Budapest, 2020. április 6. Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetõje felszólal napirend elõtt az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. április 6-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Szabó Tímea, a trianoni boszorkány

Az NKVD és a KGB nyugaton szolgáló tartótisztjeinek a visszaemlékezésiből tudjuk, hogy a legtöbb bajuk a túl lelkes nyugati értelmiségi ügynökökkel volt, akik teljesen komolyan vették az eszmét és állandóan ötletekkel bombázták a tartótisztjeiket, illetve állandóan öntevékenykedtek. Ebből kifolyólag nemcsak a lebukási esélyeik nőttek meg, hanem általában nevetségessé is tették a gazdáikat, akik maguk azért már nem voltak annyira lelkesek. Persze eszünkbe sem jut Szabó Tímeát azzal vádolni, hogy az FSZB (a KGB utódszervezete) ügynöke lenne, mert ennél azért jobb véleménnyel vagyunk erről a jeles szervezetről.

Metafizikailag megfigyelhető volt tegnap, ahogy a trianoni tragédiából származó minden negatív energia, kiegészülve az összes balkáni háború minden gyűlöletével, összegyűlt a magyar országgyűlés kupolája alatt, majd testet öltött. Azt, hogy Szabó Tímea ezalatt hol tartózkodott, azt nem tudjuk, de egy hozzá megszólalásig hasonlító személy darabonként felsorolta az összes védőeszközt, amit a magyar kormány az elszakított területeken élő magyarságnak, illetve egyes balkáni országoknak juttatott, hogy aztán egyenként irigyelhesse azokat a rászorulóktól. A liberális eszmeiség csodás pillanata volt ez, amikor a rendkívül előnytelen felsőt viselő álképviselőnő krokodilkönnyei magyar földre hullva savként párologtak el, ahogy az ördög teste szokott a szentelt víztől. Ebben az esetben pedig ahogy az ördög könnye a templom köveiről.

Mint az közismert, nyugati barátaink 100 éve konzekvensen képviselik azt az álláspontot, hogy az elrabolt területen élő magyarok dögöljenek meg, vagy, ami még rosszabb, hogy románosodjanak el.

Különös, mondhatni érthetetlen okból mindig találnak egy csomó magyarul beszélő és önként jelentkező embert, akit fel lehet fogadni ennek a liberális szívmeleggel átitatott cél támogatására.

Szinte látom magam előtt Szabó Tímea alteregójának tartótisztjét, ahogy az LMBTQ+ bár pultjának dőlve letüdőzi a mariskás cigit és megrázza a titkos műveletekbe beleőszült fürtjeit. „Hányszor mondtam neki, hogy ne olvasson Népszavát, mielőtt beszivárog a parlamentbe, múltkor is alig tudta az Ági berántani a női mosdóba, mert meg akarta harapni a Kövért, annyira megvadult egy cikktől.”

Nincsenek jó napjai szeretett ellenzékünknek, még Tordai Bence is maszkot viselve ült be a boszorkány mögé; érezte, hogy elkaphat valamit.

Amúgy zárójeles kérdésként megjegyezném: A sok okosnak megmondta valaki, hogy ha a kesztyűs kezével ugyanazt csinálja, mint általában a csupasszal a járvány előtt, akkor ugyanúgy megfertőződik? Habár boszorkányság ellen nincs orvosság, de azt nem tudom, hogy a boszorkányok megvesznek-e a koronavírustól?

Vastaps Szabó Tímeának

Miközben Szabó Tímea a külhoni magyarok támogatása miatt vádolta a kormányt, felsorolta, hogy hova jutott a segítségből. Valószínűleg nem erre a reakcióra számított.Nézd meg és küldd tovább!

Közzétette: Fidesz – 2020. április 20., hétfő

Szomorú és aggódó szívvel kell megállapítanunk, hogy egyre súlyosabb náci tombolás jellemzi a liberális szubkultúrákat! Új jelentéstartalmakkal bővült a liberális szó jelentése, legújabban tartalmazza a nácizmust, a rasszizmust és egy olyan erős intellektuálisnak definiált felsőbbrendűségi érzést, amellyel csak néhány kommunista értelmiségi és egy-két túlzásba eső SS tiszt rendelkezett a XX. század első felében.

Megfigyelhették, hogy az álTímea kikéri magának azt, hogy a magyar kormány bármilyen humanitárius cselekedetet is elmerjen követni. Annak a logikai felépítménynek az összetákolását figyelhettük meg, hogy a túl sok gonoszságból készült és ezért bő rejtető felsőt viselő álképviselőnő kimondja, ha egy nemzeti kormány cselekszik jót, akkor diszkreditálja az emberséget, a szolidaritást. Ebből pedig értelemszerűen következik, hogy innentől a liberálisoknak nem is kell emberségesnek lenniük. Csak magunkat okolhatjuk tehát, ha úgy viselkednek velünk, ahogy, hiszen elvesszük tőlük a jóemberkedés privilégiumát, és azt még sem kívánhatjuk, hogy olyat csináljanak, amit mi is. Ha mi szeretetet és nemzeti rokonszenvet érzünk minden magyar iránt, illetve támogatjuk a körülöttünk élő kicsit is jószándékú népeket, akkor ők nyilván román-ukrán vonalon adják elő magukat.

A magyar parlamentarizmus csodás pillanata volt, ahogy a kormánypárti képviselők kitapsolták a demokráciából és visszatapsolták az ötödik dimenzióba ezt a boszorkányt.

Egy ilyen nemzetellenes, emberellenes kirohanásért a világ bármelyik parlamentjében egyébként sokkal közvetlenebb feddési eljárásokat próbáltak volna ki rajta, a szenteltvíztől a fokhagymáig mindent. A kormánypárti képviselők azonban igen bölcsen meglátták, hogy egy olyan lénnyel nincs mit kezdeni, aki önként román. Még szerencse, hogy ez a Szabó Tímea nem az a Szabó Tímea, mert akkor nem tudom mit csinálnánk.

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Hülyeség ellen nincs oltás

Viszont egy csomó másik betegség ellen van. Ezért van életben a sok hülye vírus- és …

32 hozzászólás

 1. A tordainak egész emberi ábrázata van a maszkban …

 2. Söprűt alá, oszt hadd repüljön,(minél messzebbre)

 3. Ennek a nőnek egy szavát se kell elhinni! Szégyen amit az Ország házában művel! Egyszerűen otromba visszataszító a viselkedése! Szégyellje el magát!

  • Közöység elleni uszitás amit. ez a nőgörény és tsai tesznek.A Fleto Dkja meg a vallásos emberek egyházak ellen uszit!.Ebben aqrva *diktaturában* is megtehetik?

 4. nevetseges cikk. a Fidesz 10 eve 2/3-os abszolut hatalommal rendelkezik, megsem hoztak nyilvanossagra az ugynokaktakat. az ellenzek tobb, mint HUSZ (20) alkalommal terjesztette elo, a Fidesz mindet leszavazta. VAJON MIERT?

  az sem veletlen, hogy Orban Putin-hoz dorgolozik mar lassan egy evtizede. Putin nyiltan a KGB ugynoke es egyik vezetoje volt. valoszinuleg Orban es mas Fideszesek is ugynokok voltak, hiszen 1990 elott mashogy nem igazan lehetett politika kozelebe kerulni. szoval ha Orbanekrol valahol van bizonyitek (Magyarorszagon kivul), akkor az Moszkva. igy mar egybol ertheto a Putin iranti huseg.

  eleg szanalmas, hogy az ellenzekkel kapcsolatban hozzatok fel a KGB-t, mikozben a Fidesz az, amelyik garantaltan volt ugynokoket tartalmaz (meghozza a kemenymagja), es a Fidesz az, amelyik tobb, mint husz alkalommal megtagadta a nyilvanossagtol az igazsag es a valosag megismeresenek jogat.

 5. A maszkot miért vette le amíg fröcsögött?

  • Mert a libsizmus is nyállal terjedő vírus. Más eséyle nincs, hogy szavazókat szerezzen ezek után.
   “önként román” – ezen elröhögök vagy két napig.

   • sajnálom a gyerekét, ha otthon is ilyen stílusban beszél. nehezen tudom elképzelni, hogy otthon teljesen más énje lenne.

 6. Én az ..önként..szo
  helyett mindenképpen
  a nagy pénzért kifejezést
  használnám amikor
  arrol irok hogy miért
  csinál ,még
  a valoságosnál is
  nagyobb hülyét magábol,
  egy balos.

 7. Vissza kellene hozni illetve megint bevezetni a boszorkányégetés intézményét. Bizony isten vinnék egy köbméter fát.Pedig az 30 rongy.

 8. csakafidesz

  Ha a szenegáli repedtsarkú niggereknek küldünk védőfelszerelést ez a hazátlan qrva lelkesen tapsolt volna!

 9. A mi ellenségeinknek speciális szolidaritási kórjuk van. Ha két kontinensről távolabb kiszagolnak egy mianmari muszlimot cigánymentalitásba csomagolva, akkor mint akinek vöröshagymát szeleteltek az orra alá, máris sírógörcse támad. Ugyanez vonatkozik minden négerre arab és egyéb élősködőre, akivel teljes szívvel azonosulnak. És ennek a szolidaritásnak kizárólag a saját pénztárcájuk és saját biztonságos lakókörzetük szab gátat, mert olyan még nem fordult elő a világon, hogy pénzzel, személyes segítséggel is forduljanak imádottjaik felé.

  Viszont ha meghallják, hogy valaki magyar, itthon vagy külföldön és annak kell segítség, adókönnyítés, kórházi ágy elfogja őket az rosszullét, émelygés, ami csak úgy csillapítható, ha epeömlést szórnak arra akit a magyarok iránti szolidaritással akárcsak megvádolnak.

  Sajátos, speciális betegség ez, lehetne elnevezni mondjuk hungary-undoritisznek.

  A hungary-undoritisz kórképe:
  Ez egy fertőző, csak emberről emberre terjedő vírus. Hordozója, táptalaja a pénz, illetve már annak a szaga is. Ha a hungary-undoritiszes beteg megérzi, hogy olyan pénz van a közelben amit megszerezhet, azonnal vad fröcsögésbe kezd, mert a vírus arra kényszeríti, hogy mindenáron megszerezze a pénzt. Fájdalmas betegség, ezért kell a hungary-undoritiszesnek állandóan ordítani. Gyógyszere nincsen. Javasolt védekezési módszer: füldugó, a beteg alany kényszerzubbonyba való leszedálása. Megoldás lenne ugyan a száműzetés is, de azt egyenlőre vitatják, hogy akkor a magyarok nem látása nem súlyosbítaná-e az állapotukat?
  Védőoltás nincs. Eddigi tapasztalatok alapján vannak a betegségre genetikailag fogékonyabbak, különösen a kazár területekről betelepültek között.
  Pénz adása ellenjavallt. Egyrészt mert nincs az a pénz ami elég lenne nekik, másrészt csak az a pénz táplálja a gyűlöleti tüneteiket, amelyet szintén hungary-undoritiszesektől kapnak.
  A fertőzés fő területe Brüsszel, Sorosi tenyésztáborok, amiket NGO-knak és embervédő civil szervezeteknek neveznek.

  Vagy csak meg vannak veszve, mert Soros megharapta őket.

 10. Talpraesett

  Trianon szépe.

 11. Ki hentest kiált,bárddal vész el…….

 12. Rakovszky István

  A GYŰLÖLETRŐL.
  (nagyrákói és kelemenfalvi Rakovszky István *1885 †1953)

  Sohsem tudtam megérteni őket,
  A haraghintőket, a gyűlölködőket!
  Mert az én lelkemet más fából faragták,
  Nem oltották belé haragok viharját.
  Engem a gyűlölet sohasem vitt szárnyán.
  Nem ragadott soha fenekedés, ármány,
  Nekem mindig könnyebb volt embert szeretni,
  Mint embert lenézni, mint embert megvetni.

  Látom milyen nehéz gyűlöletnek súlya,
  Ólomként az ember vállát földig húzza.
  Terhe alatt görnyedt megroskadva járnak,
  Akik a gyűlölet szolgáivá válnak.
  S milyen fájó, üres lehet annak szíve,
  Akit a haragnak vak ereje bír le.
  Harag és álnokság, átok és gyűlölet
  A léleknek jaj de nehéz kereszt lehet.

  Mennyivel könnyebb a szeretetet vinni,
  Mennyivel egyszerűbb szívünket megnyitni
  S barátság mezejét könnyű szívvel járni,
  Lelkünket jóságban Isten elé tárni.
  S gyűlöletben mégis ezer agy, kar fárad,
  Bősz gyűlölet izzik, forr vonaglik, támad,
  Az egész nagy világ vérző tusakodás,
  Ember ember ellen vermet és árkot ás.

  Ember ember ellen gyűlöletben vérzik …
  És ezt nem értem meg …talán mások értik?
  Hiába keresem, sehol sincs felelet;
  Mért ég annyi ember lelkében gyűlölet?
  Szebbnek tűnik nékem, szelíden pihenni,
  Csendes jó mosollyal vadvirágot szedni,
  Segíteni szegényt, árvát, elárvultat,
  Imádkozni, ha a harangok kondulnak.

  Mért legyen a szívünk telve gyűlölettel,
  Mikor a szeretet Istenhez emel fel,
  Mennyivel emberibb megbocsátást adni,
  Mint a bosszú izzó ösvényén haladni,
  Magunkhoz emelni tépett szenvedőket,
  Megnyugtatást vinni gyenge esendőknek.
  Minden jótét embert magunkhoz ölelni,
  Malasztot segítés szépségében lelni.

  Az még soha senkit meg nem sebzett,
  Hogyha felsegített egy földreesettet,
  De abba már hányan, mennyien elvesztek,
  Hogy gyűlölet láncán gaz gáncsot vetettek.
  Nem értem, hogy lehet emberre tőrt fenni,
  Hogyan lehet inkább ölni, mint ölelni.
  Sohsem fogom tudni megérteni őket,
  A gyűlölködőket, a haraghintőket.

 13. Ez a kis nyomorult torzszülött Szabot milyen családban nevelték , biztos hogy ilyen a család többi tagja is a kicsitöl a nagyig, legyenek átkozottak. Aki a saját fajtáját nem szereti az nem lehet ember csak állat ahogy az idösöket kivézö haverja Karácsony mondta.

 14. Nem tudom, hogy ki adta neki azt a rossz tanácsot, hogy egy óbégató piaci kofa stílusában szólaljon fel a parlamentben. Egy idő után az a törpe kisebbség is elfárad tőle, akinek esetleg az elején még tetszett. Unalmas, fárasztó és hazug.

 15. Szoppptassa meg,bassza orrba,szajba mar valaki ezt az a rohadek undoritto,ihibbant,idegbajos,hiszterikus ringyo timiket !!!!

 16. Szabó Tímea egy dühöngő őrült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük