Migránsok többségben, magyarok kisebbségben?


A rendőrség szakzsargon megkülönböztet egymástól objektív és szubjektív biztonságérzetet. (Vagy valami ilyesmit.) Az objektív az, hogy mennyi bűncselekmény történik valójában, a szubjektív meg az, hogy a „lakosok” mennyre érzik magukat (a tényektől függetlenül) veszélyeztetve. A kellemetlen az, hogy tök mindegy, okkal, vagy ok nélkül vagyok berezelve, a rendőrségnek nagyon komoly munka bármelyiket is javítani.

Az alábbiakban egy olyan (egyébként optimista) forgatókönyvet szeretnék felvázolni, amely garantáltan rontani fogja a Kedves Olvasó szubjektív biztonságérzetét, mégpedig azért, mert megtudja, hogy mennyire pocsék lesz az objektív biztonságérzete (is) néhány év múlva.

Ha az EU teljesen abszurd migránspolitikája folytatódik, a következő években is minimum évi 1-2 millió gazdasági bevándorló fog megjelenni Európában, főleg azokban a gazdag magországokban, amelyek már teljesen megteltek és az életviszonyaik drasztikus romlásával szembesülnek éppen.

Miután lassan a lakosságuk objektív biztonságérzete a szubjektívhoz romlik, most tartanak körülbelül ennél a felismerésnél, hogy nem akarnak több muszlimot befogadni és az európai szolidaritás jegyében megpróbálják ezt a trutyit a lényegesen rosszabb gazdasági állapotban lévő keleti szomszédaikkal megosztani, pontosabban szólva azokra lőcsölni.

Ebből következőleg, ha minden marad a régiben, vagyis például Junker annyit iszik, mint eddig, akkor a következő öt évben Magyarországon 200 000 (kétszázezer) olyan migránsra számíthatunk, akit a Nyugat nálunk akar majd integráltani.

A menekültek kor és nem szerinti megoszlása alapján, ebből a 200 000 emberből 160 000 ezer 19 és 40 év közötti muszlim férfi lesz.

Ne legyenek illúzióink, a liberálisok mindent megtesznek majd a betelepítésért: megvonják tőlünk a fejlesztési pénzeket, lezárják a határaikat, a hozzánk deportáltaktól megvonják a szociális jogokat. Azt viszont meg fogják követelni tőlünk, hogy mi megadjuk nekik, beleértve a családegyesítés jogát is.

Nyilván válogatni fognak, keletre azok kerülnek majd, akik képességeikben és szándékaikban is messze alulmúljak az amúgy is minősíthetetlen átlagot. A magyarországi cigányság egy jól képzett, alkalmazkodó lakossági csoport a „menekültek” felső öt százalékához képest is, és ha csak tegnap meg nem oldódott a felemelésük (és nekem nem szóltak róla), akkor az ő integrációjuk is csak néhány száz körúton belüli rablót és a cigány vezetők egy részét tette rettentően gazdaggá.

Ez a 160 000 szexuálisan frusztrált, végletesen kielégületlen muszlim férfi természetesen nem a vidéki Magyarországon fog megjelenni, mert azt mindenki tudja, hogy az pillanatokon belül a lapáthasználat innovációját involválná. A vidéki lakosság – beleértve a cigányságot is – ugyanis lehet, hogy az alkoholfogyasztás mértékében hajlamos egyetérteni Junkerrel, de teljesen idegen tőle a kulturális távolságok áthidalására irányuló hajlandóság. Például étele és itala a disznóhús és a házipálinka és (hála istennek!) rögvest agresszív lesz, ha ebbe valaki beleugat. Amúgy egy gyönyörű barátság kezdete lehet (amit nevezhetünk akár integrációnak is) a magyarok és cigányok közös akaraton nyugvó migránsmentesítési szokásrendszerének kialakulása, de szerintem pont nem erre gondoltak a liberálisok, amikor a magyar és cigány emberek egymásra találását forszírozzák.

A menekültek a nagyvárosokban fognak megjelenni, legfőképpen Budapesten.

Ennyi embert ugyanis, együttműködés híján csak a legkomolyabb erőszakkal lehet táborokban tartani, ráadásul ez tízezres nagyságrendű őrszemélyzetet igényelne, valamint több ezer olyan embert, aki kitakarít utánuk (mert azt maguk nem szoktak), szétosztja köztük az ételt és ellátja a sebesülteket, amikor összeverekednek azon, hogy ki erőszakolja meg elsőnek azt a bátor embert, aki közéjük merészkedik egy géppuskás szakasz támogatása nélkül.

Ha Budapesten százezer migráns fog héderelni, az azt jelenti a jelenlegi népességi viszonyok alapján, hogy a 19-40-es férfiak között Budapesten és az agglomerációban, több városrészben a magyar nemzetiségű férfiak kisebbségbe is kerülhetnek a korcsoportjukban egyik napról a másikra. De az egész városban is 20-30% is lehet a muszlim férfiak aránya ebben a korcsoportban.

Hogy az ott élő nők objektív és szubjektív biztonságérzetére ez milyen hatással lesz, azt az olvasó képzeletére bízom. Ahogy azt is, milyen érzés lesz elereszteni este bulizni a városba egy szülőnek a kamasz, vagy fiatal felnőtt gyermekeit. Vagy milyen lesz hirtelen megtapasztalni azt, hogy ilyen Brüsszelben, vagy Párizsban élni mostanában.

Arról nem is beszélve, hogy egy ekkora mennyiségű muszlim lakosság Budapesten percek alatt tenné zárójelbe Koszorús Ferenc munkásságát.

A kormánynak szüksége van a lakosság támogatására ennek a megakadályozására. Aki nem szavaz, vagy igennel szavaz, az Magyarország megszüntetését támogatja és minden nemi erőszakért, gyilkosságért, a szabadságunk minden elveszített centijéért felelős lesz.

Nem fogjuk elfelejteni nekik.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A VAR csak tovább rombolta a focit! (Liverpool-Manchester City 1-1)

  Nem abban kívánok állást foglalni, hogy tizenegyes volt-e az az esemény, amelynek során egy City-játékos …

2 hozzászólás

  1. A baj csak az, hogy rossz a kérdés. A helyes kérdés az lenne: Maradjon-e Magyarország az Európai Unió és egyéb olyan szervezetek tagja, melyben a népképviseleti demokráciát megkerülve, Magyarország állampolgárainak beleegyezése nélkül Magyarországot érintő stratégiai kérdésekről dönthetnek?

    • Pontosan! Én már évek óta minden fórumon elmondom, hogy az égő vagy az omladozó házból mielőbb ki kell jutni, mert ez az önvédelem minimális szintje.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük