Undorító „nők” a televíziós sorozatokban


A tengerentúli teniszversenyek következménye, hogy két meccs között az ember éjjel elkezd kapcsolgatni és rácsodálkozhat a legújabb sorozattermésekre. A liberalizmus világméretű győzelme itt is érezteti a hatását, sokkoló, hogy milyen világképet reklámoznak a gyanútlan fogyasztónak.

Tudományos érdeklődésemet az keltette fel, hogy a nyomozócsoportos sorozat két „női” rendőr karakterének csak öt perc kellett annak elintézéséhez, hogy minden rokonszenvem a nemierőszakolós sorozatgyilkosé legyen. Ezt mégis gyanúsnak találtam, feltételeztem, hogy csak nem ez lehetett az alkotói cél, és bekapcsoltam agyam azon 99,99 százalékát is, amely nem kell a sorozatnézéshez. Amennyire ezt manapság meg lehet állapítani, a két hisztériás, depressziós, agresszív picsa karakterleírásában az szerepel, hogy ezek heteroszexuális nők, akiknek nehéz élete volt a férfiak miatt, de a nyomozócsoportban elfogadó környezetben vannak. Ahol második közelítésre talán heteroszexuális férfinak is vélhető puhapöcsök veszik körül őket. Ha a két nőt férfiak, a többi faszit pedig nők játszanák, akkor agresszív barmoknak tekintenénk a két elvileg női karaktert, a férfiakat helyettesítő nőkről meg azt mondanánk, hogy még a hatvanas évek nőfelfogásához képest is túl visszahúzódóak.

Alapból senki nem tűnt normálisnak az egész társaságból. 

Jó pár évet dolgoztam szinte csak nők között és több női főnököm is volt már. Egyik sem emlékeztetett még csak nyomokban sem ezekre a luvnyákra. Igazából senki sem emlékeztetett hús és vér emberi lényekre ezekből, a történet és a környezet pedig a valóságra nem. A realitásfaktort az is fokozta, hogy a maximum 50 kilós nőcik olyan természetességgel agyalták a százkilós, zömében Árja Testvériség tag fehér gyanúsítottakat (vagy ez már egy másik szar, de ebben is), hogy csak na. Azért van egyébként súlycsoport minden küzdősportban, mert a nagyobb általában leveri a kisebbet, a különbség nagyságával arányosan nagyobb valószínűséggel. Egy ötven kilós nő akkor sem csapja falhoz a száz kilós csávót (különösen ha a csávó ellenkezik), ha öt dannal többje van, mert izomból és fajlagos izomerőből is sokkal kevesebb van neki. Halkan jegyzem meg, hogy külön legendáriuma van annak, hogy az ilyen módon eltévedt rendőrnőket mennyire teszi helyre az élet, ha olyan bűnözővel futnak össze, aki nem tiszteli a rendőröket, a nőket meg a rendőrnőket (és ebből egy is elég). 

Röpke két óra alatt a következő teljesen életszerű és épeszű sorozatokba futottam bele:

 • Haditengerészeti kommandós, az egység közvetlen felettese egy civil nő, közvetlen műveletirányítója egy nőnemű tizedes. 
 • Swatos, az egység irodai közvetlen parancsnoka egy nő és természetesen nő is van az egységben. 
 • Harmincas években (tán Amerikában) játszódó női magánnyomozócsapatos, természetesen az egyik nő az fekete, a másik meg kövér.
 • Vagy ebben vagy egy másik hasonlóban esküszöm, hogy fekete nőnemű bobby szerepel (a harmincas években!!!). Talán ebben valami tökös nőci valami metroszexuális felügyelő helyett nyomozza ki.
 • Nőnemű rendőrfőnök, többségében nőnemű és latinó vagy fekete kiképzők! 
 • Nőnemű tűzoltók, szigorúan 60 kiló alatt. 
 • Nőnemű gyilkossági nyomozócsoport vezető. 
 • Nőnemű nyomozó, nőnemű kórboncnokkal párban. 
 • Nőnemű magánnyomozó valami szépfiúval. 
 • Nőnemű nyomozócsoport vezető leszbikus beosztottal, meg egy rakás férfinak mondott hülyével. Ez a ribanc mindenkivel úgy beszél, mintha őt gyanúsítaná és női intuícióval oldja meg az ügyeket, általában egy ártatlan hosszas vegzálása után.

 

Tulajdonképpen egyiket sem jó nézni, mert egyik sem viselkedik nőként, hanem úgy, ahogy a férfiviselkedést a feministák elképzelik. Érdekes, hogy a feministák a hülye, elviselhetetlen férfiak viselkedését vették mintának, és nem a normálisakét. Mondjuk ennyi erővel persze a normális női viselkedésre is rácuppanhattak volna, csak az még ennyire sem ment nekik.

Egy olyan sorozat nincs, ahol a nők és a férfiak együttműködnének egyenrangúan, ahogy az életben rengetegszer, mindenki a specifikus és a neki testileg és lelkileg megfelelő képességeit használva.

Miért gondolják ennek a lélektelen, gyerektelen, szeretetlen és szerethetetlen karrierista nőtípusnak a preferálói, hogy a talán sikeres, de garantáltan boldogtalan férfiak „karrierjét” kell lemásolnia egy nőnek? Hogy a biológiai preferenciáink kiteljesítése alacsonyabb értékű, mint a társadalmi siker? Ha valami joggal nevezhető társadalmi konstrukciónak, akkor az a karrier, a társadalmi „sikeresség”, az „önmegvalósítás”. Íme az amerikai álom! Boldogtalan nők sikeres nőket alakítanak a sorozatokban, akik megtévesztésig hasonlítanak a boldogtalan és reménytelen férfiakra. 

Az megvan, hogy Miss Marple-nek nem volt szüksége semmi bűvészkedésre, hogy elkapjon bárkit? Öreg néniként addig nyomult, amíg életerős férfiak le nem teperték azt, akiről megállapította, hogy az a gyilkos. Nem kellett az egyenjogúságra hivatkoznia. Agatha Christienek nem volt szüksége kompetens női főszereplő létrehozásához arra, hogy női kvóta legyen. A saját jogán lett sikeres, de attól tartok ezt a sikert bármikor elcserélte volna egy kis boldogságra. 


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Békéről ne is tárgyaljunk, még összejönne

  Oké, az oroszokat le kellene győzni. A baj csak az, hogy nem látom azt a …

24 hozzászólás

 1. Nnnna!

  Akkor mit kezdjünk a Lindával?
  😀

  • Megjegyzem, már Linda is aprigatta a férfiakat, csicskáztatta apját, vőlegényét. A vőlegényével legfeljebb jutalomból szeretkezett, de azt is félbehagyta egy üldözéses bunyóért. Azért némi szeretet átjött az irányukban, meg némi nőiség is. De azért akarva-akaratlan, már benne volt a pakliban. 80-as évek közepe.

   • Teitalálat az írás.Undoritó ami a filmcsatornákon folyik! Érzékenyitő agymosás .
    Tegnap is végigmentem éjjel az 55 sátáni csatornán mindenhol a Pc a fehér keresztény hetero ellenesség .Egyetlen 1 film volt ami egydrogterjesztő fehér fiatal sodrodásán át mutatta be a reménytelenértéktelen drogfüggő newyorki fiatalság tragikus önpusztitó bulis partis rohadását.

  • Az egy paródia volt, nem? Nevettetési szándékkal (cirkusz a népnek).

 2. Pátkai Mihály írásának egy részlete a Facebook-on a Bosszúállók Végjáték c. fimről:

  “Vigyázat, SPOILER következik!

  A Végjátékban kulminálódik a szándék, hogy a fehér férfiakat a nők és színesbőrű színészek váltsák fel.

  Ez persze korszellem, amihez a MARVEL kötelezően igazodik.

  A liberális globalizmus világképe szerint ugyanis a keresztény, nyugati, fehér ember az univerzum problémáinak első számú oka.

  A gender ideológia és a szélsőséges feminizmus pedig igyekszik a nemek szerepét relativizálni és a nőket a férfiak fölé helyezni.

  Én ezeket a következőkben értem tetten:

  1. A korábban férfias harcos Thor most egy szerencsétlen, pocakos, érzelmileg labilis alkoholista, akit végül az anyukája szed ráncba.

  2. De Thor végül mégis átadja birodalma, Asgard feletti vezetést egy nőnek.

  3. Amikor Amerika Kapitány elköszön, átadja a titulusát egy fekete karakternek.

  4. A legerősebb Bosszúálló immár egy nő, Captain Marvel.

  5. Egy nő – Captain Marvel – menti meg Vasembert a biztos halálból.

  6. Vasember végül meghal, de a felesége az utolsó csatában már “kiváltja őt”, egy őhozzá hasonló páncélban harcol.

  7. Sólyomszem egy gyilkossá válik, de végül egy nő, Natasa feláldozza magát a férfiért és így menti meg (és nem engedi, hogy a férfi mentse meg őt).

  8. Miután Gamorra lábközt rúgja, a földön fetrengő Űrlordra nők lesajnáló megjegyzést tesznek.

  9. A korábban vagy fehér férfi tudósként vagy dühös zöld szörnyként megjelenő Hulk a filmben végig egy köztes alakban – nem fehér férfi, hanem egy “langyos érzelmű” szörny – szerepel.

  10. Amikor Hulk összetűzésbe kerül egy varázslónővel, az utóbbi azonnal legyőzi.”

 3. Hasonló nôuralom nekem is feltünt a munkahelyeimen. Csomó puhány férfi, nemcsak örülnek ha nök irányítják, de el is várják. Fönökök alapból nôk, nem ritka a leszbikus, úgy dirigálnak a férfiaknak, mint óvónéni a kissrácoknak. Pasik sokszor a párjukat is nem utolsósorban valamiféle pótmamának tekintik, aki gondoskodik róluk.

 4. Tul sok szar sorozatot nezel. Inkabb olvassal Tolsztojt, Jokait meg Aranyt.

 5. Manapság már nem csak női, néger, latinó, muszlim, zsidó, homoszexuális stb. kvóta van a filmekben, hanem egyenesen túl vannak reprezentálva, sőt olyan is van, ahol már alig szerepel “undorító képződmény”. Már várom, hogy a következő James Bond, egy leszbikus néger nő legyen, aki egy világméretű keresztény heteroszexuális férfi összeesküvést leplez le. Úgy látszik a háttérhatalomnak mi vagyunk a leginkább útjában.

  • Idézet egy alig fél évvel ezelőtti cikkből: “…Most azonban még ennél is nagyobbat húztak, ugyanis végül egy színes bőrű színésznő, Lashana Lynch lett a tuti befutó Bond szerepére. Lynch a magyar nézőknek leginkább az idén márciusban bemutatott Marvel Kapitányból lehet ismerős, ahol egy vagány pilótaként ismerhettük meg.”
   Arról, hogy a jelölt kielégíti a felsoroltakból a leszbikusságra vonatkozó “igényeket”, egyelőre még nem szól a krónika.
   🙂

 6. Kicsit más, de hasonló: Megfigyeltem, hogy ha egy karakter klasszikus zenét szeret, a későbbiekben kiderül, hogy ő a gyilkos (krimi), pszichopata (thriller), megszégyenül (dráma) vagy nevetségessé válik (komédia).

 7. Az emberi civilizáció legalja a permanens,harc, a végső soha el nem érhető győzelemig. Ezt tudja csinálni minden elmebeteg társaság, máshoz nem nagyon ért. Az a vicc, hogy ezt a harcot csak addig lehet vívni, amíg van kiszipolyozható társaság. Utána a teljes szétrohadás jön. Ilyen volt a kommunizmus és ilyen lesz a liberális berendezkedés is. Ma már a liberalizmus a liberalizmusért harcol, azaz célját vesztve, önpusztít.

 8. A sorozatnézők, függők használnak maguk közt egy olyan kifejezést, hogy eyecandy. Ami annyit tesz, hogy vannak sorozatok, amit azért néznek, mert annyira csinos hölgy szerepel benne, hogy érte megéri nézni a sorozatot. Egy ideje azt vettem észre, hogy a sorozatokban, de a filmekben sem szerepelnek olyan nők, akik nem csupán szépek és vonzóak, hanem olyanok, akik megtestesítik az olyan hölgyeket, akit az ember szívesen hazavinne és bemutatna a családjának. Hollywood egész egyszerűen képtelen olyan női szereplőt felvinni a vászonra, aki kedves, értelmes, normális, tisztességes és esetleg csinos is. Szerintem Hollywoodban nem létezik ilyen nő. De olyanok, mint amit a szerzőt leírt a sorozatélményei alapján, olyanok bőségesen. Csak reménykedni lehet benne, hogy nem a hollywoodi női típusok váltak uralkodóvá, csak utána kezedbe kerül a Joy, Cosmopolitan és hasonló újságok, s rájössz, hogy már hiába reménykedsz ebben.

 9. Nekem már immunitásom alakult ki a fehér nyomozócsapat fölött szokásos néger túljátszással örökké fintorgó, dresszírozó gyakran de nem mindig nő nyomozófőnöktől. Sőt a tárgyalótermi kövér, pofákat vágó, unott néger bírók láttán is, ahol a tulajdonképpen szellemi, fizikai munkát mindig a fehér alárendeltek ill. fehér ügyvédek végzik, náluk van az ész.
  Ilyenkor legyintek: tudjuk: aki ért hozzá az csinálja, aki meg tehetségtelen az bírálja, és ő a főnök.

  A másik herótom meg a nyugati gyerekvállalás. Jócskán – még kifestve is – 45 körül járó színésznőcskék a filmbeli feministák még mindig karriert építgetnek, de család, gyerek, az pfúj!
  A valóságban mi keleti nők – hisz kötelező volt dolgoznunk az átkosban hivatalosan, de megélhetésért azóta is – érdekes módon találtunk párt magunknak, s munkát is össze tudtuk egyeztetni a gyerekneveléssel.
  Akkor mi vagyunk a szuperanyuk? Mert mit látunk? Nyugati nő vagy önmegvalósít, a gyerek meg háta közepére sem köll neki, vagy háztartásban játssza a született feleséget, aki mindig nyafog, hogy a férje nem foglalkozik vele, a gyerkőcök meg úgy lefárasztják addig a pár percnyi házimunkával míg (iskolában étkezve nappal) este kinyitják a készételt és “én most főzök” felkiáltással beteszik a sütőbe felmelegíteni és az örök krumplipürét meg nyers borsót feltálalják a családnak.
  Aztán ott vannak a keleti, nyugat-európai csadoros unatkozó lusta tenyész luvnyák akik egész nap a plázákban vásárolgatva tolják a nagy hasukkal a babakocsit benne az előző évi alommal.
  Hát csoda, hogy mi haladunk 5%-os GDP-vel mi kelet-európaiak, és már sokadszor húzzák le a bőrt rólunk, hogy ezeket a lusta nőket is mi fehér hetero nő és férfi képződmények tarthassuk el?

 10. Én nem nézek TV-t kb 2011 óta. Letöltögetek egy-egy filmet.
  A minap letöltöttem egy Jennifer Lopez filmet (Wall street pillangói), melyben a lányok stripperek, de nem élnek meg jól 2008 után, ezért leitatják és bedrogozzák az alkalmi lúzer pasikat (ezek természetesen olyan brókerek, akik maguk is tolvajok- bővebben nincs kifejtve), majd lenyúlják a pénzüket a klubokkal összejátszva.
  Egyszerűen akármennyi jó segg is volt benne, nem tudtam végig nézni, mert mintha férfiakat hallottam volna, picsa akcentussal, miközben önigazolni próbálták a tetteiket, a lopásaikat: “kellett a pénz és én mindent megteszek a lányomért”. És még J LO panaszkodott is valamelyik esti műsorban, hogy nem jelölték Oscarra, pedig, milyen sok dicséretet kapott….
  EZ A MINTA A FIATAL LÁNYOKNAK!

 11. Hát, mikor a 200E buszon – kikértem magamnak egy polgártárs”nő”, velem szembeni, agresszív macsó stílusát, közönségsikert arattam.

 12. Nagyon jo cikk, most ez megy regggel,délben,este.
  Ez olyan mint a WWII filmekben minden német hülye volt egy
  időben.
  Amerika kb.2009,nöi rendőr bejön az
  orvoshoz.Egy bárban két 140kg s férfi
  verekedett,a nö kb 62 kg, kék zubbonyban
  közéjük lépett.Agyrázkodás,állando hányinger,
  füle cseng, nem tud dolgozni.
  Ilyen hihető hogy egy női rendőr vagy katona
  felér egy férfival testi erőben.Az ész az más
  téma.

 13. “Harmincas években (tán Amerikában) játszódó női magánnyomozócsapatos, természetesen az egyik nő az fekete, a másik meg kövér.”
  Ha ezt a felállást meglátom, már kapcsolok is tovább, vagy kikapcsolom a készüléket.
  Agatha Christie krimijei a mai napig szórakoztatóak, Miss Marple verhetetlen és az angliai környezet megnyugtató.
  Ezt a felsorolt sok szennyet nem is lehet egy percnél tovább nézni.

 14. Elkapott párbeszéd a szentendrei Hév-en:
  – … és fegyverzeti szakon végeztem. (Hölgy, vasággyal együtt hatvan kiló)
  – Hogy veszed ki egyedül a záréket a D-20-ból? (Pasi, egy mázsa negyven pucéron. A zárék hetvenöt kiló, felfelé kell kihúzni a csőfarból, inkább fogás és ügyesség, mint erő a lényeg.)
  – (Orr felhúz, megsértődik. Tipikus.)
  … Pedig ha van benne annyi szakmai érdeklődés, hogy megkérdezi amit nem tud, egyből elkönyvelték volna fejlődőképes, tanulni akaró szépreményű profinak. Így maradt a “kvóta3,14csa” besorolásban. Még hogy tűsarkúban hátrafele.

 15. Anno Kyokushinkai karate volt a kedvenc sportom az a fajta karate ahol full kontakt van ( nem a ” mutogatós ” 🙂 ) egyik edzésen felsőtestre való köríves rugást kellett párokban gyakorolnunk , engem 100 kg 192 cm összeállítottak ( némi somolygással ) egy hölggyel aki 50 kg 165 cm volt , amúgy egy kemény kis csaj . Indul az edzés a lyány lerúgja rajtam mind a húsz rugást , következek én úgy 50 % -al megrúgom ,erre felháborodott hogy mit képzelek , lenézem őt ! Jó átváltok 65 % -ra , asse’ jó , elkezdett személyeskedni , no megrúgtam úgy 90 % -al, elszállt mint a madár , magával vitt még két fiatalabb kokait , kihúzom a fiatalok alól , nem kap levegőt aszongya’ eltörhetett pár bordája . Esse’ vót’ jó neki ! Nem tudunk a nők kedvére tenni sehogysem ! 🙂 Nos ha én ugyanolyan gyors vagyok a 100 kilómmal mint az ötven kilós csenevész jelen esetben egy nő , akkor a testtömeggel a hosszabb karommal és lábammal lefogom győzni ! Csak szánnivalók az ami filmek ahol a csenevész rendőrnő leveri a mázsafeletti fekát , a szomorú valóságban a feka kiteríti a naccságát s lehet ujraéleszteni , ha sikerül !

 16. “Érdekes, hogy a feministák a hülye, elviselhetetlen férfiak viselkedését vették mintának, és nem a normálisakét.”

  Ez nem érdekes, hanem törvényszerű. Mivel feministák jelenlétét – úgy esztétikailag, mint szellemileg – kizárólag buzik képesek elviselni, nyilván soha nem is találkozhattak normális férfiakkal.

 17. Egy tipikus karrierrobot női középvezetőben általában empátia nincs, főleg a többi nő iránt, akiknek esetleg családjuk is van (őket titkon irigylik talán). nesze neked femin – izmus, az valójában csak szinglizmus

  Nem is vezetők. Igazából csak végrehajtanak, gépiesen és szolgai módon, akár mint a kápók. Multivilág és liberális network kedvencei, ezért.

  Sorozatok perszehogy hazudnak, valóság sokkal rosszabb…

  Nem egy határozott, erős, felelősségteljes, következetes szigorú hajóskapitány jellemek. Színlelés, képmutatás, befeszülés, megfeleléskényszer, kíváncsiság kísérletezőkedv és kreativitás abszolút hiánya, mintha fából lennének. Pl. betűre pontosan kell betartani minden életszerűtlen szabályt… Szerintük biztos ilyen egy “komoly” férfi.

  Summa rum, női főnöknek férfi a még főbb főnöke, anélkül egy tapodtat se. A diverzitás mint sikertörténet? “Szegény” Intel mostansági vergődéseiben is szerepet játszott ez az alkalmazott – politika.

 18. A hozzászólásod moderációra vár
  Az írás szuper.
  Szerintem is matrierchátusban élünk, és nem patrierchális a rendszer.
  A természetellenes gender-életmód miatt értelmi csökkenésen átesett baloldal nem érti ezt, vagy úgy tesz hogy nem érti, illetve ostobaságnak mondhatja a fenti írás tartalmát.
  Mivel társadalmunk szaporodási rátája negatív, sajnos a nők többsége nem akar szülni, természet-adta (Isten-adta) képességüket a szülés tekintetében elfojtják, megfojtják.
  ….
  Ezt egy “nőnapi” megemlékezéssel ünnepléssel cinikus és nevetséges megünnepelni.
  …..
  A mai nők többsége nem érdemlik meg a nőnapi ünneplést.
  Tisztelet a kívételnek.
  https://kiettemeg.pestisracok.hu/2020/03/undorito-nok-a-televizios-sorozatokban/
  Sajnos a nők a liberális tv-sorozatok nézése által sajátítják el azt az undortó férfi és emberszomorító romlottságukat, ami miatt “nem fogadják be” a magzatot az újszülöttet, és az eszement baloldal és a velük harcoló eszement feministák emberhiány miatt a bevándorlók “befogadása” mellet kardoskodik.
  A mostani bevándorlók messzemenően is sokkal több bajt és keserűséget fognak okozni, mint az örömet is okozó újszülöttek.
  Azért örülök annak hogy a PestiSrácok emberséges újságírókkal dolgozik.

 19. Az írás szuper.
  Szerintem is matrierchátusban élünk, és nem patrierchális a rendszer.
  A természetellenes gender-életmód miatt értelmi csökkenésen átesett baloldal nem érti ezt, vagy úgy tesz hogy nem érti, illetve ostobaságnak mondhatja a fenti írás tartalmát.
  Mivel társadalmunk szaporodási rátája negatív, sajnos a nők többsége nem akar szülni, természet-adta (Isten-adta) képességüket a szülés tekintetében elfojtják, megfojtják.
  ….
  Ezt egy “nőnapi” megemlékezéssel ünnepléssel cinikus és nevetséges megünnepelni.
  …..
  A mai nők többsége nem érdemlik meg a nőnapi ünneplést.
  Tisztelet a kívételnek.
  :::::::::::::
  Sajnos a nők a liberális tv-sorozatok nézése által sajátítják el azt az undortó férfi és emberszomorító romlottságukat, ami miatt “nem fogadják be” a magzatot az újszülöttet, és az eszement baloldal és a velük harcoló eszement feministák emberhiány miatt a bevándorlók “befogadása” mellet kardoskodik.
  A mostani bevándorlók messzemenően is sokkal több bajt és keserűséget fognak okozni, mint az örömet is okozó újszülöttek.
  Azért örülök annak hogy a PestiSrácok emberséges újságírókkal dolgozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.