Franciaországban minden rendben van!


Egy iszlám hitre tért francia rendőr kerámiakéssel gyilkolta meg négy kollégáját a munkahelyén, ami nem mellesleg a francia rendőrség egy központi egysége Párizs közepén. A hírek szerint a radikális mohamedánok figyelemmel kísérése is ehhez az egységhez tartozik. Nem figyeltek eléggé.

Ebben az évben már több mint ötven rendőr lett öngyilkos Franciaországban. Franciaországban nyilván minden rendben van, Magyarország alapvető érdeke, hogy kövessük a francia példát, amit a francia baloldali és liberális politikusok egyébként olyan lelkesen ajánlgatnak nekünk. Éljen Franciaország! 

Érdekes változáson ment át a francia közgondolkodás az elmúlt években. Régebben a központi hatalom embereinek lemészárlásában látták a napi problémáik megoldásának legjobb módját, mostanában az öngyilkosság különböző módozataiban. Érdekes lehet az a munkahelyi légkör, ahol a pszichikai terhelésre nyilván kevésbé érzékeny rendőrök nem a felmondást, a táppénzt, a menekülés egyéb formáit, hanem a halált választják.

A Macron nevű észkombájn vezetőjük, nyilván erre reagálva, a nyugdíjszabályok szigorításával próbál a rendőrök kedvére tenni. Nem mellesleg ezek a rendőrök védték meg a sárgamellényesektől, akik hosszú hónapok óta tüntetnek ellene és szívesen szétkergetnék az elnök körül csoportosuló szimpatikus félmeztelen arab és fekete férfiakat. 

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy Franciaországban minden rendben van, a rendőrök üzemszerűen lövik ki a tüntetők szemét, a demokrácia működik, az iszlámot integrálták, a Notre-Dame elektromos hiba miatt égett le és csak a rohadt fasiszták miatt sikeresek azok a könyvek, amelyek arról szólnak, hogy Franciaország eltűnik néhány éven belül és a muszlimok kiirtják a muszlim hitre át nem térő franciákat.

Kevés dologban vagyok biztos, de abban a lehető legjobban, hogy a keresztényt és a kereszténységet egyformán gyűlölő, ateista, identitás nélküli, migrációpárti francia állampolgároknak nem fog nehézséget okozni az iszlámra való áttérés. Az első sorban lesznek a lincseléseknél, mert muszlimban is a neofita a legocsmányabb féreg. 

A francia rendőrök leterheltsége elképzelhetetlen magyar ésszel.

Az ország lakosságának 15-20 százaléka halálos ellenségként tekint a fegyveres erők nem muszlim tagjaira, gyakorlatilag napi szinten ellenséges területen, gyakorlatilag hadműveleti övezetben kell járőrözniük. Természetesen ezt a terhelést sem a fizetésben, sem a pihenőidőben, sem a pszichológiai rekreációban nem veszik figyelembe, hiszen az sértené a franciagyűlölő muszlimok érzékenységét. A terrorveszély évtizedek óta az egekben van, arról nem is beszélve, hogy a nyüves keresztény gyökerű fehér francia állampolgárok rendszeresen tüntetnek a rezsim ellen és ezzel is tovább nehezítik a francia rendőrök dolgát. 

Szerintem nekünk is követni kellene a francia példát, Magyarország biztos jobb hely lenne akkor, ha a saría alapján kormányoznánk, sokkal könnyebb lenne a keresztényeket, a fehéreket kiirtani, mint azzal a propagandával és külföldön foganatosított hazaárulással, amellyel jobb híján be kell érnie szegény elnyomott ellenzékünknek. 

A nyugati civilizáció egyszerre tette elpuhulttá, elképesztően béketűrővé és egyúttal mérhetetlenül terhelhetővé a nyugat-európai embert.

A gyengeségből következő béketűrés egyúttal hihetetlenül strapabíróvá teszi az embert, olyan elnyomást, agymosást eltűr, ami miatt még a nagyapja is simán fegyvert ragadott volna. A franciák már a XIX. század közepére ellőtték minden puskaporukat, de még képesek voltak egy utolsó erőfeszítésre az I. világháborúban. Valószínűleg a nagy háború csataterein maradtak az utolsó igazi franciák. Még azért a II. világháború idején akadtak olyanok, akik hajlandóak voltak harcolni a németek ellen, de őket legalább annyira motiválta a kommunista ideológia, mint a hazaszeretet. 

Ma azonban ott tartanak, hogy a francia állam erőszakszervezetei egyedül a nemzeti érzelmű, esetleg keresztény franciák ellen tudnak hatékonyan fellépni, a muszlimok, az Antifák, a szexuális szélsőségesek ellen nem. Ha a francia politikusok és az elliberálisosodott rendőrségi vezetők nem is képesek felismerni a francia állam ellenségeit, a francia rendőrök igen. Sokan nem képesek közülük elviselni ezt az ellentmondást. Meg kell értenünk őket, szörnyű lehet fegyverrel a kézben, harcképesen azzal szembesülni, hogy a politikai vezetőid, a saját ellenséged és a családod ellenségei, a nemzeted ellenségei oldalára kényszerítenek.

Vajon a francia rendőrök meddig védik a francia nemzet, a francia családok, a saját családjuk helyett az ultraliberális politikai elitet és néhány százezernyi vallási és politikai elmebeteget? Mert addig minden rendben lesz Franciaországban.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Ugye soha nem fog kiszabadulni?

  Amit eddig tudunk a rendőrgyilkosságról, az bőségesen elegendő ahhoz, hogy biztosak legyünk benne: ennek az …

23 hozzászólás

 1. Sőt! Az anarcholiburnyák “rend” ott kezdődik!

 2. “Ma azonban ott tartanak, hogy a francia állam erőszakszervezetei egyedül a nemzeti érzelmű, esetleg keresztény franciák ellen tudnak hatékonyan fellépni, a muszlimok, az Antifák, a szexuális szélsőségesek ellen nem.”

  Nem csodálkozom, ha a rendőrségi adatbázisokat, információ szerzést muszlim, esetleg radikalizálódott informatikusok kezelik. Esetleg még az informátorok személyes adataihoz is hozzáférnek.

 3. A nyugat mar elveszett, ertsetek mar meg.

  Akkor is mikor azt hisszuk gyoztunk, akkor is vesztettunk. Mit ertek ez alatt: pl tilos a burka.

  Namarmost,

  A burka az iszlam miniszoknyaja. Megengedo, nem egesz testes ( az a nikab ) tarsasagban ferj jelenlete kozben leveheto illetve hatrahajthato, a hajat szabadon hagyhatja. Na ezt tiltottak be. Szoval innentol a rendes muszlim no nikabba kenyszerul, tehat szabadsagfoka nem nott hanem csokkent. A torvenyt egyebkent holland ( “holland “) onkormanyzat hozta ahol a muszlim tagok ( bizony ) termeszetessen atlattak a szitan, a kereszteny tagok meg – mivel nem tudtak pontossan mire szavaznak – at lettek verve.

  Szoval szigoritottak a muszlim torvenyeken, mi meg azt hisszuk gyoztunk.

  Ezer mas ilyen pelda van….

 4. Egyetértek a cikkel. Az iszlám nem véletlen nyomul északra és nyugatra. Azok, akik a történelemben mindig a napos oldalon, óceánoktól védetten csak egymást gyepálták, nem bírnak ellenálló képességgel. Itt nem az maradt életben, akinek génjeiben a rabság elleni harc kódolódott. Behódoltak a németeknek, a II. világháborúban is ugyanúgy az Atlanti fal megkerülésével érkezőknek gyáván inkább feladták Párizst, és éltek bábkormány alatt. Most se lesz másképp, aztán, hogy mások megnyerték nekik a háborúkat azóta is minket, az örök túlélő keleti rabszolgákat pocskondiáznak.
  Hát most jön a nemulass.
  Csak azokat a gyönyörű kastélyokat, bájos ódon kisvárosokat és persze a csoda katedrálisokat sajnálom, amiket a Notre Dame-hoz hasonlónan első diadalittukban a muszlimok fel fognak égetni. Mert ezekért befosós, de annál nagypofájúbb franciákért nem kár.
  Az igazi kárunk az, hogy átadják a helyüket egy kevésbé gyáva, de annál butább bandának, akik az emberiséget kompletten vissza akarják rugdosni úgy nagyjából az őskorba.

  • zolatiguszti

   Nem lesz itt gond a Francia muszlimokkal se…..le lehet győzni a hülye franciákat persze.Csak elfelejtkeznek arról az 57 db atomerőműről ami náluk üzemel és azt csak szakképzett emberek képesek üzemeltetni. Hülye arabok megülik az összes értelmes Franciát meg elüldözik ehy héten belül csak az 1/3-a pukkanjon el és allah minden muzulmán gyereknek ad 2+ szemet meg 6 kart mint a bogaraknak.
   Már csak kandikamera jelleggel meglépném: Egyik atomerőműben építenék egy kamu vezérlőtermet, és oda bezárnék egy migrit hamis hibaüzenetekkel, hogy mit lépne!Sztem összehugyozná magát nézősereg a röhögéstől a neten.

   • Szörnyen tetszik az ötlet, kedves Zolatkiguszti, ahogy ráhoznánk a frászt a túlképzett muszlim atommérnökre. S abban is igaza van, hogy kell majd nekik életben hagyni francia mérnököket, orvosokat, de azért nem merném megkockáztatni, hogy 72 huri a köbön plusz túlvilági jutalékért nem lennének képesek szándékosan felrobbantani pár kóbor erőművet itt Európában.

    • csakafidesz

     Tudod kérlek van abban valami báj, hogy hurikkal, vagy qrvákkal képzelik el a túlvilági létet. Akinek itt jut 72 nő, mint Kadhafinak a testőrségében, nos az a túlvilágon megkapja, ha jól forgatja meg a dikicsét a kafirok belei között.

    • …Aztán kapnak miheztartás végett tizenöt megatonnát Mekkára, tizet medinára, és néhány szóra sem érdemes nyolcszáz kilotonnás fejet pár fővárosukra… Jó magasra, hogy ne legyen kihullás. Máris lesz helyük népesedni…

     • Igen, kedves Anonymus, ez az amivel az öntelt és buta muszlim degeneráltak nem számolnak. A fehér ember talált fel szinte mindent (pl. az atombombát is) s mikor már élhetetlen lesz a világunk, akkor fog meglátszani a 20 IQ különbség a javunkra. Már most is az iszlamisták hátországát kell jobb belátásra bírni, hogy hívják csak vissza veszett dzsihadistáikat, nehogy abban a tévképzetben ringatózzanak, hogy ha nekünk már nincs vesztenivalónk, ők megússzák…

  • Bocsi-bocsi, most vettem észre: fentebb elírtam: A Maginot vonal erődrendszert kerülték meg a németek kétszer a franciák nagy “büszkeségére”. Az Atlanti fal viszont a németek hasonlóan fölösleges védműve.

  • csakafidesz

   Érdemes lenne elolvasnod A Gerillát, avagy Franciaország végnapjait. Már eljöttek. Az első nap az volt amikor felgyújtották a Notre Dame-t. Anno voltam az “Ész (egykori) templomában” amit a Nagy Francia Mészárlás, azaz Forradalom idején mocskoltak be először..
   Alig várom, hogy a Vendome oszlopot ledöntsék és egy guillotine-t állítsanak fel a helyén. Logikus lépés lenne, de ettől is durvább dolgok jönnek. Egy muszlim nem fogja géppel, humánusan levágni a fejedet. Neki kell, hogy a keze érezze a nyaki ütőér lüktetését, lássa a rémületet a szemedben, érezze mikor a kezében lévő halef mélyen behatol a bőr alá, fröccsen a vér, roppan a csigolya. Ő kézzel fogja elnyiszálni a torkodat, mert élvezi..

   • Igen, feltétlenül elolvasom, kedves Csakafidesz, már csak azért is, hogy lássam mennyire egyféleképpen látjuk a jövőt a nyugati írókkal. (mármint az épeszűekkel).
    Azzal is mélyen egyetértek, Önnel, hogy tényleg nem humánus lesz a tombolás, hisz ezekben 1400 éves fröcsögő gyűlöletűekben már alaposan felhalmozódott a kisebbségi komplexus minden más fejlődőképes vallás, akár nyugati, akár kelet-ázsiai társadalom iránt, amit vérpatakokkal akarnak kompenzálni. Nem irigylem a franciákat. De a gyerekek kivételével meg is érdemlik, már ott a torkukon a kés, és még mindig az a gondjuk, hogy kellően Kelet-Európát gyűlölő képviselőket juttassanak be Brüsszelbe, hogy nekünk se legyen jobb.

 5. Medvefütty

  “azok a könyvek, amelyek arról szólnak, hogy Franciaország eltűnik néhány éven belül és a muszlimok kiirtják a muszlim hitre át nem térő franciákat.”

  Többek közt Laurent Obertone írt színvonalas ponyvát ebben a témában. Nem akarja valaki lefordítani és pláne kiadni?

 6. Brüsszel gerjesztette keresztények elleni inkvizíció .

 7. Figyelmetekbe ajánlom tőbbek közt az iráni Ramin Manzeri riportjait a Sárgamellényes tüntetésekről a the saker nevű elemző portálján.
  Semmi szenzációhajhászás, csak elsőkezes riportok a tüntetőkről, a rendőrökről, meg milyen is ez az egy éve tartó megmozdulás-sorozat.

 8. csakafidesz

  “Vajon a francia rendőrök meddig védik a francia nemzet, a francia családok, a saját családjuk helyett az ultraliberális politikai elitet és néhány százezernyi vallási és politikai elmebeteget?”
  Már saját magukat sem tudják megvédeni. Obertone regénye is ezzel kezdődik..

 9. Egy ateista sosem liberális és biztos, hogy nem fog áttérni az iszlámra.

 10. Vigyázó szemeteket Párizsa vessétek! A költő felszólítását ma is komolyan kell venni,csak ellenkező előjellel,még véletlenül sem szabad azt tenni,amit a franciák !!!!!!

  • csakafidesz

   Korábban sem volt szabad azt tennünk, mint a franciák. A XVII-XVIII. század ájult francia-imádata Napoleon idején fordult meg. Tolsztoj a Háború és Béke c. regényében egy oldalvágással leírta. A két arisztokrata eddig franciául beszélgetett, de most németre váltottak.. (Érdemes kétfelől elemezni.)
   1./ Az orosz arisztokrácia számára az orosz lenézett nyelv volt. Megjegyzem az Esterházy-félék akkor is inkább németül beszéltek, Széchenyi később tanult meg magyarul, gyerekkorában egy szót sem értett belőle.
   2./ A tömeggyilkosságokkal, majd a Napoleon-i háborúkkal külföldön alaposan csökkent a franciák tekintélye, és az 1815 évi Bécsi békével hanyatlott le végleg. Igaz a francia 1914-ig, sőt még azután is széleskörűen használt nyelv, de a XIX. század közepére az angol annyira feljött, hogy a hajózás és a vasútépítés nyelve lett. Erre az időre esik Amerika kilépése a homályos perifériából, és nem véletlen, hogy Kossuth is elment Amerikába.
   A franciák mindent megtesznek, hogy rombolják a saját nimbuszukat, közben módszeresen elvágják magukat a reális világtól. Párizsban rádöbbentem, hogy a 100 éves háború óta(!) fennálló francia-angol ellentét miatt még a fiatalok sem mind tudnak angolul, németül pedig alig néhány ember beszél. A spanyol és az olasz nyelv is meglehetősen szűkkörben ismert. Komolyan mondom, hogy itt Magyarországon többen beszélnek idegen nyelvet, mint Franciaországban. A grandeur és gloire táplálása az megvan. Aki tanulmányozni akarja menjen el az Invalidusok templomába és nézze meg a fáraókat megszégyenítő síremléket a bazinagy vörösmárvány szakofággal. (Nelson admirálisé ehhez hasonló, fekete márványból van Londonban, a St. Pál bazilikában, de csak fele ekkora, és nincsen kiverve a padló miatta.)
   Mára már a nulla felé közeledik a franciák tekintélye, és az önteltségük alig csökkent. Az önfeladás a muszlimok felé, nos az tényleg olyan, mint ahogyan azt Laurent Obertone leírja. Ehhez az jön, hogy Párizsban a misére vasárnaponként egy-egy dómban legfeljebb 20 ember kíváncsi. Ilyenkor ijesztő la hatalmas templomok mélyén egy bibliaórához is kevés ember látványa. Voltaire és más ájultan csodált liberális filozófus, valamint a kuplerájok széles hálózata miatt az istenhit teljesen eltűnt, és a helyére a nagy üres semmi került. Lelki nyomorékok tömegei lakják Párizst és a nagyvárosokat.

 11. Én úgy érzem a napi történések alapján, hogy az iszlám egy új módszert próbál – nem is kis sikerrel bevezetni -, mégpedig hogy az adott ország állampolgárait fanatizálja, és azokkal gyilkoltat. Most is ez történt, és nem ez az első ilyen eset. Pl. vegyük azt a sok “hülye gyereket”, aki kiment harcolni az isisnek… Ez egy nagyon veszélyes dolog, amit észre kéne végre venni, és tenni ellene. De hát nem lenne pc azt mondani, hogy aki muszlim, nem lehet a rendőrség tagja, hiszen az a fránya vallásszabadság, íme egy csapdája…

 12. Az a szörnyű, kedves Palmimi85, hogy a saját állampolgárok fanatizálása nem is új módszer, lásd nálunk a janicsár képzés, de amúgy is így kebelezték be Afrika felét, India részeit és persze Arábiát. De a nyugati gőgjébe fulladó polgármajom azt képzeli, hogy az ő felsőbbrendű eszmerendszere hatékonyabb mint az iszlám. Egyszerűen nem tudják elhinni, hogy a szabadság itt tapasztalt foka mégsem hat arra, akinek viszont a nemdolgozás és a nők elnyomásának lehetősége sokkal csábítóbb. És ez a kudarcos keresztényszármazású férfira is kábító csalogatóan hat, ők is könnyen áttérnek, mert lehet négy feleség-rabszolgájuk még nekik is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.