Osztrák veszély!!!!!


Ha valaki élőben szeretné tanulmányozni azt, hogyan szűnik meg a demokrácia, akkor ezt megteheti az osztrák politika megfigyelésével. Ausztriában ugyanis a liberális pártok pontosan azokat az eszközöket alkalmazzák a demokrácia maradékának felszámolására, az ország liberalizálására, mint amelyeket a magyar kommunisták használtak a „48-as fordulat” kikényszerítésére.

Képzeljük el, hogy Magyarországon kiderül, egy országos választáson sok százezer szavazatot illetéktelen személyek számolnak meg, illetve maradnak egyedül szavazatok százezreivel órákra. Egy ilyen esetben körülbelül neutronbombát dobnának Orbán Viktorra. Junker személyes utasítására.

Aztán képzeljük el, hogy egy országos választást technikai okokra hivatkozva elhalasztanak, amely már amúgy is egy csalások százezreinek kiderülése miatt érvénytelen választás megismétlése. És amelyet simán az ellenzék nyerne meg a közvélemény-kutatások szerint. Már másnap egy német helytartó zászlaját lengetné a szél a Budai Váron.

AUSZTRIA NEM DEMOKRÁCIA TÖBBÉ! Viszont kétségtelenül liberális.

Itt az ideje, hogy a Magyar Kormány megvizsgálja, az osztrák folyamatok veszélyeztetik-e Magyarország biztonságát, az ottani magyar kisebbség életét, illetve milyen eszközök állnak rendelkezésre arra, hogy az osztrák népet megmentsük a liberalizmus karmaiból. Vegyük figyelembe, hogy komoly menekülthullámra kell számítanunk abból az irányból, hiszen a liberálisok gátlástalanul üldözik el az őslakosságot a lakhelyéről és telepítenek a helyére Afrikából behívott muzulmánokat.

Azt is vegyük figyelembe, hogy Ausztria majd két évszázadon keresztül tartotta rabszolgasorban, elnyomva Magyarországot, jelentős számú idegent telepített ide és magával rántotta a világtörténelem addigi legpusztítóbb háborújába. Mindezeknél ijesztőbb azonban, hogy Ausztria volt Hitler utolsó szövetségese, majd egymillió katonát adott a nácizmusnak, akik egészen az utolsó napig, 1945. május nyolcadikáig harcoltak a tömeggyilkos rezsim fennállásának meghosszabbításáért.

És azt sem felejthetjük el, hogy a magát jelenleg Ausztriában konszolidálni igyekvő liberális rezsim vezető rétege mind rasszista indítékból, mind sértettségből máig minket okol nagyhatalmi státuszuk elvesztésért, és a nemzeti szabadság melletti elköteleződése okán halálosan gyűlöli Magyarországot. Szomszédunkban egy olyan diktatúra van születőben, amely fél saját állampolgáraitól és képes lehet a belső konszolidációja elősegítése érdekében akár szomszédai ellen is fordulni.

És mindez akkor, amikor a demokrácia már majdnem teljesen kiteljesedett Európában, hiszen Lukasenko Belorussziájában is végre bekerült egy ellenzéki képviselő a parlamentbe!

Igaz, ott legalább megtartják a választásokat.

(Csekély értelmű medvebocsok számára megjegyzem, hogy ez egy paródia.)

(Vagy nem.)


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A demokraták azért puccsolnák meg Bident, hogy legyőzzék Trumpot

  Biden nyilvánvalóan nem alkalmas az elnöki feladatok ellátására. Ezzel kapcsolatban már első megválasztása előtt is …

hozzászólás

  1. Valójában a levélszavazás olyasmi, mint a kékcédula volt anno. Van egy levél amit elküldenek és van egy másik amit megszámolnak… Az már hab a tortán, hogy olyan buzgón számoltak, hogy 147 szavazat jutott 100 emberre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük