Rendőrellenes propaganda az Indexen


… és persze a szokásos fehér ellenes rasszista hisztéria

Vasárnap reggel a legocsmányabb fehér- és rendőrellenes uszítás jelent meg az Index nevű fakenews- és propagandaportálon. Az Index szerzője kultúrmarxista, Antifa megközelítésben az amerikai rendőrsorozatok történetének áttekintésével kezdte el építeni a narratívát, hogy meg lehessen indokolni nálunk is a magyar rendőrség elleni szélsőbaloldali fellépést, az állam és a normális emberek elleni utcai terrort. Mintha csak igaz lenne az az önsajnáltató hazugság, amivel körbesírták a ballibsi médianyilvánosságot, és tényleg az Ezalényeg.hu-val akarják összevonni az Indexet; gazdasági okokból, mert a propagandára szánt pénz az utóbbin nem hasznosul a legjobban mostanában, pedig ők igyekeznek.

A két dolog nem független egymástól nyilván, az Index jelenlegi tulajdonosai és hihetetlen független szerkesztősége több pénzt akar kisajtolni azokból, akik az Index függetlenségét finanszírozzák, és akik soha nem kívánnák az Index munkatársairól, hogy uszítsanak a fehér ember, a magyar rendőrség, a magyar rendőrök ellen. Ja, de. Mert az ugye nem kérdés, hogy az Index már jó pár éve halálos ellensége a demokratikusan megválasztott magyar kormánynak, de a fehérellenes rasszizmus, ahogy a rendőrség nácizása is, ebben a formában, de inkább ebben a mértékben, új jelenség. Persze csak lereagálják amerikai elvbarátaik forradalmi terrorját, mert ez a társaság szellemileg az Antifa legszélsőségesebb szárnyának fenekéből lóg ki főműsoridőben.

Sajnos annyira eltompultunk már, hogy senkinek nem volt ideje felháborodni a A rendőrös sorozatok köszönő viszonyban sincsenek a valósággal” című íráson.

Pedig ez fehérellenes rasszizmus, a szerzőt illetően pedig az öngyűlölet olyan kór- és kordokumentuma, amely párját ritkítja. Az egész szöveget a rendőrséggel szembeni gyanakvó gyűlölet hatja át, adottnak veszi, hogy a rendőrök egyenruhás, és természetesen rasszista bűnözők, akik pusztán üzelmeik elleplezésére mentek rendőrnek.

Az egyik szellemi csúcspont az, amikor a szerző levezeti, az is rasszizmus, hogy az ötvenes években még minden bűnöző fehér a sorozatokban. Arról nem beszélve, hogy a rendőrök és a készítők is mind azok. A szerző szellemi képességeit meghaladja annak felfogása, hogy az egy másik társadalom volt, és ott a fizetőképes célközönségnek készítették a tévéműsorokat.

Nem hallottak a nyílt társadalomról és a szórakoztatás volt a céljuk, nem a népnevelés.

„…16,5 millió nézője volt heti rendszerességgel, akiknek a fejébe szépen lassan, de biztosan beleverték az üzenetet: a rendőrök jók, udvariasak, a törvényes rend betartói, munkájuk és viselkedésük megkérdőjelezhetetlen.”

Ugye érezzük, hogy micsoda mocskos szemétség, szélsőséges uszítás ez. Hiszen a nézők fejébe nyilvánvalóan minden normális társadalomban ennek az ellenkezőjét kell beleverni. A rendőrök rasszista fehér emberek, akik nem a bűnözőket üldözik, hanem a szegény elnyomott kisebbségeket.

„A rendőrök a való életben nem úgy viselkedtek, mint a tévében.”

És Sixx, az Index egyik kulturális főguruja ezt most fedezte fel, hogy a tv nem valóság. Istenem.

Ez nem irónia, ezt ő most gondolta végig először. Eddig gondolom nem volt lényeges.

„A nagyközönségnek csak a kilencvenes évekre, amikor már 92 millió tévés háztartással számolhattunk (és az amerikai lakosság 80%-ban pedig még mindig fehér volt), lett nagyobb igénye a realizmusra, fekete rendőrökre, bírókra, ügyészekre, és nemcsak elkövetőkre, kemény sztorikra és még keményebb nyomozókra.”

A szerző ezt a cikket persze képes lett volna, minden erőfeszítés nélkül, megírni feministára (nincs elég nő a rendőrök és a bűnözők között), genderesre (nincs elég LMBTQ+ a rendőrök és az áldozatok között), klímakatasztrófásra (nincs elég zöld rendőr és környezetszennyező fehér bűnöző, mert a környezetszennyezők mindig fehérek), vagy bármire, amiből a fehér férfiak iránti gyűlölet levezethető.

Azt persze senki nem vitatja, hogy az amerikai sorozatok (különösen a rendőrös sorozatok!) a közveszélyes kereskedelmi kultúrszemét legalját képviselik.

De azért, mert olyan emberek készítik őket, igen fehér, egyébként közismerten harcos liberális férfiak, akik a sikerért és pénzért az anyjukat is eladnák. Pont, mint az Index újságírói. Hány dicsérő kritikát írtak már ebben a szerkesztőségben bármelyik tetszőleges amerikai kultúrszemétről, köztük rendőrös sorozatokról?

„…az extra stresszel járó, valóban életveszélyes szituációkba keveredő bevetési egységek tagjai Vic Mackey (Kemény zsaruk) alakjában találtak feloldozásra, a tévénézőkkel pedig többek között ő fogadtatta el azokat a módszereket, amikről addig legfeljebb csak hallottak, de nem láttak. A sorozat pedig nagyon komoly és fontos témákat is feszegetett a rasszizmustól a homofóbián át a korrupcióig, de amikor a híradók képsorain visszaköszönnek a képzeletbeli Strike Team tagjainak fikciós sorozatban látott manőverei és módszerei (pl. a George Floyd halálát okozó nyakra térdelés), a nézőt a hideg is kirázza.”

Hát persze, a rendőrök a brutális rendőrös sorozatoktól lettek generálisan brutálisak, hiszen az nem is kérdés, hogy mindegyik rendőr brutális állat. És egy gyönyörű rendőrsellenes mondattal felteszi a „logikai” koronát erre az egész baromságra.

Közben a rendőrségre állami és helyi szinten is egyre nagyobb összegeket költenek, ami annak fényében, hogy a személy- és vagyonellenes cselekmények száma 2008 és 2015 között 19, illetve 23 százalékkal csökkent, meglehetősen érthetetlen.”

Tehát, az Index és a baloldal logikája szerint a bűnözés annak ellenére csökken, hogy többet költenek a rendőrségre, vagyis ha kevesebbet költenének rá, még jobban csökkenne.

A baj az, hogy ezek nem ennyire hülyék, ezek szándékosan írnak ilyen baromságokat.

De a cikk lezáró része mindent felülmúl, amit eddig sikerült összehordani.

„A 2017-18-as tévés évadot megvizsgálva egy Normalizing Injustice: The Dangerous Misrepresentations That Define Television’s Scripted Crime Genre, című tanulmány a következő megállapításokat tette:

 

 • 26 bűnügyi sorozat volt műsoron, melyek közül 21 esetben fehér férfi volt a sorozat gazdája.
 • A sorozatok íróinak 81%-a fehér volt.
 • Húsz sorozat mellé nem alkalmaztak fekete írókat.
 • Az NCIS szereplőgárdája 100%-ban fehér, 80%-ban férfiakból áll.
 • A Zsaruvér is hófehér, a férfiak 75%-os felülreprezentációval bírnak.
 • Hiába szerepeltek fekete karakterek, a munkahelyi és magánéleti rasszizmus kérdése fel sem merült az írókban.
 • A sorozatok 3/4-ed részében a törvénytelenséget elkövető szereplő a jófiúk közé tartozik, így azt a „szükséges rossz” kategóriába sorolták be, „hát, ha ez kell a sikerhez, hát legyen” alapon.
 • A nem fehér karakterek támogatták a fehér karakterek törvényszegéseit.
 • A vizsgált epizódokban a rendőrök és az igazságszolgáltatás más szereplői összesen 453 alkalommal szegték meg a törvényt, ezek közül 13 esetet vizsgáltak ki, hat esetben történt vádemelés, és csak egy esetben bocsátották el az illetőt.

 

A két reality elkaszálása és a stúdiók azóta megtett bejelentései arra utalnak, hogy a következő tévés évad a krimikben a rendőri brutalitásról fognak szólni. Csak aztán nehogy az legyen, hogy hat fekete rendőr halálra botoz egy fehér hajléktalant.”

Ahhoz, hogy gyanakodni kezdjünk ennek a „tanulmánynak” az objektivitása tekintetében csak elég belenéznünk a jelenleg futó rendőrös, katonás sorozatok bármelyikébe. Olyan a biodiverzitás, hogy az ember csak csodálkozik, minden fekete leszbikus transzférfi rendőrnek megy Amerikában? Arról nem is beszélve, hogy már egyetlen erős férfi karakter sincs az elmúlt év termésében, már a vezető pozícióban lévő fekete karaktereket is lenyomja valami minden nőiességet nélkülöző agresszív női karakter. Az egész listát áthatja a kvóta követelése, de csak a fekete kvótáé, mert a női, az LMBTQ már háromszorosan megvan. Az ázsiaiak meg rohadjanak meg, pont ott, ahol a fehérek.

Mindezek után tegnap este az Index szerkesztősége kiadta a szokásos segélykiáltását, hogy a tulajdonosoknak kívánságaik vannak, például az, hogy ne legyen már ekkora pénznyelő az orgánum.

Hiába, a függetlenségnek ára van, amit valaki kifizet.

Érdekes, hogy a függetlenek ezt az árat mindig valaki mással akarják kifizettetni. Gonosz dolog, hogy könyörögniük kell, nem megy a dolog automatikusan. Pedig ők, mint a mellékelt ábra mutatja, mindent megtesznek.

De vajon mennyire független az az újság, amely minden gátlás nélkül azonnal importálja hozzánk az amerikai kulturális forradalom minden mocskát? Hát a magyaroktól, meg a jó szándéktól független az biztos.

Az Index inkriminált cikke azért született, hogy előkészítse a külföldről importált Antifa tüntetők magyar rendőrök elleni támadásának liberális magyarázatát. Ahogy ez a korábbi írás is.

Rátérdelhet-e a magyar rendőr az ember nyakára?

Ugye milyen objektív?


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Magyarország ma messzebb van a háborútól, mint Európa vezetői szerint lennie kellene

  Magyarország ma messzebb van a háborútól, mint akár Németország, Franciaország vagy a harcias lengyelek, nehéz …

27 hozzászólás

 1. Rakovszky István

  Az Index teljes szerkesztőségét internálni kéne a rend elleni felforgatási kisérlet okán!

 2. Indexes ülepfejűek! Vissza lehet utasítani az orvosi kezelést is a kórházban, ugyanis az ott alkalmazott kezelések 99%-át fehérek találták fel. Mehettek a faluszéli putriba is a kuruzslóhoz.
  És így tovább a tudomány összes vívmányával!
  Az antiszemitákat is azzal hűtöm le: dr. Weisz urológusnál is akkora antiszemita vagy?
  – Doktor úr, mentse meg a tökömet!

 3. Igen,

  A baj az, hogy ezek neolibsi-bolsi-nácik nem ennyire hülyék, ezek szándékosan, pénzért írnak és tesznek ilyen baromságokat.

  Még szerencséjük, hogy van egy Pintér Sándorunk, aki miniszter, belügyér!

 4. Bizony, az NCIS addig volt jó sorozat (1. -2. évad) , míg a főnökök fehér férfiak voltak. Már akkor is volt benne női főszereplő, de az még valamelyest nőként viselkedett. A mai sorozatokban a korruptak kivételével minden rendőrfőnök néger, nő vagy néger nő. A még megengedett fehér férfi szereplők minimum ostobák, gyengék, de gyakran már buzik. A magyar filmgyártásban ez a degeneratív folyamat a Linda című tömegpusztító fegyverrel kezdődött.

 5. Az Index nemzetbiztonsági kockázat.

 6. csakafidesz

  Hát 2006-ban gyurcsányék is importáltak valahonnan egy rakás rendőrállatot.

  • Nézzük_magát_a_dolgot

   Felesleges volt; önellátók vagyunk.

  • Aha, abból maradt itt az a kettő, amelyik a Bajcsy-Zsilinszky úton, a szabálytalankodó részeg – legalább 50 kg-al túlsúlyos – nem ellenálló, pasi lábát kirugdosták, aszfalton hempergették és a nyakára térdeltek miközben megbilincselték.

 7. Egyszerű és magyar

  Megpróbálják az amerikai receptet itt is beváltani.
  Nem jöttek még rá, hogy itt szerencsére sokkal kevesebb az idióta mint az államokban, ahol sokan azt sem tudják, hogy európa micsoda.
  Persze az index próbálja kitermelni ezt a társadalmi „kincset” de még soros pénze sem hülyít el itt annyi embert, mint a fejlett nyugaton.

 8. Az index a pedofíliát is népszerűsíti. Érzékenyítő cikkeket még nem nagyon mernek írni, de a „képi világ” időnként „erősen áthallásos”. Érdemes lenne gyűjtögetni tematikusan a fotókat és a mögöttük megbúvó tartalomra rámutatni…

 9. Nyilvánvaló volt, hogy Soros Magyarországon is be fogja nyújtani házi ebeinek az aktuális kívánságlistáját. Ezen a listán pedig első helyen szerepel a rendőrség kikezdése. Most figyeljetek kommunisták! Nem fogjuk hagyni, hogy bemocskoljátok a magyar rendőrséget, a magyar rendőröket, mert ők értünk vannak! Addig jó nekünk, amíg az állam üzemel. Ha itt is anarchia lesz, jön Amerika. https://www.youtube.com/watch?v=4ltgzsT6yG0 https://www.youtube.com/watch?v=uUtSlkj8Q44 A szám kiváló, de köszönjük, nem kérjük!

 10. Alvarez Lopez Havanmit

  Azért az az amerikai filmekben is látható, hogy legalább a rendőrfőnök fekete (vélhetően kvóta alapján). Akkor hol van itt rasszizmus? Ez inkább pozitív diszkrimináció!
  Erről eszembe jutott egy kereskedő vállalkozó, aki a külhoni magyar területekre szállított (szállít) árut.
  Elmondása szerint, színmagyar településeken a kereskedésekben (amelyekkel üzleti kapcsolatban volt), az üzletvezető mindig is az adott ország többségi nemzetéhez tartozó volt!
  Mindenki mással tudott magyarul beszélni, csak a főnökkel nem!

 11. Nem érdekel, hogy az Zindex mit szófos.
  Az érdekel, hogy hogyan lép fel ellenük a szolgálat, a rendőrség, a TEK, a NNI,
  az ügyészség, a bíróság.

  MOST!

 12. Előre szólok !Mikor kilépnek a lakásuk ajtaján, hogy mennek lázítani, buzulni vagy randalírozni akkor kell lángszóróval meghinteni őket! Mit csináltak az usával, a franciákkal,a németekkel vagy Lutonban (london elővárosa) az angolokkal. A svédeket már nem is mondom! Rossszabbak mint a lepra!hülye merkel(Kisbetúvel)
  A mértékletesség és a konzekvens konzervatizmus tiszteletben tartotta az időseket és a hagyományokat! De nem a saját gyerekét megcsonkító mohamed vagy a pedofil pap vagy gigantikus barom, Trockij,Buharin, HITLER, Sztálin, Missolini! meddig tűrjük a komcsi csemeték baromságait! Tv népszerűséget kapnak, celeb fizetést!
  Emberek ébresztő! Az egész életemben hazudtak az osztrákok, a szovjetek, a történelem írók, de a legnagyobb baj hogy a köztünk élő kollaboránok még el is árulnak! Gyurcsány, Dobrev stb

 13. gyulavitéz

  nem láttam még belülről szerkesztőséget, ezért érdekelne, hogy milyen szerkesztőség az, amelyik 100-110 munkatárssal dolgozik (80-ig számoltam, eluntam, ezért a becslés)?

 14. Még ha ez így is lenne (de nincs így), ezen filmgyárak egyike sincs fehér heteró keresztény férfiak kezében.

 15. Ehetetlen Odó

  Nem számít… az indexnek vége.
  Nagyon röhögtem, amikor ma megláttam az index címlapján a kétnyelvű segélykiáltást, hehe.
  Mert a kis rettegők persze rögtön tört angolsággal is tudatták a hírt, hogy a nemzetközi hülyelibsizmus sajtóhálózatának ne kelljen a guglifordítóval bajlódnia.

 16. Közbátorsági Bizottmány

  Ha itt sincs moderáció, úgy jártok, mint a 888.
  Aztán sírhatok, hogy a csúnya libsik mekkora köcsögök… Én szóltam.

 17. Schenkhyalfonz

  A sorozatban az NCIS főnöke fekete és az új bűnügyi technikus is. De bizonyára nagyon halványan pigmentáltak csak és az indexes cikkben hivatkozott tanulmány szerzői ezért nem vették észre őket.

 18. A rendőrség,a politikusok az
  állam lejáratása mind arra
  megy ki hogy ne higgyünk
  a rendben.Semmiben ne
  bizzunk csak ..igazság..
  megmondoiban mintugye
  az index.

 19. Hát, ez az Index! 🙁 egy ocsmány szennyportál!

 20. Irigylem a cikkíró problémáját…Van ideje ekkora maflaságokkal foglalkozni.
  Sokunknak ettől jóval nagyobb gondunk is van a való életben.

 21. Nem akarom elhinni , hogy ez a sok hülye nem akarja, vagy nem tudja mi lessz , ha ez a rohadtul nagy liberalizmus vegleg elszabadul , de kettőt is lőhetnek………

 22. Sixx egy aljas faszkalap, inkabb sax.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük