Szabad-e élvezni az olyan videókat, amelyeken dühös német autósok a forgalmat akadályozó klímaaktivistákat ütlegelik?


Nehéz kérdés, nagyon nehéz kérdés. Első közelítésben persze az a válasz, hogyne, nagyon is, de a jelenség mögött nagyobb probléma húzódik meg. Persze minden rúgás jó helyre megy, legfeljebb csak az von le valamit a dolog értékéből, hogy ha az aktuális cselekvő németek bizonyosan az egészségesnél jobban élvezik, hogy dühönghetnek. Láthatóan a német rendőröknek is tele van a töke a klímahibbantakkal, de ők legalább nem élvezik az intézkedést, mert legnagyobb sajnálatukra nekik tilos brutálisnak lenni. Korhatáros, brutális, felkavaró tartalom következik.

Én magam alapvetően békeszerető ember vagyok, az együttműködés híve, a leghülyébbeket is csak bőrpírt és szégyenérzetet okozó felpofozással büntetném. Döbbenten tapasztaltam tehát magamon, hogy elkezdtem helyesnek találni azokat a jeleneteket, amikor dühös úrvezetők és kamionosok vegzálják a magukat a betonhoz ragasztó zakkantakat. Eleve segítő volnék, nekem szakmai alapon részvétet kellene éreznem az elmebetegek iránt. De a részvét elmúlt.

A szocializmusban nevelkedve pedig a rászorulók iránti lelkes részvétet kellett volna elsajátítanom, amit valamelyest sikerült is. Lélekben támogattam a vietnámi nép harcát az amerikai imperialisták ellen és felháborított, hogy „Amerikában verik a négereket!” Esküszöm még az is zavart, amikor a buzikat gúnyolták általában, mindig úgy éreztem, hogy van elég baja annak nélkülünk is, aki a saját nemével kíván szexelni.

Segítőként persze hamar megtanulja az ember, hogy a szolidaritásunkat helyes az idősödő felmenőinkre, egyéb éltes rokonainkra, meg a szomszéd nénire irányítani, az általános emberszeretet semmit sem ér. A saját kutyánkkal kell jól bánni, és azokkal az állatokkal is, akiket majd később megesz az ember, nem az ég madaraival. Ez nem is valamiféle etika megnyilvánulása, hanem így természetes, ha normális az ember.

A buzik és a négerek jelentős része is rendes ember, ha hagyják neki, de amikor a magyar társadalom rákfenéje, a liberális értelmiség kijött a „te is más vagy, te sem vagy más” felütésű toleranciakampányával, már az volt az első gondolatom, hogy a buzik meg a zsidók hogy a fenébe kerülnek egy kontextusba, a második meg az, hogy nem látom azt az embertípust, aki egy ilyen reklámtól megszereti őket. Valahová azt is ide kell írnom, hogy az ukránokat sem sikerült megszeretnem, pedig a haladó sajtó azért is megtett mindent.

Az ember ilyen fura szerzet, ha nagyon le akarnak valamit nyomni a torkán, egy jelentős részük megmakacsolja magát, sőt épp az ellenkezőjére fordul benne a dolog.

Iszonyúan rühellem például a november elejétől kikerülő karácsonyi dekorációkat, már volt, hogy kifordultam egy boltból ilyet látva, hiszen az én lelkem még a nyárias szeptember végi bikinis lányainál tartott. Eredetileg meleg szeptember véget írtam, de ez a rohadt tudják-kik miatt már áthallásos.

Aztán amióta a reklámokban és minden nyugati kultúrszemétben az arcomba tolják a toleranciát, elkezdtem a fehér zsaruval szimpatizálni, aki profilozás alapján a drága autóban furikázó négert igazoltatja. Döbbenten vettem észre magamon a változást. Mi a faszt keres itt ez a köcsög? Tettem fel magamnak a kérdést, amikor a családi filmben felbukkant egy agresszív buzi. Régebben a szegény homárral megértő voltam, amikor el kellett vegyülnie a családi karácsony unokabemutatóján, de ma egy sorozatepizódban több van belőlük, mint amennyivel én egész életemben találkoztam. Mondjuk a normális emberek nem traktálják a problémáikkal a többi embert állandóan. A valóságban ezért nem ismersz annyi fura embert (a szokásos önreflexióra még kevésbé hajlamos elmebeteg kivételével), mert ők a nyugati liberális művészekkel és értelmiségiekkel ellentétben tiszteletben tartják a határokat. Életemben nem találkoztam olyan négerrel, aki panaszkodott volna, hogy a bőrszíne miatt elnyomják, csak amerikai meg német filmben látni ilyet. Cigánnyal se nagyon, az ilyet a cigányok is kiröhögik, a cigók sem vevők a liberalizmusra; látjátok, milyen toleráns vagyok, még bennük is tudok jó tulajdonságot találni. (Na, így beszél egy lebukott rasszista ugyebár?)

A feminizmus volt az egyetlen, ahol nem fordult át a dolog ilyen tragikusba, a nőket túlságosan szeretem ahhoz, hogy megutáljam őket néhány megelevenedett tábori fapina miatt, akik a saját életképtelenségük miatt a férfiakat okolják. Lehet, hogy a nők egy része száz éve a férfiak vagy egy-két-három férfi miatt volt boldogtalan, de egy másik része pont a férfiak miatt volt boldog. De ez is elmúlt, a nők már több évtizede kivívták a jogot, hogy saját jogukon, önkezűleg legyenek boldogtalanok, a férfiak segítsége nélkül. Ez persze nem akadályozza meg őket abban, hogy továbbra is a férfiakat okolják mindenért, például azért, mert túl gyorsan kimerül a tartós elem. A feministákat tulajdonképpen sajnálom, ők egész közel vannak ahhoz, hogy kezdjenek magukkal valamit, például megpróbálhatnának kedvesek lenni. De azért ők is nagyon veszélyesek, a boldog nőket és a boldog férfiakat engesztelhetetlenül gyűlölik. Nehogy már jól érezze magát valaki.

A migránssimogatók is ebből a körből kerülnek ki zömmel, mert az arab férfiak egy darabig olyan kedvesek tudnak lenni a nőkhöz egy darabig. Aztán nem, de érdekes módon sok ilyen helyzetbe kerülő autonóm nő azért a végén egy agresszív állat mellett is kibírja valahogy, és jól titkolja, hogy élvezi. És persze vannak azok a fogyik, akik szerint az iszlám jobb, mint a kereszténység, illetve a saria simán összehangolható az európai joggal. Jogállam, jogállam.

És persze vannak az általános forradalmárok, akik bármilyen forradalommal járó felfordulásban lennének képesek csak felizgulni. Az ő lelkesedésüket már csak fenyegetőnek látom, elmúlt a forradalmi romantika.

Talán a transzoknál fordult át a dolog végleg. A Napóleonok és a Sherlock Holmes-ok megelégedtek egy sapkával, és az előbbiek nem akartak bennünket rohamra vezényelni az oroszok borogyinói állásai ellen. Világos lett, hogy be akarnak költöztetni valaki másnak az elmebajába, amikor én a sajátomban akarok és szeretek is lakni. Aztán jöttek a vegánok, akik a húsevésről akarnak leszoktatni mindenkit, legújabban meg a klímaőrültek.

Amikor az embernek dolga van és megy valahová, akkor igen célorientált, nem szereti, ha akadályozzák. Ebből a szempontból jó ötlet, hogy a dilisek a forgalom elé ragasztják magukat. Most tekintsünk el attól, hogy nagy részük fizetett bűnöző, akiknek az a dolga, hogy ingyenes elmebetegeket toborozzanak a mozgalom számára. Persze második gondolat már nem volt, így a következményekkel nem számoltak.

Olyan jó látni, amikor a német autósok rámennek a klímásokra. Olyan is volt, hogy az agresszív klímakretén vitt kalapácsot magával, hogy az agresszív autósok autóját megrongálja, míg azok elrángatják a bűntársait. Agyonverés lesz ebből, akárki meglátja. Nem szeretem ezt érezni, de nem tudom megígérni, ha egy nyomi elém fekszik az úton, hogy nem találom meg magamban az egy tizenhatodnyi standartenführert. Sőt, erősödik bennem a vágy, hogy több tizenhatodnyit is találjak még.

A társadalmunk szigorú szabályai részben azért jöttek létre, hogy az elmebetegeket korlátok közé szorítsuk valahogy. Más elmebaját csak akkor szabad tiszteletben tartani, ha az nem szivárog ki a fejéből. Jelen állás szerint az a veszély fenyeget, hogy arra a következtetésre kényszerülünk jutni, a softball ütő serény használata nem lyukakat üt a zakkantak fején, hanem éppen eltömedékeli a már ott lévőket. Bármennyire is vonzó gondolat, az illem, amit nagyra tartunk, azt kívánja, hogy ők kezdjék. Tehát még egyszer, ha nem volna világos, az útraragasztódással szerintem elkezdték. És akkor el sem tudnak szaladni. Jól emlékszem, a softball ütő szivacsból van ugye? (Nevetés)

Vezető kép: Vésővel próbálja kiszabadítani egy rendőr az Utolsó generáció (Last Generation) nevű környezetvédő csoport egyik tagjának aszfalthoz ragasztott kezét Berlinben 2023. május 22-én. Az aktivisták klímatanácsokat, a német autópályákon sebességkorlátozások bevezetését és megfizethető tömegközlekedést követeltek. MTI/EPA/Hannibal Hanschke


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Már a szólásszabadságnak is annyi Brüsszelben, most lesz az utolsó olyan EP választás, amikor még megállíthatjuk a kommunistákat

  A Kedves Olvasó hunyja le a szemét és képzelje el, hogy egy gyönyörű virágos rét …

39 hozzászólás

  1. Nem igazán értem, miért kell kiszabadítani a hülyét az aszfaltból? Kordonnal kell körbe venni, mint a durva úthibát és mehet tovább a forgalom!

  2. Azt nem tudom, de jól esik nézni azokat.

  3. miért kell a rendőrnek kiszabadítania? Szabadítsa ki saját magát!

    • csakafidesz

      Én ezzel teljesen egyetértek. Az autósoknak meg kell adni a jogot, hogy áthajtsanak rajtuk, és ezzel is csökkentsék a szenvedésüket. A múzeumokban a bekoszolt képet elvinném tisztítani, a falhoz ragasztottakra rázárnám az ajtót. Két hét múlva kiengedném őket, és soha az életben többé nem szórakoznának ilyesmivel

    • Pontosan! Ha rossz helyen parkolok akkor max. egy isten háta mögötti
      raktárba viszik a verdát de nem a házam elé, vagy ha nem cikis a hely
      akkor csak a mikulás zacsik szaporodnak.

      Ezt kéne a ragasztó meg a festékbrigáddal tenni. Vinni nekik vizet,
      zsíroskenyeret lilahagymnával, meg bilit, az üdvhadsereg elvisongana nekik
      pár zsoltárt. A polgi meg kitenne egy kijelzőt amin szélsebesen haladnak felfelé
      a számok, hogy hugica/öcsike, most épp itt tart a bünti. Ha svédek a kurváknál
      elcsipett férjről az asszonkát is értesítik akkor ezt miért nem lehet megcsinálni.

  4. Szerintem kellemes látvány,pláne annak a fényében,hogy vannak akik mernek cselekedni is.

  5. csakafidesz

    A különféle klíma és környezetvédő aktivisták módszeres püfölése kötelező a közjó biztosítása érdekében. Aki azt mondja, hogy ne fűtsek, azt alaposan megverem, mert különben nem veszi tudomásul, hogy nekem is vannak jogaim. Hasonlóképp nem lehet észérvekkel meggyőzni ezeket a balliberáltakat arról, hogy az autómmal azért megyek, mert éppen szükségem van rá, hogy eljussak valahová. A kiadós verés itt sem mellőzhető.

  6. Tudományos libsizmus

    A faszbúk tele van olyan videókkal, ahol a „zöld” aktivistákat rángatják le az útról Németországban.

    Az atom az fúj. Ezért barnaszenet tüzelnek a hőerőművekben, hogy legyen áramuk.

    1989-ben autóval mentünk nyaralni az akkori NDK-ba. A cseh-német határon (Szudéta vidék) július végén nem volt lombkorona a fákon. Tönkretették a keletnémet barnaszén erőművek az erdőket.

    Embertelen pénzért rendbe rakták a cuccot az új Németországban.

    Erre most kezdik az egészet elölről.

    A „zöldek” bazmeg, a „zöldek”.

  7. csakafidesz

    ” Jelen állás szerint az a veszély fenyeget, hogy arra a következtetésre kényszerülünk jutni, a softball ütő serény használata nem lyukakat üt a zakkantak fején, hanem éppen eltömedékeli a már ott lévőket.”
    —————————————————————————————————————————————–
    Pontosan így van! Azonkivül a softball ütő használata esetleg visszatartó erővel bír azok esetében akik éppen elmebeteg dolgokra készülnek.

  8. Szerintem körbe kell rakni bólyával és kész. Miért kell kiszabadítani? Ez valami kötelező elem? És ha kiszabadítják miért nem viszik az elmeosztályra? Ha eliviszik miért engedik ki? A hülyéket kötelező pátyolgatni??? NEM!!!

  9. Engem szórakoztat és igazolja azt a feltevésemet, hogy azért mégsem minden német idióta!

  10. Amikor valaki beaszfaltozza a saját kezét egy főútvonalon, az nyilvánvalóan bolond. Azokat kellene összefogdosni, akik elmebetegeket ilyesmikre használnak. Az elmebetegeket megilletné a védelem a velük üzletelőkkel szemben! Ez is az emberkereskedelem egy fajtája: összegyűjteni a bolondokat, és életveszélyes feladatokat adni nekik. Szemét, piszok maffia!

  11. Ungarn über alles

    én annyira perverz vagyok, hogy kimondottan élvezem az ilyen snitteket

  12. „Az ember ilyen fura szerzet, ha nagyon le akarnak valamit nyomni a torkán, egy jelentős részük megmakacsolja magát”

    Nem, sportból, hanem ösztönös önvédelemből. Amit agresszióval akarnak elfogadtatni,
    az nem lehet jó. Ez alap. Ugyanis, ami normális, azt mindenféle nyomás nélkül befogadom.

  13. Szabadalmaztassuk, exportáljuk az ötletet: használják őket karigeri karók helyett. 😀

  14. Gondolom, amputálják a kezüket.

  15. Azé ez a faszista rennydőri német móccer! Szabad akarata vagymije van a hüjéjének! De hagy teljesedjen ki! A másik kezit, meg a lábait is ragasszák oda! Meg a seggit is mer úgy demokrarikusan van eljárva a szándék kitelsljesítése miatt! Akkor majd rájön hogy nemtud beszarni. Ojan bátor!

  16. Figyeljétek meg hogy minden ilyen csodaeseményen van jó esetben 1-2 vagy 3 kamerás (rendes géppel felszerelve meg pár telefonos) erre készülnek nem csak az a ragasztós kreténeknél már csak ezek veszélyesebbek. Gondolom rájuk nem vonatkoznak a szabályok nem kell forgatási engedélyt kérni senkitől és nyugodtan feltölthetik a tartalmat bárhova.

  17. Másik vonal. A cucalizmus legnagyobb kártétele ill. ellentmondása pont az volt, hogy tönkretette az emberek természetes szolidaritás ösztönét meg az önkéntes közösségi tehervállalás belső késztetését, mert hát megmondták kilket kell szeretni és és hogyan éljük a közösségi életünket – helyettünk.

    „Veled vagyunk Vietnyam!” Aztán nézegettük a kollégiumban a maguknak való, mísz pofájú banánfalókat akik a legrosszabb kalmárszellemmel megáldva nem tanultak, csak csencseltek vadul napszámban. Vagy épp az egyetemre pihenni küldött kivénhedt bakkecske kiérdemesült partizánokat akik ugyan a bozótkéssel sikeresen darabolták a jenkiket (mondjuk ők is serénykedtek ebben) anno, de 5-ig még a kérges praclijukon sem tudtak elszámolni.

    Sok könnycseppet generált a Tamás bátya kunyhója c. negédes giccstörténet (vagy épp a Rémusz bácsi meséi), de amikor megláttuk a szembeötlően buta, ápolatlan/civilizálatlan és ennek ellenére félelmetesen agresszív feketeafrikaiakat meg kubaiakat csak áltunk és néztünk mint Noé a harmadik zsiráfra. Aztán lassan de biztosan elkezdtük utálni őket és tettünk magasról a komcsi kötelező propagandaszeretetre. Persze banán azért nem lett több a boltokban, de ezt páran még kibírtuk.

    Most ugyan ez megy a buzernyákokkal, a huzatos woke-istákkal, a halálkultúrával meg az ugránokkal. Nem véletlenül pontosan ugyanazoknak az éceszgébereknek az ideológiai és náha biolológiai leszármozattjai ordibálnak megint a barrikádokon és lengetik a fajidegen zászlókat. Ezek után még vérig is vannak sértve ha az ember legyint nemhogy feléjük de néha még rájuk is. Csípjen meg valaki, megint ugyanazt álmodom!

    • Igen, kedves Kanigunda, nekünk is hasonló tapasztalataink voltak, de leginkább az arab hallgatókkal. Azt a mély munkaundort és megvetést irányunkban… Buták voltak mint a tök, de úgy néztek ránk és nemcsak a nőkre, hanem a férfihallgatókra is mint valami alacsonyrendű állati képződményekre, de sajnos sokszor 2-4 fős munkateamként muszáj volt őket is elviselni, mert akkor éppen arabokat kellett szeretni az átkosban. A közös munka úgy kezdődött, hogy Ahmed vagy Habib reggel leszaladt meginni egy kávét, megkérdezte, hogy hozzon-e nekünk is, majd elment és csak úgy éjfélkor talált vissza. Aztán mikor kész lett a munka, elkezdett hízelegni, hogy őt is írjuk be mint tervezőtársat. Én történetesen kereken elküldtem a …. de valami rejtélyes módszerrel (vagy szolidáris politikai követelményként) mégis sikerült nekik nem kirúgatni magukat, mikor nekünk egy feladat leadásának elmaradása megkísérlése is páros lábbal kirúgásunkat eredményezte (volna).

      De hadd idézzek ide egy sztorit kedvelt Aristonktól: Mesélt anno a blogján egy kemény orvosegyetemi tanárról, aki egy rossz kifejezéséért is azonnal buktatta a magyar hallgatókat, de közismert muszlimgyűlölő ellenére ha csak annyit mondott a muzulmán vizsgázó, hogy bakfitty, máris átengedte kettessel.
      Felháborodott hallgatók megkérdezték tőle, hogy ha ennyire utálja a muzulmánokat, miért ilyen jóindulatú mégis velük szemben.
      A prof imígyen válaszolt:
      – Hamar hazamegy és orvosként így fogja irtani a többit…
      Na mifelénk is valahogy így volt A BME-n. Csak a szegény arábiai marhákat sajnáltuk mikor majd rájuk omlik az új istálló…

      • csakafidesz

        Valahogy az az érzésem, hogy ide sokan azért jönnek tanulni, mert a hazájuk egyetemére nem nyrtek felvételt. Kivételek vannak. Olyan országokból is jönnek ahol nincsen szaklirányú egyetem, vagy annak színvonala elégtelen. Mivel angolul folyik a képzés furcsa esetek adódnak. Bent fekszek a kórházban, jön a prof. rámmutat és mondani kezdi mi a bajom. Akkor udvariasan köhintettem, és egy I’m sorry kezdetű mondattal kijavítottam, hogy nem azért vagyok itt, hanem a kórlapon is rajta van, hogy ez-meg-ez a helyzet. Kínos volt. A prof. felemelte a kórlapot, megnézte és korrigált. Kissé vörös volt a feje, mert lelepleződött, hogy csak beszélt a levegőbe. Szóval a magyar oktatás sem mindig világszínvonalú, hiába is hangoztatják.
        Vicc:
        Professzor: Lám kivettük a veséjét..
        Hallgató: Akkor most mi fog történni?
        Prof. Hát. Fél vesével is lehet élni.
        Hallgató: Itt van a kórlapon, hogy a másikat tavaly kivették..

  18. Úgy látom, hogy nagy arányban azt szavaztuk meg, hogy a klimakreteneket kicsit meg kell dadazni, majd örökre otthagyni, ahol úgyis ott akartak ragadni.
    Ha viszont a rendőrség kiszabaditja őket onnan, akkor a kivágott beton darabbal együtt kiállítani őket egy ketrecben a főtéren.
    Kíváncsi lennék meddig bírják. Tényleg.
    A téren áthaladó anyukák mutathatnak a gyerekeiknek, hogy látod, te is így jársz, ha nem értesz semmihez, lusta vagy, de pénz az kéne.

  19. Puncius Pinatus

    Határozottan szabad és kell is!
    Bennem kéjes érzéseket támaszt, mikor 4-5 „aktivista” próbálja emberek ezreinek a személyes szabadságát korlátozni, haladási irányát megakadályozni, eltéríteni.
    Arany J. Toldijából jut eszembe e verssor „Hej! ha én is, én is köztetek mehetnék” párat leverni a ballibsi bérencek közül.

    • Ungarn über alles !

      nekem is van egy kéjes érzést kiváltó videóm Überfasisztániából:
      egy „útzár bontásakor” egy megtermett (feltehetően török-uskve 30éves) srác, fél-kézzel úgy kikapott a forgalmi sávból egy sárga mellényes nyikhajt, hogy cca 3métert repült a zöld elválasztó sávba !
      …lám-lám hasznosult a beilleszkedésre költött pénz !

  20. Dupla élvezet: punci német rendőrök vs. LMBTQ kinézetű savanyú német faszfejek

  21. Nekem az összes megoldás egybegyúrása tetszik: jól elagyabugyálni, kordonnal körbekeríteni, egy hétig otthagyni / esetleg naponta egy pohár víz, egy szelet penészes kenyér /, aztán baltával amputálni az odaragasztott testrészt.

    • csakafidesz

      A víz és a kenyér mellőzendő, mert akkor az utcán pisil és kakil. Üljön ott korgó gyomorral. A böjt tisztító hatású és serkenti a gondolkodást.

  22. Ez már nem a botmixeres abortusz, hanem az eutanázia a Momentum számára.
    A végén mindenki azt kapja amit érdemel!

  23. Egy szó mint száz, ha a károkozás, pláne a tudatos nem fog legalább duplán fájni valahogy az elkövetőnek akkor a büdös norma életben nem lesz élhető társadalmi környezet.

    A zöld ideológia már a létezésének az első percétől a félművelt heccforradalmár unatkozók homokozója volt, meg azoknak természetesen akik szertenek és csak a zavarosban tudnak halászgatni. Nézzük csak meg a mai politikusaikat! Nekik a teszőleges „forradalom” csak a velejáró káosz miatt érdekes, az előbb említettek miatt. A világ nem tanul. Beszopták a ’17-’19-eket, utána meg a ’68-at. Most meg a penészzöldeket.

    A jó hír az, hogy ez a sötézöld rémuralom elérte a delelőjét és innen már csak lefelé van útjuk.

  24. gyurcsányíviktor

    Élvezni nem kell, csak tanulni azokból !

  25. HÁT SAJNA AZ ÁLLATKINZÁST A TÖRVÉNY BÜNTETI

  26. Azért már ideje lenne azt is mérlegelni, hogy volt amikor mentőt, tűzoltóautót nem engedtek át ezek a visszamaradottak. Nem fordítom el a fejem, mikor akár a hajuknál fogva cibálják le az útról az ilyen semmirekellőket. A gond csak ott van, hogy ezt igazából nem a civileknek kellene megtenni, hanem a rend őreinek, de azonnal. Érdekesség: egy müncheni bíróság bűnszervezetté nyilvánította az ilyen csoportosulásokat. Kár hogy erről sehol nem írnak.

  27. Ilyenkor kamionokat az utcába, és padlógáz.

  28. ÚTHENGERREL KÉNE MASSZÍROZNI ŐKET

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük