Női kvóta az EU-s csúcstisztségek elosztásánál


Az alkalmassági kvótát még nem fedezte fel az EU elitje, és ahogy most állnak a dolgok, előbb szűnik meg az egész miskulancia, minthogy elérjenek a fejlődés ezen fokára. A női kvótát persze úgy kell értelmezni, ahogy azt pletykálják bennfentes brüsszeli körökben. Az ultraliberális magországok női kvótát szeretnének az öt EU-s csúcspozíció elosztásakor, tehát legalább kettőnek nőnek kell lennie az öt új megválasztott-kinevezett közül.

Persze ezt úgy kell elképzelni, hogy a kvótát mindenki csak azért szeretné, hogy esetleges erős és alkalmas férfi jelölteket ki lehessen szorítani vele. Még Merkel sem azért szeretne ilyesmit, mert bármiféle elvi meggyőződése lenne ebben a tárgyban. Ő, meg ott senki más, semmiféle elvekkel nem rendelkezik. Sem a brüsszeli elit gyakorlatilag kasztrált férfitagjai, sem az ott egyre inkább az informális női kvótán szaporodó, agresszív, feminista, de teljesen nőszerütlen nők semmit sem szeretnének kevésbé, mint egy kompetens nőt a hatalom környékén.

A női kvóta az elmebetegek és a hülyék mentsvára és a technokraták eszköze a véletlenül tehetséges nőnemű ellenfeleik kiszorítására. Ha ugyanis az okos, értelmes és valódi nőket kiszorítják a hatalomból, akkor csökken a konkurencia, vagyis ezek a csodás emberek politikai sikert könyvelhetnek el. Minden alkalmat meg kell ragadnunk arra, hogy bármiféle kvóta ellen érveljünk, mert a nyilvánvaló és büszkén vállalt, illetve a rejtegetett kvóták lassan elpusztítják a társadalmunkat.

Angela Merkel politikai karrierje az élő példa arra, hogy egy nő a saját erejéből, minden kvóta nélkül is tud annyi kárt csinálni, amennyit egy átlagos férfi politikus szokott.

Merkel nem azért sikeres hatalom maradó, mert nő, hanem mert az összes olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami egy férfit is közveszélyessé tesz. Ráadásul a női politikusok hülyeségei ellen sokkal kevesebb önvédelmi reflexszel rendelkezünk, mert a társadalomban még a normális, felelősségteljes, kötelességtudó, az övéi iránt elkötelezett nő képe él, és nem a feminácik által megtestesített, örömtelen, férfigyűlölő, gyermekgyűlölő, abortuszaktivista, a sötétebb bőrű férfiak iránt atavisztikus és kontrollálhatatlan vágyakozást mutató, agresszív, hisztériás képződményeké, akik az igazi nők áldozatvállalására hivatkozva és az arra alapozott kvótán szerzett hatalmat használva akarnak mindenkit kinyírni, aki jól érzi magát.

A nőnemű hadügyminiszterek sikeressége megmutatta, hogy milyen az, amikor a tökéletes fogalmatlanság és az agresszív hülyeség szövetséget köt egymással.

Mint már említettem, állítólag Angela Merkel is nő, miként Hillary Clinton is nő, habár ezt a férjeik arckifejezése számomra sohasem erősítette meg. Merkel tehát a női kvótán lehetne a Bizottság elnöke, amelynek mentén el lehetne felejtkezni arról a tényről, hogy Németország ex-kancellárjaként és a hülye nevű potenciális utódjának öribarijaként olyan hatalmat szerezne meg magának és a német übermensch-iának, amelyről a Führer csak álmodozott.

Sok rosszat lehet mondani a férfiakról általában, de náluk legalább lehet hivatkozni a nagylelkűségre és a lovagiasságra, ha minden kötél szakad. De ezek az empátia nélküli politikusnők sztálini érzéketlenséggel néznek mindenkire, aki a terveik, a projektjeik, vagyis a tüneteik megvalósításának útjában áll. Merkel mint nő akarja Európát német uralom alá hajtani, és tökéletesen hidegen hagyja nem csak az, hogy Európa kér-e a kellemes emlékeket nem idéző német hegemóniából, hanem az is, hogy közben a kereszténységet az iszlámra cseréli.

Kevés dolog nyilvánvalóbb annál, hogy a nőneműségüket előnyként bemutató politikusok pontosan annyira leszerepeltek, mint férfitársaik. Különösen, mert ezek az emberek alapvetően feministák, ami, most már ez világos, a nőiesség teljes hiányát jelenti és nem kevesebbet.

Bárcsak politizálnának olyan nők, akik képesek rendet és békességet teremteni és tartani egy nagycsaládban. Képességük és teherbíró-képességük meglenne ahhoz, hogy elirányítsák ezt a viselkedészavaros gyerekek óvodai csoportjára emlékeztető Európát. Sajnos viszont ezzel a munkával realitásérzék is jár, jobban szeretik a családjukat, no meg magukat annál, hogy meg akarnák váltani a világot vagy „meg akarnak valósítani önmagukat”.

Azt mondják, hogy minden sikeres férfi mögött egy nő áll. Ez persze nem igaz, illetve csak akkor igaz, ha a nő nem az ambíciót és az agressziót adja a projekthez, hanem a józan észt.

Mert abból mindig elkél kettő, még egy embernek is.

Európa legnagyobb baja jelenleg az, hogy sem igazi nők, sem igazi férfiak nincsenek jelenleg a vezetői között.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A demokraták azért puccsolnák meg Bident, hogy legyőzzék Trumpot

  Biden nyilvánvalóan nem alkalmas az elnöki feladatok ellátására. Ezzel kapcsolatban már első megválasztása előtt is …

25 hozzászólás

 1. Piréz Tódor

  Jól mondod, Para. A nőket nem szabad beengedni a politikába. Menjenek főzni, az illik a hisztérikus fajtájukhoz.

 2. nálad még 1 pók is eszesebb 🙂

  • Nem kell figyelni rá, mert csak vérszemet kap, és még több baromságot hord össze

   • Kis Víg Miska

    A feminizmus egy nőellenes mozgalom, mert azért harcol, hogy a nők férfiak lehessenek.

  • Palotás Zoltán

   Zseniális, Barátom, zseniális!
   Rég nevettem ennyire jót, és csak az igazság tud ilyen felszabadítóan nevettetni, köszönöm neked!
   Ne bánd, mit beszélnek, aki ezen nem nevet jóízűen, az nagyon érintett.
   Csak így tovább…

 3. Eléggé paranoid írás, sajnos nagyon passzol az én fapinákról alkotott véleményemhez.

  A múltkorában összeakadtam és összezördültem egy feminista jellegű intellektussal, látni kellett volna az arcát és hallani a busz utazóközönségét, amikor kikértem magamnak az erőszakos, macho viselkedését.

 4. Ez egy tárgyilagos kép Merkelről.
  Merkel népirtó háborús bűnös.

 5. Isten óvjon és örizzen meg mindnyájunkat ettöl a banyától. Ha meglenne, lebuktunk, egyszer s mindenkorra. Dehát van ott még magas állásban egy pár nönek csúfolt szerkentyü.
  Azt megírták már, hogy mire találták ki ezt a kvótát politikai szempontból. Manipulációsból pedig azért, lásd a Tarlós – Kálmán összeszólalkozást: ahogy valaki keményebb, racionális hangot ütne meg velük szemben kórusban törne fel a tiltakozó ordítás. Következne az elnémítás a bocsánatkérés, újabb feszültség s káosz a meglevök mellé. Nehogy valamiképpen müködjön is az a zunió!

 6. De szép lenne a Sz@rzsáktini,úniós vezetőként.
  Biztosan nagyon,nagyon jót tenne Magyarországnak is. Tényleg lehet abban a kvótautálatban valami nagyon bölcs!

 7. Az a szörnyű, hogy ami a nőkben – már az anyaszerep révén is biológiailag az egyik legértékesebb, vagyis a nagyobb empátiás képesség (hisz érteni kell, hogy a gyermek, utód miért sír, mi bántja, mert biológiában elsősorban a nőstény van az utódnevelésre kijelölve) – naszóval, pont az empátia hiányzik ezekből a femináci politikusbanyákból.
  Az amit ezek a nőstények, akiket pont a viselkedésük miatt csak bottal merne érinteni normális férfi (s emiatt már gyerekkorukban gyűlölet ébred az igazi férfiak iránt és féltékenység a valódi nők felé), most mint utolsó lehetőség kapkodnak a beözönlő idegen hímek felé. Borzasztó, hogy milyen pánikszerűen (vagy éppen bosszúból) fordulnak „empátiával” minden beáramló idegen és helyi deviáns szexualitású europid tébolyult felé, ami végül is a saját pusztulásukhoz is vezet.
  A mai harcos feminista már rég nem a nők képviselője. A feminizmus manapság csak a női bőrben hisztériázó veszett elmebetegség szinonimája. Semmi több.
  S ezeknek még kvótát és hadügyi, belügyminiszteri posztot adni…az már a vég kezdete…

  • És hány gyereket neveltek?
   Szerintem ugyanis az a mérce,hogy 3 gyerek után lehessen csak csúcsminiszter,vagy spicceskandidát,vagy … izé,kifogytam a posztokból.
   És azt tényleg komolyan állítom,hogy az egy,esetleg többcsaládos Nők,normálisabban gondolkodnak,mint a gyerektelenek. És azt hiszem,hogy ez Férfiak esetében is igaz.

   • csakafidesz

    Mindenkép! Eleve kikötném, hogy politikusnak csak felelős gyerekes apák-anyák mehessenek. Hitlernek volt gyereke? Nem.
    Egyébként a gyerek sem mindig akadály, babár népeknél különösen nem az.
    Igaz Sztálinnak volt, Hruscsov leírta a memoárjában, hogy szíjjal verte a fiát, a másikat, Jakovot pedig hagyta, hogy a németek megöljék, egy közkatonát sem adott érte cserébe. Szvetlána a lánya elmenekült a Szovjetúnióból..

  • csakafidesz

   Én már a rendőrnőktől is undorodom. Egy nő legyen nő és ne válasszon militáris életpályát.

 8. Szőke ciklon

  Nagyon veszélyes a női kvóta, mivel elsősorban a feministák törtetnek, ők akarnak előtérbe kerülni. Ez egy szocialista csökevény. Emlékszem, amikor a munkahelyemen a helyi párttitkár is azt hangoztatta, hogy fontos a párttagság összetétele, ügyelni kell a fizikai-szellemi, férfi-nő arányokra! Az ilyen nőkből minden hiányzik, ami egy nőben értékes. Általában vág az eszük, de rendkívül gonoszok, beképzeltek, nemükre hivatkozva előnyt követelnek, és visszaélnek a tömegek hiszékenységével, amikor nem létező nőiességükre, szociális érzékenységükre hivatkozva kampányolnak. Roppant veszélyes, amikor egy ilyen nő pozícióhoz jut, mert nap, mint nap bizonyítani akar, nem érvekkel, hanem erőből! És amikor túlzásba viszi a dolgokat, úgy jár, mint Bangóné, Szél, miközben rengeteg kárt okoznak, szennyezik a közhangulatot, jó esetben bele is buknak!

 9. A női kvóta fontos és hasznos dolog, hiszen bennünket nőket rengeteg informális klikk és mechanizmus zár ki a hatalomból a papíron létező egyenjogúság ellenére. Minél több nő vesz részt a közéletben, annál kevésbé érvényesülnek a szexista, patriarchális sablonok, ami minden demokrata számára kedvező fejlemény.

 10. Dúró Dóra for president(ina)!
  Nem vicceltem!

  • csakafidesz

   Inkább Morvai Krisztina!

  • Dorci for PresidentPINA? Persze, csak kérdezzük meg a prezidentet is.
   Ismerem Dúró Dórát: teljesen alkalmatlannak tartom vezetői pozícióra. Csak háttérembernek való. (Persze mindenki fejlődhet).

 11. csakafidesz

  „Angela Merkel politikai karrierje az élő példa arra, hogy egy nő a saját erejéből, minden kvóta nélkül is tud annyi kárt csinálni, amennyit egy átlagos férfi politikus szokott.”
  Merkel esetében ezt tévedés. Hitler sem okozott akkora bajt e német népnek, mint Merkel a bevándorlás pártolásával.

  • Merkel ráadásul Helmut Kohl hozta be a politikába – kitudja milyen megfontolásból. Mindenestre óriásit hibázott az öreg kereszténydemokrata ennek kommunista gyökerű liberális femmina-szörnynek a kormányba való beinvitálásával. Ráadásul randa, mint a többnapos tehénszar.

 12. ISMÉT TÖKÉLETESEN EGYETÉRTEK a cikkíróval.
  Súlyosan káros Európára az a rettenetes középszerűség, amit a feminaszörnyek és hímpatkányok gyülekezete okozott az elmúlt 20 évben. Semmilyen magyarázat nincs erre, csak az árulás. Az EU bürokratái elárulták Európát a választóival együtt az amerikai ultraliberális pénzügyi körök érdekeit szolgálva.
  Arra a megjezésre, hogy „Az alkalmassági kvótát még nem fedezte fel az EU elitje”… a válaszom az, hogy DEHOGYNEM, csak arra a célra, amit kitűztek, egy Juncker, egy Merkel és egy Timmermans lenne a legalkalmasabb. Ebből a célból persze az 560 milliós kontinens lakóinak 98%-a NEM KÉR. Ezért nincs semmiről átlátható döntés.
  Közép Európa és Salvini a V4-ek ezt a rettenetes célt világítják meg a békaként lassan megfőzött Európai lakosok számára. Talán az utolsó pillanatban sikerült a rohadt árulóknak egy részét kiszórni és a blokkoló kisebbség jogintézményével akadályt gördíteni a Merkel féle bortalom elé!

 13. Tessék kérem, meglett!! A hadügyminiszternöt betették a luxusgarázsba, legyen fö fö fönöke az uniónak. De megszabadult töle a német hadsereg. Rühellték ott reggeltöl estig, s nem is volt jó, mégcsak közepes sem.

 14. Akinek nincsenek utodai,az nem torodik a jovovel, hatmeg ha a STAZI marionettje!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük