Dögölne meg már minden magyar ott ahol van!

Lassan ott tartunk, hogy bármelyik tetszőleges indexes írásnak lehet ezt a címet adni, úgy, hogy a cím tűpontosan mutat rá a cikk fő mondanivalójára. Azért érdemes az Indexet olvasni, mert a magyarellenesség, az eszelős magyargyűlölet olyan példáival lehet találkozni benne, amit épelméjű ember ki se tudna találni.

Szerintem a legelvakultabb román nacionalisták is csettintenek, mert ami jó az jó, a következő címmel megjelent írás olvastán:

„Több száz venezuelait fogadott be titokban a kormány, de nem fizet bevándorlási különadót”

A dolog ott kezdődik, hogy a haladó sajtó, amely pár éve még nagy rokonszenvvel figyelte a venezuelai szocialista kísérletet, lassan szembesülni volt kénytelen azzal, hogy ez a szocialista kísérlet sem sikerült, és a szokott módon csinált nyomortanyát egy gazdag országból, amelyben egyébként a haladó erők közép és dél-amerikai alapossággal mészárolgatják az ellenzéket, a lakosságot. Rendkívül tanulságos az a láttató erő, amellyel a szerző szembesít bennünket a venezuelai terrorral és nyomorral, amely egyébként már évek óta köztudomású. Látszik, hogy a szerző lelkében kemény küzdelem zajlott amiatt, hogy egy olyan narratívát kénytelen elfogadni, ami egybeesik például a magyar kormányéval.

Magyarország ugyanis az elmúlt időszakban több száz magyar származású venezuelai menekültet fogadott be az országba. És magyar származású, a magyar viszonyokhoz alkalmazkodni akaró és tudó menekülteket mindenféle olyan támogatásokba részesítette, ami a beilleszkedésükhöz szükséges. Az Index szerint mindezt a legnagyobb titokban.

Ismerve a haladó oknyomozó újságírás színvonalát (egy három kilométerről lefényképezett nagy hajó valami vízen) rohadt nagy titok lehetett, miután ezek az emberek már átlagemberként élik az életüket, sokan dolgoznak is, nyelvet tanulnak. És persze adtak interjút az Index újságírójának is. Nyilván titokban. Mondjuk legyen bármennyire borzasztó a helyzet Venezuelában, ezek az emberek még nem szoktak hozzá a magyar sajtóviszonyokhoz és nem sejtették, hogy egy ellenük irányuló támadáshoz szolgáltatnak muníciót. A cikk végén egyébként az Index névtelenséget ígér a nyilatkozóknak, arra utalgatva, hogy nehogy azokra lesújtson a kormány bosszúja, de azt, hogy melyik szállodához mehetnek tüntetni a dékás rohamnyugdíjasok, gondosan leírja.

A magyar kormány egyébként tényleg nem reklámozta ezt a projektet, mint ahogy elég visszafogottan bánik minden segélyprogramja esetén a nyilvánossággal. Ezt liberális aggyal tényleg nehéz felfogni, hiszen ha egy liberális 100 forintot költ jótékonyságra, általában helyből 1000-t elkölt annak reklámozására is, hogy ő milyen jó csávó.

Szerzőnk felhívja a figyelmet arra, hogy ezek az emberek persze nem beszélnek magyarul és érezteti, hogy magyarságtudatuk sincs, habár a venezuelai magyarok között terjedő információ alapján tudták meg, hogy Magyarországra menekülhetnek a származásuk alapján. A semmiféle magyarságtudattal nem rendelkező szerzőnek egyébként miért fáj, hogy másnak sincs az szerinte, azt fel nem foghatom, de ilyen a liberális elme, a logika már rég öngyilkos lett benne.

Természetesen jól bizonyítható, hogy az indexes újságíró nem magyar, készségesen le is írja nekünk ezt. Kérem kapaszkodjon bele mindenki a székébe, mert olyan mondat következik, ami az ultraliberális sajtóban is ritkaság, egy totális büszke önleleplezés:

„A SZÁRMAZÁSON ALAPULÓ VÁLOGATÁST KIVÉVE A PROGRAM  PONTRÓL PONTRA VALÓSÍTJA MEG AZT A MENETRENDET, AMELYET A MENEKÜLTÜGYI SZAKEMBEREK IDEÁLISNAK TARTANAK.”

Az Index újságírója elítéli azt a gyakorlatot, hogy a magyar kormány magyar származású embereket ment ki egy válságövezetből. Ezek az emberek ráadásul még valószínűleg keresztények is, ami már egyenesen emberiség elleni bűntetté változtatja a mentőakciót. Nyilván Magyarországnak a nem magyar származású venezuelaiakat kellene segíteni.

Klasszikussal szólva, ha egy liberális hülye, akkor nagyon hülye.

Ez egyből megmagyarázza, hogy miért találkozunk annyi rettenetesen sötét liberálissal. Ezen a szinten persze a hülyeséget és az aljasságot már nem lehet megkülönböztetni egymástól.

A cikk azzal a gyöngyszemmel zárul, hogy a szerző arra jut, a legálisan érkező menekültek mentésének támogatása és magyarországi segítése, az illegális bevándorlást elősegítő és támogató civil szervezetek adóztatását előíró törvény hatálya alá esik.

A cikk tartalma egy mondatban tehát a következő: A Venezuelából kimentett emberek nem beszélnek magyarul, nincs magyarságtudatuk, de ne mentsük meg őket, mert van magyar felmenőjük és ez így sérti az egyenlőség jelenlegi liberális felfogását.

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Már több mint ezer magyar “pszichológus” tett hitet a genderideológia mellett!

Hatalmas port vert fel egy olyan mesekönyv, amely nagyon eltér a szokásostól. A folyamatosan „fejlődő” …

34 hozzászólás

 1. Viszont ha egy liberális okos, akkor is nagyon hülye, mert nem veszi figyelembe a tényeket az ítéletalkotásban és a döntésben.

  • Ajvé’! Kitört a zsidó belháború! Már a Prosti srácok vezére se megfelelő aljas! „írók, politikusok, mindenfajta újságok riporterei, röviden irodalmi ügynökök úgy a szocialista mozgalomban, a fenekük pedig a német sajtón ül. Minden újságon rajta tartják a kezüket, és elképzelheted, hogy milyen émelyítő az, az irodalom, amit ez eredményez.” Ez az egész zsidó világ, Michael Bakunyin.
   Liszt Ferenc, 1811-1886, (már, vagy még? Tudta!) Die Israeliten A zsidó folytatja a pénz kisajátítását, és az állam torkát pénzeszsákja szájának a szorosabbra vagy lazábbra engedésével fojtogatja. A sajtó minden eszköze a kezében van, hogy a társadalom alapjait szétzúzza. Ő az alapja minden olyan vállalkozásnak, amely a trón ledöntésére, az oltár széttörésére és a polgári jog megszüntetésére irányul.”

   „Birtokba vették a szépirodalom és az újságírás terét. Mint sáskasereg rohanták meg a sajtót, hatalmukba kerítették az időszaki iratokat, magukhoz ragadták a gondolatok vezérlését, s meg fészkelni látszották magukat a közvélemény-árulásban.

 2. Nekem az a kedvencem amikor számonkéri a kormányt, h nem verte nagydobra a koptok befogadását, majd ő nagydobra veri a venezuelaiak befogadását, majd leírja, h ő bizony nem ad meg több információt, mert a nagydobra verés azzal járhat, h az otthon maradt családtagokat levadásszák.

  • Magyarel
   Új, szép ország a Magyarel,
   Honnan minden magyar el
   Fejvesztve menekül!
   Sürgősen! Ész nélkül!
   Mindent hátra hagyva!
   Soha vissza, nem kívánkozva
   Oly jó a zsidó éden.
   Hol őslakosnak régen!
   Jobbágy sora van!
   Testi, lelki nyomorban!
   „Bújik az üldözött barlangjában!
   Nem lelé, honát a hazában!”
   Jobb sors, csak arra vár!
   Ki előtt a nyitott határ
   Menekülésre ösztönöz!
   Ő első lesz futók közt!
   2016-03-14

 3. halyrá lyobbik!

 4. Naszóval, ha jól értjük, a keresztény és magyar felmenőkkel rendelkező (amúgy tudnak is magyarul sokan, mert épp nemrég mesélt nekem egyikük Venezueláról) nem fogadható be.
  Miért is?
  1. Mert tudjuk kicsoda, hány éves, és honnan jön.
  2. Mert vannak iratai. Sőt hitelesek is.
  3. Mert nem tejelt az embercsempészeknek. S ez gyalázat.
  4. Mert nem azért jött Európába, hogy az ittenieket leölje.
  5. Mert nem muzulmán.
  6. Mert nem arab agysebész, ellenben van iskolai végzettsége, s szakmája is.
  7. Mert dolgozni akar.
  8. Mert el tudja tartani magát és nem akkor már nem gazdagítja a segélyiparból élőket.
  9. Mert nem szeret robbantgatni, késelni, erőszakolni.
  10. Mert nem lehet beszervezni az Antifa verőlegényekhez.
  11. Mert a családját sem hagyja cserben, azzal menekül.
  12. S mert nem úszta át az Atlanti óceánt, meg a Földközi tengert, hogy a fenti 11 nyomós képesség hiányában engedélyünk nélkül, akaratunk ellenére héthatáron átgázolva nem adta ki magát a libsiknek hasznot jelentő “szegény ártatlan kísérő nélküli üldözöttnek”.

  13. De legfőbb bűnük, hogy nem termelnek hasznot Soros menekültiparának!

 5. 14. Mert valószínűleg nem baloldali szavazók lesznek.

 6. Hát, én már meg sem lepődök …

 7. Már megint a prolik uszítása zajlik az indexen.
  Ez a ‘jó tollú’ kamu-újságírás.

  • „Már megint a prolik uszítása zajlik az indexen.”
   IGEN, csak hogy, mi sem bizonyítja jobban a magyar iskolák minőségét, oktatási színvonalát, -amelyet ők minden nap megpróbálnak lehúzni-, hogy 2018, a HARMADIK 2/3-d óta egyre nyilván valóbb, hogy az általad említett MOSHATÓ AGYÚ „proli”-ból, a legnagyobb bánatukra már csak az ő olvasó táborukban akad, -ott sem sok- csak néhány ezer. Annyi hülye meg a világon minden felé akad.

  • „Már megint a prolik uszítása zajlik az indexen.”
   IGEN, csak hogy, mi sem bizonyítja jobban a magyar iskolák minőségét, oktatási színvonalát, -amelyet ők minden nap megpróbálnak lehúzni-, hogy 2018, a HARMADIK 2/3-d óta egyre nyilván valóbb, hogy az általad említett MOSHATÓ AGYÚ „proli”-ból, a legnagyobb bánatukra már csak az ő olvasó táborukban akad, -ott sem sok- csak néhány ezer. Annyi hülye meg a világon minden felé akad.

 8. Ha jól értem, a bevándorláspárti balliberálisok szócsöve, az Index arra uszítja a balliberális híveket, hogy tüntessenek a befogadott venezuelai menekültek ellen?
  Azért amúgy tényleg elég már a befogadásból, mert Budapesten minden második ember vagy kínai, zsidó, arab, néger,vietnámi, török.
  Na, most, ezek is megkapják a családtámogatásokat, és lesznek sokkal többen is, mint kéne.

  • „Na, most, ezek is megkapják a családtámogatásokat,..”
   Amennyiben magyar állampolgárok, de azt azért nem olyan egyszerű megszerezni.

 9. homoródkarácsonyfalváért

  Valahogy nekem is eldurrant az INDEX olvasása közbe, úgyhogy az alábbi levelet írtam a szerzőnek:

  “Üdvözlöm Földes Úr!

  Tényleg beleszakadnának abba, ha most azt a címet adták volna, hogy “Magyarország kimenti a magyar származású embereket a polgárháborúba tartó Venezuelából”?

  Mint mondjuk más országok esetében ezt írnák, az illetők nemzetségét nevesítve.

  Üdvözlettel:”

  Na, azóta is b@szik válaszolni, talán jobb is.

  🙁

  • Gondolom Izraelre gondolt,hiszen ők követendő példának számítanak ebben. Az USA szintén.
   Ha így nézzük,akkor igazán nincs miért félnünk,hogy az index mivel köpüli a szart. Nem?

   • homoródkarácsonyfalváért

    Izraelre is. De nézd meg, hogy a románok hogy számon tartják a Balkánon délebbre ragadt véreiket.

 10. Először is gratulálok “Naprózsa” 13 pontban történt összefoglalójához ! Tökéletesen összefoglalta ennek a magyargyűlölő Index újságírónak jellemtelenségét azzal az országgal szemben,amelynek kenyerét eszi. Ennek az újságnak szellemisége mindig is híres volt a magyar nép elítéléséről,lenézéséről és pocskondiázásáról. A lehető legjellemtelenebb tettet követik el naponta,abba a tányérba piszkítanak,amelyből esznek! Ahelyett,hogy segítőkészség , előremutató kritika fogalmazódna
  meg írásaikban , csak az uszítás és gyűlölködés fröcsög a szájukból. De ha ez az ország ilyen elviselhetetlen számukra , miért nem mennek haza ? Lehet , hogy József Attila verssorai illenek rájuk? “Se apám,se anyám se Istenem se HAZÁM!” Így már érthető !

 11. Zolika Lassu

  Tetves libsi, komcsi gazemberek.

 12. Amit én gondolok és kívánok ennek az Indexes skriblernek,azt leírni nyilvánosan lehetetlen,gondolni meg tilos egy kereszténynek,mert az bűn.Egy dologban bízhatunk,hogy őt is eléri az utolsó elszámoltatás és akkor megkapja illő büntetését.Csak azt kérem,hogy minél hamarabb.

 13. Gáon Eloin

  Az INDEX újságíróinak felmenői, akik nem voltak magyarok, nem tartoztak a magyar történelmi eredetközösséghez és egy egész más kultúra és vallás megjelenítői voltak, és más nyelven beszéltek, de ennek ellenére ezek a felmenők, akik máshonnan elmenekülve Magyarországon kértek menedéket. 1867. november 25-én nyertek magyar állampolgári jogállást a XVII. tvr. 1.- 2.§ alapján.
  TEHÁT! Ezeknek a 21. századi leszármazottaknak sem jogi, sem erkölcsi alapja nincs ahhoz, hogy beleszóljon abba, hogy a MAGYAR, honnan fogad be MAGYART!
  Ahogy az Izraeli demokratikus nemzetállam, minden zsidót befogad, bárhonnan is érkezzen. Úgy a Magyar állam is minden magyart befogad. Sőt! 1867. november 25-én még a zsidóságot is , nem csupán befogadta, de állampolgárságot adott nekik. Akik mind a mai napig nem tértek vissza saját nemzetállamukba; Erec Jiszráélbe, noha illett volna megtenniük, ahogy ezt a görögök is megtették. Ehelyett itt az INDEXEN keresztül visszataszító módon áskálódnak a magyarság ellen.

 14. A balliberális egyenlőség és megkülönböztetés elleni tilalom “szép lassan” eljutott gondolataik legmélyére. Már ott se tudnak megkülönböztetni semmit, semmitől.

 15. Magyar az, aki annak vallja magát? Ezt tudják csak meg a szírek, és az afgánok!

 16. Nagyon jó gondolat,hogy az egykor innen kivándorgott honfitársaink utódait,ha tényleg magyarok szeretnének lenni visszafogadjuk. Bármennyire is tisztelem a Miniszterelnök Urat,meggyőződésem,hogy ezek az egyébként csodálatos család segítő intézkedések nem lesznek elegendőek,hogy a nemzet létszámát tekintve talpra álljon.Igen is szükség lesz olyan fiatal,lehetőleg képzett emberek behívására,akik nem minket akarnak megváltoztatni,akik magyarrá akarnak válni,elfogadják a törvényeinket,szokásainkat,kultúránkat. Ilyen emberek Kelet Ázsiából,pl Vietnámból vagy a Fülöp Szigetekről jöhetnének,ill. a venezuelaiakhoz hasonlóan magyar gyökerűek, a világ bármely részéből..Ők talán szorgalmasak,tisztelettudók,csak nyernénk velük, és ők is nyernének velünk.

 17. Aki Délafrikában született de felmenői között bizonyitható angol származásu is van, azok minden tiovábbi néllkül kapnak letelepedési engedélyt Angliában. Az egyik barátom ilyen módon él most Angliában.-

 18. Kedvenc Soros-ügynök magyargyűlölőnk ma megint fröcsögőnapot tartott:

  2018-12-27 cikkhez 10:32 időponttal vagyis két hónappal később
  2019-01-10 cikkhez 10.36 és 10:41 időponttal vagyis másfél hónappal később
  2019-02-02 cikkhez 10:22 perckor
  2019-01-18 cikkhez 10:27 perckor
  és ide 10:14 és 10:06 másolgatott be értékelhetetlen és már sokszor ugyanazt korábban is leírt idétlenkedéseket.
  Ezzel az elmekórtani esettel szemben nem elég, hogy negligáljuk, és kinevetjük, mert ha jobban ráér, már nem is lesz hely, ahova a mi kommentjeink is beférnek.
  A végén a Tutiblogot akár átkeresztelhetjük MAHIR KARA ÜZENŐFÜZETTÉ IS.

  Rajtam kívül senkit sem zavar, hogy ezzel a módszerrel, ha a többi félkegyelmű is rákap, olvashatatlanná és nevetségessé is tehetik az egész portált, az összes okos újságírónkat az olvtársakkal együtt?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük