoah szelleme pedig lebeg vala a nagy vizek felett.
    https://www.youtube.com/watch?v=W1EG_4IBzbA

  • Én is biztos vagyok ebben, SunRose!! Herr Trumpnak több vér van annál a pucájában, h ezt elfogadná!
   God bless America!

 3. Brindzás Vojto

  Éljen a független RUSA (Republikánus USA)!
  Reméljük minél több közvetlen tengeri kijárattal.

 4. Gedeon Szánti

  …a cím korrekt…sajnos ezt kellett leírni…DE semmi baj….ki fogjuk bírni mint az obama-clinton bandát…EZEK MÁR NEM MERNEK és NEM IS HAGYJUK a belügyünkbe való pofázást…ezek már MÁS IDŐK lesznek…

 5. Naszóval.
  Idejön egy “demokrata” nagykövet. Nagy mellénnyel és pofával.
  Legkevesebb,hogy hazaküldjük,mert még a főnöke jogállása sem jogtiszta. Hát még egy “jóbarát”-é. Nyugodtan szálljanak meg ,már lassan megszokjuk,DE az Abrams tankok is ki tudnak gyulladni,nem csak a T54-sek.

  • Jó gondolat, hogy nem fogadjuk el az illegitim amerikai kormány nagykövetét!
   F@sza lenne!
   Az is helyes, hogy nagy támogatót vesztenének az itteni ,,demokraták”.
   Ahhoz már gyenguskák, hogy katonai akciót csináljanak itt, én inkább pénzügyi ellencsapásra számítok Gyurkabá részéről.

  • Igen, a LEGKEVESEBB, h hazaküldjük, mert még az egész ország a süllyedés szélére került!

 6. Dávid - Trump tiltott beszéde

  Itt van a tiltott Trump győzelmi beszéd, amiről elkapcsoltak a mainstream media csatornák, 16 perc
  https://www.youtube.com/watch?v=m8aEo4U5ZnQ

 7. Amúgy senki ne higgye,hogy nálunk a “demokraták” nem fognak hasonló csomagot alkalmazni.
  Nemrégiben láthattunk egy bemutatót ezektől az önkormányzati választások alkalmával.

  • Igaz.

   Különösen, hogy a FIDESZ kormány nem tett semmit a tech cégek;
   – manipulált tartalomközlő
   – moderáló
   – cenzúrázó
   – felhasználók személyes adatai és
   – személyes szokásai üzleti, gazdasági/politikai érdekű hasznosítása ellen.

  • Szivembol szolt, kedves khm! En attol felek, hogy nalunk a 2022-es valsztasok alkalmaval a Soros es kovetoi altal tultamogatott ellenzek ugyanugy be fog avatkozni a szavazatszamlalasba. Csak emlekezzunk arra, ahogy Gyurcsanyt megvalasztottak! Erdekes modon, akkor is “hirtelen” lefagyott az elektronikus szavazatszamlalo rendszer pont akkor, amikor majdnem minden szavazokorzetben a Fidesz allt nyeresre. (Delutan 5-6 ora korul). Nagyon ebernek kell lennie a kormanyoldalnak 2022-ben, hogy minden helyre nagyon hozzaerto es eles-szemu szavazasi ellenort delegaljon, hogy ne lehessen megmasitani az eredmenyeket. A mi ellenzekunk egy szikraval sem jobb, mint az amerikai!

 8. Canadian Deplorable

  Ez a cikk az eddigi legjobb összefoglaló amit olvastam. Minden szava igaz.
  .
  A nagy kérdés az lesz, hogy elfogadja-e az amerikai nép józanabbik fele, hogy egy nyilvánvalóan csalással hatalomra tuszkolt marxista rablóbanda uralja őket. A nép békét és nyugalmat akar, erőszakhoz csak akkor folyamodik, ha nincs más választás. Ha a szabadság szerető amerikai nép torkán le tudják ezt nyomni, akkor ezt fogják exportálni a világ összes többi országába is. A 22-es magyar választást majd az amerikaiak fogják megszervezni…
  .
  Nagy kérdés, hogy a hadsereg hova áll. A vezetés tele van korrupt globalista gazemberrel akik alig várják, hogy kitörjön a következő háború és ha kell minden gond nélkül a tömegbe lövetnek. Az átlag katona viszont Republikánus érzelmű és patrióta.
  .
  Szerintem majdnem az lenne a legjobb megoldás, ha Amerika ketté szakadna. A “piros” államok mind egy tömegben vannak, a kanadai határtól a mexikói öbölig. Sok természeti kincs, kijárat a tengerre, egyes helyeken, pl Texas, erős gazdaság. A maradék, főleg a két partvidéken, legyen csak kommunista. Majd megbánják.

 9. A cim tökéletes de még
  ne irjuk le a US-t.
  Steve Pieczenick szerint,belső
  ember Kissinger ota,egy
  sting operation folyik a
  választás alatt.De hogy
  ebből ki derül-e valami
  azt majd meglátjuk.

 10. A baloldal Magyarországon is csalással került hatalomba 2002-ben és 2006-ban. Nem egy trükköt alkalmaztak, hanem egy egész csalássorozatot. Volt itt szavazók buszoztatása a második fordulóban, osztogatás, láncszavazás kihozatott és továbbadott szavazóívekkel, a kokárdát viselő szavazók lepecsételetlen, tehát érvénytelen szavazóívvel való ellátása, szavazatszámlálás közbeni golyóstoll a kezekben, szavazatok utánszámlálása annyiszor, amíg ki nem jött a kommunisták számára kedvező eredmény (Kis János és Haraszti Mikló SZDSZ), mozgóurna manipulálása, hamis videók, és ne felejtsük el a szavazók agymosását a baloldali médiadiktatúra által. Az már csak hab a tortán, hogy Gyurcsányt 2004-ben a kutya sem választotta meg miniszterelnöknek, egyszerűen beült Medgyessy Péter székébe, miután a kedves felesége, Dobrev Klára (aki Medgyessy kabinetfőnöke és a Miniszterelnöki Hivatal munkatársa volt) segédkezett Medgyessy megpuccsolásában). És itt volt még a szavazatok furcsa sietséggel történő, 2 hét alatti bedarálása 2002-ben, hiába tiltakozott a Fidesz. Ebben az országban a baloldal mindig csalással került hatalomra, és most is arra készülnek.

 11. Na, ugye! És még kékcédula se kellett hozzá!

 12. Akkor nèzzük a tènyeket:
  -Ez elmúlt 30 èvben csupán egyszer tudták a a republikánusok szavazatszámban megelőzni a demokratákat
  – Hillary Clinton is 3 millióval több szavazatot kapott, mint Trump, Biden most 4,5 -4,8 millió szavazattal kaphat többet mint Trump…Biden az abszolút többsèg , kapujában van 51% felett lesz , ès törtènelmi eredményt ér el , közel 75 millió szavazattal
  – A szavazatok összeszámlálasa teljesen traszparens: együtt végzik a republikánus, és a demokrata számlálók, jogászok ellenőriznek mindent, ès be van kamerazva az egész folyamat ..
  – Az újraszámoltatása a szavazatoknak- tapasztalat az- hogy semmilyen változast nem fog hozni, mert tűpontos módszerrel , kereszt ellenőrzèssel számolnak …
  – A késve èrkező szavazatokat elkülönítettèk , számuk olyan kevès ,hogy ez nem fogja megváltoztatni a választás eredmènyèt …

  Szembe kell nèzni a tènyekkel : ezt a választást a republikánusok elbuktak …Egyre több a Trumpot bíráló republikanus hang- jogosan – hogy mindenfèle bizonyítèkok nèlküli vádaskodik Trump ..

  A szomorú az – hogy a PS minden alapot nèlkülözve átvette ezt a trumpi összeesküvès -elmèletet , pusztán èrzelmi , ideológiai alapon…
  Valójában 30 éve nincs társadalmi többsègük a republikánusoknak , itt az ideje a reformoknak !

  • csakafidesz

   Amerikában a demokrata vagy a republikánus elnök egyre megy. Anno az 1980-as években fent ültem Kronstein Gábor barátom Naphegyi irodájában az MTI-ben. (Akkor még szigorú volt a belépés, Gábor személyesen jött le értem a kapuhoz.) Nos valami kapcsán mondja Gábor nekem, hogy hidd el nekem, mi nem valamilyen propaganda szöveget nyomunk Amerikáról, hanem az a rendszer ilyen korrupt. Ez kérlek a színtiszta valóság.

 13. Reszelő Aladár

  A lényeg az, hogy sok államban fog kicsivel kikapni és mivel mindegyik helyen csatázni kell a bíróságokkal, ha csak egyvalahol nem sikerül fordítani, akkor Biden az elnök.
  A sportban utólag el lehet venni egy aranyérmet doppingvétség miatt, de egy csalás után beiktatott politikust közjogi értelemben is sokkal nehezebb elmozdítani. Ezért van az, hogy a politikusok általában csak politikai felelősséget (se) vállalnak, vagyis legrosszabb esetben nem választják újra. De mivel Bidennél nem játszik, így mind1. Ha csalással is nyert, a sajtó agyonhallgatja és így majd szépen lassan elfelejtődik. Évtizedekkel később pedig majd csak egy közbevetett fél mondat lesz arról, hogy a megválasztásának körülményeit egyesek vitatják, de ettől függetlenül (vagyis le van szarva), az USA legjobb elnöke volt, hiszen… vagy az USA legrosszabb elnöke volt, mert… vagy bármi.
  Aztán ha beiktatják, akkor a baráti sajtó munkája lesz lenyomni azt sok ostobaságot, amit elkövet majd. Arizona első kézből tapasztalja meg, hogy akkor innentől nem épül tovább fal és jöhet bárki, 1-2 hét alatt állampolgár lehet és óránkét 2 dollárért fogja elvenni a helyiek megélhetését. Pennsylvania lesheti az olajipara, Michigan pedig autóipara romjait. De mivel az áldozatok a feketék mellett fehérek is lesznek, így simán megéri az áldzatot. Végre szabadon lehet majd döntni, hogy a vagináva és méhhel rendelkező személy a 9. hónap végén szülni vagy abortálni megy, tulajdonképpen a gyereket kérheti élve meg holtan is. Eutanáziát pedig brmelyik öreg családtagra lehet majd kérni, ha netán az illető regisztrált republikánus, akkor csak bejelentési kötezettség lesz. Végül lehet fehéreket korlátozó törvényeket is hozni. Lesz megint külön diplomaosztó, kórház és a buszon nem lehet majd bárhova ülni. Végül pedig minden fehér gazdag vagyonát ki kell majd vizsgálni, ha netán kderülne (ki fog), hogy a vagyonának van köze a rabszolgasághoz (lesz), akkor az egész elkobozható és még jár egy jó adag kártérítés is. A drog természetesen szövetségi szinten lenne legalizálva. Apropó jog. Kell majd valamit módosítani a törvényeken, hogy egy-egy fasiszta szövetségi bíró ne helyezhessen csak úgy hatályon kívül enöki rendeleteket. Hiszen az mégis milyen világhoz vezet, ahol egy senkiházi bíró öncélúan felülírja a legnagyobb hatalmú válaszott vezető döntését.
  Ezeken túlmenően a kérdés az, hogy Magyarországnak ez most jó vagy nem. Dr Miniszterelnököt a deep state eddig sem csípte, Trump pedig pont annyit tett, hogy küldött egy baráti nagykövetet és nagy szavakban barátkozott. Emellett pedig a biznisz pörgött: fegyvert vettünk és amerikai tőkeberuházásoknak ágyaztunk meg.
  Az új elnök alatt pedig kiderül, hogy tényleg csak a ultraliberális értékek számítanak, vagy létezik még még a jó öreg dollár, azaz megfelel-e az USA számára a jelenlegi status quo: stabil növekedés, kiszámíthaó, az átlagosnál csak kicsit magasabb hozam, avagy káoszt akarnak és erővel elvenni.
  Ne kapkodjunk a válasszal, mert az sokadszorra sem egyértelmű. Egy-egy liberális agymenés is csak addig tart, amíg a címlapokon van és ez pörög a közösségi hálón. Viszont ők találnak hamar újabb agymenéseket, csak győzze követni az átlag polgár és átlagpolitikus.
  Ugyanakkor nyugodjuk is le. A tolerális progresszió legkiszámíthatóbb tulajdonsága, hogy mindig túltolják a bringát, mivel szélsőségességükből adódóan nem tudják és nem is értik, hogy hol a határ. Az ország egyik felének már most tele a töke a lipsi agymenésekkel és ez most csak rosszabb lesz. A különgség az lesz, hogy atlag állampolgár egy átlagos országban az üres öklét lóbálja, addig az amerikai kezében fegyver is lesz. Főleg, ha esetleg szigorítani is terveznének ezen.
  Ez most tényleg egy fáklyás menet lesz. De ez után lángolni fog minden.

 14. Pár titkár

  Ha Biden nyer, az amerikaiak ismét belekóstolhatnak a ballib idiotizmusba.
  Nagy baj lesz még ebből. Az amerikai társadalom több mint fele, hatalomellenessé válik.

 15. Soros 20 milliot invesztalt hillaryba 2016-ban.
  Nem birta elviselni a vesztest, par szaz milliot (milliardot?) fektetett ebbe a valasztasba , hogy azertis zsidomod menjenek a dolgok Amerikaban is.
  Trump visz 60%-ot atlagban, ahol mas latszik, az csalas, manipulacio eredmenye, mint PL. DC-ben:93.5%Biden! Valotlan, valoszinutlen, kiveve diktaturak(amit magunk is ateltunk) eseteben!

 16. csakafidesz

  Az Egyesült Államok a BLM mozgalom kiteljesedése óta a megrothadás állapotában van. Bűzös és nagy lesz a hullája.

 17. Kitűnő írás.

  Lám a fékek és ellensúlyok exportképes demokráciája lebukott, az egész világ előtt.

  Kíváncsi vagyok, honnan mennek az első küldöttségek tanulmányozni a szabadvilág, láncok és bilincsek nélküli választási rendszerét.

  Brüsszelből, Kijevből vagy Minszkből, netán Ankarából?

  Mindenesetre szurkolok Trump-nak harcolja ki, legalább a választásokban a demokratikus tisztaságot és állítsa helyre a közbizalmat a szövetségi államban.

  Lehet, hogy George Sorosnak, nem csak önálló külpolitikája, de belpolitikája is van és hozzá pénze és zsoldosai az állami szervekben?

 18. (Egy Mandis cikk egyik kommentjere irtam valaszul, de idemasolom, jobaratoknak 🙂 )

  Ize, van nehany apro problema. Ami azt illeti, sok es nagy problema. De idohiany miatt csak ket dolgot. (Lenne sokkal, sokkal tobb is.)

  A demokratak kezdettol (kb marcius) teljes erovel nyomtak a levelszavazast. A republikanusok (nem csak Trump) elso pillanattol mondtak, hogy ez komoly visszaelesekhez fog vezetni.

  Ot honapja sincs a New York-i es New Jersey-i demokrata (mondom, demokrata) elovalasztasi botranynak. New York-ban kerek ot hetig nem hirdettek eredmenyt (mondom, a demokrata elovalasztason), mert tomegevel tuntek el levelszavazatok, tomegevel jottek hamis levelszavazatok, a ket demokrata jelolt egymas szemet kaparta ki, hogy a masik csal. (Alighanem joggal.) New Jersey: detto, beleertve egy nagy tuntetest, ahol (mondom, demokrata) levelszavazok, akik utana elmentek leellenorizni, beszamitottak-e a szavazatukat, rajottek, hogy nem, meg hoztak a kukabol szazszamra kihalaszott boritekokat. Aztan ot het utan (ez mar csak feltetelezes, de eleg logikus) gondolom, a felsobbseg leintette oket, hagyjak abba, ne tegyenek ellene a novemberi strategianak.

  Ismetlem, szajbaragosan: mar egymas ellen is csaltak, bizonyitottan. A demokratak. (A masik oldalrol nem volt ilyen hir). Es ezek utan a legcsekelyebb ketely, szemrebbenes nelkul higgyem el, hogy erre az ugyes kis fegyverre a kritikus pillanatban meg csak nem is gondoltak? A, dehogy, nincs itt semmi latnivalo. (Visszafogtam magam.)

  Ch d V

 19. Választás a’la Pennsylvania

  Réges-rég messzi-messzi galaxisban élt egy Soros (bocsi: Palpatine) nevű nagyúr, aki felettébb értékelte a demokráciát, hamár olyan sokat fizetett érte. Hogy legyen neki olyanja is a milliárdjai mellé, úgy döntött, megszavaztatja népével a multigenderkommunizmust. Hogy azt eszik-e vagy isszák, esetleg kitörlik vele, azt nem nagyon kötötte az orrára a népének, csak a kedves BLM nevű pribékjeit (bocsi: békés hírnökeit) küldte szerteszét, hogy azok terjesszék el a a vagyontalanságtól boldog új világ eszméjét. Terjedt is az ige, de ha mégsem, ezek a kedves kápók (bocsi:aktivisták) letérdeltették maguk előtt az ellenállókat – nem, nem azért, rossz aki rosszra gondol – csak egy kicsit kukoricán gondolkodni az utcák mértani közepén.

  Eljött a szavazás napja és mikor már máshol leszavaztak, mert ott a számok még egymás után szoktak jönni, és nem makacsolták meg magukat mikor Trump szót meglátták, kiderült, hogy kellene egy kis demokrácia-meghosszabbítás. Szétfutottak hát az antifasiszta hírnökök a hírrel, hogy veszik a demokrácia, jöjjön élő és holt, hogy levelével megmentse.
  Bedeszkázták hát a szavazóhelyiséget, de csak emberbaráti okból, mert nem akarták, hogy a bebámészkodók meglássák azt a sok zöldülő bőrű, meg csontos ujjú állampolgárt, akik szétfoszlott kicsit kukacos, néhol földlabdás, de egykor isten biza elegáns ruhákban sorra hozták a levelüket.
  Az asztalnál Pennsylvánia ült és ellenőrizte, hogy minden nyílt, becsületes, korrekt legyen.
  – Neve? – nézett a szavazó kissé üreges szemgödrébe.
  – Nagy Sándor.
  – Életkora?
  – Hát úgy kétezerötszáz év, de már nem számolom.
  – Rendben, Akkor már elérte a szavazókort.
  – Igen, már párszázszor.
  – Állampolgársága?
  – Macedon.
  Pennsylvánia ekkor némi kétséggel a többi szavazási tisztességet ellenőrző társnőihez fordult:
  – Hé, csajok, van nekünk olyan államunk, hogy Macedónia?
  – Most van – bólintottak a többiek.
  – Lakcíme, kedves Nagy Sándor?
  – Hát itt szemben, ahol a kapun az van kiírva, hogy “Feltámadunk”.
  – De az ott a temetőnk. Mikor költözött oda Macedóniából?
  – Hát úgy pár hete. Amikor szóltak, hogy ez a Trump nevű perzsa veszélyezteti a demokráciát, úgyhogy jöjjön aki tud, hogy cserépszavazatával megmentse azt.
  – Mit, a perzsát?
  – Dehogy. A demokráciát, amit mi találtunk fel. És most nagyon veszélyben van. Segítsen már asszonyom, mert mostanság kicsit el vagyok maradva az újságolvasással mert kicsit rossz a szemem…
  – Nincs is szeme, csak két üreg van a helyén – méregeti csöpp gyanakvással Pennsylvánia az asztal túloldalán állót.
  – Ja, akkor azért nem láttam, hogy mit kell kitölteni ezen a lapon.
  – S mikor kapta ezt a szavazási lapot?
  – Tíz perce, mikor odaát a kapun túl megfújták a kürtöt. Akkor mi mind fölkeltünk.
  – Miért? Ott feküdtek? Hol? És kik azok a “mi”?
  – Hát Dzsingisz kán, meg Julius cézár haverom, akik mind itt állnak mögöttem, hogy megmentsük a világot. Bár Voltaire nem akart jönni, átfordult a másik oldalára, azt mondta, hogy ő ezért a hülye emberiségért föl nem kel, ez javíthatatlan. Majd csak akkor szóljunk, amikor az utolsó ítéletre megfújják a harsonákat, addig még alszik egy kicsit, ahogy ő elnézi itt ezt a demokráciát, nem fog az az utolsó ítélet sokáig váratni magára…

 20. A demokrata banda csalt a választáson. Túl sok a demokrata szavazatszámláló és “zsűritag”. Ezeket ki kell iktatni és meg kell tiltani
  1. Az azonosítás nélküli szavazást,
  2. A nem állampolgárok általi szavazást, továbbá
  3. Csak hivatalosan kijelölt szavazóhelyiségekben lehessen szavazatot leadni (urnás szavazást leplombált szavazódobozokba – hivatalos személy előtt – bedobott azonosított személytől lehessen elfogadni),
  4. Postai úton csak előre, fényképes igazolvánnyal azonosított és regisztrált személy lakcímére és részére kiküldött levélben lehessen, a hivatalos választás megkezdéséig(!), utána NEM.
  5. A szavazólapokat közokirattá kell átminősíteni és aki az abban lévő adatokat meghamisítja, azt jogellenesen megsemmisíti, bűncselekményért feleljen.

  Ebben az esetben Trump kb. 65%-os fölénnyel nyerne. Ehhez képest Biden az érvényesen leadott szavazattömeg alapján ma kb 35%-nyi támogatottság mellett ~49,8%-ot “tudott szerezni”, ami azt jelenti, hogy Biden háttértámogatói durván 15%-ot jelentő szellemszavazatot állítottak elő a semmiből. (Mint a FED az USA dollárt)

 21. — Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall? (Mt 16,26a)

  Hatalom – hat a lom, ha nem isten kegyelméből él. A paranoia belülről szokta felemészteni. Amikor már mindenütt fasisztát látnak: “Az a gyanús, aki nem gyanús!”

  Pyrrhusi győzelem.

 22. Gratuláljunk, mint Orbán!

  Nem egy Vicc torpedó?

 23. 1. Valóban nagyon frappáns a blogbejegyzés címe, kalap le;

  2. Itt most mindenki legfeljebb tippelhet, meg a vágyait juttatja kifejezésre – természetesen minden tisztességes magyar Trumpnak szurkol (most is).

  3. Ami igazán aggodalomra, sőt pesszimizmusra ad okot, az itt olvasható a PS hír-rovatában, pár kattintással arrébb:

  Vezető amerikai üzleti körök, bankok elnökei, cégvezetői tömörülések, stb. egyelőre még csak finoman, de máris megkezdték a lélektani nyomásgyakorlást. Békére, megbékélésre van szükség, tartsuk tiszteletben a büszke amerikai hagyományokat…, és így tovább.
  Egyelőre még csak finoman szólnak, de a vezető újságok, a médiamunkások “érteni” fogják, “meghallják” az üzenetet, terjesztik tovább ezerszeresen, majd átveszik a vállalati középvezetők is, a kisember pedig lehajtja fejét, legyint egyet, s elmormol odahaza valami ilyesmit: Csalók ezek mind, végülis mi vagyok én, hogy EZEKÉRT kockáztassam vagyonomat, egészségemet, még talán életemet is, és másnap megy dolgozni (ha van munkája), mintha mi sem történt volna.

  4. Nem igaz, hogy OV gratulált Bidennek a megválasztásához, NE TERJESSZÜNK ILYESMIT!
  Rendkívül ravasz (ha nem róla lenne szó, már majdnem azt írnám ravaszul pimasz) módon gratulált, DE NEM A MEGVÁLASZTÁSÁHOZ, mi több, még a D. párti jelölt egészségi állapotára vonatkozóan is elhelyezett egy finom kis bökölődést.
  Íme OV “gratuláló” üzenetének szövege:

  “Engedje meg, hogy gratuláljak Önnek a sikeres elnöki KAMPÁNYÁHOZ. Jó egészséget és folyamatos sikereket kívánok rendkívül felelősségteljes feladatainak ellátásához”

  • csakafidesz

   Isten hozott Farkas koma, már hiányoltalak. Nos az USA gazdasága egy kicsit lecsúszott önmagához képest, de egyes ágazatok, főkép az elektronika és a high tech nem tehetik meg, hogy megálljanak. Az anarchiát direkt a választásokra hozták, most megpróbálják az anarchizmust visszagyömöszöli a palackba, a feketéket a gettóba. Nehezen fog menni, de muszáj lesz. Gazdaságilag Amerika nem fog teljesen tönkremenni, ahhoz túl nagy az ország, de morálisan teljesen leépül. Amikor a boltok kifosztása magától érthetőtő dolog (Nesze neked “magántulajdon szentsége”.) akkor nem lesz már az sem feltűnő, ha csalnak a választáson. Különben is az a fontos, hogy legyen egy harmadik vécé is azoknak akik igénylik. (Ha megy a hasa valakinek annak mindegy mi van kivül ráírva a vécéajtóra..)
   Vagyis én látok összefüggést az üzletek kifosztása, mások autóinak felgyújtása, az önfeledt utcai lövöldözés és a választási csalás között. Márpedig egy ország talpköve a tiszta erkölcs. Róma is akkor kezdett elbukni amikor fekve zabáltak, b.tak (néha egyszerre mindkettőt) és annyira elpuhultak, hogy nem tudtak megemelni sem egy becsületes, kétélű római kardot.

 24. Kedves Lupus! Talán túl optimista vagyok, de nem nagyon tudom elhinni, hogy ilyen világszégyene csalássorozatot csak úgy le lehetne nyelni az USÁ-ban. Kétlem, hogy a választók több mint 50%-a, pont az épelméjűek eltűrnek ekkora pofont. Azért írom az 50%-ot, mert ha levonják a csalással behazudott milliókat, akkor épphogy min. 4 milliós többlete lesz Trumpnak, mint ahogy most örömködnek a liberális elmebetegek.
  Az üzleti körök bárkinek behódolnának, csak kereshessenek, ez nem újdonság. Az viszont igaz, hogy békére akarják dresszírozni a normális tábort, abban bízva, hogy nem lesz polgárháború. Pedig úgy fest, hogy lesz. A BLM, antifa és egyéb mocsok ugyanis még így se hagyja abba, máris szerte az országban örömtombolósdit játszanak, de közben befosva fenyegetőznek is, hogy aki a választási csalásról bizonyítékotokat hoz, meg beszáll tanúskodni a perbe, azt elintézik. Ez pedig biztosan fölhergeli az amúgy is megalázott republikánusok harci kedvét.
  Remélem is, hogy a jobboldal mindenhol, nálunk is érzi, hogy itt már majdhogynem az életünk a tét. Az amcsiknál a kommunista terror és a nagy újraindítás terv szerinti vagyonelvonás (ami vagy lassú, vagy mint nálunk a kékcédulás választás után egy nap alatti rendeleti módszerű, valószínűleg inkább lassú) kezdi éreztetni a hatását nem lesz hova hátrálniuk…
  …vagy minálunk és a V4-ek, Balkánon meg a liberálfasiszták győzelmi csalásai után egy visszavonhatatlan muzulmán betelepítés és iszlám terror fenyegeti szó szerint a létünket.
  Sem odaát, sem minálunk nincs hova hátrálni, vagy tudomásul veszi a genderfasiszta oldal, hogy marad ez a békés rendszer, vagy polgárháború lesz mindkét kontinensen.

  Amúgy ami a mi esetünket illeti, én is kiszálltam a társportálról, ahogy ígértem. A hárombetűs őrült megint rákezdte, sőt már láthatóan át is vette a kommentszekció feletti uralmat. Most kicsiben itt is látható lesz, mint a világon nagyban, hogy vagy az újító szellem, bátorság, gerinc, olvasói kiállás és humorérzék viszi a prímet, vagy a masszírozzuk a nyilvánvalót csakhogy mondjunk valamit típusú langyos kommentelés fog visszatérni. Már ma az utóbbi látható sajnos, és egyre többen fognak kiszállni, nem mernek majd ellentmondani a domina terrorjának, a többi meg behódol…

  • csakafidesz

   Egy kis Aszpirin esetleg? Igaz 130 éves a Bayer cég szabadalma de a lázat ennek ellenére csillapítja.

 25. csakafidesz

  Tudod kérlek anno a Művelődési Minisztérium 4. emeletén volt egy ideig az MTA Nyelvtudományi Intézete. Nos a minisztériumban a vécék általában tiszták voltak, de a negyediken plafonig értek a hasonló falfirkák az MTA nyelvészeinek Lőwy Árpád (alias Réthy László akadémikus, aki fiatalon a polgári leányiskolában is tanított..) idézetei. Szóval itt nemcsak sz@rni, de hányni is lehetett. Bármelyikre érdemesebb volt le- vagy felmenni a páternoszterrel. (Ennek a liftnek a neve is megérdemel egy tanulmányt, és az Úr kegyelmezzen meg a nyelvész-akadémikusoknak a sok liftezésért.)

 26. Visszatérve a fő témára

  Már látom a menetrendet: Legkésőbb December közepére összehívják az elektori konferenciát (kollégiumot), hivatalosan kimondják a Dem. párti győzelmet, és még azon a napon bejelentik, hogy éppen aznapra elkészült a Pfizer vakcinájának végleges engedélyeztetése, másnap kezdődhet a tömeges oltás, onnantól már csak a gyártási, ill. oltási kapacitás szabhat határt a a járvány legyőzésének.
  Általános happiness, a tőzsde szárnyalni fog (egy pár hétig).
  Aztán Január 20-án beiktatják azt a bábot, és szép lassan elindulhat a rohadás parttól partig – társadalmi és gazdasági téren egyaránt (mindent, ami rossz és nehézség rákenve Trumpra).
  Szép kilátások.

  • csakafidesz

   Talán addigra a valóban hatásos orosz vakcina fog minket magyarokat megvédeni, ezek meg ott kipusztulnak..

 27. Most már csak egy lehetőség van, a kivárás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük