Közlemény a cenzúra bevezetéséről

  •  
  •  

Az Index Tech rovatában eldugva jelent meg a következő című kis cikkecske:

„Zuckerberg elismeri, hogy változtatni kell a Facebook hírfolyamán”

Az a teljesen tűrhetetlen esemény, miszerint nem H. Clinton nyerte az amerikai elnökválasztást, szükségessé tesz bizonyos változásokat az Facebook működésében. Az írás ezeket az elengedhetetlen lépéseket és azok okait ismerteti a fontos ügyhöz méltó tárgyilagossággal.

Valahol tényleg ijesztő, hogy az emberek mindenféle ostobaságokat mondanak és írnak, illetve elhisznek ilyesmiket és ezeket más emberekkel is megosztják.

Ez pusztán technológiai probléma hiszen közismerten vannak olyan emberek, akik tudják mi az igazság és vállalják is azt az áldozatos és fáradságos munkát, hogy kigyomlálják ostobaságainkat.

Adjunk hálát Istennek, hogy létezik a liberalizmus és a liberálisok, mert különben egész életünkben azon kellene törnünk a buta fejünket, a többi hülyével egyetemben, hogy eldöntsük, mi az igazság.

Ezután csak elég lesz felmenni a Facebookra.

Facebook hozzászólások

  •  
  •  

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A németek átprogramozták magukat, jobbak most sem lettek

  Németország a teljes önfelszámolás felé halad. Számtalan példát lehet erre találni, de ezek nem jutnak …

hozzászólás

  1. Amikor a zindexponthun megjelenik, hogy cenzúra kell a demokrácia fenntartásához, felbecsülhetetlen. Ennyire érzik a vesztüket liberóék?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük