A „n” betűs szóval jelölhető leszbikus „nő” legendája


Bizonyára mindenki ismeri azt a klasszikus hetvenes évekbeli viccet, amelyben az amerikaiak kémet küldenek a Szovjetunióba, de az hiába próbál beilleszkedni a hétköznapi emberek közé, mindenki azonnal tudja, hogy ő amerikai kém. Végül valaki megmondja neki, hogy ennek az az oka, hogy ő néger.

Chicagóban az amerikai város történetében először fekete nőt választottak meg polgármesternek kedden. Lori Lightfoot nemcsak az első fekete, hanem az első nyíltan leszbikus nő is az Egyesült Államok harmadik legnagyobb városa élén.

Neki vajon mikor mondták meg, hogy néger, nő és nyíltan leszbikus?

Szórakoztató látni, ahogy Amerika kinyírja magát, csak az a kellemetlen, hogy az USA összeomlása egy több kilométer átmérőjű kisbolygó becsapódásával lesz egyenértékű a mi életünkre és túlélési esélyeinkre tett hatását tekintve.

A The West Wing (Az elnök emberei) című híres sorozatban, amely egyébként kiválóan mutatta be az akkori demokrata álomvilágot, még azelőtt, mielőtt az ultraliberálisok átvették volna a hatalmat a Demokrata Pártban, arról panaszkodott az egyik főszereplő karakter, hogy valami nem túl jelentős vezetői pozíció volt az apja álma egész életében, de mindig akadt egy leszbikus néger nő, akit kineveztek helyette. Ez kb. húsz éve volt, és én akkor hallottam először ezt a szókapcsolatot. És már akkor sem értettem.

Ugyanis akkoriban Magyarországon valami miatt még mindenkin lehetett látni, hogy néger-e, illetve nő-e, valamint az meg rohadtul nem érdekelt senkit, hogy kivel és hogyan szexel. Akkoriban már évtizedes élettapasztalatokkal rendelkeztem mind a szocializmus, mind a kapitalizmus tekintetében, de még mindig abban a hitben voltam, hogy az embereket alapvetően a következő okokból veszik fel egy munkahelyre: vagy mert képesek ellátni a feladatot, vagy mert rokonai a főnöknek, vagy mert szexelnek a döntéshozóval, esetleg az reméli, hogy szexelni fognak vele.  

Azt, hogy valaki néger, felettébb macerás letagadni, látszólag meg persze lehet nemet váltani, de genetikailag nem, és akkoriban azok, akiknek ilyen tüneteik voltak, még nem voltak büszkék magukra és otthon gyakoroltak. Ebből kifolyólag azt sem kellett kiírni senkire, hogy ő nő, mindenkin látszott. Én az életem jelentős részében az egészségügyben dolgoztam, rengeteg nőnemű főnököm volt, annyira, hogy máig az a fura nekem, ha a főnővér férfi és főápolónak hívják. Viszont, hála Istennek, az nem szokott megjelenni az újságban, hogy a Megyei Kórház sebészetén Kovács Lajos az új főnővér és ő az első férfi, aki ezt a posztot betölti. Legfeljebb az (fog majd), hogy a férfisoviniszta köcsög egy leszbikus transznéger nőt szorított ki ebből a „poziból” az elnyomás miatt.

De nekünk nem kellene eljutni a „fejlődésnek” ebbe az állapotába.

A leszbikus néger nő egy mesterséges alkotás, hiszen egyik tulajdonsága sem függ össze a másik kettővel, valamint a dolgok jelenlegi állása szerint csak a néger biztos, csak az van lehorgonyozva a valóságban, a dolgok jelenlegi állása szerint az sem sokáig. A nőség és a leszbikusság választás kérdése, habár a zakkant genderék szerint a nemi identitás vagy választható vagy független a biológiai tényektől, és ténykérdés, miként a homoszexualitás is, attól függően, hogy ötvenéves kövér nő éppen hol ütközik a valóságba, amikor húsz éves fiatal férfiként vannak követelései a többi emberrel szemben.

Egy cseppet sem beállított képen a két legsikertelenebb vezető.

Chicagót egyébként Obama egykori kabinetfőnöke polgármesterelte idáig, aki egyébként ránéztére fehér férfinak tűnik, olyan sikerrel, hogy el sem mert indulni, és a független új polgármester, aki a Demokrata Párt balszélétől némileg balra található, a szavazatok háromnegyedét szerezte meg a korábbi polgármester protezsáltjával szemben.

Obama két, példátlanul sikertelen elnöki ciklust produkált, és egyre jobban balra vitte a Demokrata Pártot, mert egyedül a transzbudik és hasonló fontosságú kérdésekben tudott „eredményeket” felmutatni. Egyetlen pozitívum mondható el róla, hogy megakadályozta Clintonné (aki csak a bejáratott név miatt vállalta azt a megaláztatást, hogy a férje nevén politizál) elnökjelöltségét 2008-ban, és primitív ultraliberalizmusával és vidékellenességével 2016-ban is jól megbuktatta elnökjelöltként.

Persze Clintonné a saját jogán is ritka hülye volt, de igazából a nagyképűsége vitte a politikai sírba.

Neki is az volt az egyik legfőbb politikai tőkéje, hogy nő, de azt sajnos nem lehetett odaírni a jelzői közé, hogy néger és hogy leszbikus. A leszbikust gondolom Billre való tekintettel vetették el. Obama egyébként heteroszexuális néger férfi és az első félnéger elnök volt. Ugye mindenki érzi, hogy ennek mennyire nincs jelentősége annak a fényében, hogy mennyire félelmetesen alkalmatlan elnök volt és mennyivel rosszabb állapotban lévő Amerikát és világot hagyott maga után. Ne felejtsük el, hogy Trump csak hozzá képest és Clintonnéhoz képest szimpatikus.

Szóval Chicagóból „Chicagót” csinált (újra) egy fehér férfi (lusta vagyok utánanézni, hogy hetero-e) és egy ex-szövetségi ügyész, leszbikus néger nőre vár a feladat, hogy ezen változtasson.

Semmi sem lehetetlen, de szegény chicagói négerek nem sok esélyt adtak maguknak.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A demokraták azért puccsolnák meg Bident, hogy legyőzzék Trumpot

  Biden nyilvánvalóan nem alkalmas az elnöki feladatok ellátására. Ezzel kapcsolatban már első megválasztása előtt is …

17 hozzászólás

 1. killary és bill is biszex-ek, mrs obama pedig férfiként született Michael lavaughn robinson néven.

 2. Hofival szólva! Őt is utoljára még gyerekkorában csókolták meg. Az anyja. Hogy ne féljen.

 3. Tisztelt Paranoid Android!
  Nincs mit hozzátenni. Ez így igaz.

 4. Azért még ezt is lehetne fokozni:
  Legközelebb legyen Chicago polgármestere: Leszbikus, férfinak született, de nővé átoperált, két apa vagyis szülő 1, szülő 2. muszlim ISIS harcos által nevelt, féllábú, pedofil, autista, börtönviselt, lóval házasodott semleges nemű, aki elvégezte a 8 általánost is. Négy évet az elsőben, négy osztályt a másodikban. Hívják Corteznek és harcoljon a laposföldért, s szakmája szerint legyen hegesztő., ami már a svédeknél is bevált.
  Garantált lesz az összes elnyomott kisebbség támogatásával a győzelme.

  • Bocsi: a klímamenekült afróeurópai jelöltségi alapfeltételt kihagytam…

  • csakafidesz

   Az még hagyján, hogy valaki féllábú (bárki lehet, ha megsérül). Az alkalmasságot elsősorban az iskolázottsága és a vezetésre alkalmassága döntené el egy normális világban. Teljesen felesleges női kvótákat csinálni, vagy perverz kvótákat csinálni. Egyedül a hozzáértés kellene, hogy szempont legyen. Ebből az aspektusból a fehér bőrű Demszky alkalmatlan, a fehér bőrű Tarlós alkalmas.

  • Annak aki nem ismeri: a mai Cortez egy afféle amcsi Blanka. Eredeti foglakozására nézve pincérnő, amely nagy ricsajjal előadott világmegváltó gondolatai révén előlépett a libsik üdvöskéjének. Mivel kb. annyi esze van mint egy fejetlen csirkének, a megszólalásai világröhej számba mennek, már szabadulnának tőle a demokraták is, annyira lejáratja eme Alexandra nevű gágogó még őket is.
   Hát ilyen a mai baloldali politikusi felhozatal.

 5. Ou US Goverment, Ambassy,

  Thanks, this news,

  Tetszik ez után használni fogom, a személyes nyalási és sex érdekből kinevezettek (SZENYSÉ) pl , SZENYSÉge, SZENYSÉge, stb miatt, hanem az úgymond politikai megbízottak jelölésére a leszbikus néger nő kifejezést, úgy mint LENIWO (linájvuuú) jelölést, a totálisan alkalmatlanok jelölésére!

  Thanks a lot, mr Kornstein!

  Understanding, isn’t it? No,

  Poor man, but, your hungarien translators is fre now, just soul for me!

  Köszönöm US, ez nagy és nem levédett újítás volt! Bízom a globális elterjedésben, részemről jelölöm, made in USA, azaz linájvúsa!

  Kiss my Ass!

 6. Namond
  2019-04-03 : 19:00 A hozzászólásod – Ou US Goverment, Ambassy, – moderációra vár.

  Mi az, hogy hozzászólásod?

  Nem ittunk pertut, nem dugtunk, nem loptunk együtt lovat, sőt nem is ismerem.

  TEHÁT A MEGSZÓLÍTÁS ÖN.

 7. csakafidesz

  Maradjunk Európánál. Engem nagyon nyugtalanít, hogy Európa legnagyobb városának, Londonnak a főpolgármestere egy muszlim pakisztáni. Ókonzervatív nézeteim szerint egy fehérbőrű, született angolnak kellene ezt a posztot betölteni, lehetőleg olyannak aki tagja a Lordon Házának is.

  • gyurcsányiviktor

   Ugyan „csakafidesz”, nem vagy te egy kicsit maradi 🙂 ?
   Ha valaki járt már Londonban mostanában, akkor láthatta, ilyen mocskos, faji katyvasz csak a „rest of the world”, a világ egyéb (maradék) részein tapasztalható.
   Természetesen a „City” ettől eltérő, ott négerek, keletiek – kevés kivétellel – csak a szolgáltató iparban szerepelhetnek.
   A „City” a pénzről és a fajtársi összefonódásról szól.

   • csakafidesz

    Nézd én London alatt nem a Sommerset palota és a Tower közötti területet értem. De még a Notting Hill sem London vége, ott pedig a Rio-i karnevált megszégyenítő seggrázást produkálnak az afrikaiak nők. (Volt alkalmam látni híres karnevált.) Elég kimenni egy kicsit a belvárosból és fehér ember már alig él az elővárosokban. Ami az illeti a színesek a szolgáltatóiparban sem dolgoznak. Valahogy nem füllik hozzá a foguk.

  • Ez hülyeség. Lehet pakisztáni is ha felemeli Londont. Azaz csökkenő bűnözés, emelkedő gazdaság, bizalom, jólét stb.

   • És tengerszint fölé emelés,mert a mostani árapályok, erőst szopatni fogják Londont. És egy pakisztáni ehhez eleve értetlenül áll.
    Na egyik sem fog bejönni sadikkánnak. Sőt rendezetlenül lesznek kirúgva az únióból.

 8. Árpád Előd

  Cikk tutti, hangvétel király, csak egyetlen apró kis korrekció: Obama nem hetero, mert a felesége, „Michelle” Obama nem nő, hanem hímnemű, azaz pasi. Tessék utána nézni, számos elemző video található a youtube-on, jónéhány elgondolkodtató felvétellel és érvvel.
  Pl.: https://www.youtube.com/watch?v=x8CBF4aWwps
  Egyszer pl. Obama elszólta magát imígyen: „Michael (májkl) és én… ” aztán helyesbített Michelle (misell)-re.

  Ami meg Hillaryt illeti: Rettenetes bűnlajstroma van, amihez képest a nagyképűség szinte cukiság, és aminek ha csak a töredéke igaz (pl. a Benghazi affér, a környezetükben történt gyanús öngyilkosságok stb.), akkor is száz év börtön járna neki, és a választók nyilván tudtak errről amikor – nagyon helyesen – nem választották meg. Ennek is utána lehet nézni, de ezt már igazán csak erős idegzetűeknek ajánlva.

 9. Az identitáspolitika a legrosszabb fasizmus. Mert identitásalapon emel a többiek fölé. Nem értékek mentén, hanem dogmatikai megfontolások alapján.
  Rómában például a minap azért ölt meg egy „nemrómai” egy „rómait”, mert jókedve volt és az meglehetősen zavarta. Ha győzedelmeskedik ezen újlogika, akkor nekünk meszeltek. Mindenkinek.

  • Rómában egy tetves migráns ölt! Pakisztáni pedíg emelje fel Pakisztánt! Európa maradjon Európa! Ezzel a hozzáállással szeretettel vár téged a 444hvgindexnyugatifeny168órazsurpubistbstb…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük