Hadházy a lehallgatás után megtalálta az új hobbiját: kémrepüléseket végez!


Vannak emberek akik nem képesek feldolgozni, hogy nem csatlakozhattak valamilyen titkos szervezethez, de az öltözői kukkolást már kinőtték, és országos babérokra is vágynak.

Vannak emberek, akik a három dimenziós szabadság érzésének különleges élményére vágynak, mások azért repülnek, hogy kémfotókat készítsenek magánterületekről. Az ilyen repülések végén persze sokszor a női napozók felett kell ráfordulni a leszállópályára, de olyankor biztos ki van már kapcsolva a kamera. Hadházy Ákos, a magyar Lindbergh, halált megvető bátorsággal repül át időnként egy terület felett, amellyel kapcsolatban az a fixa ideája, hogy ott Orbán Viktor betonbunkerbe rejtett sasfészket épít, ahonnan alagút vezet majd a Karmelita kolostorba, ahonnan egy másik alagúton át a Dunában rejtőzködő tengeralattjáróba lehet eljutni, amellyel meg Dél-Amerikába lehet menekülni, ha Hadházy Ákosnak sikerül valahonnan egy röpképes Spitfire-t és egy vödör kézigránátot szereznie. 

De az álmok nem mindig valósulnak meg, így be kell érnünk azzal, hogy az egykor szebb napokat látott Szily László ír leleplező cikket a 444-en, némi képanyaggal alátámasztva a tomboló légelhárító tűzben végrehajtott hőstettről. Én sosem szeretnék annyira kiégni, mint szegény Szily, akinek egykor még humora és esze is volt. De az ilyesmi el tud múlni, ha az ember Hadházy Ákosokkal kvaterkázik és velük szövöget közös álmokat a világforradalomról. 

A Hadházy Ákos (hívójele Richthofen) által felderített területen valamiféle építkezés folyik. A katonásdiba és a propagandába teljesen beleőrült G. I. Joe-k közös elmeszüleményüknek a következő címet adták:

Bunker? Kazamaták? Valami nagy dolog épül a föld alatt a titkos Orbán-birtokon

Az „történelmi ismeretterjesztő” csatornák címadási gyakorlatán felnőtt, de amúgy agyilag láthatólag akadályozott szerzők nem képesek megbirkózni a bunker és kazamata szavak értelmével, ugyanis látványosan egy földfelszíni építkezésről van szó, ahol legfeljebb arról lehet beszélni, hogy egy domboldalba belevágtak az alapozáshoz. Arról nem is beszélve, hogy azt a benyomást próbálják kelteni, mintha valami gigantikus építkezésről lenne szó pedig, az arányokból egyértelmű, hogy a két épület legfeljebb 160 négyzetméter. Felróják az ismeretlen építtetőnek azt is, hogy a munkaerőhiány ellenére az építkezés halad. Az valahogy kimaradt a cikkből, hogy a felelőtlen kormányzati munkahelyteremtés a munkaerőhiány oka, és ez az ami nyomorba taszítja az embereket, mert túl sokat kell dolgozniuk. 

„A miniszterelnök titkos, Felcsút melletti dácsájaként” aposztrofált szerencsétlen majorsággal kapcsolatban azt sem felejti el kiemelni a szerző, hogy „…a két hatalmas cselédszállás-épületre például felkerült a tető ácsolata meg a szigetelés, és le is burkolták.”

Az ember szinte látja a szerencsétlen rabszolgák tömegeit, akik Szily László képzeletében Orbán Viktor piramisát építik a bunkerkazamatákban. Habár van itt némi döccenő, hiszen a kegyetlen diktátor, nyilván adminisztrációs hiba következtében tetőt „burkoltatott” a cselédek feje fölé, sőt még szigetelés is került. 

Szily László valaha újságíró volt, mielőtt a légifelderítés felé fordult volna a figyelme, Hadházy Ákos meg Vona Gábor macskája előtt, és mielőtt U2-esnek kezdte volna magát képzelni, állítólag állatorvos volt. Nehéz elképzelni azt a  lelki terhelést, azt az elnyomást, aminek hatására Szily a propaganda iránti undorát, Hadházy pedig a tériszonyát le tudta gyűrni, hogy a szabad világ tudomására hozhassa, hogy az állítólag Orbán Viktor által használt (!!!) majorságban a cselédházaknak burkolt teteje van és kazamatabunker van a földfelszínen. 

Arról nem is beszélve, hogy mekkora karbonlábnyoma van egy ilyen repülésnek. Alsó hangon is Greta Thunbergtől kellett engedélyt kérni hozzá, hiszen egy ilyen akciótól félmilliós indiai falvakban fogy el az ivóvíz. 

Tudják mi a legborzasztóbb? Egyszerűen nem bírok akkora baromságot írni, amit ezek ne tudnának bármikor felülmúlni valami olyannal, amit egyébként teljesen komolyan gondolnak. 

Szóval mindenki vigyázzon, egy Hadházy repdes a fejünk felett és bármikor Orbán Viktornak nézhet bármelyikünket.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Békéről ne is tárgyaljunk, még összejönne

  Oké, az oroszokat le kellene győzni. A baj csak az, hogy nem látom azt a …

17 hozzászólás

 1. “Egyszerűen nem bírok akkora baromságot írni, amit ezek ne tudnának bármikor felülmúlni valami olyannal, amit egyébként teljesen komolyan gondolnak.” Igen, ezek valamennyien, de még a támogatóik is az abnormalitás és a mesék világában élnek, és ezt meggyőződésből teszik. Nekik a valóság nem létezik.

  • Nekik az a valóság, hogy parazitaként kell éljenek. A parazita a megtévesztés műfaját űzi. (Ilyen volt például a kommunizmus/szocializmus.) A valóságból élő ember mondja az igazat, neki van becsülete, ami egyben a legnagyobb értéke is, mert annak segítségével marad talpon, az hozza létre a bizalmi légkört. A parazita a bizalmi légkör rombolásában érdekelt, hogy aztán felülkerekedve elpusztítsa a gazdatestet. Gyors vagy lassú kínhalállal.

 2. Ez bíz rakéta siló zorbánéknak.

 3. IGEN TETSZETT:

  1. “… a felelőtlen kormányzati munkahelyteremtés a munkaerőhiány oka, és ez az ami nyomorba taszítja az embereket, mert túl sokat kell dolgozniuk.”

  Nem tudom mi lenne a sajtó visszhangja ha mindenki repkedne.

  2. “Arról nem is beszélve, hogy mekkora karbonlábnyoma van egy ilyen repülésnek. Alsó hangon is Greta Thunbergtől kellett engedélyt kérni hozzá, hiszen egy ilyen akciótól félmilliós indiai falvakban fogy el az ivóvíz. ”

  Kiszámolná valaki egy ilyen repülés karbonlábnyomát?
  Már csak az ellenzéki politikai akciók egyedi és összesített klímakvóta adófizetési kötelezettsége számontartása miatt.

 4. Lehetett volna még fokozni, mondjuk azzal, hogy Orbán Viktor fatüzelésű erőművet épít, ahol az Amazonas medencéjéből kivágott fákkal fognak tüzelni, rabszolgaként pedig ceu hallgatókat fog dolgoztatni.

 5. Hadházy Partizán Lajos és Szily Commandante Géza, azt sem tudja, hogy a kis vonat végállomása épül, ami a hajókikötővel lesz egyenes összeköttetésben, hogy a búvárok az ürgebőrbe varrt információkat a vonattal mielőbb továbbszállíthassák a főhadiszállásra.

 6. Nem tudom elképzelni egy kémrepülőgépben.
  A második VH idején a kémrepcsikből ki kellett hagyni az önvédelmi fegyvert,hogy gyorsabb legyen,és elbírja az akkori fényképező cuccokat.
  Szóval a kezelőszemélyzet sem volt hatházi méretű. Leginkább két tiszt tett volna ki egy pohos állati orvost. Így inkább a drón az,amit erről a pötsről el tudok képzelni. És azzal pláne nem repül,csak és csupán a kamera.
  Megjegyzem sörétessel,gyönyörűen ad acta tehető. 🙂

 7. Nem igaz, hogy a jó nem győzedelmeskedhet a gonosz fölött, csak az angyaloknak is úgy kellene szerveződniük, mint a maffiának.

 8. A tutiblog mar csak kulloghat az esemenyek utan 😀

  A 112.-es hadhazi szentgyorgyidezso akos ( ezt mar megbantam hogy leirtam, ket ilyen nev egy mondatban… ) katonai-allatorvosi-kemrepulo szazad obanstumbenfurerje

 9. Mindenki vigyázzon, egy Hadházy repdes a fejünk felett és bármikor Orbán Viktornak nézhet bármelyikünket.

 10. Vélemény, hozzászólás? Minek, ha úgy sem jelenhet meg!

 11. Az a véleményem, hogy a hozzászólásom moderációra vár, tegnap óta! Egyszer majdcsak sikerül moderálni, vagy nem.

 12. Sok okoska en elsőkézből tudom igazamit H leirt

 13. Valaki fentebb Noé-ra utalt azon tűnődve, hogy került ez az izé Noé bárkájára, nos van egy teóriám: egy nagyméretű kérődzőnőnél végzett terhességi vizsgálatot (hisz állatorvos) de túl közel hajolt és így beljebb került aztán a bárkára is.

 14. zolatiguszti

  Azért Hadházy se akkora forradalmár hős hogy bele merte volna vezetni a gépét az Orbánvilágkereskedlmi’ izé iker pincéjébébe repcsistől ezáltal megszabadítva a népet a diktatúrától.

 15. …és magától.

 16. Repülőgép még nem maradt fenn.
  Valamilyen módon földet ér egyszer…☺☺☺

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.