A liberális jogállami ököl vasököl, oda üt, ahová köll!


Csekélyke három év után a vádlott felmentésével lezárult az a büntetőper, amelynek áldozata László Petra operatőr volt, aki 2015-ben került a liberális jogállam célkeresztjébe, mint közveszélyes antiliberális ágens. A végül is felmentett vádlott volt a büntetőügy áldozata. Nem tévedés.

Mielőtt továbblépnénk, hadd kívánjam minden lelkes és lelketlen liberális felebarátunknak, akiket elkeserít, felháborít ez a felmentés, nekik is legyen meg az az élmény, hogy néhány száz muzulmán megindul futva feléjük. Maradjunk annyiban, a jelenség jót tesz az adrenalin termelésnek.

Ebben a történetben az a szép, hogy minden pillanata dokumentált képileg.

Kontextusai világosak és egyértelműek. Maga a cselekmény másodpercekben mérhető hosszúságú csak. Mégis beletelt a független magyar bíróságnak és ügyészségnek, a jogállam féktelen dicsőségére, három csekélyke évbe, hogy két bűnösséget megállapító ítélet után jogerősen felmentse a magyar kriminalisztika legveszélyesebb rasszistáját. Az ügyészség ugyanis valami bájos okból részben osztotta a liberális sajtó és véleményformáló horda azon véleményét, hogy László Petra a menekültválságban azonnal meglátta a lehetőséget, hogy embereket rugdalhasson. Ezért operatőrnek állt, még évekkel korábban, ami bizonyítja a cselekményre való alapos felkészülését, majd a határon töltött heteket, hogy elcsípjen olyan pillanatokat és körülményeket, amikor a zűrzavar leple alatt a tömegben lehetséges a menekültek élvezeti célú rugdalása.

Ezzel a vaskos és liberális tényanyaggal megtámogatott bizonyítéktömeggel szemben áll László Petra azon erőtlen védekezése, hogy éppen felvételt készített a tömegnek háttal, és amikor megfordult, azt tapasztalta, hogy több száz ember rohan feléje, és ettől pánikba esett.

Én nem is értem, hogy László Petra hogy meri beismerni egyáltalán, hogy ennyire nyilvánvalóan különbözik a Homo Sorosikustól. Ahelyett, hogy ölelésre tárt karokkal állt volna ott, könnyes szemekkel figyelve, ahogy több ezer illegális határsértő, a közéjük keveredett muszlim szélsőségesekkel és terroristákkal közösen áttörik a határt és beözönlenek Magyarországra, volt mersze pánikba esni. Az illiberálisok pofátlansága nem ismer határt. Habár a kitárt kar is kétesélyes, mert ha valamelyik liberális hülye kitalálja, hogy a karjai kitárásában a beözönlés ellenzése fejeződik ki, ugyanúgy halállistára kerül, mint így.

Az a baj, hogy amikor a liberális jogállam a maga pőre ostobaságában megmutatkozik, csak legyintünk és megyünk tovább. Pedig alapvető emberi jogainkat, az igaziakat veszik el ezek az életidegen elmebetegek, a valóságtól és minden emberitől elrugaszkodó jogfetisiszta kretének, akik még soha nem estek pánikba.

Kedvenc példámban a bírónő(!!) megkérdezte a bántalmazó férjét megölő nőt, hogy miből gondolta, hogy amikor leszúrta a férjét, az éppen megölni készült, hiszen  előtte már sokszor megverte, de még egyszer sem agyon? Ezt egy liberális jogvédő mesélte még a kilencvenes években, amikor még a nőket védték, és a katonakorú muszlim férfiak szexuális kielégüléshez való joga még nem került az érdeklődésük homlokterébe.

A liberális jogállam egyszerűen képtelen elismerni a normális emberek esetében azt, hogy az extrém körülmények hatására azok irracionálisan kezdenek viselkedni, akaratukon kívül.

Egyszer egy dél-baranyai faluban alkalmam volt megtekinteni, hogy egy nagyobb család (eufemizmus alert!!!) kerget egy kisebb családot (eufemizmus alert!!!), miközben én az egyik kertkapuban beszélgetek valakivel. Nem is felénk futottak, csak el mellettünk, de a 130-as pulzusom és az adrenalinfröccs megmutatta, hogy nem mindig a szellem az úr az anyag felett.

Döbbenetes, hogy a magyar jogásztársadalom nem bír annyi képzelőerővel, hogy ezt a helyzetet el bírja képzelni.

Arra nem is akarok gondolni, hogy László Petrát azért hurcolták meg három éven keresztül és találták bűnösnek kétszer, mert be akarták bizonyítani a külföldnek, hogy a magyar ügyészség és bíróság kormánybefolyás alatt áll. Illetve azt akarták vele bebizonyítani, hogy nem áll kormánybefolyás alatt. Tudom, hogy a kedves olvasó ezt most nem érti. A jó hír az, hogy ez a normalitás jele.

Levezetem, előre is elnézést.

A magyar jogrendszer azért hurcolta meg László Petrát, mert be kellett bizonyítani a külföldnek, hogy itt üldözik azokat, akik menekültellenesség gyanújába keverednek. A bíróság és az ügyészség ezt azért tette, hogy bizonyítsa kifelé, hogy ő szemben áll a kormánnyal, ami szintén „menekültellenesnek” van elkönyvelve. De ugyanezt kellett tennie akkor is, ha a kormánybefolyást akarta demonstrálni kifelé, hiszen akkor azért üldözte László Petrát egy nyilvánvalóan értelmetlen, bizonyíthatatlan, bizonyítatlan, sőt józan értelemmel bűnnek nem tekinthető ügyben, hogy azt demonstrálja, a kormány kényszeríti erre, mert érdeke a hatalmas nemzetközi hisztériakampányt indukáló ügyben eljárni a „bűnössel” szemben.

Attól tartok azonban, hogy a valóság ennél sokkal szomorúbb.

A magyar ügyészség és bíróság tényleg bűncselekményt látott ott, ahol csak egy pánikba eső embert kellett volna, és a magyar kormánynak annyi befolyása sincs az „igazságszolgáltatásra”, hogy egy ilyentől megvédjen egy állampolgárt. Mert a „liberális jogállam” már csak ilyen. Rosszat tenni benne könnyű, jót tenni lehetetlen.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Német villámháborús tervek Oroszország ellen 2024 tavaszán

  Csak nehogy kitalálják az oroszok, hogy Németországot is nácitlanítani kell. Ezt ugyanis a németek maguk …

24 hozzászólás

  1. Felénk az algériai diákokkal voltak pulzus és egyéb zavaró tényezők.
    Állítólag mindent kitanultak a vízgazdálkodásból,de azért maradtak itt belőlük. Nem akarták boldogítani a rendszerüket.(Pedig a bumedlien elnök,még most is várja őket.)
    És még a cuclizmus alatt rájöttünk,hogy ugyanaz a csorda,mint a régebbi migránsok. Akkor is,ha utóbbiak Algéria területéről származnak.
    Mindig ugyanaz volt az eljárás.

    • Ja?
      Ez a 80-s évek?
      Ez vala az előzetes. És lám megkapaszkodtak és szerették. (a kolbászt is,amit az Allah tiltott)

    • A 60-as évek óta vannak itt közel-keleti, távol-keleti, afrikai, dél-amerikaiak, akik itt tanultak.
      A Nemzetközi Előkészítő Intézetben magyarul tanultak, felkészítették őket az egyetemre.
      Aztán sok idióta magyar lány meg lefeküdt velük, volt, hogy férjhez is mentek. A „diák” , amíg tanult,
      addig megvoltak, aztán lelépett Nyugatra, vagy hazament diplomatának, orvosnak, törzsfőnöknek. Ment a kábszer és a valuta biznisz ezerrel.

  2. ” a magyar jogásztársadalom nem bír annyi képzelőerővel,”

    Dehogynem bír!
    Ne mentsük fel őket.
    Ezek az érzékenyített, politikailag elfogult ügyészek és bírák.

  3. Gyorgy Magos (fb)

    Ha a Petra, mondjuk egy afrikai vendég riporter lett volna, és ő cselekszik úgy, ahogy cselekedett, és minden körülmény tegyük fel ugyanaz, én őt biztos vagyok benne ugyanúgy védeném.

    Itt akit első sorban perelni kellene, az teljesen evidens.
    És minden egyes videó, mert én is nagyon sokat láttam, úgy kezdődik, hogy a tömeg megindul és Petrát elég durván meg is lökik egy olyan irányból, amire ott úgy állva senki nem tud felkészülni. A migránsok sem tudtak, akkor hogy tudott volna egy ember annyi szöghöz igazodni.

    • Nézd! Amikor először megjelent a tv-ben a masírozó áradat, csupa kigyúrt, fiatal, katonakorú férfi, dermedten álltunk a készülék előtt: ez háború.
      Nem kellett az adrenalinhoz az élő tömeggel szemben állni.
      Petra természetesen reagált. Fölösleges elemezni.
      A főnöke, aki a családanyát hábprús helyzetben kiküldi a határra, majd, mikor értesül a történtekről, hamis , hisztérikus ítéletet követelő, aljas tálalásban, gyáván, férfiatlanul, a szakmai szolidaritás legcsekélyebb megnyilvánulása nélkül kirúgja. Magára hagyja, prédául a liberálfasiszta sakáloknak és a bosszúra esküvő muszlim terroristáknak!
      Na, ha valakit, ezt a gyáva férget kellett volna bíróság elé állítani, és örökre eltiltani a foglalkozásától!

      • Petra természetesen reagált, így van.

        ” Itt akit első sorban perelni kellene, az teljesen evidens. ” – és az nem a Petra.

        Igen ez háború.

    • Gáspár Anett

      A 444 meg hatalmas fényképen posztolta a stábot, piros nyíllal rámutatva László Petrára, hogy a bosszút esküvő terroristák szó szerint képben legyenek, azonosítani tudják.
      Mocskos prekoncepcióval ítélték el.
      Ezzel az aljas, uszító szöveggel: „két mai felvételen is menekülteket rugdosott Röszkénél: az egyiken egy kisgyerekkel futó apát, a másikon pedig egy rendőrsorfalból kitörő kislányt.”

      Ezeket is bíróság elé kellett volna állítani.
      Íme, a szakma patkányának a nyilatkozata, még akkor, aznap, frissiben:
      „”KÖZLEMÉNY
      Az N1TV munkatársa a mai napon elfogadhatatlanul viselkedett a röszkei gyűjtőpontnál. Az operatőr munkaviszonyát, rendkívüli felmondással a mai napon megszüntettük. Az ügyet részünkről lezártnak tekintjük.
      Kisberk Szabolcs
      főszerkesztő”

    • Es akadt Soros-troger idegen szivu, aki vadat emelt a jobb sorsra erdemes kamionos ellen is, ami a vilag legalacsonyabb aljassaga! Probaljuk szeretni ezeket??

  4. Gyorgy Magos (fb)!

    Nem a FutaPest zajlott, jóember, hanem háborús határbetörés!

  5. Ütött a cikk!
    Gratulálok.

  6. Már az is felnyomja embernek a vérnyomását ,ha a Demszky vezette SZDSZ-MSZP-DK , balliberálisok által a 4-es metró ellopott 167milliárd forintja jut eszébe.

  7. csakafidesz

    A Független Magyar Bíróság abszurd ítéletei azért születnek, hogy ezekkel is bizonyítsák a függetlenségüket. Ők mindentől és mindenkitől függetlenek, még a valóságtól és a realitásoktól is. Ez a függetlenség olyan européer dolog. Nyugaton is ez megy. Ugyanilyen Független Bíróság Németországban megállapítja, hogy a muszlimok megerőszakolta nő volt a bűnös, mert nem hordott burkát és a szerencsétlen muszlimokat ezzel teljesen felajzotta.

  8. Nekem nem azzal van problémám, hogy Petra felrúgta a migránst, hanem azzal, hogy még mindig nem lőnek a határon rájuk.

    • csakafidesz

      Ez a másik. A felvételeken a rendőrök rohangálnak a betolakodók után. Egy golyó sokkal gyorsabb, és akkor nem kell futni. Tessék, hogy élve kell elfogni? Hát vagy sikerül, vagy nem. A határsértő az bűncselekményt követ el, és benne van a pakliban, hogy a határőr vagy a rendőr lelövi. (Mármint egy normális országban, amelyik még nem degenerálódott az EU-tagság miatt.)

  9. Oda üt az, ahova az anarcholiburnyák PC diktálja! Az igazság meg magasról le van…! Mellesleg, alaptalan meghurcolásért Petra nem nyújthat be keresetet? Vagy anarcholiburnyák közegben ez illúzió?

  10. „Az a baj, hogy amikor a liberális jogállam a maga pőre ostobaságában megmutatkozik, csak legyintünk és megyünk tovább. Pedig alapvető emberi jogainkat, az igaziakat veszik el ezek az életidegen elmebetegek, a valóságtól és minden emberitől elrugaszkodó jogfetisiszta kretének, akik még soha nem estek pánikba.”

    Talán ajánlatos lenne a pártatlan és független bírókat-szerintem ilyen nincs is, sehol a világon-jobban átvílágítani és nem életük végéig kinevezni, amikorra úgy az itélőképességük, mint POLITIKAI hozzáállásuk (amerről a szél fúj!) már kissé bebetonozott.
    Ki fogja és tudja-e egyáltalán a riporternőt úgy erkölcsileg, mint anyagilag kártalanítani???
    Az idegei és közelállói idegállapotáról nem is beszélve.
    Ország, világ előtt kipellengérezték és elítélték, mielőtt az eljárás lezárult volna.
    A stigma a homlokán marad, mint egy vörös liliom.

  11. Az utolsó három mondat világítja meg, hogy az amiben élünk mennyire álságos. Még a szavak jelentése sem a valóságot tükrözi. Fokozatosan, de rövid időn belül vissza kell térni a normalitáshoz, mert a bugyuta elméletek ide vezetnek. A birósági példa a magyar biróságokra általánosan jellemző, ritka kivétel, amikor egy lényeglátó, logikusan fogalmazó bíró itélkezik, ők kevesen vannak.

  12. Emlékezzetek Dr Mucsi Erikára!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük