Micsoda ez a Hadházy?

Világunk megkapó bonyolultsága remélhetőleg túlmutat azon az egyszerű válaszon, hogy Hadházy egy lóalkatrész, amelyet a rektoszkóp köznyelvi metaforájaként használ az egyszerű nép, és nem tudományos értelemben, hanem őszinte jókívánság gyanánt. Hadházy nélkül nincs nap, hiszen ő az az ellenzéki politikus, aki minden nap tud egy okot szolgáltatni arra, hogy miért is szavazunk a Fideszre. Hadházy egy 900 ezres bruttóval rendelkező táblatartó!

A Teremtés művének rejtélye, hogy az Úr vajon mi végre alkotta meg Hadházyt, mit akart üzenni hívőknek és hitetleneknek egyaránt, amikor elénk állította ezt a próbatételt. Isten művének ilyetén kutatása nyilván blaszfémia, de olyan bűn ez, amelynek hitem szerint az ördög sem örül. A Sötét Seregek Urának évezredes munkája van a Teremtés rombolásában, aztán egyszer csak az Állatorvosi Egyetem kibocsájt valamit, ami nem csak a Hét Főbűnt teszi lényegtelenné, hanem egyenesen Isten trónusának lábáig ér. Sőt, igazából oda törekszik, minden vágya az, hogy léte tudomásul vétessék. De célba nem ér, mert hiába látja mindenki, igazából a Pokolba kívánja mindenki, mert hiába kellemetlen és kényelmetlen, céltalansága még ellenségeinek is nyilvánvaló. 

És ez az ő baja, még az ellenségeinek az ellenségei is viszolyognak tőle. 

A ló bájdorongja értelemmel és céllal bíró szerv, a ló (a csődör és a kanca is) tudja, hogy van neki ilyen, és tudja és akarja is használni a ménes fenntartása érdekében. Nevezett szerv méretei némelyekben irigységet váltanak ki, de ritkán teszik ámokfutóvá a vágyakozót. Hadházy is biztos szép szőke herceg akart lenni hamvas ifjú korában, de kiderült, hogy a tehetsége inkább a lószerelésre predesztinálja, mint arra, hogy bevonja a királylányokat a biológiai reprodukcióba. Talán azt a traumát is el kellett szenvednie, hogy a királylány a lónak mutatkozott be először. Ebből kifolyólag fele királysághoz sem jutott, és hiába lett doktor belőle, ha ott van a doktor előtt a ló előtag.

A lódoktorok nem szükségszerűen boldogok, különösen, ha a lovak nem szeretnek vissza. 

Ez az egész egyébként rettenetesen dehonesztáló mind az állatorvosokra, mint a lovakra nézve. Magam számos lovat és állatorvost volt szerencsém ismerni, és mindkét csoportról kifejezetten jó emlékeim vannak, pedig rúgott is meg, harapott is meg ló (mindegyik az én hibám volt). Sosem gondoltam volna, hogy ettől egyes állatorvosok esetén is félnem kell. 

Mindezen veretes gondolatok onnan jutottak eszembe, hogy a Hadházy (mint önálló fogalom) közéleti ámokfutásának következő stációjaként gyűjtést indított a Facebook oldalán a Kövér László házelnök által kiszabott büntetés összegyűjtésére. Mindezt országgyűlési képviselőhöz méltó visszafogottságával Kövér László egy fiatalkori fényképével illusztrálta.

Érdekes gondolkodásra vall, hogy valaki a saját szórakozásait, rendbontásait másokkal akarja kifizettetni.

Nem vagyunk messze attól a pillanattól, hogy az Országházban Hadházy képviselő úr az otthon begyakorolt rögtönzése után nekiálljon kalapozni az ellenzéki képviselők között. 

Hadházy országházi jelenléte megalapozza a választói felelősség fogalmának újragondolását, mert annak csak a merő rosszindulat lehet az alapja, hogy valaki bármilyen munkaközösségbe ilyen embert akar bejuttatni. A választói 900 000 (kilencszázezer) forintos bruttóval ajándékozták meg H. Ákost, aki ezt magas színvonalon, a legaljasabb emberi ösztönöket kiszolgáló cselekedetekkel hálálja meg.

A kép Hadházy ízléses munkája

Vannak hősök, akik követik Hadházy Facebook oldalát, sőt, oda is írják, hogy H. Ákosról mi a véleményük. Ez persze vízhordás a tengerbe, mert H. Ákos oldalán ott kommentel a bérkommentelőkön kívül a haza összes frusztrált gyermeke, aki a diktatúra miatt kesereg, meg azon, hogy senki nem kel fel a fotelből, hogy agyonverje a fideszeseket és helyreállítsa a világ rendjét, azt a demokráciát, ami arról ismerszik meg, hogy senkit nem vernek benne agyon, miután végeztek az agyonverésekkel.

H. Ákos teljesen ki van készülve, a támogatói is teljesen ki vannak készülve, annyira, hogy adakoznak H. Ákosnak, hogy tudjon újra felderítőrepülésre menni az „Orbán-birtokok” fölé. (Definíció szerint Orbán-birtok minden olyan földterület, telek, amely nem a Hadházy-család vagy valamelyik baloldali-liberális oligarcha birtokában van.)

Hihetetlen vastag arcbőrre van szükség a mikroadományok gyűjtéséhez.

A liberálisok hatalmas versenyelőnyben vannak a normális emberekkel szemben, nekünk nem lenne pofánk a támogatóinktól elszedni a pénzüket azért, hogy a szórakozásaink költségeit kifizettessük velük. És tuti, hogy össze is adják neki, még a többszörösét is, de annak is megvan a helye, kellenek a rekvizitumok a következő performanszhoz. Ja, és a mi H. Ákosunk még hősiességfokozót is szed, ugyanis mindezt úgy adja elő, hogy közben összesírja a médiát, miszerint őt a fideszesek fenyegetik. Most így hirtelen nem számolom ki, hogy hány napja futja az ámokját, de 2000 napja biztos, és mégse küldték még rá a Grippeneket a gépére, amikor az „Orbán-birtokok” fölött légifényképezett. 

És miért van az az érzésem, hogy H. Ákos minimum a nemességre hajt? Lehetne a neve mondjuk Mikroadományosi Repülő Hadházy Ákos, amit majd I. Klára helytartókirály adományoz neki a hőstettei miatt. A címere egy ló repülőgépszárnyakkal, a ló lábain négy lyukas zokni. Ez lehetne a világ első szagos címerpajzsa.

Megint egy ember, aki okosabbnak és karizmatikusabbnak képzeli magát Gyurcsány Ferencnél.

És még csak nem is okkal. Sőt, Gyurcsány Ferenc még becsületesebb is. És bármikor az asztal alá issza a H. Ákost. Politikai nézetei, konkrét programja egyiknek sincs, a külföldi csapatok behívásán kívül. Kíváncsi vagyok, hogy ezzel mekkora politikai karriert lehet csinálni a mai Magyarországon. 

Abban persze egyetérthetünk, hogy H. Ákost a lovakhoz sem szabad visszaengedni, de akkor mit csináljunk vele? Sürgősen kezdeni kell vele valamit, mert még a végén kárt tesz magában, vagy egy arra járóban. 

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Már több mint ezer magyar “pszichológus” tett hitet a genderideológia mellett!

Hatalmas port vert fel egy olyan mesekönyv, amely nagyon eltér a szokásostól. A folyamatosan „fejlődő” …

12 hozzászólás

 1. “hiszen ő az az ellenzéki politikus, aki minden nap tud egy okot szolgáltatni arra, hogy miért is szavazunk a Fideszre. ”

  Azt tudjuk, hogy miért szavazunk a Fidesz-KDNP-re.
  Csak az nem, hogy miért nem a rágalmak visszaverése és a hálózatépítés a téma.
  Tudjuk, ohgy az ellenzék tele van ilyen lófazjancsikkal.
  Mégis meg tudták szervezni az összefogásukat. Mégis le tudták nyúlni
  a fiatalokat.
  És kőkeményen folytatják az agymosást, a hazugság cunamit, amit a Fidesz-KDNP és a kormány
  folyamatosan megválaszolatlanul, orrba vágás nélkül hagy!
  Például ezt:

  https://444.hu/2016/06/09/erre-az-59-darab-foeldbe-asott-lyukra-ment-el-558-millio-eu-s-tamogatas/?fbclid=IwAR2DRQKcjnLmPahpE7QMmua5VyRd979nt1tMiPQB6RPzhMD7Jib5FE4XzkQ

 2. ” mégse küldték még rá a Grippeneket a gépére, amikor az „Orbán-birtokok” fölött légifényképezett. ”

  .Orbán Viktor személyi biztonságáért felelősök olyankor malmoznak?

 3. heroes_never_die

  A cikk és TarhaHázy (Isaura) Ákos jellemzése szimplán zseniális! Köszi P. A. 🙂

  Ismeröseim posztjaiból értesültem az örökké mártirjelmezben pózoló, Z-kategóriás ripacs kunyera-akciójáról. Hirtelen felindulásból felajánlottam neki a Megadja-féle 19 forintot. A lófarokfetisiszta hivei annak rendje és módja szerint fel is jelentettek engem a CukkTown (lánykori nevén fészbuk) gépesitett cenzorainál “gyülöletbeszéd” miatt.

  A rámheccelt algoritmusok azonban csak 2012-böl találtak egy viccesnek szánt pár soros bejegyzést a Ggle-forditó abszurd hülyeségéröl. Gyorsan be is széfszpészelték az ominózus posztomat. Érdekes módon az emlitett “képviselö”, aki vulgáris cetliket markolászva áldozatkodik az ország házában, nem tartotta szükségesnek törölni egy korábbi posztjára kommentelt halálos fenyegetést az egyik legnépszerübb magyar, kormánypárti publicistával kapcsolatban.

  Hallott már valaki arról, hogy ez a perszonifikált gusztustalanság akár csak egy forintot felajánlott volna a genetikai betegségben szenvedö kisgyerekek megsegitésésére? A leggroteszkebb az egészben, hogy csóri, ámde tök buta, a demagógiára viszont hevesen igenlö kisnyugdijas nyanyákok küldik szájuktól elspórolt adományaikat ennek a lófarokfixált taplónak.

 4. Szellemes, kellemes írás, ráadásul könnyedén elkerülte (az adott esetben igencsak kínálkozó) trágárkodást.
  Köszönet érte – viszonzásként küldök egy nótát a szerzőnek (no meg az állandó olvasótábornak… 🙂 )
  https://youtu.be/DoNvC1zrbpI

 5. Kara Kozgun

  Hazugságdivatbemutató

  A legnagyobb a világon. Egy ország a közönsége. A kifutó kelet-nyugati tájolású. Fővédnöke a politika. Főrendezője a sajtó! A bemutatók a politikusok.
  A színpad megvilágítása vörös, némi valószínűvel feldobva. Az első fellépő, a „Megváltó” kistermetű, agresszív típusú „manöken.” Magabiztos, előre tekintő, lopva hátra tekingető, (meglátják e a kommunista múltat) Öltözete vattakabát, gimnasztyorka, dobtáras géppisztoly.
  2. modell: a bízzatok bennem bő földig érő suba, rajta nemzetiszínű hímezés-hámozás. Jól takarja a görbe jellemet, és az alárejtett lopott vagyont.
  3. modell, a széles néptömegek számára. Szegényes lepusztult, öltözet, rajta sok színes masnival, nemzetiszín pántlikával. A „jövőre jobb lesz kreáció,” Szétmállik a seggünkön a nadrág, ha a szükség úgy hozza. Az pedig hozza!
  4. modell, „A nincs másik lenini út” Fő attrakciója a talpatlan sarkantyús, magyaros csizma! Bőgatyával vagy székely harisnyával. Vörös csillagos pitykével, az ümögön. Minden Dinka Fafejű emblémával.
  5, Vidám kisgazda: pirosló tájkép mosoly, frissen barázdált arc, (sikerrel) jóllakott, nagygazda, joviális úriember, Alattam jó dógod lesz, csak légy hűséges szógám, jobbágyom, zsellérem, ha én ezt elérem.
  6. „Isten megsegít testvérem” Földig érő, rózsaszín reverenda, ájtatos mosoly, előre tolt szavazó láda, „adakozzatok fele barátaim” Meglátjátok a túlvilági boldogsággal, semmi föl nem ér! De elfogytak a felebarátok, mert nekik mindig a rosszabbik fele jutott!
  7. Az ifjú titán! Kidolgozott izmok, kinyúlt kötött pulóver, erőszakos nyomuló stílus.
  Ha rászólnak hátrább az agyarakkal, a válasz titán különbek vagytok?
  8. Műsoron kívül. A Sancó Panza külsejű, Dón Kivót- e törött kopjáját szétverte a vörös szélmalom lapát kereke! Útódjának maga szerint jóVóna, az új szélhámos szélmalmos! 2015 ös kiegészítés!
  1990

 6. Naszóval!
  “És miért van az az érzésem, hogy H. Ákos minimum a nemességre hajt? ”
  Ez nagyon rossz érzés,hiszen a hatházi féléknek zsidóságuk folytán,nem jár nemesi cím.
  Beházasodhatnak ugyan,de attól,sem bárók,sem hercegek nem lehetnek. Sőt! Kirekesztés az igen.
  Amúgy tudomásom szerint a nemesi címeket eltörölték PONT a hatházifélék a háború után.

 7. Vajon a szolgálatokat miért fizetik stb. stb.?????????

 8. Ez a Hadházi nem is doktor, ez csak egy lokorházban lo……..sz állitó. A családjában ez a parlamentiben amit irt a loról az otthol szinte mindennapi megszokott beszéd. Mit lehet ettöl várni, már ilyen primitiv alpári családban született. A szülei is föld eladási korrupcioban vettek részt.

 9. Keresett szócikk ==> lófaszigazgató

  lófaszigazgató [lúfaszigazgató] fn
  A tenyészcsődör(ök) gondozója; csődörös katona.

  Forrás: Kálnási Árpád
  Debreceni cívis szótár

  https://elfelejtettszavak.blogspot.com/2014/08/lofaszigazgato.html

  🙂

 10. Valamiért az jutott most eszembe, hogy itt van nekünk az erkölcsök, vagy az erkölcstelenség nem annyira szem előtt lévő fonákja (hátsó oldala), amivel nem annyira foglalkozunk. Ne járjunk úgy, mint Bolíviában, ahol a lángba borított országból elmenekül a baloldali vezetés, mindenki mást okolva a problémákért. Az Államok Szervezete is nyilatkozatban utasította el a megvalósult korrupciót, választások elcsalását, és most csámcsognak egy jobboson, aki vezetők nélkül maradt ország vezetőinek helyére állt. Nehogy úgy járjunk Európában is, hogy most feltűnően elmaradt az Elnök és Fekete Gyurka egymás lapogatásáról szóló tudósítás folytatása, és véletlenül sem feltételezem, hogy ez valamelyik hátsó szobában történne.
  Miért nyavalyognak most Hadházy valóján, hiszen neki a feladata a lószerszám szükség esetén történő “igazítása” a dolgok irányába. A baj azokkal van, akik e lószerszámot alantas szándékkal, vagy kedvtelésből simogatják, szopogatják, és közben erkölcsökről óbégatnak. Ők azok akik a pöcegödör színén úsznak, különböző alakzatokat felvéve, egyedül, vagy egymáshoz tapadva. Felszínen maradásukat pedig az alulról a tahóságból feltörő buborékok felhajtó ereje biztosítja, ami teljesen rendben van, mert tiszta fizika.
  Morales és Hadházy párhuzamba hozása a hozzászólásban csak a lehetőségek és folyamatok kilátásaira akar lenni, és nem szabad elfeledkezni az Európában egyre növekvő migránsbűnözésről sem.
  Mindezek korunk velejárói lehetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük