A kecske éppen értesül a gender-elmélet rá vonatkozó következményeiről.

Létezik tökéletes propagandista és minket boldogít!

Ma reggel 7 óra 1 perckor a Pokolban dühös, félálomban lévő ördögök kirángatták dr. Goebbelst a 23456783 lajstromszámú,  „A legnyűvesebb baloldali propagandista” feliratú üstjéből és azonnali hatállyal, hangos röhögések közepette, átrugdalták „A lúzer, bukott baloldali újságírók 1945-2020” (23456678 lajstromszámú) tömegüstbe. Kellett a hely Bede Mártonnak. Várják türelmetlenül. A hírek szerint valami muszlim janicsáralakulattal van megbeszélve, hogy Buda ostromának keretében egy, a vallási megbékélést segítő tömegmészárlás keretében expediálják.

Én hülye, ma reggel szükségét éreztem annak, hogy elolvassam a baloldali reakciókat arra a szomorú tényre, hogy Amerikában a demokratáknak nem sikerült elég bizonyítékot hamisítaniuk Trump ellen arról, hogy az elnököt Putyin kesztyűbábjaként választották meg elnöknek. A haladó tábor mély letargiába süllyedt ettől a hírtől, hiszen ettől a csodafegyvertől remélték, hogy Trump megbukik vagy minimum nem indul újra, és a magyarországi Párbeszéd és Momentum szellemi szintjén álló Demokrata Pártnak sikerül valami baloldali köcsögöt (elnézést a szép magyar szó visszaélés jellegű használatáért) benyomnia az elnöki székbe.

A 444 szerzője, bloggere véleménycikkében, amely szolgaian adja vissza Bernie Sanders és egy melegbár törzsközönségének „társadalompolitikai” tüneteit, az a legérdekesebb, hogy Bede azért utálja Putyint, mert az már nem kommunista. Ha Putyin ma kommunista KGB-s lenne, akkor Bede világában Sanders szövetségese lenne, és a kívánatos szovjet beavatkozás keretében segítene létrehozni egy igazságosabb Amerikát Bernie-nek. Bede ráadásul olyan oroszellenes rasszizmussal átitatott, az oroszokat, mint embereket megvető stílusú szöveget rittyentett, hogy nem csak a kommunizmus, hanem a közismerten baloldali nácizmus tüneteit is felismerhetjük nála. Idézet következik:

„A maguk suta, szarkavaró módján természetesen próbáltak és próbálnak is befolyásolni demokratikus választásokat a világ számukra fontos részein, de persze azért nem olyan ügyesen és kíméletlenül hatékonyan, mint ahogy azt a valódi nagyhatalmak, Kína vagy éppen Amerika szokták.”

Kérem a Kedves Olvasót, hogy ne próbálja meg ezt a mondatot koherensen értelmezni, mert a kísérlet eltorzítja a kvantumjelenségeket az ember agyában, csak egyszerűen vegye tudomásul, hogy Bede elvtárs a kommunista Kína világbirodalmi törekvéseivel szemben kevésbé kritikusnak tűnik, sőt annak láthatólag drukkol is.

De nem ez a fő poén ebben a propaganda-anyagban, hanem az, hogy pár sorral lejjebb le bírja írni a következő mondatot és a számítógépe nem lázad fel ellene és nem harapja le minimum az ujjbegyeit a klaviatúra:

„…az isten áldja Amerikát, amiért ebben a teljesen meghülyült világban is volt annyi józan eszük és szilárd intézményrendszerük, hogy lefolytassanak egy ilyen vizsgálatot a saját elnökük ellen. Ebben a történetben – mármint Donald Trump elnökké választásában – kevés felemelő, bizakodásra okot adó mozzanat volt, de az, hogy Robert Mueller nagyjából békében elvégezhette a rábízott feladatot, mindenképpen az.”

Putyin még 1989-ben is hogy keblére ölelte volna ezt a Mártont!

A koncepciós perrel nem az a baj, hogy meg lehet valakit ártatlanul vádolni hazaárulással, hanem az, hogy sajnos nem találtak bizonyítékot, mert a Clinton stáb sajtóközleményeit nem tekintették megdönthetetlen tárgyi bizonyítéknak (lásd még „géppel írt feljelentés”). Csak emlékeztetném a kedves demokrata párti magyar liberálisokat, hogy a Clinton klán érdekeltségei és az oroszok között sok milliós pénzmozgások is voltak, amerikai uránmonopóliumok átjátszásáért, orosz kézbe játszásáért kapták, de annak semmi befolyásolás jellege nem volt, Clintonék megőrizték az intaktságukat.  

És mindebbe még belekever egy grafikont, aminek alapján Ronald Reaganre keni az elmúlt negyven év jövedelemkülönbségeit. Igaz ebből 16 évig demokrata elnök volt, 8 évig egy csodás fekete bőrű tökéletes zseni, nyolc évig meg a Clintonné kesztyűbábja a Clinton, és a Soros félék lopták el azt a pénzt az amerikai átlagemberektől, amit most Bede hiányol, de ennek semmi köze ahhoz, hogy Trumpot megválasztották. Illetve van. Az, hogy a demokrata pártot olyan Soros-szerű milliárdosok finanszírozzák, akiket állítólag a Bede jellegű kommunisták nem szeretnek.

A 444-et Soros blognak szoktuk nevezni, és ez a szöveg tökéletes példája annak, hogy miként kell ezt érteni. Az egymást tökéletesen, tényleg tökéletesen kizáró tudattartalmakat a kognitív disszonancia legkisebb jele nélkül sikerül úgy felmondani, hogy az ember arra gyanakszik, az elemi logikai áramköröket a szerző agyában invazív eszközökkel ütötték szét.

A magam részéről gratulálni szeretnék Bede Mártonnak, sikerült a propaganda műfajában tökéleteset alkotnia. De csak abban.

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Már több mint ezer magyar “pszichológus” tett hitet a genderideológia mellett!

Hatalmas port vert fel egy olyan mesekönyv, amely nagyon eltér a szokásostól. A folyamatosan „fejlődő” …

14 hozzászólás

 1. Buskó Gábor

  Az senkit sem zavar, hogy dr. Goebbels náciként szélsőjobbos volt? Ezek után “A legnyűvesebb baloldali propagandista” jelzővel ellátni minimum annak a kérdését felveti, hogy a szerző sosem ment át a történelem érettségin…

  • Soha semmilyen lényegi különbség nem volt a nemzeti és a nemzetközi szocializmus lényegében, külsőségeiben, tevékenységében, módszereiben és eredményeiben. Ha meg mernéd nézni a korabeli színes képeket, láthatnád, hogy a nemzeti szocializmus zászlaja ugyanolyan vörös, mint a nemzetközié, és ártalmasságban, kegyetlenségben, embertelenségben sem volt képes megelőzni a nácizmus a kommunizmust. Még az “apaföldjük” is azonos. “Über alles”?

 2. Amúgy ki ez a Bede Márton?
  Egy szarfaszú, országromboló meleg biboldó.
  Ennyi és nem több.
  Pedig az szeretne lenni, mert akkor tán Gyuri bá’ meleg fiacskája is az ágyába vinné.
  Mecsoda öröm lenne ez a buzivilágban…

  • Móritz Zsigmond A parlamentről.

   Egy-két napja tűnt föl előttem, hogy most az történik alapjában, hogy a zsidóság egyszerre a föl-színre kerül és elfoglalja az összes vezető pozíciót, kezében van minden irányítás. És minden más fajú, aki ebbe az irányításba belefolyik, csak akkor felel meg feladatának, ha teljesen az ő szellemükben dolgozik: ha szellemében zsidóvá lesz… az új parlament kész zsinagóga. Móricz Zsigmond: Naplójegyzetek, 1919. 2012! Noran, Bp. 2006. 168

   • Ideje lenne beszedned a kunce tablettáidat.
    Talán nem kell hosszasan kifejtenem,(régebben görebarom),hogy miért?

  • sebestyén istván

   olszal! Anyudnak kár volt megellenie!

   • Utcasarok,napi bevétel,anyád.
    Miért nem ott lesed,hogy elli meg a kistestvérkéidet,amiknek te vagy az apjuk?

  • Móritz Zsigmond A parlamentről.

   Egy-két napja tűnt föl előttem, hogy most az történik alapjában, hogy a zsidóság egyszerre a felszínre kerül és elfoglalja az összes vezető pozíciót, kezében van minden irányítás. És minden más fajú, aki ebbe az irányításba belefolyik, csak akkor felel meg feladatának, ha teljesen az ő szellemükben dolgozik: ha szellemében zsidóvá lesz… az új parlament kész zsinagóga.2006 óta ismét! Móricz Zsigmond: Naplójegyzetek, 1919. Noran, Bp. 2006. 168.

 3. Na de őszintén!
  Hol férne el a bede fejében egy 7400-s IC,és hova lenne bekötve? (7400 típusszámú 2 bemenetű. NEM-ÉS kapu) ( 4db NAND)
  Ez volt a legegyszerűbb áramkör a TTL időkben.

 4. Remekül szemléletes ez a cikk kezdés, kedves Paranoid Android, ahogy dr. Goebbelst az ördögök kirángatják az üstből, hogy a Soros propagandistáinak helyet csináljanak.
  Apropó kedvenc Gyuri bá-nk milyen feliratú üstben fog főni? Teszem föl “Akiknek majdnem sikerült megszüntetni az emberiséget egy atomháborúval” feliratúba?
  S valahogy el tudom képzelni egy ilyen jelenetet, amikor a Mengele féle szelektáló bizottság feje Torquemada egykori főinkvizítor int, hogy melyik üstbe tegyék az ördögök Sorost, akit épp frissen kilökték Kharón ladikjából.
  Aztán eltelik pár év és már Robert Mueller ül az inkvizítori égő vasú trónszékben, és a “janicsárok” által beutalt ilyen Bede féle haszontalan idiótákat osztályozza. S a libsi propagandistáink felkiáltanak:
  – Dehát mi csak az önök, Mueller úr, utasításainak megfelelően nyaltuk a muszlimok meg Clintonék seggét. Azt senki sem mondta nekünk, mikor össze akartuk ugrasztani az oroszokkal Trumpot és az európaiakat, hogy védekezés képtelenek legyenek az arany hordával szemben, hálából nem a hurik közé a paradicsomba kerülünk, csak ide le.
  – Te írtad, fiam, azt, hogy “teljesen elhülyült világ” az, ahol egyetlen remény, hogy én hamisan perbe foghattam az amerikai elnököt? – kérdezi Mueller.
  – Igen, én írtam.
  – Hát akkor Mártont tegyétek be a “Pénzért megvehető legfőbb elhülyültek” feliratú kondérba! – parancsolja az ördögöknek Mueeler a székén sistergőn pörkölődve.
  – De miért? – kérdezik Márton és a társaik miközben vasvillával tuszkolják a rotyogó lében.
  – Mert ti voltatok a legfőbb hülyék, hogy elhittétek, amit mi ígértünk!

  • Sajtó gazemberek (portré)
   A rendszerváltozás előtti sajtó pártos szempontok szerint erősen kontraszelektált: lelki-szellemi-anyagi (olykor ügynöki) kötődését tekintve az újságírók, szerkesztők zöme baloldali, internacionalista. Ezen belül is (történelmi: kultúr- és médiatörténeti okokból) túlreprezentált a zsidósághoz kötődők száma (például Szabó Miklós történész szerint is[76]); érthető, mégis irracionális mértékű érzékenységük, félelmük, vagy csupán egzisztenciális önvédelemből megjátszott félelemkeltésük a törésvonalat szakadékká tágítja. Varga Domonkos György
   • Csurka – permanens fenyegetés a sajtó munkatársai számára. Ez idő tájt elhangzott nevezetes beszédének többé-kevésbé kódolt kifejezései természetszerűleg riasztott minden sajtómunkatársat, aki bármilyen áthallással egyfelől Lenin-fiúnak (kommunistának), törpe kisebbségnek, klikktagnak, szektatagnak (zsidónak?) érezhette magát, másfelől nem gondolta úgy, hogy belefér a “népnemzeti gerincű” kategóriába.[77] Érdemes itt a – nyilvánvalóan Pozsgay “védelmére” született – rádiós jegyzet teljes idevágó részét feleleveníteni, már csak azért is, hogy megértsük a kiváltott rádiós-reakciók okát.
   “A magyar társadalomnak most már fel kell ébrednie! A gátlástalan érdekérvényesítés most a legnagyobb gátja annak, hogy eljussunk az áhított demokráciába. Amíg Magyarországon lehet népnemzeti gerincű magyarokat rágalmak özönével lehetetlenné tenni, amíg a megkülönböztetés alapelve a klikkhez, szektához tartozás, amíg ami népi, az eleve gyanús, amíg egy törpe kisebbség el tudja fogadtatni az egész társadalommal, hogy csak az ő igazsága igazság, és minden, ami az ő körén kívülről jön, elvetendő, és amíg ez a magyarságnak mutatott – most radikálisan liberálisnak mondott – irányvonal ugyan azokból a marxista-lukácsista baloldali gyökerekből táplálkozik, mint a Kádár-Aczél korszakban, addig nincs kilátás arra, hogy a magyarság nagy tömegei jól érezzék magukat a saját hazájukban.”

 5. Tömeg manipulálása Mao Ce Tung módszere

  1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz.
  2.) A népnek úgy kell tekintenie politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nem létező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nem létező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.
  3.) A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „fehér” propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a „szürkét” (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a „feketét” (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak). Ezeknek karöltve azon kell munkálkodniuk, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegek legalább egy részét elhessentse a nemzet feje felől. A kemény, megszorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.
  4.) A nemzetet meg kell győzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára. Vagy ha nem a számára, akkor a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek: évszázadokon keresztül hajlandók benyelni és elfogadni ezt az érvet („majd a következő generációknak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunk”).
  5.) Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetőknek egyszerűen kell megfogalmazniuk üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A hallgatóság ily módon megszokja a felületességet, naív lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.
  6.) Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.
  7.) Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.
  8.) A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell azokat a médiumokat, amelyek butítják és félretájékoztatják az embereket, s gazdaságilag el kell lehetetleníteni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni.
  9.) A nyájszellem erősítése prioritás! Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s választható (pontosabban választandó!) alternatívaként ezzel szembe kell állítani az igazodási, csatlakozási kényszert. Az egyéniségeket nélkülöző nyájat mindig könnyebb irányítani, ellenőrizni és befolyásolni.
  Orr Bán is ebből a kottából játszik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük