A magyar ellenzéknek végleg vége: Vona Gábor visszatért!


A neves vlogger és influenszer most állítólag az általa alapított Új Reformkor Alapítvány képviseletében tesz új törvényjavaslatot. És ezt teljesen komolyan gondolja.

Ilyen őszinte, mély izgalmat akkor éreztem utoljára, amikor híre jött, hogy Bajnai Gordon tér vissza a politikába. Talán még Bokros Lajos és Lendvai Ildikó térhetne még vissza, hogy teljes legyen a kép. Habár Bokros annyira megsértődött, amikor utoljára Gyurcsány áttette a palánkon, hogy talán végleg táncosi karrierjére koncentrál, Lendvai Ildikó, a nemzet anyósa meg annyival okosabb ezeknél, hogy eszébe sem jut a plasztikai költségeit politikai kalandokra vesztegetni. Így maradt a Vona, a visszatérő. Nem hívták, jött.

Próbálom megtalálni az űrt, amit maga után hagyott, ami kényszerítő erővel tereli vissza politika színpadára, de azt még a Sneider Tamás is betölti, aki egyébként egy Roy. Vagy talán Vona a Márki-Zay Péter által hagyott űrbe kíván betüremkedni, vagyis azt szeretné elérni, hogy az ellenzéki pártok az ő érdekében fogjanak össze.

Érdekes, hogy gyakorlatilag egyetlen ellenzéki politikusnak sem mondták még meg, hogy minden egyes politikusnak, az összes többinek is az a célja, hogy a nagy összefogás mötötte sorakozzon fel, az ő politikai ambícióinak adjon testet. A politika, nem rakétatudomány, habár bonyolult, de ahhoz nem kell szakértőt fogadnia egyetlen ellenzéki médiának sem, hogy kimondhassa, egy rakás nárcisztikus idióta ritkán szokott egységes pártot létrehozni és választást nyerni.

Akasztgatásba torkolló forradalom nélkül pláne nem szoktuk megúszni az ilyenek országlását. 

Az is bizonyára álmatlan éjszakák okozója lesz, hogy vajon miféle törvényjavaslattal rukkol elő a sikeres influenszer, amit nyilván a jelenlegi parlamenttel, vagyis a Fidesszel akar megszavaztatni. Gondolom a Kétfarkúak programját nyúlta le, vagyis az örök élet, ingyen sör tematika mentén mozog, mert az ingyenes következmények nélküli szexet még a leghaladóbbak sem merik megígérni. (Még, de csak addig, amíg nem lesz elérhető áron viszonylag minőségi szexrobot, és még mielőtt a robotjogok még nem szökkennek szárba.) Az elképzelés nyilván az, hogy a lakosok felháborodnak, mert a Fidesz nem szavazza meg a 100 százalékos rezsicsökkentést, a három milliós alapjövedelmet és a Vona istencsászári kinevezését, ezért aztán a despotát elsöpri a népharag. 

Ezek annyira hülyék, hogy észre sem vették: a Kétfarkúak viccelnek.

Pontosabban azt próbálják üzenni, hogy az ellenzéki pártok programja csak egy vicc. Az állandó és egymással versengő ígérgetések viccesek. De ez az üzenet nem ment át. Habár még az ellenzéki szavazók öt százaléka is simán megértette, és ők a MKKP-ra is szavaztak, de nyilván ezek az eszesebbek nem az ellenzéki pártok vezetésében lappanganak, hanem valahol máshol. 

Ha jól értem, az influenszer szerint új reformkorra van szükség, amelyben ő egyszerre játssza Széchenyit és Deák Ferencet. Korunk Istóczyja… 

Istenem, a magyarországi ellenzéknek csak első számú vezetői vannak.

Szerintem lassan össze fognak veszni azon az egyetlen aktivistán, aki még hisz bennük. 

Aztán persze az is lehet, hogy Doktor Miniszterelnök Úr miután megszabadította Amerikát a gyíkemberektől és Trumpot ültette az ovális irodába, továbbá a másik gyíkember helyébe meg egy hétgyermekes heteroszexuális nőt rakott, és nem mellesleg a legnagyobb magyar filozófussá is emelkedett egy szombat kora délutánon, újabb méltó kihívást keresett magának. Mint közismert, Doktor Miniszterelnök Úr hadai elfoglalták a gyíkemberek ellenzékirányító központját is, ami az Index, a 444 és a HVG szerkesztőségének földrajzi elhelyezkedése által kiadott háromszögbe írt kör  középpontjában fellelhető turkáló alatt helyezkedik el. És most az ellenzék további állapotának rontása érdekében, mert az további romlást már magától, objektív okokból, produkálni nem tud, elkezdte állítgatni a potmétereket. És először a szemöldökszedés és a 813 nemi identitás összefüggéseit kalibráló tárcsához ért. Vagy csak odaadta valamelyik kisebb unokájának, hogy játszadozzon az ellenzékkel. 

Mi jobboldali újságírók pedig igen tisztelettel kérjük a Doktor Miniszterelnök Urat, hogy Vona Gábor karakterét inaktiválni szíveskedjék. Nem vagyunk mi annyira megfizetve, hogy nagyobb dózisban dolgozza fel a szervezetünk a vonaságot. De legalább a feleségét ne kapcsolják vissza! 


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Német villámháborús tervek Oroszország ellen 2024 tavaszán

  Csak nehogy kitalálják az oroszok, hogy Németországot is nácitlanítani kell. Ezt ugyanis a németek maguk …

13 hozzászólás

  1. Nagyon jóóó! :”Szerintem lassan össze fognak veszni azon az egyetlen aktivistán, aki még hisz bennük.”
    Viszont vannak passzivista híveik is, meg fizetett tüntetőik, és azok mégis meg tudják különböztetni őket. A következők alapján:
    Abban még minden pártvezető, pártszertáros, pártpasszivista és fizetett ellenzéki nyugdíjas tüntető, meg szánkógyűjtő még megegyezik, hogy a legfontosabb: „Orbán monnnnnyon le!

    Az összeveszés alapja lehet viszont hogy:
    1. Ki méltó arra, hogy a lemonnnyont miniszterelnök után magára vegye e feladatot? Az, aki hazudik éjjel, aki hazudik nappal, vagy aki hazudik éjjel és nappal?
    2. Fontos azt is eldönteni, hogy a hatalomátvétel után mi legyen a fideszesekkel? Vegyék el a lakásaikat, fizetésüket, vagy inkább az életüket?
    3. Ha ebben is egyet tudnak érteni, hogy az életüket, akkor a következő pártok legyenek-e az országvezetésre megválasztva, akik lámpavasra felakasztják, vagy akik kínzókamrába küldik, vagy tán akik halálra kövezik a fideszeseket?
    4. Miután ez is megoldva, akkor azon pártok között kell választani, hogy kiknek adják el az országot? Brüsszelnek, Amerikának vagy az „emberiség utolsó reményeinek”?
    5. Aztán abban is meg kell egyezni, hogy mennyiért adják el az országot? Fejenként egy Altusnyi jutalékért, egy Sorosnyi buksisimogatásért, vagy egy tucat színes üveggolyóért?

    Arról azonban minden pártvezető mélyen hallgat, hogy mi lesz ezután a párthívekkel?
    Pedig azt is illene felvillantani: A párthíveket, meg aztán azokat a milliókat akiket nem érdekel a politika, nekik mindegy, hogy mi lesz az országgal, alanyi joga, hogy sose járjon el szavazni, na azoknak mi lesz a sorsa: Holtodiglan elláthatnak 70 millió muzulmán ENSZ által alanyilag betelepedettet, odatarthatják feneküket gender identitásúaknak, amikor azoknak gerjedelme támad, avagy gyalog kimehetnek a temetőbe, de ásót vigyenek magukkal, hogy legyen aki kiássa nekik a sírgödrüket.

    • kappel judit

      Isteni volt ez a kis hozzászólás!!! Köszönöm! Nagyon jót derültem korán reggel!

  2. „minőségi szexrobot,” ????
    Aktus után,behozza a sört?
    Na olyant még a vona nevű zazrivecz sem tud ígérni,hiszen a csaliforniai szilenciumvölgyében nem sikerült megírni ezt a programot. (másságon törik az agyukat)
    De ez a visszatérés?
    Mindenki sejtette,bár az időpont kétséges volt. Szürkefarkas (boszkurt vona),rájött,hogy dolgozni fáradtságos. Sokkal inkább illik a nagy mellényéhez a Parlamenti ücsörgés.

  3. A cikk rosszul értékeli a kétfarkú kutyapártot. Csak a 2010-es kampányban próbálták komolytalan ígéretekkel degradálni az akkori ellenzéket, a fideszt. Azóta pedig csak a kormány ellen hergelnek, ugyanolyan hazátlan férgek, mint ellenzéki tezsvíreik.

  4. Mikorr még Vona a TV- be azt mondta Kálmánnak, ide beszélhetek ebbe a kamerába,Viktor te zsarnok. Most meg azt mondjuk, Gábor te egy nagy hülye vagy.

  5. ” Új Reformkor Alapítvány képviseletében tesz új törvényjavaslatot.”
    Törvényjavaslatot?!
    Mióta tagja az ogy-nek ezt az aszfalt-gendermutáns?

  6. Janos Szabo

    HEJ TE BUNKÓCSKA TE DRÁGA ! JOBBIK EGY, VAGY JOBBIK KETTŐ ? SECKO JEDNO !

  7. A képet nézve Vona erre gondolhat: Jó nagy kátyúba rántottam a Jobbikot. Innen nehéz lesz felállni.

  8. Vona ha fetrengesz a földön poros leszel, legalább egy muszlim szönyeget tegyél magad alá. Igy jár az aki megbolondul. Legközelebb a trányába fog hemperegni de akkor nem poros, hanem büdös lesz.

  9. Csoti Andrasne

    Folyamatos mocskolodas a megjegyzest tevoktol!
    Vona Gabor valoszinuleg felmerte a telepulesek helyzetet, informaciot gyujtott a Jobbikbol valo kilepeset koveto, szabad idejeben.
    Nincs azzal semmi gond, minden embernek szive joga – mikor mit tesz, vagy mit nem tesz.
    A lenyeg az, hogy az emberek, a vallalkozasok edekeben a tiszta erkolcs szabalyai keretei kozott valoban hasznos munkat vegezzen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük