Az MSZP már az önveszélyes szakaszban van


Rosszul értelmezett kötelességérzésből, mert senki nem kíván tőlem ilyen önfeláldozást, rákattintottam egy Kunhalmi Ágnesre és az MSZP kampányoldalára jutottam. Na, ez az, amikor egy kép többet mond ezer szónál, illetve több kép, több ezer szónál.

Egyrészt örömteli, hogy az MSZP-és oligarchák olyan takarékosak, hogy nem adnak pénzt ennek a csődtömegnek kommunikációs szakértőre, akik Orbán Viktor utasítására kiesnek a parlamentből, és ezért ezen az oldalon olyan hibák vannak, amelyek nálunk, nem hogy a fiam, az anyósom szűrőjén sem mennének át.

Ebből nekem az következik, hogy ezeket még az anyósuk is utálja.

Másrészt azonban olyan életérzések bontakoznak ki ebből a katyvaszból, aminek hatására az ember éjszaka felriad az álmából, mert azt álmodja, hogy Gyurcsány Ferenc lett az igazságügy-miniszter, és nemsokára kiszáll hozzá a bizottság abból a célból, hogy megállapítsa, eltévelyedett fideszes, vagy rút, gonosz propagandista, akit meg kell büntetni.

KariGeri kínos mosolya olyan felütés, amit nehéz überelni. A videót nem kell megnézni (hála istennek), hogy az ember megtudja, mit is akar mondani, és az hogyan nem sikerül neki. Imázsvideóról van szó, semmi olyant ne várjunk tőle, ami a kormányzás tartalmára vonatkozna.

Ezt követően Molnár Gyula áldozatául esik az, aki tudományos érdeklődésből még egy érvet akar az MSZP-re szavazás ellen. M. Gyula után jutott eszembe először, hogy én ezt már láttam valahol, az egykori szegény MDF-es képviselőjelöltek bemutatkozó videóiban, csak azokat az embereket megsajnáltam, ezeket meg valahogy nem.

Bátorságpróbánk harmadik állomása Kunhalmi Ágnes. Ő arra a fiatal történelem tanárnőre emlékeztet, aki a gimiben (84 körül) valami fejtágítót tartott nekünk az „ötvenes évekről”, és sírva fakadt a Rajkék felakasztásánál, arra hivatkozva, hogy milyen borzasztó az, hogy kommunista kommunistát akaszt. Azok, akik a nagyteremben lévők közül nem voltak kómában szinte kivétel nélkül azt gondolták, politikától függetlenül, hogy azok, akik az elvbarátaikat akasztgatják bizonyosan nem normálisak. Ez már 17-18 évesen is nyilvánvaló volt. És ez látszott is az arcunkon. Csak azt sajnálom, hogy Ágika nem látta az arcomat miközben nézem. Ezúttal egy sírógörcsre biztos jó lettem volna.

Valamint ezúton is szeretném nyilvánossá tenni, hogy az nem férfisovinizmus, ha az ember nem szereti az ostoba nőket.

Ezután újra a Gyuszi következik, egy a boldogságról szóló szósalátával. Még csak látszatra sincs semmi értelme annak, amit mond. Hacsak az nem, hogy aki Magyarországon boldogtalan, az Orbán Viktor miatt az. De majd a Gyula őket is boldoggá teszi (Én még az előbbiek ellenére is inkább az Ágit választanám.).

Ez már a sokadik ellenzéki kampánymegnyilvánulás, ami a depressziósoknak szól.

Lehet, hogy ez egy reális helyzetértékelés és csak abban bízhatnak, hogy azokat bemozdítják, akik az impotenciától, a menstruációs görcsökön át a körömgombáig, mindenért Orbánt okolják.

Ezután az a szoci politikus következik, akit mindig az Eörsi Mátyással tévesztek össze. Ennek az oka az, hogy csak másodpercekre látom őket, ugyanis azonnal elkapcsolom a tévét, ha feltűnnek benne. Csak ezért van a távirányító a kezemben. Itt az álmokról volt szó, amiknek a megvalósítását a kormány támogatja. Nem tudom, ki hogy van vele, de én valahogy nem tartom jó ötletnek, hogy a kormány jelen legyen az álmaimban vagy azok megvalósulásakor.

Gruppenszex közben aztán végkép nem akarok politikust látni.

Erős visszaesésként Bárány Balázs következik, aki egy olyan kiugrott papnövendéknek tűnik, aki most tudta meg, hogy nem a reverenda miatt nem ment neki korábban a csajozás. Intonációja időnként Gyurcsány Ferencét idézi meg, ami senkit nem tesz szerethetőbbé. Gimiben kísérleti nyelvtant tanultunk, ami csak fokozta a diszlexiámat, és csak egy szót voltam képes megjegyezni belőle, a „szósaláta” kifejezést. Ki gondolta volna, hogy 35 év múlva az MSZMP kampányt épít a felhasználására. Ezt a csávót sem értettem.

A végső csapást Tüttő Kata méri ránk. Az alkalmatlan smink és a penetráns bevilágítás minden báját eltünteti. A szövege – ezt a Budapest szó használata miatt gondolom – a budapestieknek szól. Ők biztos értik is. De inkább nem.

A videók között mindenféle hülyeségek vannak. Például ez: „MAGYARORSZÁGON JÓLÉT LESZ”, meg ez: „A HAZA BOLDOGSÁGÁT KELL MEGVÉDENI”.

Teljesen jól érzi az MSZP tagsága és vezetése, a liberális értelmiség, meg a szavazók, hogy ennek a pártnak vége. Nem fognak hiányozni, de utolsó (és egyetlen) jótéteményként legalább végignézhetjük a döglődésüket.

Mert a politikai pártokat nem illeti meg a méltóságteljes elmúlás joga.

Egy választáson kell kimúlniuk, látványosan, a köz szeme láttára és őszinte elégedettsége közepette.

Mindezek alapján a tíz százalékos küszöb bevállalását nem tekinthetjük másnak, mint elhatározott, kiterjesztett öngyilkosságnak.

Figyelem!
Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A demokraták azért puccsolnák meg Bident, hogy legyőzzék Trumpot

  Biden nyilvánvalóan nem alkalmas az elnöki feladatok ellátására. Ezzel kapcsolatban már első megválasztása előtt is …

16 hozzászólás

 1. Minden tiszteletem azért,hogy ezeket a videókat végignézte.
  Nem vitt rá a lélek. A „karigeribe” belekezdtem,de nem volt lelkem ebéd után önsanyargatást végezni. Nagyjából a lopásig jutottam. És közben néztem az arcát. Ami nincs ennek. Legalábbis,felénk már leverték volna róla.
  A többit,már meg sem mertem nyitni,hiszen JÓ volt az Ebéd. És így megmaradt a helyén.

  • Kiss István

   Veled valami komoly baj van, nekem eszembe se jutott, hogy belenézzek valamelyikbe is. 🙂

 2. homoródkarácsonyfalváért

  Paranoid!

  Nem körömgomba az, hanem a rosszabbik fajtából van: hüvelygomba.
  🙁

 3. A demokrácia terjesztése (valóban,időnként ) nem várt akadályokba ütközik.Tényleg. Ezek a „politikusok” mindenfélét összehablatyolnak,mert a demokráciáról,a céljaikról nem mernek beszélni.Azt azért mégsem lehet elmondani,hogy szeretnénk az ország kifosztását folytatni.és a bársonyszékbe beleülni.Egyébként ez a posztkomcsi banda is nagyon tehetséges a semmitmondásban,mindig úgy látta az ember,hogy beszélnek és nem mondtak semmit.Ez a kis Kunhalmi meg szórakoztatóbb,amikor be van …….

 4. BALLIBSIK EZT SZOPJÁTOK

  TE KSRÁCSONY G. SZDSZ-ES SZÁRMAZÉK ,SOROSIVADÉK ,TÖNKRE IS TETTÉTEK MAGYARORSZÁGOT ,ÉPPEN TI VAGYTOK A SOROSGAZDITOK PÉNZELT GAZEMBEREI.

 5. Szerintem meg behúzzák a 10%-ot. Meg a jobbik és a dk is. 10 emberből 3-4 komcsi/lumpen.

 6. Liberálnyikoknak: volt gomba, van gomba, de leginkább valagomba….

 7. fürgerókalábak

  … szivornyázva 🙂

 8. Feher Zsolt

  Ha esetleg kunyhalmi fehernemüben ugrälna picit belöve aztän megigerne a tutit a välasztoiknak mint annäcska! De ezek mint a szovjet-magyar közösbizottsäg olyan orcäval toljäk a hülyeseget. Ha kiesnek k nagy bulit csapunk , fix meg kene szervezni 1 utcapartit szerintem lenne közönseg!

 9. Szerintem ti egész más Magyarországon éltek, legalábbis addig, amíg kapjátok – PS – az állami támogatást. Szégyen, hogy embertársaink behunyt szemmel és önkritika nélkül, teljes önfeladással szemlélik a mai közügyeinket. Valóban nektek nem politikai véleményetek, hanem bigott vallásotok van és ez mindennél veszélyesebb.

  • Paranoid Android

   Örülök, hogy külföldi pénzen eltartott ellenzéki sajtó objektivitása ilyen nagy hatást tett rád.:)

 10. apáca nevelő humanitárius muszlim iskola

  Ha a csendnél nem tudsz okosabbat mondani ,akkor hallgass.

  De ezek a videók nem némák,viszont pénzbe kerülnek, akkor is ha a holdudvar késziti őket baráti mutyi alapon. A mi pénzünkbe, a állami pártfinanszirozásokból.

  Még csak február vége és tele van ragasztgatva a város csúf plakátokkal, talán jobb lenne ezt a bekerülési összeget elosztani szegények között. KIváncsi leszek mikorra tüntetik el majd a plakátjaikat. Na, ilyenekért vannak többségben a nem szavazók.

  Bőven elég lenne az újságok és a többi média a választási csaták megvivásának helyéül.

  Ha rajtam múlna, a nemzet ellenes blokknak ott sem biztositanék felületet közpénzből.Csak az ország épitő gondolatokkal tennék kivételt.

  És ezek a honatyák????? Hazánk bölcsei??? Inkább hazug manipulátorok, egy kiscsopis ovi néhány egyede jobb eséllyel indulhatna a választáson, mert ők legalább még „gyárilag” őszinték.

 11. Nagyon rossz arc ez a Karácsony nevű emberformájú…
  Persze a többi sem piskóta. De nem is alkalmas politikus…olyan valamiből élni kell emberek, típusú görények és görénynő…Sajnálom mindazokat akik hisznek bennük és nekik, és rájuk szavaznak.

 12. aztabetyarkurvamindenit ennyi ostoba alakot regen lattam egy oldalon ( es nem neztem vegig, nekem is van szivem meg izlesem )

  Ez tuti recept a 2/3 ra a fidesznek,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük