Sajnos már a Kétfarkú Kutyapárt is a régi, avagy egy ellés története


Talán még mindenki emlékszik arra a számos történelmi pillanatra, amikor kiderült, hogy a MKKP az ellenzék vezető intellektuális ereje. Például akkor, amikor az ember látja Vadai Ágnest eszmét futtatni, vagy bármelyik Jobbikos politikust megszólalni.

Nekik még erkölcseik is voltak, hiszen az a kampányígéretük, miszerint külföldre szöknek, ha megnyerik a választásokat, olyan realitásérzékről tanúskodott, ami más ellenzéki politikusnak bizonyosan nem sajátja. Persze, mint minden ember, illetve kutya, a kétfarkúak is szerettek bunkók lenni, de ők legalább egymással is azok voltak (hiszen két farok nem fér meg egy kutyán), sőt láthatólag tudták is magukról mikor bunkók éppen.

A családvédelmi akcióterv azonban rajtuk is kifogott, és ELLEK címmel létrehoztak egy nőmagazin címlapjának látszó képet, amelyen viccesnek szánt címek gúnyolják ki az anyaságot, a nőiességet. A döbbenetes az, hogy jól láthatólag sem az anyaságról, sem a szülőségről, sem a nőiességről nincs még érintőleges ismeretük sem.

Ez azért sok mindent megmagyaráz.

Személyes kedvencem a „Négy lett, maradhat? – kérdezte a meglepett szülész” tartalmú megnyilvánulás, ami az élveszületés utáni agyoncsapást is a napi gyakorlatba ültető nyugati jogalkotás fényében különösen aktuális. És bizonyára marha vicces.

Sokáig azt gondoltam, nyilván optimizmusból eredően, hogy akinek van humora az intelligens is. Meg fordítva. A magyarországi ellenzék elmúlt kilenc évében egyedül az MKKP néhány poénját lehetett az értelemmel kapcsolatba hozni, ha egyéb emberi attribútumokkal nem is.

Az élet minden politikai pártnak megadja a lehetőséget, hogy egy adott pillanatban jóvá tegye a hibáit, vagy érdemi döntést hozva valóban feliratkozzon az eredményjelzőre.

Ha én lettem volna az MKKP én ebben az ügyben az akcióterv oldalára álltam volna, hiszen az normáliséknál semmiképpen sem jelentette volna az ellenzékiség feladását csak legfeljebb azt, hogy a párt időnként pihenésképpen a normalitásba  menekül.

A „nem megszületéssel”, a „nem léttel” nem lehet viccelődni, mert a viccnek nincs alanya. Az ilyen vicceknek is mindig az élők a célpontjai.

A liberalizmus megszületése előtt filozófiai értelemben azt hittük, hogy van végső határa a hülyeségnek és az ostobaságnak, sőt azt már el is értük. Az emberiség ugyanis annyi felülmúlhatatlan baromságot csinált már a létezése során, hogy lehetett az az érzésünk az összes megvolt már. De nem.

A nem létezők létbe csörtetésének megakadályozását, és annak száraz etikai megalapozását még feldolgoztuk volna, de azt, hogy emberi lények már a fajuk kitörlését szorgalmazzák a fajok vagy a teremtés nagykönyvéből új minőséggel ajándékozza meg azokat, akik meg akarják tapasztalni az ördög munkálkodását. De az ördögnek is szüksége van néha segítségre ezért összefésültem az ellenzék, a haladó értelmiség, és az összes egyéb aktuális elmebeteg megnyilvánulásait, hogy kiadjanak egy ellenzéki pártprogramot.

***

Az Elmaradt Abortuszok Pártja

Program és Hitvallás

Én a saját megszületésemmel sem értek egyet. De másoknak még nagyobb hiba volt megszületni. Készek vagyok vállalni a felelősséget annak eldöntéséért, hogy ki szülessen meg és ki nem.

Megértem azokat, akik szerint meg sem kellett volna születnem. De nekik nem is szabadna létezniük.

Lehessen perelni a kormánypárti politikusok és szavazók szüleit a vonatkozó abortuszok gondatlanságból vagy szándékosságból történő elmulasztása miatt.

Minden abortusz egy ünnep, egy bátor döntés ünnepe.

Ha nem szexelsz nem lesz problémád az abortusszal. Ha nőből átoperált férfiként próbálsz szexelni egy férfiből nővé operált személlyel biztos nem lehet baj. A kecske sem fog teherbe esni.

Te se a kecskétől. Szabadság elvtársak.

Ha nincsenek gyereke, akkor a nőkre sincs szükség. A férfiakra eddig se volt. A mesterséges intelligencia úgyis feleslegessé teszi mindenki munkáját és legközelebb már az MI-t is MI csinálja.

***

Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy ha nem lesznek házias nők, akkor a porszívó ügynökösködésben kiteljesedő Jobbikosok kinek fognak eladni, az MI-nak? De kit érdekel?

Sosem tudja az ember már, hogy ezek kit gyűlölnek ilyen eszelősen, az élőket, a holtakat, a majd megszületőket, vagy tényleg mindenkit? Az biztos nem az intelligencia jele, hogy ha valaki nem látja a határokat az emberi és az embertelen között.  Elmagyarázom: emberi gyermekeket szülni és családban felnevelni őket és embertelen kín gyermektelenül, egyedül megöregedni. Büszkén ez utóbbit választani fölényes liberális nagyképűséggel meg a legnagyobb ostobaság. Másokat pedig lebeszélni a családról és a gyerekről az meg élethossziglani kínzás és lassú gyilkosság.

Kedves MKKP menjetek ti a jó picsába, vissza anyátokba, hogy stílszerű legyek és jóindulatú.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A demokraták azért puccsolnák meg Bident, hogy legyőzzék Trumpot

  Biden nyilvánvalóan nem alkalmas az elnöki feladatok ellátására. Ezzel kapcsolatban már első megválasztása előtt is …

15 hozzászólás

 1. Mi ebben a meglepő? A kérfarkú kutyaszarpárt sosem politikai elit ellenes, hanem fidesz ellenes volt.
  Amikor az ingyen sörrel stb-vel kampányoltak a 2010 választási kampányban az is azt üzente, hogy minden ellenzéki programpont hülyeség, az akkori kormánnyal szembenálló politikai erőket demagógnak beállítva.
  Ugyanaz a …..liberális vonal mint a többi budapesti párt.

 2. Ha réges-régen egyik lehűlő tenger felszínén úszkáló egysejtű azt mondta volna, hogy nem osztódom…aztán a hal azt mondta volna, hogy nem rakok ikrát, inkább élek mint hal a vízben…aztán ha a dinoszauruszok lába között rettegve futkosó cickány azt mondta volna, hogy nem építek almot, kell a fenének a sok kis cickány, ahelyett, hogy őket szoptatnám, bulizok egész életemben, hisz kevesebb a gondom,…s ha épp lemászva a fáról két lábon veszély elől elszaladó majomanya nem mentette volna szőrébe kapaszkodó kicsinyét…aztán ha az ősember nem hordta volna haza a barlangjába csemetéinek a mamuthúst, mert úgyis kevés volt a mamut, és ennyi éhes száj miatt hetente kellett vért verejtékezve járni a hómezőket, s fagyoskodni odakinn…aztán ha a bombázások alatt nagyanyád nem szülte volna meg az édesanyádat a jövőben reménykedve, vagy az anyukád azt mondta volna, hogy ej, kinek kell egy éjszaka során kétszer is felsíró, folyton pelenkázást igénylő kis élősködő, hát inkább elvetetlek, aztán mehetek tovább bulizni….vagyis az egész hosszú sokmilliárd éves sikeres evolúciós lánc, – vagyis a te őseid – csak az egyike lett volna annyira önző mint te, libsi-gender-buzi bogaram, akkor most te se lennél.
  Te, aki az élet császárnak, a természet és/vagy teremtés koronájának tartod magad, nem szégyenled, hogy pont te szakítod meg ezt az elképesztő biológiai láncot?
  De ha te már nem vagy normális, legalább másokat hagyd az élet útján felelősséggel és reménnyel továbbmenni. Nincs jogod a halált se előidézni, se másokat a szaporodásról lebeszélni.
  Ha téged, haladó, a Föld jövője miatt oly divatosan aggódó hupizöld liberális zavar, hogy a megszületendő új európai lélek rontani fogja a bolygónk ökoszisztémáját, mert enni kell neki, meg pelenka, s fákat vágnak ki miatta, akkor légy oly nagyvonalú, hogy áldozd fel te magadat, így mentheted meg legelegánsabban azt a magadtól nem, de másoktól oly bőszen féltett ökoszisztémát!

 3. Egy barátom nemrég halt meg, 70 éves volt, nem volt családja. Karácsonykor rosszul lett. Három napig feküdt a lakásában a földön magatehetetlenül, mire a szomszédai rátaláltak. Akkor még élt. Belegondolni is rossz, hogy mit élhetett át ez alatt az idő alatt.
  Az ilyen borzasztó vég ellen egyetlen biztosíték a család, igaz hogy az sem 100%-ig.

 4. Ettől a mocskos aberrált kétfarkú bandától ,nekünk választónak kell megszabadítani az országot,helyettünk nem teszi meg senki!Rajta hát tisztelt választók!

 5. A kétfarkú egy új jelenség. Az életellenesség válik benne politikai programmá. A probléma ott van, hogy úgy tudnak életellenesek lenni, hogy közben stabil a létezésük. Mert a modern kor ezt is elintézi helyettük…

 6. Mélyen tisztelt NAPRÓZSA . Szívemből szólt. Köszönöm.

 7. Kedves Jakab Gyula!
  „akkor fájdalmasak lesznek az egyedül eltöltött karácsonyok, csak ezt most nem tudják elképzelni.”
  Ezeknek a karácsony nem ünnep!
  Ezek bevásárló idióták, fogalmuk nincs a karácsony lényegéről. Ezek nem tudnak szeretni, csak gyűlölni!
  Az abortuszt, a csecsemőgyilkosságot, az eutanáziát támogatják.
  Úgy vannak ezzel, mint a migráns pátyolgatással. Azt hiszik, hogy a szenvedéscsak másokat érint, ők kimaradnak belőle.
  Sokszor megfordul az ember fejében, hogy vajon mivel etetnek minket, hogy egyre több az elmebeteg idióta?

 8. köszi a reklámot 🙂

 9. A liberókban (pl. itt Mészáros László fb) és a mohamedán megszállókban az a közös, hogy az élet szentsége egyik számára sem létezik. Az egyik az abortuszt, eutanáziát és a gyilkosok kivégzésének tilalmát erőlteti. A másik számára a nő, a „hitetlen” nem ember, szabadon megölhető. De egyformán szabadon pusztítják sivataggá a természetet is.

  És mindkettő a Sátánt szolgálja. Az egyik Allah néven, a másik fejlődés és világgazdaság néven tiszteli. Ezért szeretik annyira egymást, és gyűlölik a magyart.

  Én az ilyeneknek tényleg elhiszem, hogy ők ellenek. A Sátán gyönyörűségére az egyik alig, a másik jó sokat.

 10. Ja, hogy megmaradt proli tetübandának? Na, és!

 11. Ha nem láttam volna szerte a világban annyi nőt, aki mikor elővesszük a gyerekek-unokák képeit, akkor elpityerednek, hogy már mennyi mindent tettek azért, hogy lehessen gyerekük és nagyon mélyen megértettem a bánatukat….nos akkor akár viccesnek is találnám a citált címlapot, de én inkább nekik szurkolok.

 12. Íme a hír, amit már (remélem jó sokan) annyira vártunk

  Javaslom az érdeklődő olvasóknak a TimCast adásainak megtekintését. Elég csak ennyit beírni a keresőbe: TimCast, YouTube, s azonnal bejön a brit srác, Tim „privát híradója”.
  Egy-két naponta jelentkezik rövid, néhány perces tudósításokkal – most például az egyik legutóbbi totálisan ideillik a jelen cikkhez (ráadásul a hazai sajtó – tudtommal – egyáltalán nem kattant rá a témára, pedig a szokásos napi PS-cikkektől és ECHO-híradásoktól a BayerShow-n át egészen a KarcFM-es betelefonálós műsorokig mindenütt terjeszteni kellene).

  Eddig a muzulmán bevándorlás „rejtett”, másodlagos veszélyeit csaknem mindig a hagyományos muszlim-zsidó ellentéttel illusztrálták, szórványos híradások jelentek meg zsidók elleni verbális vagy tényleges támadásokról (főleg Franciaországban), azonban ritkán került szóba a szintén közismert muzulmán vs. „gender” ellentét tényleges megnyilvánulása.
  Na most végre itt van az első komolyabb eset – egyelőre csak verbális.

  ==> https://www.youtube.com/watch?v=J4DB-hIfpGY

  A lényeg röviden: Muslim parents lead group of 300 in protest outside school gates against equality lessons on homosexuality and gender.
  ~ Muzulmán szülők mintegy 300 fős tüntetést szerveztek az egyik [angol] iskola előtt: tiltakoznak a homokos és gender témák oktatása (ezek egyenlőként elismerése) ellen.

  A TimCast híradása alapján aztán perceken belül ráleltem a vonatkozó (brit) újságcikkek tömegére, íme pl. a Daily Mail:
  ==> https://www.dailymail.co.uk/news/article-6706337/Muslim-parents-lead-group-300-protest-outside-school-gates-against-equality-lessons.html

  A cikk beszámol arról is, hogy néhány muzulmán család már azzal fenyegetőzik, hogy „ha ez így megy tovább, tiltakozásul távoznak Angliából!”

  Lám csak, néha a legváratlanabb helyről érkezik a segítség… 🙂

  A TimCast vonatkozó „híradása” alatti komment-özönből (néhány nap alatt többezer!) nekem az alábbi tetszik a leginkább:
  „Leftists want to support Muslims.
  But Muslims don’t want to support anything leftists want to support.”
  🙂

 13. Szőke ciklon

  A kutyák ellenek kutyákat.
  Az abortuszt támogatóknak annyit üzenek, hogy nézzenek már meg egy abortuszról készített ultrahangos felvételt.
  Egyébként meg mennyivel jobb lenne a világ, ha az ő szüleik is abortusz pártiak lettek volna!

 14. Több országban sikert értek el viccpártok, ami tulajdonképpen egy elég erős kritika az „igazi” politikusok teljesítményét illetően. Az a baj, hogy a fehér ember az ösztönei elvesztésével (létfenntartási és önfenntartási ösztön sem működik már rendesen) „megágyaz” az Afrikából érkezőknek.
  „Normálisabb” időkben előfordulhatott volna, hogy betóduljon Európába egy kétmilliós megszálló sereg anélkül, hogy akár egy pofon elcsattant volna?
  NA UGYE!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük