A vegán zombik támadása


Egy felebarátom mesélte, hogy ismerőse tragikus hirtelenséggel leszokott a húsevésről, miután megtekintette valamelyik állatvédő szervezet videóját a haszonállatok lemészárlásáról.

A vágóhíd valóban nem egy állatbarát hely, mint ahogy a zöldségestől joggal rettegnek a répák, paradicsomok és dinnyék. Azt tudták egyébként, hogy a paradicsom transzzöldség vagy transzgyümölcs? Ugyanis állítólag átmenet a kettő között. Sajnos nem tudjuk, melyik volt eredetileg, és melyik akar lenni, de a paradicsomevés transzfób dolog, most szólok. Amióta elmegyógyászati tünetekből származtatják az emberi, állati és növényi jogokat, sosem lehet tudni. 

Én magam is voltam vegetáriánus, mert olyan kedvem volt, akkoriban ez még rendes hóbortnak számított, az elmebetegnek kijáró tisztelettel kaptam meg a rántott sajtomat vagy zöldségemet. Azokban a boldog időkben még udvariatlanságnak tekintették más étkezési szokásainak elvi bírálatát, az meg egyenesen elképzelhetetlen volt, hogy egy vegetáriánus piszkálja a többieket azért, hogy azok mit esznek.

Elvi vitát lehetett folytatni, de a magánügy kategóriába tartozott, hogy ki mit eszik vagy nem eszik és miért. 

A liberális diktatúra azonban célul tűzte ki az életvilág teljes gyarmatosítását, a szexualitástól az étkezésig, és a műhúsgyártók (felkészülnek a műzöldség és gyümölcs gyártók) aktív pénzügyi támogatásával rászabadították a társadalomra egy újabb elmebetegekből álló csoportot, a vegetáriánus és vegán zombikat, akik azt akarják meghatározni, hogy mások mit ehetnek. Lesznek majd támadások a vágóhidak, húsboltok ellen, aztán szépen lassan eltűnnek a nagy üzletek polcairól a hústermékek. Az Állatjóléti Főhatóság kommandósai pedig házkutatásokat fognak foganatosítani tiltott húsfogyasztás alapos gyanúja miatt. A gyermekeket arra biztatják majd, hogy jelentsék, ha a szüleik pozitív kontextusban beszéltek a rántott húsról, a kolbászról, vagy a pörköltről. A vétkezőknek újranyitják a bezárt állattartó telepeket, ahol azok megismerkedhetnek a ketreces tyúktartás, a libatömés, hizlalás borzalmaival, és büntetés végén a delikvenseket elszállítják a vágóhídra. 

Az Amazonas-hisztéria egyelőre túlharsogja ennek a támadásnak a zaját, de már benne vagyunk a sűrűjében, ne legyenek illúzióink.

Az elmúlt ötven év rajzfilmjei megtették a gyermekekre és az elhülyült városiakra a hatásukat, akik a valódi állattal sohasem találkoztak. Számtalan hülye hiszi azt, hogy az állatoknak olyan tudata és személyisége, etikája, önmegvalósítási joga van, mint amit a liberálisok az emberekbe is belegondolnak. Az emberek kegyetlen megölésére csak a „szélsőjobboldali” csoportok szoktak reagálni, de ha valami állat elleni atrocitás történik, tömött sorokban jelennek meg a liberális állatvédők, legalább egy kis virtuális lincseléssel lakassák jól a bennük lakó, egyelőre még elnyomott szadistát. 

Ennek a jognak és morálnak a végén az a gondolkodásmód van, hogy az atomerőmű nem csak az ismert okok miatt rossz, hanem azért is, mert sérti az érintett uránizotópok integritáshoz és létezéshez való jogát. 

Nagyon jó érvek vannak a húsevés teljes betiltása mellett, mivel nincs olyan baromság, amely mellett ne lennének jó érvek.

Amellett is nagyon jó érvek vannak, hogy miután az emberi szexualitás során a behatolás sérti a nők testi integritását, tiltsuk be a dugást és térjünk át a mesterséges megtermékenyítésre. Kit érdekel, hogy a felek esetleg ezt élvezik? Mit számít az élvezet a testi integritáshoz képest? Ha az alapvető emberi jogokról nem lehet lemondani, akkor a második, harmadik, negyedik és ötödik generációs emberi jogokról sem lehet, sőt egyetlen élőlény egyetlen jogáról sem. A szúnyogirtás egy holokauszt! Igazából a szúnyogokat etetnünk kellene, megadóan tűrve a csípéseket. Kötelezni kellene az embereket, a csecsemőket is, hogy minden nap 15 percig kötelezően etessék a szúnyogokat, meztelenül álldogálva a kerti szúnyogkeltető mellett. Csak arra kell ügyelni, hogy kellő mennyiségű friss vér maradjon az ágyipoloskák számára is.

A normalitás a saját alkotásunk, ami úgy alakult ki, hogy ami nyilvánvalóan baromságnak bizonyult, azt abbahagytuk. Abból, az egyébként tanulságos tényből, hogy néha egy formabontás, egy atipikus megoldás, egy őrültnek tűnő ötlet működhet, semmilyen módon nem következik, hogy minden barom, minden elmebeteg ötletét hagyni kéne végigfutni a társadalmon. 

A tömegtársadalom és a modern technika nagy veszélye, hogy a marginális elmebetegek egymásra találhatnak.

Egy pár ezres közösségben csak néhány zakkant barom van, akinek ötletei vannak, és egy típusból szinte soha nincs több. Milliós tömegben mindegyikből több száz van, és a tüneteik alapján egymásra találnak a Facebookon és szervezkedni kezdenek. Mindig akad köztük gazdag is, vagy egy olyan hülye milliárdos valahonnan, aki felkarolja őket, és hirtelen millió dollárokat költhetnek arra, hogy reklámozzák az agyi defektusukat. 

A gyenge átlagembereknek meg mindent el lehet adni, ha megfelelő a csomagolás.

Egy-két hülyeséget még kibírunk, de ma tucatszám bombázzák az embereket veszélyes baromságokkal és egyre tompul a köz valóságérzete. Nem a féloldalas táplálkozástól mélabús vegánok a veszélyesek önmagukban, hanem az, hogy ötszáz másik ilyen szekta támadja a normalitást, és már szövetséget is kötöttek egymással a liberalizmus keretein belül. 

Védjük meg a szalonnát, valamint a nő és férfi közötti szexet, mert akkor szinte mindent megvédtünk. Vegyük észre, hogy már csak ezt a kettőt védjük, minden mást feladtunk már. 


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A demokraták azért puccsolnák meg Bident, hogy legyőzzék Trumpot

  Biden nyilvánvalóan nem alkalmas az elnöki feladatok ellátására. Ezzel kapcsolatban már első megválasztása előtt is …

22 hozzászólás

 1. Jelzem, a szalonnát már több társadalmi szintű elmebetegség is betiltotta a mai típusú civilizációk történetében.

 2. Jó hogy említette,megyek is s spájzba a szalonnáért.
  Estére megvédem a kommandó ellen.

 3. Ezek a támadások – beleértve a klímahisztit is – kivétel nélkül az emberek leigázásának hagyományos módszere, de új tálalásban. Korábban erre szolgáltak a vallási fenyegetések, és az etikett, vagy akár a falusi népszokások.
  Vagyis egyrészt mederben tartani az élet rendjét, másrészt nehogy az egyén ki merjen törni a közegéből.
  Mára (az iszlám kivételével) átértelmeztük például a nagyon szigorú Mózesi törvényeket, úgyhogy egész apró egészségügyi, főzési, tisztasági szabályokat megszegőket már nem büntetjük (mára értelmetlenül kegyetlen) halálbüntetés terhével.
  S ezeknek a sorozatos reformálásoknak lett nemkívánatos mellékhatása eme liberálfasizmus. Vagyis Isten haragja helyére jött a kiközösítünk, megvetünk, börtönbe zárunk, ha…
  …húst eszel,
  …ha nem hiszel a klímamelegedésben,
  …ha rá mersz szólni a folyton ugató kutyádra,
  …ha nem engeded a gyerekedet mecsetlátogatásra
  …ha nem tűröd, hogy buzyik már az óvodában megkörnyékezzék.
  Vagyis annyi szabályt gyártunk, hogy ha aszkéta vagy, kifekszel a nádasba szúnyogeledelnek, adakozol nemlétező esőerdők eloltására, fizeted az ökoadót, akkor sem lehetsz soha ártatlan, mert ha nem is eszel húst, de a babtól metánt fing…
  Mi is itt a valódi cél?
  A tanult tehetetlenség kialakítása, amikor a betarthatatlan szabályok és összevissza büntetések miatt elveszted a talajt a lábad alól, s már akkor sem lázadsz, amikor lehetőséged van rá!

  Na ilyen könnyen kezelhető, egyéniségét vesztett rettegő konzumrabszolga kell csak 0,5-7 milliárdnyi a Háttérhatalomnak.

  • Ilyen az,amikor a hibás gén továbböröklődhet,mert nem szelektálta ki a természet,a vallási fenyegetések,és az etikett,vagy akár a falusi népszokások.
   Ezt REND-nek nevezték régen.

  • Csendes Többség

   Nagyon jó a cikk és Naprózsa hozzászólása!

  • Nem akarok mindig kötekedni, de az a fő kérdés, hogy e szabályok mit szolgálnak?! A Teremtés rendjét mint a falusi szabályok; vagy annak istentelen utánzatát, mint Mózes törvényei, az iszlám, vagy a mai ateista-tudományos haladásvallás.

  • Vagyis, kedves Naprózsa, ezek oda szeretnék, hogy ha visszafejlődnénk agyilag oda, ahol a kiválasztottak népe már évezredek óta tart, hogy nem tudja semmiről magától, hogy mi helyes, mi helytelen, mindenről a rabbit kell megkérdeznie. Aki aztán meg is mondja a tutit, természetesen a saját érdeke szerint.

  • ekszvájzed

   Mindamellett, hogy nagyjából egyetértek,

   bárcsak tudnám, a klímamelegedésben mi annyira hihetetlen … Te talán nem fulladozol az egyre melegebb nyarakban itt, és nem kérded, Villon után szabadon, hogy hol van az idei hó?

   S azt se hiszed, amit látsz, ha máshol nem, akkor a tudományos tévékben, hogy visszahúzódnak a gleccserek, és lepattog a sarki jég? Vagy hogy a vízmelegedés okozta algapusztulás miatt kifehérednek a korallzátonyok?

   Arra még nem gondoltál, esetleg, hogy pont a túltermelő, extraprofitra hajtó, energia-mágnás multi-szuper-kapitalisták intézik úgy,

   (ezzel is tagadva a saját bűnösségüket, pl. a szennyezési-kvóta-bizniszben is, miközben amúgy a túlfogyasztó és túlszemetelő, igénytelenebb és felelőtlenebb népességet szaporítják el és eresztik rá a Föld békésebb részére,)

   hogy mindenféle pofozóbábnak és röhögni kitett politikusbohócok tagadják le a létezését, miközben agyonsztárolt copfos csitrik hajózzák körbe a fél világot, gyereksztrájkokat szervezve ellene?

   • Ahhoz már túl sok ilyen mesterséges hisztit láttam, hogy hatni tudjanak rám, ha már megkérdezte, kedves Ekszvájzed. Ami pedig a melegedés tüneteit illeti, legalább annyi tünetet lehetne felsorolni a hidegedésre, merthogy éppen volt elég hó itt mellettünk is épp rekordméretű a télen, ez a nyár meg nem is különösebben meleg, teljesen átlagos volt. A május meg hideg és nedves.
    De itt nem is ez a lényeg, hanem a szándékok. A Háttérhatalom és előretolt idegbeteg bohócai nem az esetleges melegedés előnyeit domborítják ki, hanem a jóval kisebb hátrányait vernék a fejünkhöz, aminek egyik oka, – mármint azon túl, hogy hasznuk legyen ebből is – az, hogy a mi jobboldalon de mások a baloldalon is még egy pártálláson belül is megosztva egymásnak essenek.
    A klíma, gender, migránshiszti mind-mind az oszd meg és uralkodj rég ismert módszere, és mint ilyet gyűlöljük.

 4. Megyek és megfőzöm a saját magam által pácolt és füstölt sonkát mielőtt ezek az elmebetegek ellopják és titokban otthon éjjel megzabálják.Frászt nekik!!! Lehetőleg fogfrászt!!! Menjenek legelni pl. parlagfüvet.

 5. Megyek és megfőzöm a saját magam által pácolt és füstölt sonkát mielőtt ezek az elmebetegek ellopják és titokban otthon éjjel megzabálják.Frászt nekik!!! Lehetőleg fogfrászt!! Menjenek legelni pl. parlagfüvet.

 6. Ilyen demagóg hányást is régen olvastam. Én sem vagyok vegán, nem is leszek az sosem, de az orromnál azért tovább látok. De tudom, a sok proli nyugdíjast így lehet az emberek ellen hergelni. Nem a húsevéssel van a baj, hanem azzal hogy milyen hatással van a környezetre annak előállítása. De persze tudom, a fideszesnek igaza van, a klímahiszti meg kamu. Mondjuk nektek már úgyis mindegy, a szavazó bázis 90%-a halott lesz 20 év múlva. 😀

 7. A vége az lesz, hogy amikor elhullajtja az emberutód a tejfogait, ahogy nőnek, sorban kihúzgálják nekik a húsevésre alkalmas fogaikat.
  Ilyenek lesznek:
  http://cnd.vous.hu/img/inline/mengyan-eszter-gucci-gender-divatbemutato-.jpg
  Mindenesetre igazán felgyorsíthatnák a Marsra utazás és letelepedés programját,
  hogy az összes, a földi természeti törvényeket megtagadó, felülíró genderagymutáns hosszú, tömött sorokban emigrálhasson a Földről. Ott ugyanis nincs állat, nincs növény.
  Kő van, por van, -140 és +20 fok közötti az átlaghőmérséklet, így ott a hideget-meleget tűrők is megtalálhatják a számításaikat.

  • A sarki jég alatt feltételezik,hogy van valamiféle élet. Bizonyíték nincs,csupán néhány műholdfelvétel,amivel a foltok térfogatváltozását rögzítették.

 8. A húsevést mérsékelni kellene több okból is. Sajnos a húsételek nagyon is finomak tudnak lenni, nehéz az önkorlátozás az egészség érdekében.
  Aki vegetáriánus akar lenni, hát legyen, de nem szükséges a húsevést teljesen mellőzni.
  Mindenből a mértékletesség a kulcs.

 9. Az ilyen emberek miatt, mint a jelen cikk írója és helyeslői tart sajnos itt a világ, ahol. Inkább vagyok vegán zombi, mint egy önző, nemtörődöm ember, akinek önmaga számít. Több, mint 20 éve vagyok vegetáriánus és több, mint 10 éve vegán. Csak úgy jelzem, hogy még mindig élek, de ha szerintetek ennyire egészségtelen etikusan élni, akkor csak örüljetek inkább, hogy az ilyen emberek hamarabb „kikopnak”.:) Én meg bízom benne, hogy az olyan beteg gondolatok fognak kikopni a társadalomból, amilyen a tiétek, ugyanis békés, tiszta világban szeretnék élni. Ti meg elégedjetek meg a jelenlegivel.

 10. A hülyék paradicsomában mit lehetne tenni, hogy kevesebb hülye legyen?

  A kirekesztéssel csak azt éred el, hogy a kirekesztettek bandákba tömörülve törnek a normalitásra.
  A befogadással csak azt éred el, hogy erőszakosan téríteni kezd.
  A figyelmen kívül hagyással azt éred el, hogy ők uralják a közbeszédet.
  A normalitás elvileg úgy védi magát, hogy rászól a másikra. Akár percenként.
  Úgyis lehet védeni, hogy véglegesen lejáratódik az „újdonság”. Hajrá PS! Egy infantilissé váló világot kell megmentenetek! (Szép feladat! Ha nem sikerül, a legdurvább borzalmak várnak mindenkire.)

  • Nagyon igaza van, kedves Bl. Sose lehet válasz vagy visszavágás nélkül hagyni a nemtelen támadásokat, mert pont az történik, amit Ön igen frappánsan felsorolt.

 11. Többedmagammal rendszeresen gyártok és osztok meg környezetvedő, állatvédő tartalmakat a Facebook és az Instagram felületére. Mi barmok eddig önkéntesen csináltuk ezeket, most meg kiderül, hogy szanaszét lehet ebből gazdagodni. Szörnyű a felismerés, hogy még a vegánok között is hülyének számítunk…
  Megkérem a túl sok pénzzel rendelkező, aljadék, libsi sugar daddy-ket, ha olvassák ezt az érdemi írásművet, keressenek már fel bennünket ezügyben, mert sokba kerül a növényi étrend. Ja, nem, az olcsó, de szeretnénk pár Teslát, fájintos laptopot és az egyikünk gyermekét meglepnénk egy 3000$-os fénykarddal.

 12. Zákányné

  Minél több szalonnát eszik az ember, annál okosabb és szebb lesz. Nézzék csak meg a Miniszterelnök Urat!

 13. A hozzászólások karikatúra-szerűen igazolták Android mondanivalóját 🙂
  Nem a vegetáriánusok, vegánok ellen szólt a cikk, csak az agresszív nyomulásuk ellen. Arról pedig nem is írt, hogy vegánok járják az iskolákat, óvodákat és érzékenyítik a gyerekeinket: „szegény pipikét (malackát, nyuszikát stb) megölik és felfalják a gonosz húsevők!” Miután elment a vegán csapat, megérkeznek a „drag queenek”, sötétzöldek, stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük