A Pride és a Black Lives Matter a liberálisok és a mi ellenzékünk „békemenete”


A rendőrség elutasította a feljelentést  a Szent Korona szivárványos ábrázolása ügyében. Igen helyesen, ugyanis a törvényeknek és a jogalkalmazóknak nem dolga, hogy primitív bunkók önkifejezése ügyében eljárjanak.

A szólásszabadság lényege, hogy az elmebetegek, a gonoszak, a hülyék, az ostobák, a mindenféle perverzek, a bunkók, a primitívek szabadon elmondhatják, amit akarnak. És miután rettentően buták is, el is mondják, mi pedig teljes képet kaphatunk, ennek hála, a szellemi képességeikről és a fejükben található rendetlenségről, valamint a szándékaikról.

A Pride, sajnos ezt nem vettük eléggé észre az elmúlt években, tulajdonképpen egy ellenzéki pártfelvonulás, amelyen az egyetlen igazi közös ügy köré gyűlik az ellenzék a maga teljes színességében és szagosságában. Rendkívül vicces, hogy ez a közös ügy tulajdonképpen a szexuális perverziók bemutatása, illetve némely közszereplők esetében ezen szexuális perverziók kielégíthetetlenségének lehetetlensége.

A szexuális érdekességek jellegzetessége ugyanis az, hogy ha azok egyre jobban elrugaszkodnak a normális szexualitástól egyúttal egyre nehezebben kielégíthetővé is válnak.

Sokszor megfogalmaztuk már, hogy a Pride egy politikai rendezvény, semmi köze jogokhoz, illetve azok korlátozásához, hiszen a felvonulók olyasmit követelnek, amit egyetlen ember sem követelhet meg a másiktól, azt, hogy szeresse már végre rendesen valaki őket. Az sajnos ebben az esetben is mindegy a demonstrálók számára, hogy alapbajuk az, szeretet sem adni, sem elfogadni nem tudnak. Ez tulajdonképpen egy „szeretet-menet”, amelynek szofisztikált üzenete az, hogy szétverjük a pofád, ha nem kezdesz el azonnal rajongani értünk.

A szólásszabadság szempontjából ez teljesen rendben van, mindenkinek joga van undorítónak, ocsmánynak, agresszívnek mutatkozni, politikusok egész komoly karriert is építettek már ilyesmire. 

Viszont nekünk is jogunk van olyannak látni őket, amilyenek, szeretetet nem követelhetnek.

A szeretet ugyanis önkéntes, nem kötelezhető rá senki. Még kevésbé kötelezhető arra, hogy ne undorodjon valamitől, amit ösztönösen ocsmánynak, visszataszítónak lát. És hasonlóan nem kötelezhető arra, hogy ne lássa agressziónak azt, ami a biológia, az élet szabályai szerint nyilvánvaló agresszió.

A világszerte kirobbant agresszióhullám, amely a Black Lives Matter (BLM) jelszavával gyilkolja és rombolja körbe a világot, ugyanezen logika alapján működik. A BLM is egy érzelemkövetelés: az, hogy ugyan egy drogos, agresszív bűnöző vagyok, dolgozni nem akarok és rendszeresen bántok embereket (teljesen rasszsemlegesen, mert feketéket is), de akkor is fogadjatok el, szeressetek és tiszteljetek, sőt, ismerjétek el, hogy én vagyok a teremtés csúcsa. Mert ha nem ismeritek el, akkor durcás leszek és agresszív.

Pszichológiai értelemben mind a Pride törzsközönsége, mind a BLM-et alkotó tömeg ugyanazt akarja.

A Pride-on felvonulók a szexuális perverziók mentén közelítik meg a dolgot és a polgárpukkasztás szélsőséges technikáiban utaznak, a BLM azonban a totális agresszióban. A BLM „felvonulói” már a fizikai agresszióval kapcsolatos gátlásokkal sem rendelkeznek. Maguk alá akarják rendelni a világot, omnipotens királyi fenségként akarják letérdeltetni a rendőröket, a fehéreket, sőt azokat a feketéket is, akiknek velük ellentétben sikerült beilleszkedniük a normalitásba. A BLM tüntetések „fehér” résztvevői valójában csak a bőrszínükben különböznek a velük együtt lincselgető fekete testvéreiktől. És talán abban, hogy az ő esetükben több évnyi egyetemen szerzett ideológiai képzés is ráépül az örömtelenség és a sikertelenség általános érzésére.

Ezért ellensége a BLM-nek a sikeres fekete ember, hiszen élő cáfolata a totális és brutális elnyomás legendájának.

A fehér BLM-esek pusztán magasabb életszínvonalon lettek sikertelenek, ők sem köszönhetnek a saját munkájuknak semmit, mindent a szüleiktől és a jóléti rendszertől kaptak meg, egész életükben az önmegvalósításról papoltak nekik, a munka és az erőfeszítés soha nem került szóba.

A Pride is erre az elnyomottság érzésre épül, hiszen a szexuális perverzióknak sincs semmi értelme, ha azokhoz nem lehet hasonszőrű társakat találni. A szexuális érdekesség fanatikusai azt akarják, hogy a saját speciális igényeik minden más ember szexuális készletében jelen legyenek, minden emberre potenciális szexuális partnerként tekinthessenek. Ezzel azonnal felül is múlnák az általuk gyűlölt ciszheterókat, hiszen azok csak az emberiség egyik, nemi alapon másik felével szexelhetnek potenciálisan.

Ezek a „felvonulók”, tüntetők, erőt akarnak mutatni, évről évre több erőt.

Azonban a látszat ellenére mindkét mozgalom stagnál, sőt abban az értelemben hanyatlik is, hogy a forradalmi kísérleteik elhalnak a többség ellenállásán, és nem még, hanem már.

A BLM Közép-Európában érdektelenségbe fulladt, és nem a feketék fájó hiánya miatt, hanem azért, mert normális társadalmakban az agresszív elmebetegek nem szoktak sikeresek lenni.

Tulajdonképpen a Pride is dögrováson van már évek óta. A mögötte álló mozgalom, különösen a multinacionális vállalatok agresszív munkahelyi politizálása miatt, a fiatalok között is rengeteg csöndben maradó ellenséget szerzett. Ezt az is erősíti, hogy a totális diktatúrákhoz hasonlóan az LMBTQ+ mozgalom az élet teljességét a hatókörébe akarja vonni, a szélsőségesei már azt pedzegetik, hogy a születési nem fogalmát is el kellene törölni, vagyis a megszületett egészséges csecsemő biológiai tulajdonságait nem szabad figyelembe vennie sem az államnak, sem a szülőknek, a személynek meg kell hagyni a választás teljes szabadságát.

Persze a Pride tüntetői és a támogatói nem ilyen bonyolult ideológiai okokból mennek ki tüntetni, hanem pusztán csak azért, mert szeretik a konditermet, sportot soha nem látott hátsójukat nyilvánosan bőrtangában rázni, és ha ehhez még gátlásosak, szeretik megnézni azokét közelről és ingyen, akik nem. És persze a kigyúrt „profik” is ott lesznek.

A BLM-esek meg gyújtogatni, fosztogatni, lincselni szeretnek. De ez alapvetően egy társaság, ne tévesszen meg bennünket, hogy sokszor egymást is aprítják.

A feladatunk tehát az, hogy éljünk a szólásszabadság szent jogával, beszéljünk ezekről a jelenségekről és ne kíméljük őket.

A Békemenettel mi megmutattuk, hogy mi milyenek vagyunk, a Pride-dal és BLM-el ők is megmutatják, hogy milyenek. Élvezzük ki ezt az összehasonlítást és hívjuk fel erre minden normális ember figyelmét.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Szavazz a Facebook párt jelöltjeire!

  Szeretném, ha ezt most nagyon komolyan vennéd. Az életed, a boldogságod múlik azon, hogy most …

20 hozzászólás

 1. A pride célja sosem az volt, hogy ezen szexuális kisebbségeket elfogadja a többség. Nem is lehetett az, hiszen az emberek többsége szerintem elfogadó, ma már egyáltalán nem érdekel senkit a szexuális hovatartozás addig, amíg ez az emberek magánügye.
  Ha nem az elfogadás a cél, akkor marad a polgárpukkasztás, feszültségkeltés, emberek bizonyos csoportjainak összeugrasztása, a káoszteremtés. Mi sem igazolja ezt jobban a legújabb logójuk:
  – egy természeti jelenség, amihez semmi közük (hiszen ők nem tekinthetők természetesnek, a természetes nemük helyett valami mást választottak)
  – a szent korona, amely a magyar államiság, kereszténység jelképe
  Megcsúfolják a természetet, a kereszténységet, a magyar államiságot.

  • csakafidesz

   A pride kontraproduktív. Minél többször rendezik meg annál jobban utálják a buzikat.

   • ..nos ez már nekem és ismerőseimnek is sok. Elfogadtuk, sz@rtunk rá. Azonban egyre idegesítőbb. A biztosíték foglalata egyre lazább. Meleg Fele-barátom, ha kivered, mi beverünk, a betonba.

 2. Ez komoly?
  „A rendőrség elutasította a feljelentést a Szent Korona szivárványos ábrázolása ügyében. Igen helyesen, ugyanis a törvényeknek és a jogalkalmazóknak nem dolga, hogy primitív bunkók önkifejezése ügyében eljárjanak.”

  Most már igazán érdekelne a közjogi méltóságok véleménye a Gay and Lesbian Pride felvonulásról és a nemzeti címer alkotóeleme, a Szent Korona Pride védjegyként felhasználásáról, illetve arról, hogy a védjegy ötletgazdája megérdemli-e a magyar állampolgárságot.

  Szeretném, ha megszólalna a:
  Köztársasági elnök
  Alkotmánybíróság elnöke
  Kúria elnöke
  Legfőbb ügyész
  Parlament elnöke
  ÉS az utolsó a
  Miniszterelnök

 3. Lehet,csak én vagyok ennyire galád,de a szivárvány alatti barna rakásra rá kellene írni,hogy blm. 🙂

 4. Végre egy igazán pallérozott elme kiigazította a műveletlen, prosztó blogírót.
  Szegény pedofilok… , sajnálatos, hogy még ma is elnyomják őket a szexuális orientácijójuk miatt.
  Szerintem ez a virgin egy öntudatos nő. Nagyszerű gondolatmenete alapján valószínűsítem, műkörmös libapásztor, esetleg egyetemi tanár/adjunktus lehet az EL”TE”-n.

 5. A Pride egy toborzómenet. Azok, akiket nem a főnökeik parancsoltak ki, azok valójában a kisebbrendűségüket akarják nagyzolással kompenzálni. Ők is tudják, mi is tudjuk, hogy selejtek. Minimum a biológia szerint, de valszeg más téren is sorozatkudarcot vallottak talán pont az agresszivitásuk miatt. Itt hasonszőrűek társaságában egy-két napra büszkének képzelik magukat, reménykednek, hogy találnak e tömegben partnert, de leginkább becsábítanak kíváncsi balekokat friss húsnak.
  A többi csak humbug, mármint a valódi ferde hajlamúak részéről. A szervezők viszont pénzért mennek ki, csak azt hiszik, mi erről nem tudunk.

  • „A szervezők viszont pénzért mennek ki, csak azt hiszik, mi erről nem tudunk.”

   Nincs jelentősége.
   Ezek a normalitás elleni kommandósok.
   Nagyon veszélyesek és nem szabad félvállról venni őket.

 6. Aristo után ez a második cikk, amit jó volt ma elolvasni. Gratula.

 7. A pride nevű fogyatékos felvonulás alkotmányba és a btk. számos törvényébe ütköző.
  Ki kell tiltani a hazánkból.

 8. ” a törvényeknek és a jogalkalmazóknak nem dolga, hogy primitív bunkók önkifejezése ügyében eljárjanak.”

  Igen? Persze ez csak a mi jelképeinkre és a kereszténység jelképeire igaz.
  Akkor a Dávid-csillagot is lehet ganyéháyó vasvillaként ábrázolni?

  Hát nem. A törvénynek érvényt kell szerezni.
  A jelképek személyeket, népeket, nemzetet jelképeznek, helyettesítenek.
  Akik a Szent Koronát gyalázzák, minden magyart gyaláznak, aki valaha élt, él és élni fog.
  A Szent Koronát gyalázni egyszerre a magyarság és a keresztények elleni rasszista terrorakció.

 9. ” teljes képet kaphatunk, ennek hála, a szellemi képességeikről és a fejükben található rendetlenségről, valamint a szándékaikról.”

  Igen. Csak hogy ez által a rombolást el is fogadtatja.
  Torzítja a közéletet, lelket, szellemet, psztítja az erkölcsöt.
  Ahol ezt lehet, ott már mindent lehet, hiszen ha kérkedhet az aljasságával, akkor
  a normalitással szemben felül is kerekedhet, intézményesül és át is veheti felette az irányítást.
  Ha az abnormális a turizmus tárgya lehet, akkor az az ország, nemzet elveszett.

  Nem tetszik, Aristo, mert már régen túl vagyunk azon, hogy megmutatkoztak,
  már szintet léptek.
  A 2. vh-ban a népirtó tömeggyilkosságokat is a pride-ok előzték meg és kísérték egészen
  a haláltáborokig, ahol nem csak zsidókat, hanem európait, keresztényt is legalább annyit gyilkoltak meg.
  Ma meg már polgármester közgyűlésen éltetheti, méltathatja Hitler „tehetségét”, hogy Göbbelsről mit gondolnak, azt a MZ.-féle pénzért feljelentés rendeletből, a FB, és egyéb közösségi oldalak terrorista cenzúrájából is kikövetkeztethetjük.
  Sokszor erős fegyver az irónia, de van, amikor önfeladás, lemondás önmagunk igazáról, lemondás a küzdemelről.

 10. „A feladatunk tehát az, hogy éljünk a szólásszabadság szent jogával, beszéljünk ezekről a jelenségekről és ne kíméljük őket.”

  És járjunk el a törvények és az alkotmány szerint.
  Ne akarjatok temperálni minket. Rálegyinteni az ellenségre, önmagunkra legyintés.

 11. Fag Lives Matter

 12. Visszatérve, azért sem értek egyet, mert minden ilyen, félvállról vett demonstráció egyúttal felhívás a rombolásra. Arra, hogy szabadon rombolhatnak, teszem azt, leverhetnek, lefesthetnek, ledönthetnek minden magyar és keresztény jelképet.
  Akkor, amikor USA és Európa-szerte ez már napi gyakorlat, sőt, egyes közel-keleti országokban
  módszeresen leölik a keresztényeket, nem nevetgélhetünk rajtuk, hogy ugyan már, tegyék, legalább mindenki látja, hogy nem normálisak. Hitlerről is sokan tudták, hogy elmebeteg, pszichopata…

 13. „Igen helyesen, ugyanis a törvényeknek és a jogalkalmazóknak nem dolga, hogy primitív bunkók önkifejezése ügyében eljárjanak.”

  Az a helyzet, hogy

  Btk. 334. § Nemzeti jelkép megsértése

  334. § Aki nagy nyilvánosság előtt Magyarország himnuszát, zászlaját, címerét vagy a Szent Koronát sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, illetve azokat más módon meggyalázza, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

  Szerinted ha nincs ez az elég egyértelmű törvény, akkor az illetők, akik a képet készítették tudnak róla, hogy van Szent Korona? Hogy az jelképez valamit?

  Ez szándékos provokáció. Legutóbb a vallást gúnyolták, most ezt. Semmi köze ennek a felvonulásnak a melegek jogaihoz.

 14. csakafidesz

  Én eddig közömbös voltam a buzikkal szemben, de a pride-k hatására nagyon megutáltam őket. Most a BLM miatt az összes négert megutáltam. Hnnan veszik a bátprságot egy szerencsétlen eset miatt boltok százainak és autók ezreinek felgyújtására?
  A legjobban azokat a szargerincű fehéreket utálom akik letérdelnek a feketék előtt, élünkön a római pápával.

  • A katolikus egyháznak már rég óta nincsen pápája. Egy liberális aberrált lelkű genya tölti be Szent Péter trónját. Mindannyiunk jogos utálatára és szégyenére.

 15. Balogi Ferenc

  Ezek a szerencsétlen embertársaink a teremtés, a fogamzás selejttermékei. Mikor a fogamzás megtörtént – filozófálok egy kicsit – elkezdődik egy új élet, egy új embertársunk „gyártása”. Ez úgy megy – ismét szerintem – mit bármely termék előállítása. És – mint valamennyi termelési-gyártási folyamatban – itt is előfordulnak a selejtegyedek. Szerintem ezek lennének ŐK – a melegek, langyosak, vaniliások, homokosok, lesbisek stb. az emberi össztársadalom „selejtermékei”. De ŐŐKK erről nem tehetnek, éppen úgy mint mi, akik megfelelő termékei vagyunk a teremtésnek. Nem akarom azt mondani, de még gondolni sem, hogy az lenne a megoldás mint a termelésben a megoldás a selejttermékekkel.Habár az emberi társadalom kezdetének kezdetén az volt a megoldás mint a selejtermékekkel. De az sem elfogadható, hogy ezek a biológialig selejt termékek fitogtassák teremtési „gyártási” hibájikat, sőt eröltetik ahogy csak megengedik nekik, hogy szeressük ŐŐket, csókolódzunk, hajbokóljunk stb. előttük, mert őőők „mások”. Ne reklámozzák teremtési „gyártási féresikerültségüket.Undorító! Jó nem tudni róla,s ha már tudomást szereztűnk valamelyik embertársunkról hogy „félre sikerült a teremtése”, hát hallgassunk róla és ne reklámozzúk. A selejtermékekeket nem szokták reklámozni.

 16. Melegek mar evek ota alig vannak a prajdon. A tobbseg kikepzet antifa provokator. Sima politikai felvonulas.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük