És érdekes, a biztonsági őrök helyesen mérték fel a mentális állapotát!


Ha híres, nagyon híres közszereplő, európai szintű politikus vagy, már majdnem celeb, akkor sajnos le kell mondanod egy csomó olyan szórakozásról, amely a plebs számára elérhető.

Nem rúghatsz, téphetsz be nyilvánosan. Nem könnyíthetsz ott magadon, ahol rád jön, nem hányhatsz, amikor muszáj. Nem izélhatod meg az egyik rajongódat helyből a Toitoi budi mögött, mint az a másik sztár. Nem mozdulhatsz rá mások nőjére, mert az álmaid ellenére azt még a csajok sem fogják kedvesnek találni.

És egyik világban sem fogod lenyomni a biztonsági őröket, ők ugyanis általában nem foglalkoznak sem politikával, sem a celebekkel, aki balhézik azt nemes egyszerűséggel kiteszik. Hozzáteszem, a biztonságiak általában azt teszik ki, aki csinálja a fesztivált és nem azt, aki csak belekeveredik a buliba.

Valahogy, de tényleg csak így érzés alapján, így az előzmények alapján nekem valahogy az a benyomásom, hogy a rövid nyakú csávók nem tévedtek, jól lőtték be, hogy ki volt az agresszív először.

És most a magyarázkodásokról. Először is, mint közismert, az a jó alaphelyzet, ha nem kell magyarázkodni. Az idősebb Bush egyszer egy diplomáciai vacsorán rosszul lett és lehányta a mellette ülő japán miniszterelnököt. Utána azzal viccelődött a sajtó előtt, hogy valahogy mostanában senki sem akar mellé ülni étkezéskor. Rosszul lett, van ilyen, nem is magyarázkodott, csak bizonyította, hogy a gyenge gyomra mellett némi öniróniája is van.

De ha magyarázkodni kell, akkor baj van. Mutatjuk a lehetőségeket:

Ittam, kötekedtem, előfordul az ilyen, lapozzunk.

Alig ittam valamit, hagytam magam provokálni, de szerencsére nem sérült meg senki, a biztonsági őrök nagyon profin kimentettek.

A kezembe nyomtak a rajongóim egy italt, csak belenyaltam, kicsit mozogtam a zenére, félreértés volt, aztán én értettem félre a biztonsági embereket, akik aztán kulturáltan kikísértek.

Egy pillanatra őrizetlenül hagytam a kólámat, aztán csak arra emlékszem, hogy a rogáni propagandagyár hazugságaitól felindulva felhív az anyukám, másnap reggel.

Jól éreztük magunkat a többi fiatallal, amikor egy férfi provokálni kezdett, majd rám uszította a smasszereket, éreztem a nyakamon a diktatúra szorítását.

A stresszes hetek után elmentem kiengedni a gőzt, nem tudhattam, hogy körülöttem mindenki a titkosszolgálat embere.

Manapság annyira egyformán öltöznek a nők, hogy a félhomályban összekevertem a hölgyet az Ágival, a pasija meg túlreagálta a dolgot.

Manapság annyira egyformán öltöznek a nők, azt hittem, hogy a hölgy nem az a prosti, aki korábban a pultnál lepattintott.

Manapság annyira egyformán öltöznek a nők, beriszálta magát a csaj nekem, aztán azzal védekezett, hogy hátul nincs szeme.
Én próbáltam a kidobókkal a szeretetnyelvemen egyeztetni, de ők ezt nem szerették.

Titokban videóztak, miközben jól éreztem magam.

Nyíltan videóztak, miközben jól éreztem magam.

Zavarta őket és agresszívek lettek attól, hogy mi videóztuk őket.

Ebből hatalmas botrány lesz Európában, az ellenzék vezérével, az Európai Parlament egy befolyásos képviselőjével viselkedtek így. Bezáratom a helyet.

A lehetőségek száma korlátlan.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A hülyék mindenütt ott vannak!

  Egyszer a katonaságnál valami ügybe voltam keveredve. A szocializmus sorkatonásdija a vége felé már erősen …

35 hozzászólás

  1. Teljesen egyértelműen mesterségesen kiprovokált műbalhé. Magyarnak fel kel készülnie arra, hogy a Tisza jó EP-szereplése miatt az egész magyar titkosszolgálatatot az ő lejáratására állították rá. És láthatóan semmilyen módszertől sem riadnak vissza, hogy teljesítsék a gazdáik megbízását.

  2. Magyar Péter garázdálkodott az Ötkertben, kihajították, de már áldozati pózba vágta magát és fenyegetőzik, hogy mindenkit beperel.

  3. Az egész magyar titkosszolgálatot, ugyan már, barátom, maga sem gondolja komolyan!
    Melyik részét, az elhárítást, a hírszerzést? Akad dolguk épp elég. A digitálisakat? (Azok vannak keverve…)
    Olyan, mintha azonosulnia sem kellene a delikvens úrral, mert kapásból tetszik nyomni az abszurditásait.

    • Szinte màr mindent kiderítettek róla, amit emberről lehet. Sosem lesz vége, mert nagyon veszélyes a hatalmukra. Az pedig sokmindent megér. Úgyhogy, Péter felkötni a gatyyàt a jövőre nëzve. Cudar vilàg jön reàd.

      • Nem az az alapprobléma, hogy veszélyes a hatalomra, hanem az, hogy saját magára. A történet itt kezdődik, a jobb oldali sajtó meg csak tálalni fogja, bocsi.

      • Na ja, a HATALOM most is odaküldött egy punciját rázó, vihogó lánykát, hogy csőbe húzza Petikét. Előbb a nyakába kapaszkodott, majd lefelé irányította.

      • A szarosat vagy a hugyosat kösse fel he ?

      • melyik gatyáját? A hugyosat vagy a szarosat he ?

  4. –Alaposan torkon ragadták , nem haboztak a biztonsági őrök, látszik a fenti képen.
    Magyar Péter= Gyurcsány 2.
    –Jót fogunk szórakozni, mert már most produkálja magát.

    • Eugen von Zilah

      aperté, te agyatlan barom, üldözési mániád van?
      na, persze, figyelik a petigyereket.
      (ebben az országban csak a jenki titkosszolgálat dolgozik, de ők nagyon serényen, ki is kéne baszni őket, a kancsal buzi felforgatójukkal egyetemben)
      aztán, miafaszér figyelnék?
      ez a tökkelütött, senkiházi, dzsigoló – napról napra – teljesen egyedül is lejáratja magát.
      csak nem rá szavaztál?
      brühühű!

      • Nem lehet egy ilyen jellemtelen emberre szavazni mint Magyar Péter.
        Ugyanaz mint Gyurcsány Ferenc, csak fiatalabb kiadásban.

        Magyar Péter= Gyurcsány 2.

  5. Királytigris

    A cikk irója nem tartja a fejlődést a korral. Ma egy EU-s képviselő bármit megcsinálhat, sőt akár az utcán agyba főbe verhet bárkit, mert a mentelmi joga megvédi. Lásd: Az olasz terrorista antifa spiné, akit a válsztók EP képviselőnek megválasztották, mi marhák meg kiengedtük, hogy olajra léphessen.

  6. tökrészeg volt a pucugyuri. Legalább megrugdosta volna valaki a szemetládát!

  7. Pontosa, pontosan, pontosan. A lehetőségek száma végtelen, hülyeséget végtelenféleképpen lehet mondani, de a mögötte megbújó igazság (a történet) az egyféle.

  8. Tulajdonképpen ideális alany ez a f@szopó Orbánnak is, meg Gyurcsánynak is! Ez a nárcisztikus személyiségjegyeket magánhordozó pasas pszichésen tökéletesen alkalmatlan politikusnak! Csak idő kérdése, hogy kártyavárként mikor omlik össze, maga alá temetve Sorosék minden titkon dédelgetett álmát…

  9. Ez Gyurcsánynal is sokkal hülyeebb.
    Háromgyerekes csaladapakent, jövőbeli nagypolitikusként mit ugrál egy dizsiben primitív zenére? Megrekedt a tinédzser korban? A beallas már csak hab a tortán. A kötekedés pedig tökéletesen alátámasztja VJ minden szavát.
    Amúgy biztos figyelik is, de kétségkívül van is mit, produkálja is magát. És azt ő csinálja, saját maga. Erre akkor kellett volna gondolnia mielőtt felugrott a Szamuely platojara.
    Ő tökéletesen hiteltelen a vállalt nemzetmento szerepében, ezért éjjel nappal játszania kell magát, hát ez fárasztó lesz. Nem is fog menni.

  10. Teljesen egyértelmű, hogy az a gusztustalan kacsafeje látszik az „éjszaka császárának”.
    Hogy azt mondja, nem ér rá a gyerekeivel találkozni, mert építi az ő karrierjét.
    De a tinédzserek között vegyülve bulizni van ideje.
    Tegyük hozzá, a három fiának a szerencséjére.

  11. Ez a balhé közel sem került 47000 milloárd forintunkba!

  12. A kocaszinész Nagy Ervin 10 évet várt erre a Magyar Péter nevü szélhámos hazug ember aljára. Varga Judit teljesen igazat mondott erre az eröszakos elmebetegre hogy a családját mindég terrorizálta. Weber most elgondolkozhat, hogy milyen ganéjjal akarja erösiteni a pártját.

  13. aperté, és roccobaba néven hőzöng a Peti.

  14. P.F.Z.!

    Milyen balhé kerül annyiba, proli?

  15. A csirkelábú csak azt adta ,ami a lényege.Egy személyben összesíti mindazt,ami negatív:a kimért ,lenéző beszédstílus,a béemvés pöffeszkedés,a “ki,ha én nem” c típusú magatartás,egyszóval mindaz,ami miatt a sikeres bűnöző éjszakai császárokat nem szeretjük.
    Lehet,hogy ez mind csak a narcisztikus személyiség-fejlődési zavar részjelensége,de persze lehet divatot követő felvett manír is.Az alvilág és a pesti éjszaka ,na meg a BV tele van ilyen modorú emberekkel,de azoktól megszoktuk,a kigyúrt testben kigyúratlan szellem lakik.Benne viszont ugyanolyan szellem van tizenkét évesnek megfelelő testbe zárva.
    Mindamellett ő egy jogi doktor,egy diplomás ember,három gyerekes apa,menő politikus,tehát ez a forma nagyon nincs rendben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük