Tovább folytatódik az ellenzéki hadjárat a Balaton ellen


A Balatonon az emberek általában jól érzik magukat, azért mennek oda. Az összes liberális is, mert valahogy az összes kommunista felmenőkkel rendelkező mocsadéknak a Balaton legjobb helyein van nyaralója. Amire nyilván verejtékes törvénytelenségekkel, kitelepítésekkel és egyéb szakmunkákkal kereste meg a pénzt a család. Azonban már a Balatonon sem érzik magukat jól, mert amint látják, hogy szinte mindenki más boldogan nyaral körülöttük, megkeseredik a szájukban a mézédes magyar dinnye, és nekiállnak közösen gyűlölni a Balatont. És persze meg akarják gyűlöltetni azokkal is, akik éppen jól érzik magukat a partján vagy benne.

A kommunisták propagandacélból nyaraltatták a munkásokat a partján, miközben azon álmodoztak, hogy lecsapolják és gyapotot termelnek a medrében a béketábornak. Aztán a Balatont körbeépítették a hatvanas évektől kezdődően, és a kádári konszolidáció egyik fontos közérzetjavító intézkedése volt az elérhető balatoni nyaralás. A rendszerváltás során aztán persze úgy adódott, hogy szinte az összes kommunista és közismert liberális értelmiségi egy balatoni ingatlannal is gazdagabban került ki az elszámoltatásból. Pár évig nem zavarta őket a tömeg a nyáron a tónál, mert annyi mindent loptak még el és annyi minden ellopását segítették még elő, hogy a balatoni nyár forgalma a töredékére esett vissza, mert a magyar átlagember elszegényedett. 

Aztán 2010 után a nyüves magyarok visszaszoktak a Balatonra, meg egyébként, úgy általában a nyaralásra és a szabadidő vízparton történő eltöltésére. A „négymillió éhező kisgyerek országában” a fénykorukat a nyolcvanas években élő bányatavak környékén éledt újra a vendéglátás és a strandélet. A Balaton környékén is számtalan családi vállalkozás egészítette ki a portfólióját minőségi vendéglátással. A turizmus minden formáját, különösen a belföldit támogató kormányzat természetesen azonnal az ellenzéki támadások kereszttüzébe került.

Hogy jön ahhoz a magyar kormány, hogy megfossza a bevételétől azokat a külföldi vállalkozásokat, ahová a magyar turisták kiviszik a pénzüket? – ordították.

Az meg aztán tényleg a végső megoldás, hogy a magyar kormány magyar vállalkozások turisztikai beruházásait támogatja. Hogy? Rasszista magyarok más rasszista magyarokat látnak vendégül. Természetesen drágán. Mert a rohadt magyar vállalkozó keresni akar. Tele van a Balaton? Iszonyú, hogy ennyien élnek jól a NER-ből. Ennyi rokona van a Lőrincnek? 

Orbán Viktor hatalmas reklámot csinált a Balatonnak, amikor a járványhelyzetre mutatva azt javasolta a magyaroknak, hogy belföldön, például a Balatonnál nyaraljanak. A parancs az parancs, fasiszták százezrei, milliói indultak le a tóhoz, hogy a hatezer forintos lángos fogyasztásával támogassák a nyár elejére már a teljes Balatont elfoglaló NER-lovagokat. Az ingadozó középkommunisták is belekeveredtek a tömegbe, ahonnan csak azzal tűntek ki, hogy minden sör-lángos kombó kirendelése előtt hangosan panaszkodtak a drágaságra egy kicsit, hogy az egész büfé hallja, hogy mekkora nyomor van. 

Kár, hogy még az Index oknyomozó riportja szerint is legfeljebb 10 százalékos áremelkedés tapasztalható, igaz, azt Orbán Viktor kapzsisága okozza, és nem az, hogy a megnövekedett a fizetőképes kereslet. 

A járvány előtt a horvát tengerpartot reklámozták, miközben válogatott hazugságokkal szidalmazták a Balaton. Most változott a felállás, nyilván nem összefüggésben azzal, hogy miután a horvát tengerpartról elmaradoznak a nyaralók, nincs pénzük megfizetni magyar újságírókat. 

Ezért váltottak, most szabadidős jelleggel hazudoznak.

Az állítólag megszűnt Index még szolgálatban lévő rosszkedvű hazaárulói, nyilván az objektivitás jegyében kerestek egy rohadt drága szállást a Balaton körül, majd kerestek egy szingapuri hotelt is ugyanannyiért, hogy aztán egy egészségeset szörnyűlködhessenek. Ezt a munkát persze az RTL Klub is elvégezte. 

Szerencse, hogy az alábbi (talán téves, vagy hangulatrombolási céllal közzétett) hirdetést nem találták meg, mert akkor sokkal nagyobb hisztériát is csaphattak volna. 

Amúgy rendszeres balatoni nyaralóként közölhetem, hogy a sugallt kívánt kép ordas hazugság.

Az ellenzéki bandának csak egy célja van, elvenni az emberek kedvét mindentől, mert már csak a rosszkedvűségtől remélhetnek politikai hasznot, szavazatokat.

Gyűlölik azt, aki jókedvű, mert az egyszerűen nem lehetséges Orbán országában, gyűlölik azt aki nyaralni mer, mert minden magyar szegény, gyűlölik, aki jobb szállodába megy, mert a szegény migránsok meg sátoroznak Lampedusán, gyűlölik azokat, akik a legjobb szállodákba mennek, mert akkor nekik el kell viselni a rohadt magyarokat, meg a tömeget. 

Gyűlölik a nyarat, mert akkor senki nem fagyhat Orbán hibájából halálra, mert a hőguta ritkábban öl, mint a fagy. 

Ezeknek végleg elment az esze.

Akinek meg van, az soha nem olvas többé liberális újságot.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A demokraták azért puccsolnák meg Bident, hogy legyőzzék Trumpot

  Biden nyilvánvalóan nem alkalmas az elnöki feladatok ellátására. Ezzel kapcsolatban már első megválasztása előtt is …

8 hozzászólás

 1. A hirdetéseket lehet ők adták fel, hogy aztán hivatkozni lehessen rá, nézzetek egy kicsit utána.

  Egyébként az ellenzéknek semmi se jó: nem jó az olimpia, nem jó a népliget, nem jó a stadion, nem jó a balaton, nem jó a határkerítés, nem jó a család és a családtámogatás, nem jó a covid-védekezés. Nekik az a jó, ha máshol van az olimpia, ha nem épül semmi, ha nincsenek fejlesztések, ha lophatnak, ha külföldre megy a magyar (nyaralni is), ha jönnek a számolatlan migránsok, ha a családot a WC csésze meg a közös wifi tartja össze. Ez a jó nekik. Az összes életellenes baromság.

 2. Azt nagyon sajnálom,aki csak akkor vidám,ha megmondják neki,hogy most örüljön. 🙂
  Azt is,aki a baloldali mantráktól elszomorodik.

 3. Poroszlai Róbert

  ezt csinálták mindig a hülye kommunisták./ minél rosszabb, annál jobb, meg a merjünk kicsik lenni./

 4. Ezt a nincs szabadstrand,sokezer egy
  lángos a Balatonon mantrát nekem
  is előadta egy taxis.Miután ilyen
  szinten nem vitatkozom,azt mondtam
  neki én erről nem tudok mert a hegyekbe
  járok nyaralni.

 5. A Balaton körnnyéki települések lakosságát zaklatják, ellenük hangolnák a pihenni vágyókat.
  A libsinek mi lehet a céljuk???
  A budapestiek Budapesten nyaraljanak, ezzel is emelve karigheriék életszinvonalát.
  A kocsmárosok életfilotófiája,”tessenek fogyasztani, különben, nem emelkedik az életszínvonalam.”
  Egerben alig lehet találkozni X.4, X.5, X6-os BMW-n kívül más személygépkocsival, napközben és hétvégeken is.
  Úgy tűnik óriási a szegénység, egyesek fejében az biztos.

 6. Az egymilliós, kétmilliós szállás árak nem valós árak, a tulajdonosok trükköznek vele.
  Leszerződtek a Booking.com-mal, és/vagy a Szállás.hu-val, de ezek, a rajtuk keresztül lefoglalt szállás után jutalékot számolnak fel, viszont az oldalukon hirdetett szobákat/házakat a tulajdonosok (elvileg) nem adhatnák ki másképp.
  Az árakat viszont a tulajdonos szabja meg, ezért főszezonban, vagy keresett időpontokban irreális árakat jelentetnek meg a foglalási oldalakon, hogy még véletlenül se foglaljon ezeken keresztül senki és közben jutalék (és talán adó) mentesen kiadják fű alatt.
  Így tulajdonképpen a foglalási oldalak hatalmas, ingyenes reklámfelületet biztosítanak nekik.

 7. „Kár, hogy még az Index oknyomozó riportja szerint is legfeljebb 10 százalékos áremelkedés tapasztalható, igaz, azt Orbán Viktor kapzsisága okozza, és nem az, hogy a megnövekedett a fizetőképes kereslet. ”

  Az áremelkedést nem a szolgáltatók és a helybérletet engedélyező önkormányzatok kapzsisága okozza?

  Örömmel látnák egy cikket az elmúlt 10 év önkormányzati hely és helyiségbérleti díjak változásáról, és a bérlő szolgáltatók szolgáltatási árai változásairól.

 8. Szövérdi Péter

  Németországban, Hollandiában, Franciaországban és Svédországban magasra ugrott a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma. Mindezekért egyes egyedül Orbán felelős. Be kell engedni Magyarországra az összes migránst, nehogy Nyugaton kövessék el a tömeges bűncselekményeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük