Sargentini Magyarországa

Akit kéjérzéssel tölt el, hogy az Európai Parlament hatalmas formátumú politikusai üzemszerűen rombolják nem csak a magyar országimázst, hanem a szuverenitásunkat is, érdemes elgondolkoznia azon, hogy Sargentini és magyarországi szövetségesei milyen Magyarországot is akarnak. Most szólok, hogy csak két lehetőség van. Vagy ezek, vagy mi magyarok. Nincs három Magyarország. Vagy Sargentini Magyarországát választjátok, vagy a valódi Magyarországot, amelyen négy évente választások vannak, amelyet el szoktatok veszíteni. Egy magyarnak nehéz választás, de nektek, úgy tűnik, nem.

Lenin hasznos idiótái, a baloldali „értelmiségiek” (mintha a baloldaliság legtöbb formájának lenne köze az értelemhez) legalább rendelkeztek valamiféle olvasottsággal és hivatkozhattak arra, hogy illúzióik vannak. Soros hasznos idiótái ezt nem tehetik meg. Ők csak simán beleragadtak a késő kamaszkor kielégítetlenségébe és szeretethiányába, emiatt rombolásvággyal és építőkocka használat szintű társadalom-mérnökösködési kényszerrel élik le az életüket.

Amikor Sargentinit és a gazdáit választjátok, nem ellenünk lázadtok, hanem az ellen a többség ellen, amelynek a következő választásokig, persze korlátok között, jogos birtoka az ország. Az ország mindig valakiké. A miénk. Ha nincs ez a „miénk”, akkor bizony minden magyarért, legyen az ember, lélek, vagy bármiféle más hungarikum, meg kell küzdenünk. És most szólok, hogy 1200 éve még egyetlen áruló se győzött végleg, mindegyik ott végezte, ahová való, a feledésben és a pokol árulóknak fenntartott sarkában, ahol nincs haza, nincs otthon, ahol csak rabolt javak és legyőzött, rabigába fogott honfitársak vannak.

Sargentiniék persze nem minket árulnak el, ők a demokráciát, az eredeti liberalizmust, a keresztény civilizációt, a biológiai neműket, vagyis az összekötődésüket árulják el, és persze azt az országot, ahonnan jöttek, hogy az eszmét képviseljék a haza helyett.

Minden hazaáruló ocsmány, még a legocsmányabb ellenségünk elárulója is ocsmányabb, mint a legocsmányabb ellenségünk.

Hazátlan bitangok az ellenségeink, akik nem nemzetek, nem emberek érdekeit képviselik, hanem egy eszme érdekeit akarják érvényesíteni.

Sargentini Magyarországa egy eszme országa lenne, egy ultraliberális ország, ahol minden ötletüket kipróbálhatnák azok, akiket annyira megszerettünk 2010 előtt. Sargentini Magyarországán minden közszolgáltatás külföldi kézben lesz majd, a kormány minden döntését előzetesen jóváhagyja majd a „Bizottság”. Soros György ide jön majd „haza” meghalni, tele lesz dicsérettel a padlás, az óvodában kettes vagy egyes szülőnek szólítanak majd, bocsánatot kérünk az utódországoktól, hogy magyarokat mertünk hagyni a területükön. Egy darab fakenews sem lesz a sajtóban, mert az összes jobboldali újságot ellehetetlenítik vagy betiltják. Csak jobboldaliak lesznek börtönben, hiszen azok megérdemlik. Hihetetlenül nőni fog a népszaporulat, mert a bevándorlók százezrei, a családegyesítés után, az integráció jeleként teleszülik az országot. Egyszóval elismerjük, hogy bárkivel állunk is szóba Európában, mindig a másiknak van igaza.

Nehezen tudom elhinni, hogy az ellenzéki szavazók ilyen országot szeretnének.

Szegény jó ellenzéki szavazók abban az álomban élnek, hogyha lecserélik az iskolaigazgatót, akkor a matektanár már másnapra megtanul fegyelmezni és jól magyarázni. És az ő Pistikéjük megszereti a testnevelést, jól fog énekelni hirtelen és egyéb rejtett tehetségeit is felfedezi a liberális iskolarendszer. A közutak kijavítódnak, mindenki tíz évet fiatalodik, és a nőket, az LMBTQ+-osokat, a cigányokat, a zsidókat nem nyomják el többet a heteroszexuális fehér férfiak. Sargentini és magyarországi klónjai azt mondják, hogy tényleg csak egy mozdulatra vagyunk a tökéletes világtól. Ha lemondunk minden szabadságunkról, minden hagyományunkról, minden döntésünket rájuk bízzuk, akkor máris egy tökéletes világban találhatjuk magunkat.

Nincs ennél egyszerűbb vallás. Nincs olyan Isten, amely ennél kevesebbet kívánna a hívőktől. Legfeljebb azok, amelyek kollektív öngyilkosságba hajszolják a hívőket, mert csak úgy érhető el a tökéletesség.

Az élet és a valóság nem fér össze a tökéletességgel.

A tökéletes demokrácia csak úgy érhető el, hogy mindenki egyet akar. Sargentiniék éppen most intézik el, hogy mi mind itt egyet akarjunk. Ők csak tökéletessé tesznek bennünket.

Sargentini Magyarországán olyan tökéletes emberek vezetnek bennünket majd, mint Szanyi Tibor, Karácsony Gergely, Hadházy Ákos és a Szél Bernadett-től Bangó Margitig terjedő, a tökéletes nőiességet reprezentáló akcióbrigád. A tökéletességnek ára van.

A baj csak az, hogy az ő „tökéletességüknek” mi fizetjük meg az árát.

A magyar jobboldali sajtó láthatólag paródiaként tálalja az Európai Parlament üléseit. Ez az egyetlen műfaj, amibe belefér. Kérem, ne kárhoztassanak minket ezért! Nevessenek velünk!

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Halálozási arány (a hülyeségé, az életé, nem a vírusé)

Az ellenzéki képviselők pánikba estek, hogy kevesebbet szerepelhetnek majd az országgyűlésben. Az ebből eredő félelemérzetük …

27 hozzászólás

 1. baloldali „értelmiségiek” – helyesen: éttermiségiek

  • „Sok idióta fordult elő ezen a konferencián, (pártkongresszuson EU parlamentben) sok nagyképű, önelégült idióta — falra tudok mászni ettől a fajtától! A közönséges idiótákkal nincs semmi baj, mert szót lehet velük érteni, és jobb belátásra lehet őket téríteni. De az önelégült idióták — azok az idióták, akik leplezni igyekeznek valódi mivoltukat, mindenféle hókuszpókusszal sikerül is elhitetniük, hogy ők az emberiség díszpéldányai — őket egyszerűen képtelen vagyok elviselni! A közönséges idióta nem csaló, a közönséges idióta őszinte, a képmutató idióta viszont álságos, kibírhatatlan képződmény! Richard P. Feynman, Nobel-díjas
   Fizikus fiam lelete! Hazájukból kiküldött alkalmatlanok, „diszsirhelye,” gyűjtő helye!

 2. A szargenytinónak,Hollandiája van! Azzal foglalkozzon.

 3. csakafidesz

  “Minden hazaáruló ocsmány, még a legocsmányabb ellenségünk elárulója is ocsmányabb, mint a legocsmányabb ellenségünk.”
  ————————————————————————————————————————
  Hát igen! Szargentini is hazaáruló! A holland nép elárulója. Derék holland ősei évszázadokig hordták a földet, töltötték fel a tengeröblöket, szószerint véres veríjtékkel csináltak a semmiből egy országot. Ez a rohadék pedig mindezt nagyvonalúan odadobja mindenféle jött-ment bantunak, berbernek, stb. akiknek a fele azzal a vággyal jön, hogy végre fehér embereket ölhet. Komolyan! Ezek egy része tényleg meg akarja ölni a fehéreket mert gyilkos vágyaik vannak. Erőszakolni, megölni. Ráadásul ez már látszik is, százával erőszakoltak öltek meg fehéreket az utóbbi években. Itt a saját hazájukban.

 4. Csakjóvatosan!
  Hogy utoljára is mi nevessünk.

 5. Ecsenyi Áron [email protected]!A családod ,az a juh nyáj a birkák közössége!

 6. A cikk jogos indulata érthető. Ezek, a világ proletárjai, és éljenek bárhol is, csak ahhoz értenek, hogy elvegyék a másét. A róluk szerzett tapasztalat, remélem megvéd bennünket attól, hogy ilyeneknek bármilyen váladztáson is mandátumot adjunk.

 7. Nagyon jó a cikk, s bár az ellenzékiek és azok a számukra érthetetlen defektusú honfitársaink is olvasnák, akik amúgy rendes, akár szeretetre méltó emberek is lennének, ha nem vette volna el az eszüket az olyan mértékékű orbán-fideszfóbia, hogy félnünk kell már tőlük.
  De ők nem olvassák, nekik elég bemondani, hogy korrupció,meg Honvédkórház sürgősségije, és máris habzik a szájuk, kifordul a szemük a gyűlölettől.

  Ezek az emberek egyetlen dolgot nem látnak: a fától az erdőt. Mert korrupció a világban mindig is volt, ha kicsiben, egy-egy boríték formájában, vagy nagyban amikor bakisért eladták – pont az ő balosaik, egykori hithűnek magukat hazudó kommunisták – az állami vagyont némi síbolt vállalatért.
  Ezek az emberek csak egyetlen dolgot nem látnak, azt az erdőt, aminek minden egyes fájára minket fognak akasztani. Őket is minket is. Mindnyájunkat. Ők csak azt a fát látják amire ők akasztanák az igazmondókat, a hazavédőket.
  Kicsinyes és értelmetlenül konok gyűlöletükben az ellenzékiek nem látják, hogy ma nincs jelentősége annak, hogy ki mit lop, lopott, ki korrupt, ki migránsvédő, ki bevándorlás ellenes. Azok, akik kinézték maguknak a kontinensünket, nem tudnak minket egymástól megkülönböztetni, ők mindent akarnak elvenni tőlünk, nemcsak a vagyonunkat, gyerekeinket, de az életünket is. Tomboló gyűlöletükben a hódítók fel fognak kötni millióinkat az első facsoportra, amikor beáramlanak.
  Szanyi, Újhelyi, Szél, Gyurcsány pedig azok, akik szélesre nyitják a halál előtt a kapukat. Szó szerint.
  Egy pontban ellent kell azonban mindenkinek mondanom: Tévednek akik azt hiszik, hogy Tavares, Verholfstadt, Juncker, Sargentini bármiféle idea céljából teszik mindezt. Ezeknek a nememberi lényeknek nincs jövőképük, mint ahogy lelkük sincs. Ezek csak ráksejtek. Ezeknek nem az alkotás, csakis a rombolás az életelemük, és a mérhetetlen gőg és végtelen ostobaság a működtető benzinjük. Ők bármit is szónokolnak szolidaritásból meg szegények iránti felelősségről, csak annyit hazudnak, amennyi szót kiejtenek a szájukon. Hisz látjuk, még annyiba se vesznek minket, hogy a látszat kedvéért, legalább addig amíg nem győznek az emberiség felett, legalább addig a saját otthonukba, birtokaikba beszállásolnának olyanokat akiknek ellátásáért fennen “harcolnak”. Egyszerűen semmibe vesznek minket, és már odáig jutottak az emberiség elrákosításában, hogy az erkölcsön taposva azokat a törvényeket is magasról le…arják, amit a mi béklyóban tartásunkra maguk alkotnak.
  Nincs kompromisszum. Vagy a rák, vagy az élet. Sőt a ráksejt tulajdonképpen csak buta, mert kivagyiságában, önzésében, mérhetetlen szaporaságában, falánkságában nem gondol a jövőjére, hisz a gazdatesttel együtt maga is ráksejtutódaival egyetemben elpusztul.
  De Sargentininél Macronnál, Merkelnél még az se lehet mondani, hogy az övéinek, a leszármazóinak akarna gazdaságot, birtokot kanyarítani a miénkből és ezért adnák el a hazájukat.
  Ez még valamennyire biológiailag érthető, létező jelenség, lenne. De milyen jövőképről beszélünk mikor se gyerekük, se unokájuk? Van pár évük, hogy élvezzék árulásuk gyümölcsét? És utána? Ugyanúgy meghalnak mint mindenki. S ha azt képzelik, hogy a történelembe legalább úgy kerülnek be, mint akik átadták a világot az iszlámnak, még ez sem magyarázat. Nem kerülnek be a történelemkönyvekbe még rákos daganatként sem. A történelmet a győztesek írják. És ezek a győztesek csak annyit tudnak a történelemből, hogy Allah akarata érvényesült.
  Sargentininek és cimboráinak egy eddig ismeretlen elmebajuk van, amit akár úgy nevezhetünk:
  Oktalan pusztítási kór. Ők nem emberek, nem liberálisok, de nem is nagyívű gondolkodók, vagy társadalommérnökök, rafinált politikusok, amilyennek képzelik magukat.
  Ők csak buta halálkufárok, akik olyan végtelenül romlottak és bomlott agyúak, hogy még hasznuk se lesz belőle.
  Ezek olyan szánalomra méltóak, annyira se érdemesek, hogy leköpjük őket, mert még a nyálunkkal megtisztelnénk e senki-lényeket.

  • csakafidesz

   Elgondolkodtató, hogy az EU vezetői gyerektelenek. Merkel, Macron, de még ez a holland tehén se ellet meg eddig. Ezek nem éreznek felelősséget a jövő generációja iránt. Én csakis családos, gyereket nevelő embert engednék még középvezetői szintre is. Akinek nincsen gyereke az nem érez felelősséget a jövő iránt.

 8. Sargentiniék nem politikusok, hanem szekta vezetôk illetve tagok.

  Sokunk elôtt ismeretes bizonyára, hogy szerte a világban milyen károkat okoztak a szektavezetôk.
  A beszervezettek, elbutítottak sokszor fizettek vagyonukkal vagy/és élettükkel az eltévelyedésükért.
  A szektavezetôk meg tovább álltak, felégetett földet hagyva maguk után és vitték a megszerzett vagyont is magukkal.

  MÉTELY terjesztôk!

  • Igen, kedves Magda, ez egy szekta. Nagyon remek meglátás. Halálszekta. Van egy olyan igen elterjedt magyarázat az érthetetlen öngyilkos viselkedésükre, hogy valami szektavezér azt ígérgeti a Bilderberg elitnek, hogy le tudják fagyasztani őket, s idővel “mikor már örök béke” lesz a földön, felkeltik őket, kapnak klónozott fiatal testet és így örökéletűek lesznek.
   Állítólag ezek ebben hisznek, és megint állítólag már meg tudják oldani, hogy a sejtek ne fagyjanak szét.
   Most nem az a kérdés, hogy lehetséges-e a feltámadás, vagy agyátütetés vagy sem, hanem az, hogy ezek elhiszik. Ahogy Sargentini meg Schulz, Fogtündér szellemi kapacitását elnézzük, ami nagyjában egy hangyáével érnek fel, bevesznek ezek bármi maszlagot.
   Viszont ha nekik a homo sapiens keresztezéssel való elbutítását és hangyává alakításában segédkezés árán megígérik a feltámadást, akkor minden világos, ekkor válik érthetővé ez a szekta görcsös igyekezete…
   (Bár nekem továbbra is az a véleményem, hogy egyszerűen csak aljas pszichopaták.)

 9. Kónya Kata

  Nevetséges, hogy ez a bosli-leninista csürhe független bíróságokat, meg oktatási autonómiát, korrupciómentességet, sajtószabadságot és más fityfenét akar a magyarokra erőltetni. A magyarok tudják, mi a jó nekik! Nekünk nem kell demokrácia és emberi jogok, mert ezek elveszik a rezsicsökkentést az emberektől és a bevándrolóknak adják.

  • Ne kínlódj, mert a jobbik (jóval ritkábbik) esetben megértik az iróniát és bayerzsolti szinten fognak anyázni, rosszabbik (tipikus) esetben pedig komolyan veszik és agyon fognak halmozni dicsérettel.
   kell ez neked?!

   • Mi bizony megértjük az iróniát, ifjú titán bértollnok uram. Mi csak azt nem értjük, hogy a ballibsi kommentelők hogyan lehetnek ilyen gyengén agyilag eleresztve, hogy iróniának vélik a fantazmagóriákat amit a főnökeik diktálnak le nekik naponta, hogy mit kell mindenhova beírogatni?

 10. Kezd unalmassá válni, hogy lassan már a csapból is ez az ostoba Sargentini folyik. Mire is büszke ez a mákvirag? Az általa fémjelzett irományára, amit a magyar ballibsik tollba mondtak neki? Elég hamar kilógott a lóláb, hiszen itthon is ezt szajkózzák az ellenzékiek reggeltől-estig. De vigasztaljon bennünket, hogy már csak 89-et kell aludni, hogy pont kerüljön a hölgyemény karrierjére. S ami majdnem biztos, hogy még ennyi sem kell ahhoz, hogy elfelejtsük ezt az izgága, szószátyár, a rosszindulatot megtestesitő nőszemélyt. A magyarok Istene sujson le rá.

 11. Ecsenyi !!! Te kis szarházi !!! Mit tettél le a nemzet asztalára eddig??? Semmit : Én 43 évet dolgoztam a családomért és a HAZÁMÉRT , de ti kis szarháziak még semmit.Úgy hogy dugulj el kisfiam.Ha ilyen gyerekem lett volna hát agyonvágom.Mellesleg hármat neveltünk fel a párommal , becsülettel , tisztességgel és mindegyik dolgozik az iskoláik befejezése óta.

  • Pont ezért kéne nyugdíjba vonulni tata és hagyni hogy a fiatalok döntsenek a jövőjük felől.
   Idősen a legtöbb ember amúgy is naivabb, gyorsabban manipulálható, és a maffia kormány főként erre a célpiacra utazik.

   • Tudatlan taknyos vagy, hallgass a bolcsekre, akiknek elettapasztalata van!
    Egyszeruen Senkik Vagytok!

   • Szálljon le a magas lóról, fiatalúr. A fiatalság nem érdem, csak egy nagyon hamar elillanó állapot. Mindenki volt fiatal, de nem mindenki lesz öreg. A mi életképességünket már igazoltuk, mert megértük ezt a kort, felneveltük a genetikai utódainkat, s mint minden élőlény ezen a bolygón az egysejtű ősétől máig a mi genetikai láncunk végig sikeres volt, amit az is igazol, hogy itt vagyunk.
    De mi azért lettünk biológiailag sikeresek mert megbecsültük az idősek tudását, és mi nem képzeltük síkhül.ye lejárt és kidobandó tárgynak az öreg szakikat, na meg tiszteltük a nagyszüleinket. Aki egész életében edzi az agyát, az külső körülmény nélkül nem is fog elbutulni, fiatalember, hanem a sok tapasztalat révén inkább okosodik, és még mindig meg tud oldani többismeretlenes negyedfokú egyenletet is.
    Pont az a fiatalság, akik mert beleszülettek a mi általunk létrehozott digitális világba ezért okosnak képzeli magát, de közben beveszi, hogy a muszlimok nem őket megölni csak barátkozni jönnek, meg elfogadják a genderideológiát, amivel direkt megfosztják magukat a genetikai örökléttől, na ők a buták, ők nem a jövőjüket építik, hanem a halálukhoz ássák a sírt.
    De ha nekünk “tatáknak” meg “nyanyáknak” sikerül is ezt az “ide nekem az oroszlánt” nagyképű mentalitás ellenére is megmenteni Önöket, akkor megöregedve Ön is nagyon meg lesz sértve, ha a következő nemzedékek ugyanígy nyilatkoznak Önökről.
    Van egy tízparancsolati szabály minden vallásban:
    “Tiszteld apádat és anyádat, hogy hosszú életű légy a Földön!”
    Mert ha olyan világban élsz, fiatal, ahol azt tanulod, hogy az öregeket meg lehet vetni, ki lehet hajítani, akkor a Te utódaid is ezt fogják, csak éppen Teveled tenni, és bizony nem leszel hosszú életű e Földön…

    • Javítás az “egyenlet” szó miatt. Vagyis a helyes szöveg: …meg tudunk oldani többismeretlenes negyedfokú egyenletrendszert is…
     A többi stimt.

    • csakafidesz

     Nézd kérlek. Tudod a rohamos műszaki fejlődés miatt egy tízéves hülyének nézi a nagypapát amiért nem tud letölteni valamit a számítógépre. A saját gyerekem elnéző mosollyal mutatja az okostelefonját és megállapítja, hogy nekem nem kell olyan, mert én ragaszkodok a nyomogatható gombokhoz, ami ugye már ciki.. Attól is őskővület vagyok, hogy amikor egy e-book került a kezembe a harmadik oldal után letettem és kijelentettem, hogy nekem csak a lapozható, papirból készült könyv kell, ezt lehet olvasni..
     Vagyis a 10 parancsolat óta az öregek tapasztalatai már nem mindig elegendőek. Hiába tudom, hogyan kell a cserépkályhát befűteni, ha már cirkó van mindenhol. (Jobb a cserépkályha, de időt vesz a vele való munka.)

    • Csakhogy ezeket a gépeket és kütyüket, műholdat amúgy a mi nemzedékünk találta ki, kedves Csakafidesz, úgyhogy az ifjak (ha finom és nőies vagyok) elmennek a nagyképűséggel a fenébe.
     Mi akkor is meg tudnánk élni, ha egy napkisüléstől leállna az elektromosság, de ők hét nap internet hiánytól sorozatban lennének öngyilkosok.
     Amúgy e portálon a történelmi, közgazdasági és politikai éleslátásról írogatunk, abban meg az ifjak, kik nem éltek át annyi korszakot mint mi, labdába sem rúghatnak, nemhogy merjenek kioktatni.
     Én simán elküldöm az ifjoncokat, ha így elszáll az agyuk, és mikor jönnek, hogy segítsek megoldani egy kétismeretlenes másodfokú egyenletrendszert, vagy egy kémiai feladatot, esetleg magyarázzam mi az a szó, hogy kalamáris, megkérdezem: – “Miért, az nincs benne a kütyüdben? Mégis jó az öreg a háznál?”

   • Emájti, te pontosan az a tumorsejtecske vagy, amiről Naprózsa írt. És, mivel agyad helyén is tumor sejtecske van, így ezt fel sem fogod. Gondolom, öregapáddal, öreganyáddal ebben a stílusban társalogsz. Anyádékat nem is említem….

 12. gyurcsányiviktor

  Hááát … Igen kerek egy cikk kerekedett !

  Volna egy javaslatom: ezt a cikket le kellene butítani (átértelmezni) a balfék szavazók szintjére és terjeszteni a balfék szavazók között.
  A libsiket szándékosan nem említettem, azok egy része talán megérti az eredeti szöveget is, de együttvéve sem egy jelentős massza (tömeg).
  A balfékek egy része talán megértené a butított szöveget – bár itt is felmerülnek kétségeim – , a többiért kár a papír. Azok szektás, menthetetlen társaság, akkor is kádárra szavazna, ha az anyját ölték volna meg az oroszok 44-45-ben, vagy a pufajkások 56-ban. Szó szerint, kár a szóért. Vigasztaljon bennünket, hogy egyre kopnak.
  Viszont remélem, hogy a magunkfajták nyertek (profitáltak) ebből a nyers – de ütős cikkből !
  Nekem leginkább a “Minden hazaáruló ocsmány …” tetszett a legjobban amit megfontolásra ajánlanék a szeretve tisztelt “magyar ellenzéknek – ellenségnek”

 13. kanabe andras

  Ezt a galaktikus ideótízmust,mintha veszett kutya marta volna meg,emberi (női) mivoltából teljesen kivetközött feminista LMBTQ sorosenzus zsoldos, gender aktivista,kinek hazug rágalmakkal teli fröcsögése mára már az EP.-képviselők elhanyagolható százalékát érdekli! KI ÍTÉL MAGA IS MEG ÍTÉLTETIK , EZ ESETBEN sar-genytini KŐNYÜNEK TALÁLTATOTT , ÍGY SZAVA ANNYIT NEM ÉR MINT WC PAPIR MI WC KAGYLÓBAN TÁVOZIK!!!!!!!!!!!!!

 14. Ezt a galaktikus ideótízmust,mintha veszett kutya marta volna meg,emberi (női) mivoltából teljesen kivetközött feminista LMBTQ sorosenzus zsoldos, gender aktivista,kinek hazug rágalmakkal teli fröcsögése mára már az EP.-képviselők elhanyagolható százalékát érdekli! KI ÍTÉL MAGA IS MEG ÍTÉLTETIK , EZ ESETBEN sar-genytini KŐNYÜNEK TALÁLTATOTT , ÍGY SZAVA ANNYIT NEM ÉR MINT WC PAPIR MI WC KAGYLÓBAN TÁVOZIK!!!!!!!!!!!!!

 15. Remek írás, köszönjük – szerintem ez egy maradandó opusz. Továbbá, bár néhányan már kiemelték, de akkor is kénytelen vagyok megismételni, ez egy egészen tökéletes formula az árulókra, ezért külön köszönet:
  “Minden hazaáruló ocsmány, még a legocsmányabb ellenségünk elárulója is ocsmányabb, mint a legocsmányabb ellenségünk.”

  …és még valami: sok írás született, sok szó elhangzott ama bizonyos szerdai brüsszeli ülés magyar vonatkozású napirendi pontjáról, de az az érzésem, legtöbben nem látták/hallgatták (nem fértek hozzá) sem élőben, sem azóta. Nos, aki úgy érzi, megér 55 percet az életéből, hogy megismerje az eredeti eseményt, az itt megnézheti a Magyarországgal szórakozó tegnapelőtti, brüsszeli, kevesebb, mint egyórás “nyilvános kivégzési kísérlet” teljes felvételét.
  A két külön videó (angol, ill. magyar) linkje:

  Angol verzió:
  https://www.facebook.com/ferenc.ujvarosi/videos/pcb.1996612107081402/1996611340414812/?type=3&__tn__=HH-R&eid=ARDPrbeQsoi7BA4n5lNvrbWD5pymynmJ9E1fzIN8lL4BpBU_ioYsFjt7ctDP4XwE6u70lYPyDiachg-q

  Magyar nyelvű változat:
  https://www.facebook.com/ferenc.ujvarosi/videos/pcb.1996612107081402/1996611543748125/?type=3&__tn__=HH-R&eid=ARCdpFW6rcTNkUqt-kyFu5_HolPIMk1v7hNlROAPEtrkYW6CWgQ_emuSQD4Kt-2W5YZTwinDe00jW5dk

  ————————–

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük