Hogyan szítja az antiszemitizmust a Euronews?


Van az Euronews fakenews oldalnak magyar verziója is, mert akik pénzelik (tudjuk kik, a gyíkemberek) úgy gondolták, hogy ugyanazokat a baromságokat még egy n+1-ik oldalon is terjeszteni kell a magyar nyelvű weben. De van szerkesztői szabadság is, és van olyan ordas hülyeség, amit csak itt írnak meg.

Idézetek segítségével, hogy a cikk igazságtartalma ne csorbuljon, először is tájékoztatom önöket arról, hogy mit képesek Németországban emberek mondani, és ezt még más elmebetegek híresztelik is.

„A Németországi Zsidók Szövetsége szerint speciális osztályokat kéne kialakítani a muszlim bevándorlók számára, hogy így vegyék fel a harcot az antiszemitizmussal. Erről a szövetség vasárnapi találkozóján beszéltek, ahol elítélték az AfD politikai pártot, amiért az „normalizálta” az antiszemitizmust a német közbeszédben, írja a Deutsche Welle.”

Ez a csodás mondatocska vezeti be a „Antiszemitizmus elleni osztályok létrehozását kérik a német zsidók a bevándorlók számára” című cikket.

„Lehrer szerint az AfD, mely saját bevallása szerint nem antiszemita párt, mégis segíti az antiszemita eszmék terjedését. „Az még a legkevesebb, hogy olyan platformot teremtenek, melyen virágzik a zsidóellenesség, és erről nyíltan is lehet beszélni. De radikális képviselőik, mint például Björn Höcke, még relativizálják is a Holokausztot és láthatóan a párt nagy többsége támogatja is őket ebben. Az AfD egyfajta katalizátor az antiszemita gyökerű csoportok számára, mert olyan határokat lép át lazán, amelyek hozzájárulnak, hogy az antiszemitizmust teljesen normális hozzáállásként fogadjuk el.”

Összefoglalom tehát, hogy gyengébb idegzetű olvasóink is, akik most épp üvöltenek, teljes mélységében kiélvezhessék azt, hogy mit művel a liberalizmus a német zsidókkal.

Ezek az emberek tehát annyira elhülyültek, hogy amikor összegyűlnek, hogy megbeszéljék a sokasodó antiszemita támadásokkal kapcsolatos teendőket, amelyet „bevándorló hátterű” „szakmunkások” követnek el, akkor annak a pártnak az antiszemitázásával vannak elfoglalva, amelyik ezeknek a bevándorlóknak legalább azon ágenseit kipaterolnák az országukból, akik terroristák és/vagy  antiszemiták és/vagy szélsőséges iszlamisták és/vagy ingyenélők.

Tudják ugye, hogy Németország az az ország, ahol ha nagyobb épületet lát égni az ember, akkor azt kell megkérdezni, hogy ez most menekültszállás vagy zsinagóga? (A vicc szerint természetesen:))

Én azt is mélyen megértem, hogy a németországi zsidók teljes mellszélességgel kiállnak a mindenkori német kancellár politikája mellett a Kristályéjszaka nyolcvanadik évfordulóján, hiszen ez 1938-ban is milyen kiválóan bejött. De tényleg mennyire kell hülyének lenni ehhez, vagy mennyit kell kérni érte, vagy mennyire kell félni a liberálisok bosszújától ahhoz, hogy ma valaki Németországban az AfD miatt aggódjon, mert annak az antiszemitizmusa veszélyezteti a német zsidókat? Attól tartok, hogy egy ilyen szerencsés történelmi fejlődésű országban, mint a miénk, ezt nem fogjuk megérteni. Magyarországon elég volt 25 év, hogy a magyarországi zsidók egyre jelentősebb részének is feltűnjön, nekik nem azok az elmebetegek a szövetségeseik, akik néhány százezer fiatal muszlim férfit szeretnének letelepíteni itt.

Pakisztánban éppen majdnem  megdöntik a legszélsőségesebb iszlamisták a nagyon szélsőségesen, de nem eléggé iszlamista rendszert, mert nem végeztet ki istenkáromlásért egy helyi keresztény nőt. Ilyen időkben különösen aktuális érzékenyítő tréningeket tartani olyan bevándorlóknak, akik szerint természetes a vallási különbségek agyonverés útján történő mérséklése.

Kommunikációs szempontból teljesen érthető, hogy az Euronewsnak és a liberálisoknak általában, valamint az általuk sakkban tartott zsidó szervezeteknek kiemelt célja az antiszemitizmus fokozása Európában.

Miután a bevándorlók antiszemitizmusa nagyon nyilvánvaló, szítani kell minden más antiszemitizmust is, hogy azt lehessen mondani, az antiszemita támadásokért nem 100 százalékban, hanem csak 99 százalékban felelősek bevándorlók.

A németországi zsidók túszok, a liberálisok túszai, akik ugyanazzal a gátlástalansággal használják őket a politikai céljaik érdekében, mint Hitler. Németország sem elég nagy ország ahhoz, hogy két csőcselékje legyen, aki 1938-ban náci volt, az ma liberális. Aki 1938-ban kiszolgálta a nácikat, az ma a liberálisokat szolgálja ki.

Tényleg bele kell lépnünk ugyanabba a folyóba? A keresztényeket a nácik ugyanúgy üldözték, mint a zsidókat. A liberálisok a kereszténység iránti eszelős gyűlöletükkel kampányolnak. A zsidók miből gondolják, hogy nem ők lesznek a következők?


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Német villámháborús tervek Oroszország ellen 2024 tavaszán

  Csak nehogy kitalálják az oroszok, hogy Németországot is nácitlanítani kell. Ezt ugyanis a németek maguk …

6 hozzászólás

  1. „szítani kell minden más antiszemitizmust is”
    Ugyanis ez egy oltári nagy üzlet. A túlélőknek,de leginkább a rokonaiknak.
    Amennyire látám,bizony a nagy nagy finaciállatias thimes is bekapcsolódott,hiszen felénk lábbal lehet taposni (természetesen az antiszemétizmus jegyében) a soros pofalemezét a BUSZOKON!
    Szóval szítják.
    Aztán lesz megint ajvék és fogaknak csikorgatása. A Magyar ugyanis elég sokáig tűr. Azután előveszi a kézi szerszámokat vagy bármit és Isten irgalmazzon.

  2. „A németországi zsidók túszok, a liberálisok túszai”
    helyesbítve:
    A németországi zsidók liberálisok.

  3. Egy pontban nem értek egyet a cikkel: A magyarországi zsidók többsége még mindig jobban utálnak minket, mint a muszlimokat. Igenis ők akarják hozzánk is betelepíteni a szemita rokonságot, lásd Gyurcsány család, stb, mert mindegy hogy kafirnak vagy gojnak hívják azt, aki „nem ember” a szemükben, az ószövetségi eredetű kiválasztottsági gőgjük egy tőről fakad.
    Csak az okos zsidók veszik észre a csapdát, harcolnak velünk, de az idő megmutatja, hogy végül is ki lesz a vesztes e világuralmi törtetésben. Van egy tippem: amelyiknek több híve van…
    Észrevehetnék már, hogy főnökeik megint beáldozzák őket.
    Csak aztán 75 évig az életben maradottjaik is kapnak-e az új holokausztért kárpótlást a muszlimoktól is, erősen kétséges…
    Nem kéne ugyanabba a folyóba kétszer belelépniük…

  4. „Ezek az emberek tehát annyira elhülyültek, hogy ….”.
    Igenis, ez így van , mert az elhülyülésnek többféle formája van németéknél. Az írók és filozófusok, természettudósok kiválóságai mellett aki nem az, az bizony eléggé közepes vagy egyenesen buta. Nem feltünö, nem látszott meg a svádás fegyelem és a messzemenö törvénytisztelet képe mögött. A libsi hozzáállás lazítja ezeket mint mindenhol. Az azonban még mindig megvan, ha a fönök azt mondja, hogy, akkor… . Ugyanis száz évek alatt azt tapasztalták, ha összetartanak -szent szó a kompromisszum- akkor sokkal nagyobb teljesítményre képesek minden téren. Ez ugyan nem titok, de egy másik náció (hmmm) nem talált ebben a felfogásban semmi figyelemre méltót.

    Jelen pillanatban sok párt ül a parlmentjükben, s a három koalíciós párton kívüliek ellenzéknek számítanak. (mindazon aljas és határtalan gyülölet nélkül, amely Magyarországon tombol). Abban azonban, ami a migrációt illeti, az elnemzetlenítést, annak a bizonyos idegennek a „szeretetében” – s aki nem európai- abban kivétel nélkül egy húron pendülnek.
    Így jött létre a tulajdonképpeni s egyetlen ellenzéki párt, az AfD, mindegyre növekvö szavazó számmal, egyúttal csökken a koalíciós és egyéb pártok szavazati zsákmánya. Ebböl logikusan az következik, hogy az AfD egy populista párt, azért van sikere a német populusznál. Ha viszont a demokrácia ballibsi felfogása szerint az nem azt jelenti, hogy a nép határozza meg a saját érdekét, hanem az erre a célra megválasztott örült elit, akkor az AfDnek meg kell szünnie, eltünnie még Föld felületéröl is. Ezt vallja a CSU is!
    Ergo, minden létezö párt fö gondja és elfoglaltsága, hogyan lehetne öket visszafordíthatatlan módra megkárosítani, kompromittálni, semmissé tenni. Ezekbe a próbálkozásokba sorakozik jelenünk legnagyobb bünének a bizonygatása, az öket antiszemitává nyilvánítás kísérlete.
    Itt ebben a logika.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük