Hát persze, hogy magányos merénylő, politikai kapcsolatok nélkül és mentálisan zavart


Sajnos az ide nem jó, hogy hirtelen radikalizálódott. Nem jó, ha a kisebb országok miniszterelnökeit lelövöldözik az utcán. Senkit nem lehet megvédeni, csak azt nem ölik meg, aki miatt túl nagy balhé keletkezne. És ez is csak Európára volt igaz, és talán csak eddig.

A merénylő ugye mindig magányos, mert ugyan rajta kívül ki adja a nevét olyan merénylethez, ahol biztos elkapják az elkövetőt? Legfeljebb egy másik hülye, hiszen a magányos merénylő mindig mentálisan zavart, mi más lenne? És persze soha sincsenek politikai kapcsolataik sem. Mert ugye melyik progresszív párt annyira hülye, hogy dicsekedjen azzal: igen, a mi aktivistánk lőtte le a miniszterelnököt!

A nap híre lenne az egyébként, hogy a független magyar bíróság, nyilván eleget téve a progresszív tömegek követelésének, kiengedte óvadékkal az olasz elmebeteg nőcit, mert szegény rosszul tűrte a börit. Tényleg mit kell csinálni a liberális jogrendben, hogy rendesen megszívja egy szadista bűnöző? Egy progresszív?

Fico merénylője nyilván zakkant, aki vagy magától kattant be, vagy szakemberek képeztek körülötte olyan befolyásolási buborékot, hogy a legális fegyverének használatára rábírják. Ez utóbbit persze sohasem fogjuk megtudni, akár szlovák belső ügyről van szó, akár külföldi beavatkozásról. Mindenesetre a gyilkolásra hajlamos haladók üzentek nekünk, hogy visszatértek a XX. században megszokott stílusukhoz. Nem prejudikálnak azok, akik világosan beazonosítják ezt az elmebajt. Teljesen mindegy, hogy nyilas vagy kommunista öl, az ölés a lényeg.

Főleg, ha megtekintjük az ellenzéki kommentmezőket: rendszeresen és sokan kívánják az Orbán halálát, de ma különösen jó napjuk volt. Mennyi szánalmas és reménytelen erekció.

Mindeközben éppen összeomlik a keleti front, vagy ha nem, akkor ok nélkül van berezelve az ukrán vezetés. Fico kiiktatásával kapcsolatban rengeteg ok közül lehet szemezgetni. Soha nem látszott szociáldemokratának, valahogy az embernek nem Kéthly Anna jutott az eszébe róla. Reálpolitikus volt, már amennyire realitás egy hosszú távon működőképes szlovák állam. De neki legalább összeállt, hogy a szlovák politikai elitnek és neki is vége, ha ráengedi az országára az új nyugati ideológiákat.

Teljesen megőrült a világ. Mi, magyarok békés nép vagyunk, a Fletó is nyugodtan császkálhat az utcán, csak egy, a Bokros Lajosra felületesen hasonlító emberre ment rá egy nyugdíjas valamikor 1995-ben, de az is csak puszta kézzel és első indulatából. Mondjuk a Lajos (az igazi) rá is szolgált, életemben először az ő csomagja után nyomorogtam, pár száz pofont biztos megérdemelt volna, de azzal se fáradt senki.

De lassan Magyarország is megőrül. Egy teljesen nyilvánvalóan elmebeteg senki által vezetett, nem is létező párt az ellenzék vezető ereje tud lenni, és emberek attól lesznek boldogok, hogy beírhatják a Facebookra, mennyire kellene már itt is ölni.

Sajnos a magyar társadalom is tartalmaz alapesetben talán maximum 20 ezer olyan mániákust, aki világos nappal, frontmentes időben, jóllakottan, miközben kint csicseregnek a madarak, józanul is el tudja komolyan képzelni azt, hogy politikai okokból meglincseljes, lelőjön, agyonverjen valakit. Szerencsére ezek az alakok általában lusták, gyávák és kirívóan buták, ha éppen nem fővárosi, nagyvárosi értelmiségiek. Ez utóbbiak sajnos például a hentesekhez vagy a jegyellenőrökhöz képest túlreprezentáltak ebben a sokaságban. Ebből a közegből merítettek a nyilasok és a kommunisták is, és a külföldi befolyáslási kísérletek is erre a társadalmi csoportra számítanak.

Az egy dolog, hogy nem szeretjük egymást az ellenzékkel, de azért az erőszak elutasítása lehetne nemzeti minimum, különösen a merényletekre, meg a lincselésekre, meg az akasztgatásokra kihegyezve. Vagy legalább abban egyezzünk meg, hogy az egy féreg, aki fizikai erőszakra buzdít vagy azt helyesli, akkor is ha ezt fotelforradalmárként teszi kommentben. Kezdetnek ez is elég. Ja és nem kellene az ilyeneknek fizetni azért, hogy sokat kommentljenek.

Vezető kép: Nyitrabánya, 2024. május 15. Robert Fico szlovák miniszterelnök támogatóival találkozik a kormány kihelyezett ülését követően a Pozsonytól mintegy 150 kilométerre, északkeletre fekvő Nyitrabányán 2024. május 15-én. Fico a kép készítése után kevéssel megsebesült egy lőfegyveres incidensben. Fotó: MTI/AP/TASR Slovakia/Radovan Stoklasa


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A demokraták azért puccsolnák meg Bident, hogy legyőzzék Trumpot

  Biden nyilvánvalóan nem alkalmas az elnöki feladatok ellátására. Ezzel kapcsolatban már első megválasztása előtt is …

15 hozzászólás

  1. 1918. október 31-én gyilkolták meg Gróf Tisza István miniszterelnököt,állítólag a frontról hazatért katonák.
    Ott sem volt szó politikai,sem bármi másféle dologról,ami azt a patkánylázadást hiteltelenítette volna.
    Még a lázadásuk is „vértelen” volt.
    Szóval újra és újra a liburnyák oldal.

    • Őrjöngő öngyilkolási vágyat pszichotrop szerekkel ugyanolyan könnyű elérni valakinél, mint általános, mindenkit és mindent gyilkoló dühöngést. Sokkal nehezebb egy célpontra irányítani az ilyesmit, de ki tudják használni azt, ha valakinél ez a személyre irányult fixáció már megvan. Erről ennyit.
      Másodjára ugyanazzal kapcsolatban: a PS kommentek között is találtam figyelmeztetést, hogy háborúzni nem kívánó államfő az eu-szavazásokhoz már csak egy maradt. Ami – bizonnyal – puszta véletlen műve.

    • csakafidesz

      Tisza gyilkosságról csak az igaz, hogy katonai puskával lőtték le.

  2. Sajnos ismerős a történelemből.
    Hergelik az embereket egymás ellen, a neten, a teherautó platorol, aztán jön a lincselés, vagy valaki csak merenyel már végre. Pap, kulak, zsidó, náci, NER-es,, vagy csak patrióta politikus , nekik egyremegy. Csak legyen már gyilok!
    A mi Poloskank már a verolegenyes, vidéki korutas, pancelvonatos verziót is gyakorolja, ez a Tanácsköztársaság alatt már sikeresen működött egy ideig, a forgatókönyv náluk van. Nem csoda, hogy nem engedték Tormay Cecil Bujdosó könyvét kötelezővé tenni az iskolákban! Aki még nem tette, olvassa sürgősen!

  3. –Sajnos a merényletek mindig a politika következményei.
    A merényleteket mindig a politika okozza indukálja vagy közvetlenül titkoltan, vagy közvetetten „gerjesztéssel” felbujtással.
    *********
    Gavrilo Princip (cirill írással Гаврило Принцип) (Obljaj, 1894. július 25., – 1918. április 28., Theresienstadt, Osztrák–Magyar Monarchia, ma Terezín, Csehország) boszniai szerb terrorista. Az első világháborút formálisan kirobbantó, Ferenc Ferdinánd elleni szarajevói merénylet elkövetője.
    Sok szerb ma is nemzeti hősként tiszteli az elkövetőt és szerintük tette hozzájárult a nemzeti megújuláshoz.[14] A szerbek 2014-ben, az első világháború kitörésének 100. évfordulója alkalmából, szobrot emeltek Principnek a vajdasági Bácstóvárosban. A szobrot a világhírű szerb filmrendező, Emir Kusturica leplezte le.
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Gavrilo_Princip
    *********
    Juraj Cintula merénylő KORÁBBI RÉGEBBI szavai versei pontosan erre a merényletre UTALTAK.
    –Éppen ezért egyértelmű hogy a szavakkal a beszéddel előre programozzák önmagukat az emberek és a szóból előbb-utóbb cselekedet lesz.
    Tehát a szó, a beszéd is cselekedet.
    –Mindezért jó lenne ha “PRO ÉS KONTRA”!!!!! minden erőszakos beszédet jobban megszűrnének, mert azok előbb utóbb gyakorlattá válnak megvalósulnak és az nem járható út.
    –A hozzászólásokban a közösségi oldalakon is jobban kellene törekedni a tényszerű és higgadt érvelésre és megnyugtató lenne ha a “moderátorok” vagy a “cenzorok” kiszűrnék a tényeket mellőző hangulatkeltő hazug hozzászólásokat.

  4. Talpra magyar!

    Felvidéken közismert író volt nem meglepő hogy nem csak az I. világháborút robbantották ki főleg USA-ból az ehhez hasonló szarajevói merénylettel a milliárdod Rothschildék Rockefellerék …. mert lelövették az osztrák trónörököst.

  5. Történelmi tény, hogy elmebeteg-szerű emberek politikai gyilkosságokat tudnak elkövetni. Vaagy mégsem, hanem inkább a beteges liberálkomcsi gondolkodás kelti a kétségeket egyes emberekben. Ezzel aztán lehet gyilkolni, aztán ráfogni az emberi gondolkodásra az egészet, profi gyilkosok társadalmává fejlesztik az országot. A liberális tolerancia egy hazugság, vagy toleranciával gyilkolnak, de akkor viszont veszett eszmével nan dolgunk, amit nagyon gyorsan a szemétbe kellene dobni az elkövetőkkel együtt.
    Bajban van a világ, egyes részeiin a fejlődésüket biztosító kultúrát, erkölcsöt, vallást, jellegzetes hagyománytiszteletet teljes egészében rombolják. Már megkérdőjelezik azt is, hogy a teremtés alapját biztosító férf-nő kapcsolatot, a család alkotóelemét a selejtes tudatával helyettesíti.
    Baj van, a böszmeséget el kellene takarítani.

  6. Természetes,hogy „”magányos vagy oroszbarát.”” Háááát milyen lenne liberálbosiéknál?

  7. Rezeda Kázmér

    A minap egy nyíregyházi orvos veszítette el az állását egy hozzászólás miatt a momentum feljelentése nyomán. Baller hozzászólóktól rendszeresek azok a megjegyzések, melyek politikusok életére törnek vagy simán beleesnek valamely egyéb bűncselekménykategóriába. Sokadszor teszem fel a (fölösleges) kérdést, hogy mikor szándékozik a jobboldalon valaki/valakik ezeket feljelentgetni, és gondoskodni arról, hogy ott is tudatosodjon az egyszeri szavazó fejecskéjében, hogy vannak határok, amiket, ha átlép, azzal bűncselekményt követ el. (A kérdés költői, mert a jobboldal patópálságán csak az álságos (még a kilencvenes évek idealizált, hazug közéleti normáiból átörökített) képmutatása tesz túl, hogy mi nem vagyunk olyanok. Pedig ez csak szimpla butaság, a törvényeket nem betartatni. Semmi más.)

  8. Puncius Pinatus

    Hát mi más lehetne!
    Nemzetközi nagytakarítás, ciánozás, fertőtlenítés indokolt, és szükségszerű!!!
    Baloldali, liberális és sötétzöld eszmék nélküli világot!

  9. Nem ide illő de Magyar Péter liberálbolsevista.
    A megvezetettek vegyék már észre !!!!!!!

  10. Mentálisan? Totálisan!

  11. csakafidesz

    Kennedy meggyilkolása után egy bizonyos Lee Harvey Oswald volt kijelölve a magányos gyilkos eljátszására, de olyan pocsékul csinálta, hogy utána kellett küldeni a Jack Ruby nevű hivatásos bérgyilkost. Ez a bérgyilkos pedig a rendőrség folyosóján lőtte le a balek Oswaldot. (Érdekes kérdés, hogyan került pont akkor oda amikor lelőhette.) A Kennedy ügyben azóta is több a kérdés, mint a válasz.

  12. Dr. Belák Ferenc

    Mit kell azon csodálkozni, hogy a söpredék imád gyilkolni?????????????????? Legyenek szívesek olvasgatni a nagy francia forradalom /felfordulás/ dicső napjairól. amikor nyaktilóval 6-7 éves arisztokrata gyerekeket fejeztek le, pusztán azért, mert arisztokrata vér csörgedezett az ereikben. A párizsi csőcselék a gloire-tol megittasulva visongott a vérpad körül, amikor egy – egy kisfiú, kislány feje lehullt. Csak zárójelben jegyezem meg, hogy ez a csőcselék része a francia kultúr nemzetnek.

  13. CSAK ARRA VÁROK, HOGY A PÁPAI CSAVARGÓ KURCSÁNYT KI LÖVI PICSÁN DUM-DUM GOLYÓKKAL (OLYAT AMIT AZ ELEFÁNTOKRA HASZNÁLNAK)
    NEM KIVÁNOM A HALÁLÁT, CSAK A TAKNYÁBAN ÚSSZON ÉS NÉGYKÉZLÁB JÁRJON ÉLETE VÉGÉIG A SZEMKILÖVETŐ MOCSOK.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük