Csak 45 000 milliárd (negyvenötezer milliárd) forint kell Karácsony Gergely SZABAD ÉS ZÖLD Budapestjének megvalósításához!


Ezt az összeget a főpolgármester még a 2022-es választások előtt várja a kormánytól, hogy programjának sikerei alapján dönthessék el a választópolgárok, kit is választanak legközelebb. Azt, aki adja a pénzt, vagy azt, aki elkölti. Karácsony szerint a mai reálértéken 400 000 (négyszázezer) forintos személyenkénti alapjövedelem olyan alap a jövő Budapestjén, amelyből ő főpolgármesterként nem engedhet. 

A főpolgármester szakértői szerint a teljesen környezetkímélő transzporter-rendszer, amelynek működtetése csak a világűrben jár némi plusz gamma sugár kibocsátással, és attól is csak a Plútó lesz egy kicsit radioaktívabb, már 10 000 milliárd forint egyszeri ráfordítással kifejleszthető. Megerősítette ezt a becslést a Star Trek Bt. tulajdonos ügyvezetője is, akinek a projektben kulcsszerepet szán az új fővárosi vezetés. X. Y. nem ismeretlen a politizáló közvélemény előtt, hiszen az egyik korábbi MSZP-SZDSZ-kormány egykori államtitkára 43 MSZP-s, DK-s, momentumos, párbeszédes politikusnak legalább a harmadunokatestvére, sőt még két jobbikosnak is. Az LMP egyik választmányi tagja azt nyilatkozta, hogy ők is teljes mértékben megbíznak X-ben, bizonyosan az LMP-ben is van rokona, csak a zabigyerekek anyakönyvezésének fasiszta gyakorlata miatt azt nehéz dokumentálni.  

A főpolgármester a maradék pénzt hóeltakarításra, fásításra, őszi falevélelhordásra, kutyaürülék kereső és feltakarító drónok vásárlására, illetve antifasiszta, antipatriarchális, genderfluid, illetve környezetvédő  felvonulások szervezésére kívánja fordítani, hogy a budapestiek végre teljes életet élhessenek. 

Ahogy a liberális sajtó is kifejtette már korábban, a főpolgármester és friss csapata mattot adott Orbán Viktor avítt kormányának, amely sem a haladás, sem az emberi jogok terén nem képes felnőni a XXI. század eszményeihez. Karácsony elmondta, ezt a 45 000 milliárd forintot a Kormány tulajdonképpen elveszi a budapestiektől, akik ezt megérdemlik.

Milyen ország az, amely nem költ a fővárosára és a fővárosiakra? 

Karácsony Gergely szavaiból végre megérthettük azt is, hogy miért volt elég a pénz, amikor Tarlós István és többségében fideszes polgármesterek irányították Budapestet. Tarlósék nem voltak ugyanis elég nagyravágyók, működtetni akarták a várost, a fizika törvényeire hagyatkoztak a fantázia posztmodern szárnyalása helyett. A Star Trek Bt. ügyvezetője elmondta, azonnal tudta, hogy Tarlós nem nézte sem a régi, sem az új Star Treket, mert állandóan villamosfejlesztésről meg engedélyezési eljárásokról beszélt.

Milyen politikus az, aki csak olyan projektekbe vág bele, amire van pénz?!!

Az objektív és mértékadó liberális sajtó szerint a liberális politikusok dolga nem az, hogy megoldjanak problémákat, vagy legalább felismerjék őket, hanem az, hogy ideológiailag megfeleljenek azoknak az elvárásoknak, amelyeket az őket támogató sajtó megfogalmaz feléjük. Ezt Karácsony Gergely esetében a dialektikus liberalizmus gyöngyszemét jelentő fejtegetés kapcsán érhetjük tetten, amit a hóeltakarítás elmaradása és az abból következő közlekedési káoszt értékelve mondott.

A globális felmelegedés következménye, hogy a tél később kezdődik, mint szokott. Az is a globális felmelegedés következménye, hogy a most lehullott hó hamar el fog olvadni. Ez egyértelműen a világkapitalizmus ordas képviselőinek a bűne, mint amilyen a magyar kormány is. Bezzeg mi és a velünk szoros együttműködésben tevékenykedő multinacionális nagyvállalatok, a Shelltől a Coca Coláig, mindent megteszünk, hogy az emberek megmozduljanak a klímakatasztrófa megelőzése érdekében. Elég hómunkás meg azért nem jelentkezik, mert az emberek már annyira éheznek, hogy nem is tudnak elmenni dolgozni. 

Karácsony a posztmodern politika hercege a mai Magyarországon.

Eddig Fodor Gábor volt az, egészen szimbolikus, hogy Fodor Gábor ezekben a napokban adta át a Magyar Liberális Párt vezetését Bősz Anettnek, eredményekben, sikerekben gazdag pályafutása lezárásaként. 

A SZABADSÁG csodálatos megnyilvánulása, hogy a budapestiek közös akarata Karácsony Gergely főpolgármesterségében testesülhet meg. Karácsony Gergely Budapest Sadiq Khan-ja, Dobrev Klárája, Greta Thunbergje, Hillary Clintonja.

(Ez a cikk úgy keletkezett, hogy kihúztuk a lelkesedésből fakadó túlzásokat azokból a cikkekből, amelyek az elmúlt napokban Karácsony Gergelyről a szabad és független sajtóban megjelentek és a vitán felül objektív részeket az Önök szórakoztatására egybegyúrtuk.)    


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Magyar Péter és az újnémet szépségkirálynő

  Ceglédi Zoltán, az ellenzék ellenzékeként tevékenykedő elemző, értelmiségi azzal sokkolt, hogy a köztudatba robbantotta egy …

22 hozzászólás

  1. PETÍCIÓ A LIGETÉRT!
    ÍRJÁTOK ALÁ MINÉL TÖBBEN ÉS OSSZÁTOK MEG!

    https://www.peticiok.com/felhivas_a_liget_budapest_projekt_megmenteseert?fbclid=IwAR32FQZ-4uheSq9q7AKOCidLCOQWm0ZMA2rL5sL9HaHmPxfSmlGDx0Polf0

    ELŐRE AZ EGYMILLIÓ ALÁÍRÁSÉRT!!!

  2. Felháborító, hogy Karácsony élhetővé akarja tenni a szmogba, korrupcióba és kutyaszarba fulladó Budapestet! Hát miféle ember az ilyen?

  3. Remélem ez csak tréfa. A suskát csak összedobják a most hivatalba lépett balos képviselők, alpolgármesterek, polgármesterek és főpolgármesterek, hísz jórészt dupla fizetést kapnak mint elődeik.

    Különösen ajánlom a perselyező figyelmébe a kispestieket a 40%-os Kránitz-ot és főnökét vastagbőrű Gajda Pétert.

  4. Miért lenne az jó Budapestnek, ha a mostani szürkéből zölddé válna?

  5. jámbor lászló

    Követelem,hogy álitsanak fel egy fővárosi józsdát hát ez még belefér nem ezek Amerika teljes költsévetését képesek lennének elkölteni

  6. KARÁCSONY EGY KRETÉN! 45.000 milliárd az ország kétéves költségvetési összege!

  7. Most már tudjuk, hogy mennyi IMF kölcsönt vesznek majd fel, ha egyszer kormányra kerülnek.
    A stadionokat is hülyeségnek tartom, de a zöld kommunizmusra kidobott 45 000 milliárd Ft egyenesen nevetséges.

  8. Hogy Karàcsony nem normàlis, az bizonyos…Kiktol akar elvenni 45 ezer milliàrdot, hogy làzàlmai teljesüljenek? Mit képzel ez az emberszabàsu magáról?

  9. Tudható, hogy mit mondott a misszionàrius a sivatagban, amikor el akartàk tőle venni az oltàriszentseget?

  10. 45 ezerszer ezer millió.
    Húha!

    Nem egy ócsójános ez a HARÁCSony Haramia.

  11. Elolvastam.
    HARÁCSony Gergely ellen környezetszennyező volta miatt kellene tüntetni.

  12. Egyszer egy oldottabb ráérős beszélgetésben szó került arról, hogy mennyire tartják az emberek szakmának a filozófust, szociológust, politológust.
    Elárulom a nagy titkot: Az alkotó emberek, akár mérnök, orvos vagy kétkezi munkás, ezeket a végzettségeket úgy nagyjából a foxi-maxi szintjén lévő munkakerülésként tartják számon.
    Ahogy most elnézem Karácsonyt és bagázsát, nem is tévednek…

    Ez már magánvélemény: az itteni kommentelők – amellett, hogy alkotó szakmájuk is van – sztem sokkal jobb filozófusok, politológusok, szociológusok mint a Karácsony és efféle politikai szélhámosok.

    • Tökéletes diagnózis.
      Sosem hoztak létre „hozzáadott értéket”.
      Felkopna az álluk…

    • Úgy van! A kőműveseknél, asztalosoknál, bolti eladadóknál senki sem ért jobban a filozófiához vagy a szociológiához. Nem is értem, hogy miért nem bízzuk rájuk az ország vezetését, mint Kádár János, betanított írógépszerelő idejében…

  13. Frappáns.

  14. Csak vigyázat! Mindig az ideológia /dialektikus materializmus -bármit is jelentsen-/ fertőzi, és teszi tönkre a társadalmat. Lsd. Fekete-Surányi-Csillag stb brigádot. Pénzt csak azok kezébe, akik pontosan kidolgozott elképzeléssel. és kivitelezéshez szakértelemmel rendelkeznek. Vészhelyzet, akkor tételes intézkedést, számokkal. Fásítás, részletekkel stb. Közben könyörtelenül -napi szinten- bemutatni a tehetségtelenséget, alkalmatlanságot, a csipás szemek tisztítására, akkor remény van arra, hogy a foxi-maxi -gender, sípoló, tüntikéző, népvándorlás-párti stb- eszme-követők a partvonalra kerüljenek. El fog jönni ez az idő /sokunknak már nincs erre ideje kivárni..sajnos./

  15. Nem kell zöld Budapest! Inkább építsünk minden utcasarokra stadiont és plázát. A betonnál és a szmognál nincs szebb a világon.

  16. Ennyi penztigazan nem tagadhatunk meg tole.

  17. Melegh Erzsébet

    Jól kipuffogjuk itt magunkat egymás között. Hogyan és hol lehetne ezt úgy megtenni, hogy eljusson szélesebb körbe is? Hol az a tehetséges, elkötelezett szakember, aki, vagy akik megtalálják azt médiafelületet, amelyen keresztül alakítani lehet a közvéleményt a nemzeti oldal szempontjai szerint? Hogyan lehetne a fiatalok internetfüggőségét jó célok érdekében felhasználni? Olyan hírportált, amelynek nem az ocsmányság és a gyűlölet keltés a vonzereje, hanem az ütős információk áradata.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük