Rettegjetek!!! A kordon után a kétharmad következik!


Javasolnám a kormány momentumosok szórakoztatásáért felelős miniszterenék, hogy a kordont kerítsék el, írják ki rá, hogy „Belépés csak momentumosoknak!”, illetve „Kordonbontási terület! félfogadás 06 és 08 óra között.” És engedjék be őket! Vajon melyik kordont bontanák le? 

Süt a nap, csicseregnek a madarak, rügyeznek a fák, ideje írni egy cikket arról, hogy milyen szar az élet. Ezt abból gondolom, hogy rosszkedvű emberek zúdítják rám a saját problémáikat, meg ha már arra jártak, mindent is, ami szerintük rossz ebben az országban, Európában és a bolygón. A „mindenszarizmus életérzése”. Amúgy meg rohadt hideg van kint. Ezek a momentumosok hősök. 

Ez tekintélyes lista lesz, még akkor is, ha elvileg a belpolitikát kihagyom belőle. Ez egész úgy kezdődött, hogy elkezdtek azzal üldözni, a covid miatt a kölkök depisek, mert nem mehettek iskolába. Igaz, attól is, hogy kell menni, de egyszerre csak egy problémával foglalkozzunk. A kordonnal.

De előbb a többi baj, amiért Orbán a hibás. Árvíz, belvíz, aszály. Háború, éhezés, elhízás, anorexia, ülőmunka, ízületi kopás a sok fizikai munkától, hátfájás, másik fajta hátfájás, frontérzékenység, fogfájás, prosztatamegnagyobbodás, hüvelygomba, korpás haj, impotencia, inkontinencia, bölcsességfog, jetlag, orrsövényferdülés, allergia, érzékenység a méhcsípésre, a méhek és egyéb beporzók pusztulása, mogyoróallergia, ritkán járnak a buszok, büdös a szomszéd utas. Késik a vonat, mindenki siet. Mérnek a rohadtak a 26-os kilométerkőnél. Hülye biciklis, miért nem a bicikliúton megy, nincs kivilágítva. Infláció, defláció, stagfláció. Benzinár, nincs rajta sapka, van rajta sapka. Nehogy felfázzanak nekem azon a hideg vason. 

Jönnek az oroszok, de nem mennek az ukránok. Vajon abból még lehet, hogy biztosan tudom, hogy fiú vagyok? Szabad ezt egyáltalán manapság biztosan tudni? Fáraszt a munka, nincs munka, nem becsülnek meg, a kollégát még nálam jobban is megbecsülik. A szomszédnak fiatal felesége van, akinek fiatal szeretője van. De a rohadt szomszédnak is fiatal szeretője van, hogy ne irigyeljem őket így? Kimaradok mindenből, mi a francnak vettek be, most járhatok a bíróságra. És így tovább. Ez egy nagyon fontos kordon, hiszen rendőrök védik. 

Szóval klímakatasztrófa, háború, járvány. Elvileg így kellett volna lennie a sorrendnek, de valami nem stimmel, mert nem a klímakatasztrófa miatt van háború, hanem azért, mert az oroszok oda akarnak terjeszkedni, ahová az amerikaiak is. Milyen háború az ilyen, ami közben, után nincs járvány? Tessék mondani, a háború után is érvényesül a győzteshez húzás jelensége? „Kordonbontó” Fekete-Győr András, akárki meglátja újra elnök lesz belőle!

Az eredeti játszótér, ahonnan elkergették a Momentumot. MTI Fotó: Kálmándy Ferenc

Kicsi, nagy, átlagos. Lóg. Nem jött be az élet, nem lettél boltvezető-helyettes, helyettes államtitkár, CEO, GEO, docens, PhD, professzor, osztályvezető, pilóta, polgármester, legalább bizottsági elnök vagy tanácsnok. EU-s pályázatot sem nyertél soha, igaz, nem is írtál, sőt, nem is fizettél senkinek, hogy írjon. Dolgozni vagy kénytelen, katasztrófa. Te vagy az, aki használt autót venni kénytelen és nem eladni. Kordonbontási brigádvezető! Ez vezetői pozinak számit a multinál is ugye?

Öten nézték meg a videódat a TikTokon, a beosztottaid nem jelölnek vissza a Facebookon, négynapos ünnep előtti este romlik el a bojler, a kazán, törik el a cső és jön meg az anyósod. A gyereked tehetséges trombitás és neked nincs botfüled. Az unokáid szeretnek nálad lenni, de te nem szeretsz magadnál lenni. Nem te tartozol abba a fél százalékba, aki nem tudja, hogy mi az az aranyér. Gyurcsány Ferenc mellé szól a jegyed és ő beszélgetni akar veled. Most megmutattuk a Ferinek, mi is az a posztmodern politika!

Csupa jól kezelhető pszichiátriai tüneted van, így nem lehetsz elnyomott kisebbségi csoport tagja. Tényleg az első alkalommal teherbe estél. Gyorsan merül a telód, lassú a net, flottás vagy, a házastársad és a gyerekeid, meg a rokonok ingyen hívhatnak. Legalább megúszod a reggeli pelenkázást!

És te élsz, hazautalod a fizetésed, bevásárolsz, mosol, sőt, még az autókat is te tartod üzemben. A kutyát viszed oltatni, a macskából szeded a kullancsot, és nem teszel megjegyzést az orrkarikákra. Elviselsz egy vegánt. Legalább öt olyan embert fel tudsz sorolni, akit élve hagytál. És még gyanúsnak sem találod, hogy örömmel szerződik veled a biztosító. Szerintük örökké fogsz élni. Nem is baleset lesz, ahogy nem is sima halál. A háború, a klímakatasztrófa és a járvány ugyanis nem biztosítási esemény. Apróbetű. Kordonbontási sérülések: drótszúrás, ujj becsípődése, nehéz tárgy emelése, sérv. 

Szerintem jobb ötlet jókedvűnek lenni. A posztmodern politika, a haladás csak az elnyomottság és a szenvedés perspektíváját kínálja már az óvodától kezdve. Már a középsős csoportban rád zúdítják az összes bajukat a haladárok, amelyekből a fentiek csupán a teljesség teljes hiányát elismerő sporádikus válogatások csupán. Minden jó, minden finom, minden vonzó valami szörnyűhöz, károshoz, elnyomóhoz vezet. Az öröm és az örömtelenség harcol egymással a lelkünkért. Ez így tavasszal a legnyilvánvalóbb.

Kellemesen elfáradtunk, kifejeztük magunkat, OV most biztos ideges, hogy így meghekkeltük! Intézed a teljesítési igazolást? 

Vezető kép: Győzelem!


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Öregem, vannak jobboldali celebek is!

  Rengeteg olyan dolog van, amit az ember nem akar tudni, de a „közösségi média” valahogy …

27 hozzászólás

 1. Már azt hittem,hogy átállt a mindenszaristákhoz. 🙂

  • varga eszter

   és ezek a szerencsétlenek gondolják magukról, hogy egyszer majd ÁLLAMFÉRFIAK LESZNEK, szánalmas de nagyon.

 2. Bravó! Szellemes írás.

 3. Ja, a végén a lényeg 🙂

 4. Szövérdi Péter

  Nem volt szemkilövetés? Hol a lovasroham? Hol a viperás csonttörés? Hol a fiatal lányok térdepeltetése a Magyar (!) Rádió udvarán, kábelkötözővel hátracsavart kezekkel, órákig, egész éjszaka? A sok hamis váddal, ügyészi vádirattal, bolsi ivadékokkal elítéltetett százak?
  Ezeket a mai rendfenntartókat Csótány kellene utasítsa.
  Ejnye-bejnye, ez a nem-jogállami elviselhetetlen diktatúra! Mikor jönnek az ENSZ-Biden csapatok? Van ám dér a lejen! Majd kaptok a fejetekre (nem a visszatartott EU-járandóságot, mert az csakis EU-csicskásoknak jár, meg fegyver-milliárdokra Ukrajnának a nemzetiségi nyelvek betiltásáért júdáspénz!)

 5. A “mindenszar” kerítés tetején repedt hangon kukorékolnak a gendernáci, herélt kiskakasok.

 6. Ez a momentumos söpredék tiszta hülye barmok. Ülnek egy halom drothálon és várják hogy megbukkjon a kormány. Szerencsétlen idiota bagázs, azért csinálják ezt a nulla semittevést, hogy a pelenkás Soros lássa a pénzéért, hogy igyekeznek a kormányt leváltani.

 7. Rakovszky István

  aJÁNLOM, HOGY EGY VIDÉKI CSOPORT MENJEN EL hATÖKÖRHÁZI HÁZÁHOZ/RENDELŐJÉHET ÉS BONTSA SZÉT A KERTÉSEKET!!
  Nagyon hangossan nyavalyogna és futna a Dániel Frendhoz hogy micsoda elnymás folyik itt!!

 8. BRAVÓ HADHÁZI !
  Lecsukni !

 9. A témában Fónagy úr beszólását nehéz felülmúlni.

 10. Azt ugye tudjuk hogy a kordonnak nincs köze semmiféle építkezésnek. Hisz a teljes miniszteri bagázs kordon mögött vonul (építési területén kötelező munkavedelmi sisak nélkül) , Orbán Viktorral egyetemben. Akkor miért is van ott a kordon? Illetve miért hivatkoznak arra hogy építési terület? Vagyis miért kell hazudni? Amúgy meg lehet utálni Hadházit. Nincs azzal semmi gond. Sőt, van arra is megoldás hogy ne tudjon mindenbe „belekötni”.. Meg kell szüntetni lopást, háromszoros szorzós út és vasút építéseket.. Ha nincs municiója akkor csendben lesz. Demokratikus országban nem „menekülnek, bújnak el” az ellenzéki média kérdései elől a kormánypárti politikusok. Ez pont a diktatúrák ismérve.. A kordon csak jelképe annak hogy ez diktatúra inkább mint demokrácia.. Konkrétan nincs lehetőség arra, (vagy nagyon nagyon korlátozottan) hogy konkrét kérdéseket tegyenek fel a riporterek.. Akár nem tetsző kérdéseket.. Az a bizonyos kétharmad az valójában a választó polgárok alig több mint egyharmada.. Én nem vagyok kommunista, Soros bérenc.. Csak élhető országot szeretnék. Ahol nem „éh bérért” dolgoztatják az embereket… Ahol nem kell félni az ellátást miatt ha valamiért kórházba kerülök. Ahol a tanárok „megtisztelt tanítók”.. Miért is van hogy adott szakmában, 1 jó szakmunkás az otthoni bére 3-4 szeresét kapja (nettó) nyugatabbra.. Ez nem a Soros meg Brüsszel meg ufók műve… 12 éve Fidesz kormányoz..

  • Nos, ezt a 24 karátos maflaságot nem tudom elengedni.

   „…ugye tudjuk hogy a kordonnak nincs köze semmiféle építkezésnek” és akkor szép
   frankón ki kell vonulni a fene-nagyon-tökös-csávóknak és tudatni kell a világgal, hogy
   háp-háp-háp.

   „Meg kell szüntetni lopást, ” ezzel még egyet is lehet érteni. De kapaszkodjunk, most jön
   a relaivizálás!

   „háromszoros szorzós út és vasút építéseket..” OK. Akkor biztos magának idősoros nagy
   tapasztalata van arról, hogy pontosan mennyi az az annyi. Egye fene, nem hozom elő
   a völgyhidat meg a vakondtúrásba hajtott HighTech alagutakat! Az tényleg nem fair.

   ..”hogy ez diktatúra inkább mint demokrácia” Nézze, ha nem lenne demokrácia akkor
   most az ideirogatás hellyett a kivert szemét / fogát számolgatná! Remélem eléggé
   plauzibilis voltam. Ne keverjük a humánentellektüel káoszt az alkotó renddel!

   „a bizonyos kétharmad az valójában a választó polgárok alig több mint egyharmada.”
   Lehet, de gondoljuk tovább! Vetítve a maga féle hőbörgőkre hány tized %-nál is lennénk?
   Na ugye! Analóg eset.

   „… nem vagyok kommunista, Soros bérenc.” Nobody is perfect 😉

   „Csak élhető országot szeretnék.” Végre! Ezzel is természetesen egyet értünk.

   „Ahol nem “éh bérért” dolgoztatják az embereket…” Szerintem borítsa nyugodtan az asztalt
   a Lósajtrobbantó Kft. vagy mit tudom én hol dolgozik ügyvezetőjére, hogy több bért akar. Ja,
   hogy már úgy kidobták, hogy likat szakított az égen? Genyóorbán!!!

   • Kanigunda. Ok én kicsit messzebbről nézem a történetet.. Külfödről.. Évente 2-3 szor megyek csak haza…Én itt élek a „nyugati kapitalizmusban” és egyenlőre jóval élhetőbb az élet.. (négyszeres nettó fizu az konkrét és a cég fizeti a lakásom is, pedig otthon se kerestem annyira rosszul) Nem érdekelnek a baloldali politikusok, konkrétan Gyurcsány pl lassan már nyugdíjba vonulhatna, többet árt mint használ… Ezzel együtt pont Orbán Viktor egy korábbi riportjában mondta hogy aki a média többségét uralja az az országot is uralja… Összes megyei hírek /lapot felvasaroltak és közbeszerzes nélküli kormány propagandával úgy meg tolták hogy ne legyenek finanszírozási gondjaik. Kormánynak nem tetsző hírek egyszerűen meg nem mennek le a médiában a, közszolgalati tv-ben.. És vidéki emberek még a „helyi sikolyt” olvassák, és hisznek az újságoknak.. Köztudatba az a direktíva hogy minden szép meg jó, Orbán harcol értünk Brüsszelben, Brüsszel ellen.. Liberalizmus az ördögtől való.. Pont valamelyik Fideszes okos mondta hogy „démonizálni” kell a az ellenzéket.. Én nem akarom hogy Gyurcsány „vissza jöjjön” leszerepelt. De ami most folyik az szerintem még kétségbe ejtőbb.. Hogy is van az hogy vannak „védett” politikusok, vagy üzletemberek. Akikről minden feljelentés de még a gyanú is lepattan hogy esetleg közük lehetett valami korrupciós ügyhöz..Közben meg hivatalosan is unió leg korruptabb országa lettünk.. (tudom soros szervezet találta ki). Románia meg lehagyott minket. Egészségügy, most nem kezdek „rémtörtenetekbe” de van pár.. Köztük édesanyám halála.. Nem pereltem be a kórházat, doki egymás után 2 db 24 órás szolgálatot adott, alig állt a lábán mikor .. Azt kellett volna pereltem aki ezt a rendszert „létrehozta”.. (10 éves történet).. Nem folytatom.. De hidd el, Németországban élni, és úgy nézni hogy otthon mi folyik az óriási kontraszt.. Ja, lassan már az ország 10%ka külföldön él, úgy hogy haza se akar költözni.. Mert olyan jó otthon.. Igen, meg kaptam hogy akkor huzzak el mint a vadlibak… De én Magyar vagyok, otthon szeretnék élni, közel hasonló életszinvonalon..

    • Hú de szeretjük ezeket, az „én vagyok a Jani, mert én nem a hazámat gyarapítom, hanem idegeneket és ezért négyszeres a fizetésem, ti hülyék, akik otthon maradtatok” típusú zseniket.
     Azért él ott jól, mert mi fizetjük a nekünk negyedáron megfizetett munkánkkal és drágábban eladott nyugati szarokkal mint nyugat örökké lenézett gyarmata az Ön többletjövedelmét.
     Jó lenne, ha legalább nem kérkedne a pofátlanul minket kioktató önzésével!!

    • Köszönöm és vártam. Szépen sorjában ismét.

     Kórház. Hoszas rábeszélésre egy ideggyógyászati műtétet egy
     nevesnek hazudott privátkórházban csináltattam meg itthon, a Kis
     Fatornyosban. Mivel nem volt valami steril csak nagy üggyel-bajjal és
     rohadt sok, méregdrága antibiotikummal tudtak a szó szerinti halálból
     visszahozni, mintegy 1 hónap alatt. A jogász ismerőseim tomboltak
     mert nem akartam műhiba perre menni a jövedelemkiesés miatt.
     Majd évekkel később egy tényleg rozzantnak tűnő államiban egy
     nehezebb tudőgyusziból kb. 9 nap alatt simán visszahoztak.

     Vidéki lapok. Ugye azokról beszél amiket sz.h.-ért vett meg a
     Springer és / vagy a Sanoma? Aztán telitorokból fosták a balliberős
     bullshitet a MaSzoP-tól meg a SzaDeSAz-tól? Jól értettem? A
     független sajtó. Hógyne! Pláne a pénztől független. Amúgyis jófejek
     ezek a finnek is.

     Ja, még mielőtt, lehúzná az adu ászt: kb. 20 évig éltem Nyugat-
     Európában. Talán még emlékezek az ottani dolgokra 😉

     Összegezvén, olvas egy két dolgot „odaát”, van egy-két vészmadár
     haverja és úgy gondolja A-Z-ig ismeri a valós helyzetet. Hallott Ön
     már a mosópor meg a lekvárbotrányról? Járt már olyan nagy
     nyugatnéger cég budapesti tervezőrészlegénél ahol a germán
     főnök lefittyedt szájjal közli a hallgatósággal, hogy maguk itt a
     „low cost engeneering”? Persze, amikor egy fontos projekt közepén
     feláll tíz ember akkor lila fejjel csak ordítani bír? Megkímélném magát
     ettől az inzultustól meg a részletektől.

     Sőt, hírlett, hogy egy itthon befészkelt FMCG óriás december végén
     nem engedte haza (nem szabira!) a „biztonsági szolgálattal” karöltve
     a könyvelést meg az informatikusokat mert nem ment le az évzárás.

     Szóval kérem, először inkább olvasson s azután írjon! A cikkbéli
     kerítésszaggató urak kb. akkora majmok mind a ragasztós klíma
     aktivisták magyar módra. Ragacsra ui. már nem tellett 😉 Eszük
     meg eddig se volt csak eltőköltségük. Eltökéltség is akár.

     PS.: Javaslom ne az SZ-ből meg a FaZ-ből és a Die Welt-ből
     tájékozódjon, ha még esetleg nem vette volna észre, hogy
     minden cikknek egyenfing szaga van és itthon nem Orbán
     zászlók diszítik a Lánchidat és nem verik a buzikat az utcán,
     bár igény itt-ott biztos lenne rá.

 11. Kedves Kanigunda!

  Én meg a 24 karátos önzést nem tudom elengedni. Főleg most, amikor már mindenkinek tudnia kell, hogy hányadán állunk. Ismerem ezeket a Hofi által megvetően oda-vissza magyaroknak nevezett fajtát, nem egy ilyennek terveztem, mikor nagy mellénnyel visszacuccoltak, hogy 10-szeres nyugdíjukkal itt kérkedve továbbra is kihasználjanak minket ezt a hazát építő, fenntartó igazi magyarokat.,
  Nem fizetik meg a felnevelésük és oktatásuk költségét, hanem húznak nyugatra kifelé, és egy idegen országot gazdagítanak, majd mikor megindul a bajok áradata, úgy húznak vissza mint a vadliba, oszt csodálkoznak, hogy nem esünk hasra imádattal a pénzük és „okosságuk” előtt. Többen fordultak is vissza, mert nem így képzelték., érezték a mi lenézésünket.
  Az is elképesztő, hogy a szüleiket itt hagyják, és még nekik áll feljebb, hogy a hazafi, agyondolgozó orvos nem viselkedik elég méltóan az ő ebben a „mindenszar” országban itthagyott édesanyjával. Nem ő viszi ki a szüleit abba a csudavilágba magánorvoslásra a 4-szeres fizetéséből, hanem nemcsak hogy a mi terhünkre vár el állami ellátást, és még itt se magánkórházzal kezelteti a szüleit, hanem még kegyesen nem perel…

  De van egy rossz hírem minket le és hülyének néző odavisszamagyarok:
  Az a nagy jólét már csak látszat. Eljön még az az idő max 3-4 éven belül, hogy tömegével akarnak már betelepedni közénk, csakhogy meg fogjuk válogatni kit engedünk. Mert egy hazaköpködőnél értékesebb lesz egy sokgyerekes nyugati, aki lányai megerőszakolása és/vagy hárembe kényszerítése, fiai muzulmán iskolatársai általi napi fenyegetése elől menekül ide, és megtanul magyarul és magyarnak lenni, mint egy hazaelhagyó önző senki.
  Aztán eljő az az idő is, mint a svédek már gyakorolják, hogy aki külföldre menekül, az könnyen elveszti a magas nyugdíját…
  Bizony-bizony, ahol már muszlim ingyenélőket választanak meg főpolgármesternek, meg politikusnak, ott bizony a rövidesen bevezetett muzulmán uralom idején felemelik a nyugdíjkorhatárt, és egy fitying nyugdíjat se fognak semmilyen fehérnek fizetni.
  Aztán akkor mikor nem kapnak nyugdíjat, és a lakásaikból is utcára dobják őket, csak ne kezdjenek nagy rinyákolással hazafias húrokat pengetni nekünk itthon maradt „balekoknak”, hogy most a negyednyi jövedelmünkből befizetett nyugdíjjárulékainkból még ezeket a minket évtizedeken át megvető önelégült alakokat is szolidaritásból eltartsuk!!!

  • Kedves Naprózsa!

   Kissé meglepődtem a nyitó mondaton, de aztán szépen minden a helyére került 🙂

   Ahogy fenntebb írtam ismerős a helyzet, a „németebbnek lenni a németeknél” ostoba és
   nevetségesen feltűnő mentalitásval kezdve a pár hónap után már a magyar szinonímákat
   kereső kisstílű sznobériáig (Hogy is móndani magyarúl?). Üdülőhelyi érinettségem kapcsán én is
   tudok egy s mást. Nevezetesen a magukat bevásároló (ez még ugye 105%-ig rendben, a magyar
   vendégszerető) nyugatiak hamar közutálatnak kezdtek örvendeni. Mint helyi lakosok meghívásokat
   kaptak a helyi dolgokat érintő közmeghallgatásokra és hasonlókra. Hát persze, hogy ezek a pénzük
   okán okosabbnak is tartották magukat és előadták a lehengerlő stílussal megfűszerezett észosztást.
   A polgi csak csendesen megkérdezte a hőbörgők saját anyanyelvén, hogy Önök hány%-ot is
   képviselnek itt a faluban? A hatás fenomenális volt. Mint említettem üdülőhely, ismerős volt nekik
   is a pifke felfuvalkodottság.

   A nyugdíjkurtítással már más ország is próbálozott de ennek komoly jogi akadályai vannak
   tudtommal. A svéd helyzetet nem ismerem persze.

   • A nyugdíjkurtítás nagyon is veszély főleg azoknak, ahol már meghaladja a 10%-ot a muzulmán népesség. Nem fogják megbocsátani az előlük elmenekülőknek, hogy nem dolgoznak helyettük egészen a halálukig, hanem még nekik kell fizetniük!
    Amikor magán nyugdíjpénztárak több mint 100 éve szándékosan „mennek tönkre” pont addigra mikor tömegek mennek nyugdíjba, vagy amikor ingyenélő muzulmánoknak adnak lakást, és kirúgják a fehér nyugdíjast, amikor szíre-szóra emelgetik a nyugdíjkorhatárt, akkor, kedves Kanigunda, nem célszerű bízni a jogi akadályokban. Elég egy rendelet…
    Gondoltuk volna pár éve, hogy létezhet 3. nem, vagy gyerekek átoperálása, tiltakozó szülő börtönnel fenyegetése, férfiak indulása női világversenyeken?
    Semmi sincs kőbe vésve, vagy ha igen akkor „merénylők” robbantják le a Georgiai Bilderberg programköveket… és máris le lehet tagadni az 500 ezer meghagyni tervezett rabszolga létszámot, ugyebár.

    • bocsi, elírás: 500 millió rabszolga.

     • Kedvenc szólásom, hogy a jog a tehetetlen gyengék utolsó
      mentsvára. Sohasem fetisizáltam a jogot. Csupán elmondtam
      amit tudni vélek. Lám-lám a cikkbéli urak is törnek-zúznak és
      még egy gumibot sem mutattak be a tökeiknek. Mi az, hogy
      ott hesszel x db fakabát drága pénzen és ezek a takony
      kozmopoliták meg ünnepelnek?

      No, ennyi a véleményem a „jogrendről”.

  • Soós István

   Nagy élvezettel olvasom a hozzászólásait. Nagyon tisztelem Önt.

 12. Ilyen savanyún rég nevettem ennyit.
  Helyenként pillanatnyi zsenialitást mutat.
  A philozó-fiai alapkérdésünk ősrégtől ismert: KELL-E MINDENT és MEDDIG; mindenben ütközésig tolni, padlóig taposni?

 13. Ki mondta, hogy nem lehet kérdezni a minisztereket? – ma délben nem kevesebb, mint 2 és fél óra hosszan kérdezték GG-t, és ő válaszolt mindenkinek, hosszasan, részletesen.
  Ez meg itt alább egy rövid, 2 perces felvétel, ahol magát a nagy OV-t 🙂 kérdezték a Karmelita előtti járdaszakaszon, amint (munkatársai körében) sétált a munkahelyére. Kérdezhették is, és válaszolt is:
  https://www.youtube.com/watch?v=N8xxmXoEeA8
  Ugyammmmá!

  • Attól, hogy ráül a kordonra, jobban lehet kérdezni?
   De nem kell ez a macera, állítsanak már oda egy rendes fix kerítést, ez amúgy is kéne normálisan minden középület köré.
   Naprózsa majd megtervezi. 🙂

 14. Soha nem kellene az utcán rohanvást kérdezni senkit, ha a munkahelyén, például az ebédlőben, vagy ha van tárgyaló terem havonta legalább egyszer sajtótájékoztatót tartanának. O.V.-t a munkahelyén órákig kérdezik. Azért választunk Parlamenti képviselőt, hogy őt megkeresvén, megbízzuk kérdéseink tolmácsolásával.
  Gondolkozzunk először mielőtt butaságokkal vádaskodunk!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük