027

Egy szexuális szadista pornóhorrorban fogunk élni és gyorsan meghalni!

Még hogy nincs hatással az amerikai „filmkultúra” az európai civilizációra!

Az Amerikából behurcolt film „műfajok” és a szexuális perverziók, pszichiátriai tünetek házasításából származó ember- és társadalomkép diadalát csodálhatjuk meg éppen, a „fejlett” nyugat mainstream ideológiájában, a liberalizmusban. A legszélsőségesebb pornó és horror, a gyerekek ellen irányuló szexuális szadizmustól az emberevésig mára már „természetes” módon a közbeszéd tárgya a személyes szabadságukat megélő liberálisok között. Olyan gondolatokat és tetteket akarnak beemelni a hétköznapjainkba, amelyért szinte minden kicsit is fejlődőképes és túlélésre képes társadalomban halálbüntetés vagy végleges kiközösítés járt. 

A liberalizmus az emberi és az európai társadalomfejlődés minden eredményét, az összes emberi tulajdonságunkat egyszerre akarja feladatni velünk. Ne együk azt, amire genetikailag szelektálódtunk, ne szaporodjunk, ne éljünk túl, teljesen adjuk föl a kultúránkat, ne éljünk családban.

És éljünk a mának, csak a mának, és törődjünk bele, hogy nincs holnap.

Már rég nem arról van szó, hogy valamiféle internacionalizmus keretében, a népek, nemzetek, országok közös emberi célokra találva együttműködnek, hanem arról, hogy teljesen és visszavonhatatlanul dekonstruáljuk az embert, biológiailag és társadalmilag egyaránt, a teljesen absztrakt emberfogalmuk érdekében. Nyitott társadalom nincs, a nyitott társadalom kifejezés eufemizmus a társadalomnélküliségre, mert az, amit a nyitott társadalom hívei akarnak, az nem társadalom, hanem egykori biológiai lények géppé silányítva egy különösen szadista büntetőtelepen. Már nemcsak a kulturális, hanem a biológiai örökségünket is fel akarják velünk számoltatni, hogy néhány elmebeteg tünetei szerint legyünk kénytelenek élni.

És ez a probléma alapja. Az, hogy itt elmebetegekkel, bomlott elméjű zakkantakkal, dühöngőkkel, kirívóan ostoba, együgyű emberekkel vitatkozunk, akik mögött hasonló, a gazdagságukba és sikerességükbe beleőrült milliárdos dilinyósok állnak, akik a saját képükre akarják formálni a világot, reménytelenné teszi a beszélgetést vagy a vitát.

Minden kultúra tabusított bizonyos dolgokat, mert megtanulták az emberek az emberi értelem kibontakozásával szinte egy időben, hogy bizonyos kérdések felvetése már önmagában is gyorsan elvezet a közösség felbomlásához, amely mindig a végpusztulás előszobája. Ha állandóan kétségbe vonjuk a tekintélyt, mindenkinek a tekintélyét, kivéve az őrültekét, ha szabállyá válik, hogy mindent meg kell tenni, amit meg lehet tenni, ha hagyománnyá válik a hagyományok lerombolása, akkor nagyon hamar megszűnik az ember maga is. Mert ember csak egy közösség, egy család részeként lehet lenni, egyenként nem vagyunk emberek, hanem csak genetikai programok gyűjteményei, amelyek végső finomhangolása egyszerűen elmarad társadalom és kultúra híján. 

Itt az ideje észrevennünk és kimondanunk, hogy mindazok, akik elméleti konstrukcióknak álcázott együgyű pszichiátriai tünetek miatt teljesen le akarják rombolni az emberi társadalmakat, kultúrákat, mindegyiket, Afrikától Ázsiáig, Ausztráliától Indiáig, akik saját maguk gerjesztette hisztériakampányoknak bedőlve rá akarják uszítani a szélsőliberális elitek kezébe került nagyhatalmakat a kisebb országokra, egytől egyig, mind-mind rosszindulatú és közveszélyes elmebetegek. 

Nincs mesterterv, kifinomult eljárásrend a totális pusztítás utáni időkre, mint amilyen a kommunistáknak és a náciknak legalább volt, ezek az őrültek azt hiszik, hogy a totális pusztításból, a társadalmi kulturális fékek teljes eltörléséből majd valami felülmúlhatatlan jó és tökéletes sarjad ki. 

Nem egy Fantomasunk van, hanem milliónyi, aki mind-mind úgy tör világhatalomra, hogy előbb lerombolna mindent, eltörölné mindazt, ami addig működött és létezett. 

Őrültekkel van dolgunk. És ostobákkal, akik hisznek az őrülteknek.

Magnus Söderlund, aki következmények és korlátok nélkül kampányolhat a svéd nyilvánosságban az emberevés mellett, mert az jó a globális felmelegedés ellen, egy dühöngő közveszélyes elmebeteg. És halott az a társadalom, amelyben egyetemi professzor, és nem ápolt egy zárt intézetben. 

Elmebetegekkel, gonosz őrültekkel van dolgunk. Mit kell még csinálniuk, hogy erre rádöbbenjünk?

Gyerekeket hormonkezelnek, emberevésre buzdítanak, arra kondicionálják az európai fehér nőket, hogy ne akarjanak családot, gyereket, nem nélküli szörnyetegekké akarják nevelni a gyerekeinket, megszabnák, hogy mit ehetünk és mit nem, és ez csak a lista azon része, amivel az elmúlt években jöttek elő. Hónapokra vagyunk attól, hogy a nők kényszer-sterilizációját követeljék, hogy pontosan meg akarják szabni, hogy mit kell ennünk és garantálom, hogy az eddigiek alapján még a rovarpástétom lesz a legkevésbé undorító a menüben. 

Ezek őrültek, szexuális szadisták, mániákusok, pszichopaták.

Ez már rég nem politikai vita arról, hogy miként is kellene élnünk, hanem már réges-rég folyik az életünk átrendezése. A gendermániákusok és a kannibalizmus propagálói ugyanannak a szektának a fizetett alkalmazottai, csak más a feladatuk a projektben.

Hölgyeim és Uraim! Svédországban azt mondják a gyerekeknek az oviban, hogy megválaszthatják, milyen neműek is akarnak lenni. Nemsokára azt is fogják mondani nekik, hogy meg kell enniük a nagymamát vagy egymást, ha jó állampolgárok akarnak lenni és meg akarják védeni a Földet. 

Az őrültektől nem csak jogunkban áll megvédeni magunkat, hanem ez a gyermekeinkkel szembeni kötelességünk is. Mert különben ezeknek az őrülteknek a tüneteiben kell leélnünk a rövid, maradék életünket.

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Nincsen apám, se anyám, csak emberi jogaim vannak

Nehéz gyermekkorom volt, fantáziátlan családban nőttem fel, szüleim egyszer sem cseréltek nemet a felcseperedésem során. …

21 hozzászólás

 1. Lorant Kele (fb)
  Ami építeni akarnak az a földfelszínre felemelt pokol!

  • kara kozgun

   Bolondok fesztiválja!

   Azért jöttél a világra,
   Eljárj minden fesztiválra!
   Ottan aztán feszt igyál
   Sorsodon ne gondolkozzál!
   Munkád nincs, de kinek kell?
   Elégedett vagy életeddel!
   Az csak egy jó buli!
   Bele fogsz, végül bukni!
   Ugyan kit érdekel!?
   Hülyítő majom énekel!
   Neked rángatózni kell!
   Kábán, körül nézel
   Esze mentek szemével
   Meg, még se látod,
   Mivé lett világod!
   Állítólag fiatal vagy,
   Elbutított, rombolt agy!
   A jövő pedig a tied,
   De részeg jövő minek?
   Kortársaid se látják,
   Púposak a próféták!
   Törött, vagy gerinctelen!
   Mégis övék a győzelem!
   Vezetnek, marhát orr karikán,
   A vágóhídról ne tudj ám
   2012.

   Elveszett a jövő

   Elveszett a jövő realitása
   Mindenhol, a fesztiválja,
   Őrültek verik a dobot,
   Legalább szórakozz!
   Ne lásd meg sorsodat,
   Te csak élj, jól mulass,
   Szép halál a bacchanália!
   Annyit se mondasz majd I-A!
   Nem látod meg, szamár,
   A jólétednek vége már!
   Az ingyenélő már sok,
   Dolgozzanak mások!
   Sok marha, nem érti meg!
   Mindig győztek a primitívek.
   Nem szaporodik, aki okos
   Neki fontosabb a jólét,
   Másiknak a puszta lét.
   Fönn, csak élőnek van helye,
   Okosok beköltöznek a földbe!
   Virul állati sorba, nyomorba,
   Ahogy a természet megalkotta!

 2. Mindenhol a világban próbálkoznak az aberrált eszmékkel, de csak a nyugati keresztény emberek tudatába véste bele a libsizmus, hogy ezek ellen tiltakozni gyűlöletkeltés, xenofóbia, kirekesztés, nácizmus..

 3. A “művelt Nyugat” a félelem bérét fizeti majd meg, ha már nem lesz visszaút neki a normális európai megszokott élethez. Ebben a skandinávok, főleg a degenerálódott svédek járnak az élen. Sajtójuk politikai megrendelésre félelmében a TERMÉSZETES ÖSZTÖN ELLEN uszít!

  Kelet Európa a szocializmusban a bolsevikok adta viszonyokban negyven év alatt kifejlesztette magában az ellenszérumot, ami bejelzett az erőteljes ellenállásra! Ez lehet az egyetlen eredményes harc a muzulmán agyrém és a megbomlott agy meghonosodása ellen. Szegényebben élünk, mint a Nyugat, de hosszabb távon fogjuk megtartani eddigi civilizációs eredményeinket, szokásainkat és érzelmünket. Ennek már nem is titkolt eredményeit lehet látni. Németország is ébredezik, de a visegrádiak tartják leginkább harcállásaikat!
  Remélhetőleg, egyre többen ébrednek fel, s csatlakoznak az Európát megőrizni szándékozók millióihoz. Talán Olaszország lesz a következő ébredező. Franciaország és Skandinávia, valamint a Benelux államok alighanem leszakadnak.
  Ez harc, eddigiektől eltérő harcmodorú háború és kegyetlen vége lesz majd, de akkor már késő lesz. A két Világháború iszonyatos veszteségeit is több tíz évig kellett nagy erőfeszítések árán nagyjából helyrehozni. A muzulmán dominanciát és a fehér ember elleni pusztítást ennél több idő alatt lehet majd visszahozni. Feltéve, ha lesz arra akarat és bátorság. Emlékezzünk vissza tanulmányaink alapján a török hódoltság utáni hosszú keserves évekre.
  Ha most már az egzisztencia elvesztésétől is annyira félnek hogy csak PC beszédet mernek hazudni, akkor rettegni fognak a muzulmán fenyegetéstől, mert tudják, hogy azok már nem kegyelmeznek senkinek, mert fanatikusak. Ott már nem Gyuri bácsi fog ijesztgetni pénzecskével!
  Isten óvjon bennünket ettől a borzalmas jövőtől!

 4. Nagyon jó a cikk, kedves Paranoid Android. Minap elgondolkodtam azon, miért nem tanúsítok türelmet másként gondolkodó “liberális” vagy azokat majmoló beszélgetőtársaim ill. kommentelők felé, pedig pár éve még igen toleráns voltam mások bolondériái irányában.
  Mert ők már nem engedik.
  Igen, ahogy mi már látjuk, ez a végjáték. Ha cseppet is engedünk, még egyet hátrébb lépünk beleesünk a szakadékba. Az már nem is izgat, hogy megtérítsem a libsiket, az Orbánfóbiásokat, a klímarettegőket, a migránssajnálgatókat, a kommunistákat, a feministákat, hogy ne száguldjanak a halálba, mert ők lesznek az elsők akiket felbérelőik a szétmarcangolásra odadobnak.
  Aki 2015-ös sokk óta nem vette észre, hogy milyen játékban vesz részt, akinek mi, a fajtársuk, nemzettársuk a legfőbb ellenség, az már menthetetlen. Aki hülye, haljon meg.
  Csak ne rántson magával.
  Forduljon fel, aki mérgezett szóján él, és hús-tej-tojásmentes vegaként képzeli fensőbbrendűnek magát. Erőszakoltassa magát halálra a muszlimjaitól az a komzumliba, aki szerint ezek kellenek, menjen csak pátyolgassa őket. Fizessen extra adót az a hülye, aki elhiszi, hogy Macron meg a hangyaagyú filmcelebek tényleg az esőerdőért aggódnak. Lökjék csak vonat alá az összes multikultist, buzit, feminácit, antifát, alapjövedelmest az arra járó 8 nevű bevándorló, ha nekik ez kell.
  Csak hagyjanak már minket békében. Mára kialakultak az árkok: egyik oldalon vannak az elmebetegek, mögöttük kaján vigyorral a szadista Bilderberg-fanok és muszlim csicskáik, a túlodalon meg mi az épelméjű családos, klímaszkeptikus, emberhústól undorodó húsevők.
  És hagyjuk békén egymást.
  Mi már nem akarunk téríteni és rémüldözni, mindent tudunk: célokat és eszközöket.
  az idióták meg haljanak meg ahogy akarnak: felmelegedéstől, vagy genderként halálra kövezéstől, mi biztosan nem óhajtunk áldozatok lenni, a beszéd kora lejárt, s rövidesen lőni fogunk a ránk támadókra.

 5. A liberális mindent szabad a gondolkodás nélküli létezésbe, katasztrófába vezet. A normális embereknek kell megálljt parancsolni, és a kóros álliberalizmust le kell győzni.

 6. csakafidesz

  “Minden kultúra tabusított bizonyos dolgokat, mert megtanulták az emberek az emberi értelem kibontakozásával szinte egy időben, hogy bizonyos kérdések felvetése már önmagában is gyorsan elvezet a közösség felbomlásához”
  ———————————————————————————————————————————————-
  Pontosan! Még a neandervölgyben sem volt kérdés, hogy az ember megb~hatja-e a saját nagyanyját. A mai liberálisok ki fogják találni, hogy a nagyanyónak is jár egy kis kényeztetés.. (De abbahagyom, nem akarok ötletekkel szolgálni ezeknek.)

  • Amikor a félelem miatt nem mond a konzervatív ötleteket, akkor átadja a lehetőséget, hogy nekik jusson az eszükbe. Ők meg boldogok, hogy milyen okosak!!! (Ha pedig ötletelne, akkor nem lenne konzervatív.)

   • Ez így igaz, kedves Bl, de már nincs min vitatkozni, mert láthatóan pont ezt élvezik. Megmerevedtek a vélemény-erővonalak. Ütni kell, határon lőni, negligálni a brüsszeli véleményeket, szabályokat, új törvényeket hozni a hazaárulásra. Ha lehet holotagadást szankcionálni, akkor lehet migránskrízistagadást is. Lehet pridet betiltani vagy mellékutakra terelni, lehet kirakni, börtönbe zárni a hazaárulókat és persze megépíteni a vaskerítést.

    • csakafidesz

     Sokan elfelejtik, hogy a nyugati határon lévő kerítés mind a két irányba védelmet nyújtott. Anno nem tudtak ide bejönni érvényes okmányok nélkül sehonnan.

  • Nekem az Onibaba (鬼婆) című film jutott eszembe, ami egy olyan feminista liberális szellemben írt mű, amit a kommunista rendszer propagált, és a kommunista rendszer gyönyörködött annak általuk vélt nagyszerűségében.
   Sajnos a fenti írás élethűen mutatja be a liberalizmus iszonyatosságát.

 7. A szabadon engedett emberi természet (azonnnal) létrehozza az összes létező dolog és az összes létező szabály tagadását. A tagadás ördöge bennünk van.

  Az emberi egységet(kultúrát) az erőszak és a belátás különös keveréke alkotja.

 8. Bizony! Mindegy mi, csak aberrált legyen! Ez az anarcholiburnyák “haladás” útja!

 9. Frenetikus cikk! A liberálisok aberrált szexuális bűnözők, börtönben a helye mindnek.

  • kara kozgun

   Befolyásoló, ösztön, kriticizmus, faji és egyéni önzés, faji önérzet, faji állhatatosság, bujaság,(pedofília) sikerimádat, (sport, színész, irodalmi) SZÉGYENTELENSÉG, erkölcsi érzék hiánya, (politika gazemberei) szívós akarat.” Kiss Sándor: zsidó fajiság 1943
   faj s mint ilyen szükségképpen határozott típussal, jelleggel és hajlamokkal bír Hermann Ottó

   Cicero ezt írta: 2000 éve!
   “A zsidók egy sötét és visszataszító erő részei. Tudjuk, hogy klikkjük számos tagból áll, hogy mennyire összetartanak és szövetségeik milyen hatalommal bírnak. Csirkefogók és gazemberek népe.”

 10. Teljes mértékben egyetértek, hogy az őrültség társadalmi szintű. Egyben a cikk ékes példája annak, hogy a konzervatív csupán a haladó belső kritikusa. Vagyis dettó őrült. A cikk legalábbis a haladás fogalomkészletének rabja:
  „európai társadalomfejlődés”: a múlt század szovjet típusú haladásának történelemoktatásából származó fogalom. Ehhez képest a valóságban társadalmi fejlődés NINCS.
  „egykori biológiai lények”: a legvadabb materializmus elembertelenítő hazugsága, mely szerint csupán anyag vagyunk. (Azt már nem is mondom, hogy a magyar „lelkes állat” fogalommal szemben a kaotikus egyház hazugsága szerint az állatnak már nincs lelke. Sőt ez az egyház már 700 éve megpróbálta aláásni lélek fogalmát a szellem-lélek fogalom bevezetésével.)
  „genetikai programok gyűjteményei, amelyek végső finomhangolása egyszerűen elmarad társadalom és kultúra híján.”: Nem ettől ember azt ember. Nem a tudatprogramozás elmaradása a baj. Programozzák azt buzgón és hatékonyabban, mint valaha. Csupán az a különbség, hogy kedves szerzőnél korábbi verziójú tudatprogram fut, mint a legújabb update. Ettől konzervatív ő. Legyünk következetesek. Ha az emberevés természetellenes, akkor ugyanúgy természetellenes pl. a gazdasági növekedés is. Nem? De! Meg természetellenesek a mai világ alapjai tokkal-vonóval.

  Ha kerek magyarázatot akarunk, akkor van a Teremtés. Az embert pedig a Teremtő igéjének erejével teremtette, annak részeként. Már csak ezért sem holmi tartalmatlan biológiai lény. Sem nem porból lett. Akit sárból gyúrtak, azt a valódi Teremtő utánzója alkotta a saját kis keramikus szakkörében.

 11. Nincs itt semmi újdonság ez régóta így megy, tessék elolvasni Raffay Ernő néhány könyvét Pl a harcoló szabadkőművesekről.

 12. A lehető legszörnyűbb ez a szellemi deviancia, amikor tudományos magyarázatot adnak “tudósok” minden emberi normalitás, erkölcs, etika hiánya esetében. Ilyen ez a svéd – várom, mikor kezdi felszolgálni vendégeinek a saját combját kirántva!!! Adjon belőle ha lehet a honi ellenzéknek is, pl. dögkeselyű klára, úlyhüje, leszbi anna, lady botmixer, háta megakad a torkukon és …

 13. kara kozgun

  Távol került, nem is ismerősöd

  Benned lakó, vén állat ősöd!
  Természetes a bűn neked,
  Ha azt diktálja érdeked!
  Felfogod, és elviszed
  Ezt diktálja hamis hited
  Mindenhez jogod van!
  Akár ölsz is, boldogan!
  Megvan a, képességed!
  Mi szabna, gátat néked!
  Olyanra te, sose költs,
  Mint a jog, vagy erkölcs!
  Csak akadályozna téged!
  Célodat végül elérjed!
  Gazemberséged, természetes!
  Mint a macska, fog egeret!
  2015-05-25

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük