Szurkolók Buenos Airesben, miután Argentína 4-2-re győzött a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án. MTI/EPA/EFE/Matias Martin Campaya

Az egyszínűek lenyomták a sokszínűeket


Rendes kis rasszistázós botrány lett abból, hogy nem a megfelelő csapat nyerte meg a világbajnokságot. Aki látta a 78-as argentin-magyart, az nem szeretheti az argentinokat, annál mocskosabb csalást csak a nyári TOTÓ-kupás meccseken lehetett látni, a Dunavencsellő-Turhasurhány meccsen (12:5). De ettől függetlenül a “franciáknak” sem lehet nagyon szurkolni, egy olajsejkség klubcsapatbirtoklási szintjére süllyesztették a válogatottjukat.

A világ tehát egyre furább és tényleg előállhatott az a helyzet, hogy az ember Argentínának volt kénytelen szurkolni, ha ott ragadt az egyébként meglepően izgalmas döntő előtt. Én ezt az egy meccset láttam az egész vébéből, pont elég is volt. Eleve adjunk hálát az égnek, hogy nem német-francia vagy angol-francia döntő volt, amikor a franciáknak lettünk volna kénytelenek szurkolni a kevésbé undorítóság okán.

Mondjuk a világbajnoksággal kapcsolatos legnagyobb intellektuális teljesítmény is az argentinokhoz kötődik, miszerint ők egy ország és egy válogatott, nem egy elcseszett diverz diznimese. Ugyanis valami amerikai elmeroggyant azon vergődött az amerikai fősajtóban, hogy nincs elég néger az argentin csapatban.

A foci már nem a régi, minden illúziónk elveszett a sok évtizedes irányított sorsolások, bíróküldések és politikai nyomulás után. A foci ma már politika, a különbség az, hogy a látszatra sem adnak, legfőképpen azért, mert olyan alakok vezetik nemzetközi szinten, akik nem a jó focit szeretik, hanem a körítést, a VIP-páholy semmihez sem hasonlítható melegét.

Már sok évvel ezelőtt a fiam, még a szocializációja elején, belenézett egy kézilabda közvetítésbe, ahol egy csomó kék ruhás néger nő gyapált valakiket. Régen, még a kézilabda igazi eldurvulása előtt, azt mondtuk volna, hogy ez egy francia-akárkik női kézilabda mérkőzés. A gyermek a látottak alapján azt a teljesen logikus, habár teljesen téves következtetést vonta le a dologból, egyéb kiegészítő információ híján, hogy a franciák rendszerszerűen fekete bőrrel rendelkeznek. Ezt a foci vébé döntője sem cáfolta volna érdemben.

Szegény gyermek ekkor volt kénytelen, kora ifjúságában az első történelmi-társadalompolitikai és szociológiai fejtegetést elviselni abban a tárgyban, hogy miért is hülyék a franciák és úgy általában a nagy francia tömegmészárlások óta miért is undorodunk tőlük.

Ez egy szép és szerteágazó történet, ide most az a része illik, hogy miként szorítják ki a legnépszerűbb sportokból a nem franciák a franciákat. Ma egy fehér bőrű francia gyermek számára pusztán látvány alapján sem nagyon pálya az élsport, mert bármikor megtekint egy sporteseményt, általában négereket és arabokat lát francia mezben.

Ez elsősorban azért probléma, mert általában ki szokott derülni a jelentős részükről, hogy csak egyéni karriervágyból tesz úgy, mintha francia lenne, egyébként sokuk nem csak szarik a franciákra, hanem egyenesen rühelli őket. Amikor a sport- és reklámértékük nullára csökken, ez sokszor ki is derül, de a fősodratú francia sajtó természetesen erről nem tájékoztatja a franciákat.

A szegény sorból érkező négerek és arabok értelemszerűen motiváltabbak, a feketék rendszerszerűen atletikusabbak is, mint a fehérek. A régi szép időkben a fekete bőrű franciák vagy félvérek voltak vagy tényleg elfranciásodott fekák, akiknek nem volt nem francia identitása, csak francia identitásuk volt. Most már azonban tömegesen játszanak, csupán állampolgársági alapon az európai válogatottak nagy részében olyanok, akik zsoldosok, semmi kötődésük nincs az európai országhoz, amely fizeti őket. És ezt már a liberálisokon kívül szinte mindenki tudja, Afrikában teljesen köztudomású, sőt már a franciák egyre nagyobb része döbben erre rá. Macron elvtárs is tudja ezt, csak közismert érdeklődése okán neki nem terhes kisportolt testű, izzadt fekete fiatal férfiembereket ölelgetni.

A franciák kiszorultak a saját világuk egy jelentős részéből, a válogatottjuk sem francia focit játszik, ez a csapat a francia jövő, amitől minden normális embert ki kellene, hogy törjön a frász. Normális esetben, ha egy bevándorló elfranciásodik, úgy intézheti el a befogadását a nemzetbe, hogy részt vesz annak csatáiban. Szívvel és lélekkel. A döntő után nem szomorú franciákat láttunk, hanem vesztes zsoldosokat, akik az elvesztett zsákmányt és dicsőséget siratták, saját magukat és nem Franciaországot. Ez a különbség.

Az argentinok nemzeti csapatként viselkedtek és az egész világbajnokságon és ünneplés közben is megmutatták a nemzeti sajátosságaikat, világszinten ilyen a sokszínűség. Ordas bunkók egyébként, de a labdarúgók ilyenek, tisztelet a ritkás kivételeknek, ne hazudjunk magunknak. Már az egyetemeken se az okosok sportolnak, hanem azért vesznek fel embereket, hogy sportoljanak nekik.

A francia labdarúgó válogatott fekái között biztos vannak jó csávók, olyanok is, akik érzik, hogy inkább a saját őshazájuk válogatottját kellett volna választaniuk, akivel ugyan nem játszottak volna VB döntőt és nem keresték volna hülyére magukat, de legalább jól érezték volna magukat közben. És másért és őszintén sírtak volna a végén. De az igazi zsoldos attól zsoldos, hogy nincs hazája.

Végezetül a magyar liberálisok reakciójáról. Miután nincs semmilyen értelmezhető identitásuk, nemzetiségük, vallásuk, csoporttudatuk, igazi queer-ek, akiknek az a jelmondata, hogy csak semmi normális ne legyen. Ebből kifolyólag szurkolni sem képesek, vagyis nem is értik a sportot. Amúgy sem érdemes velük foglalkozni, hiszen semmit nem értenek a világból, de a foci végképp felfoghatatlan a számukra. Mindenkit gyűlölnek, akinek van bármiféle identitása, azokat a négereket is, akik például büszkék a törzsi gyökereikre. Csak ilyesmiről nem is képesek tudomást venni.

Tehát, ha nem vagy francia, akkor ne játssz a francia válogatottban. Persze ez nem a te hibád, túl sok pénzt kínál egy francia labdarúgó karrier. Végül is ez a franciák hibája, hogy nem integrált bevándorlókkal töltik fel most már a nemzeti csapataikat. Pedig régebben még ment ez azért, aztán az idegenlégióval kapcsolatos tapasztalataikat is elemezhetnék már egyszer. Ha a klubfoci szintjére süllyednek a nemzetközi versenyek, akkor nem lesz értelmük. A liberálisok ezért gyűlölik az olimpiát és minden sportversenyt, amelynek a nevében nincs ott valamilyen diverzitást kifejező szó.

Nem mellesleg szerintem a Ferencváros sem fogja kibírni még tíz évig, hogy a játékosok 80-90 százaléka nem magyar, a többi meg leginkább nem az egykori Magyar Királyság területéről vagy legalábbis a környékről származik. Szerbek, horvátok, szlovákok jöhetnek, más már nem igazán. Tanuljunk a franciák tragédiájából. Nem a győzelem számít, hanem az is, hogy ki nyer vagy veszít a zászlónk alatt.

Vezető kép: Szurkolók Buenos Airesben, miután Argentína 4-2-re győzött a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án. MTI/EPA/EFE/Matias Martin Campaya


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Mi a baj a magyar igazságszolgáltatással? Nyilván semmi…

  Pár éve egy bűnügyi felügyelet alatt álló férfi megpróbált megölni két rendőrt, egy rendőrnőt nyakon …

22 hozzászólás

 1. csakafidesz

  “Ugyanis valami amerikai elmeroggyant azon vergődött az amerikai fősajtóban, hogy nincs elég néger az argentin csapatban.”
  —————————————————————————————————————————————-
  Most mi az a rasszizmus? Kérdezem az nem rasszizmus, ha az a baj, hogy “túl sok a fehér ember” valahol? Egyáltalán mit keres a bőrszín detektálása egy futballmeccsen? Ha egy európai csapat mondjuk Ugandával játszik akkor világos, hogy az egyik oldalon fehér, a másik oldalon fekete színű játékosok fogják a labdát rúgni. Illetve ma már ez sem egyértelmű, de tudomásom szerint a meccset gólra és nem bőrszínre játsszák.

 2. Aranyosak ezek a focisták, de én többre értékelek egy egyszerű orvost, aki megszabadít a fájdalomtól és a betegségtől, esetleg meghosszabbítja az életem. A gólok egyébként jönnek-mennek, két év múlva már más gólokat fognak tapsolni.

  • Beleskapitány

   Na most ezek a “fekák” amúgy született franciák. Francia identitással. Nem gondolom, hogy a bőrszíne meggátolna bárkit, hogy szeresse a szülőhazáját.

   • Semmi csalás nem volt ellenünk 1978-ban. az argok nem rúgtak lesgólt, nem kaptak link 11-est stb. Hogy Törőt keményen aprították, azon ki csodálkozott ismerve az argentín focit? Jobb lenne, ha inkább az elbacott felkészülésen agyalnánk!

 3. Eddig is ez volt a legmocskosabb, legnácibb, legalja “blogja” a PS-nek de ezúttal még a szerző még saját színvonalát is messze alulmúlta…

  • Péter Pál

   Konzultálj az elmeorvosoddal!

  • Pedig alig volt benne egy kis buzeránsra utalás. Hiányolod, hogy nem vettek bele téged és a fajtádat?

  • Véleményed alapján úgy tűnik, hiányos nyelvtudásoddal tévesen választottad meg nickedet: te nem annyira szentjánosbogár vagy, sokkal inkább egy döglégy!

  • atörökszultán

   Igazad van. Android ugyanis,nagyon helytelenül kifelejtette azokat a részeket,amikor a díszniggerek jókedvükben és szabadidejükben 10-14 éves kislányokat eröszakolnak meg,aztán mikor végeztek, egyszerüen megölik öket.

 4. Péter Pál

  Viva Argentina !

  Argentina még egy egészséges fehér nemzetállam !

 5. apro_marosan_petergabor

  A cikk jól ábrázolta a valóságot.
  Az Argentín jobboldal válasza – az idióta újságíró provokációjára – …disney film… – zseniális volt.
  Németh Szilárd egy tényfelsorolás szerű gratulációt küldött, aminek egyetlen sorába sem lehet belekötni.
  A követség szintén egy tényszerű megállapítást tett hivatalos politikájukról (közben biztosan elmosolyodtak –
  a mestic amúgy fehér – indián keverék).
  Mindenki tette a dolgát..:)
  – 78-at, s a többi Argentin bundát sem feledjük… de most egy kicist javított Argentina az összképen
  – ahová néger rabszolgákat szállítottak – sajnálatosan, a helyi lakosság számához mérhetően (karibi térség),
  ott eltünt az őslakosság. Az ottani “történelemben” úgy vannak már feltüntetve a négerek, mint őslakosok…
  – …szóval nem árt odafigyelni a migrációra, ha meg akarjuk tartani identitásunkat, népünket, országunkat

 6. Kérdezen én! Akkor a kenyai kerelás akkor mi? Rasszista rasszista? Esetleg rasszista 2.0?

 7. csakafidesz

  Az a foci nekem sem tetszik ahol kilóra vásárolt futballisták (vagy gladiátorok) komoly pénzeket vágnak zsebre csak azért, mert fociznak. Anno a békeidőkben a legtöbb amatör futballistának volt valamilyen állása és munka mellett még hobbiból focizott is. Ma “amatör” csapat nincsen, ma napi tíz órában trénírozott hivatásos labdarúgók vannak akik abból élnek, hogy futballoznak. Ez még hagyján de a nemzeti válogatott sok országban a dollárszázezrekért vásárolt futballistákból áll, akik másnap már állampolgárságot kapnak, hogy a “nemzeti” színekben felléphessenek. A gazdáik (játékosvásárlók) nyelvén egy szót sem tudnak, és külsőre is teljesen elütnek a képviselt ország polgáraitól.
  Ezeknek a válogatottaknak semmi közük az országhoz amelynek csapatában éppen vannak, számukra nem a dicsőség, hanem a pénz a fontos. Miért drukkolja olyan “magyaroknak” akik egy csöppet sem magyarok, és azt sem tudják, hogy merre folyik a Duna, vagy a Tisza. Csombe idejön Afrikából labdát rúgni, de nem érdekli őt sem a magyar nyelv, sem a magyar kultúra. Semmi sem érdekli őt, csak a pénz. Azt sem tudja ki is volt Kossuth Lajos, csak annyit tud, hogy ballábbal is pontosan célozza meg a labdát. Ezen túlmenően alig van több a fejében, mint egy bokszolónak, akinek már szétverték az agyát. Az országnak az ilyen vásárolt “sportoló” nem hoz dicsőséget. Ez már nem a futballról, hanem a pénztől szól. Most már az az ország a nyerő amelyik a legtöbb tehetséget meg tudja vásárolni.

  • Ezért nem néztem egy Fradi meccset se! Ők se magyar csapat! Csak Magyarországon bejegyzettek! Úgyan úgy mint Győr és Fradi női kézilabda csapatok!

   • Akkor mégsem velem van a baj, jöttem erre rá az Ön hozzászólásából. Kapcsolgatok a TV-n és ha nem lett volna nagy betűkkel kiírva, hogy Győr, akkor azt hittem volna, hogy amerikai női csapatokat látok. Tele voltak néger nőkkel. Szégyen a köbön. Képtelen vagyok olyan magyarnak mondott sportolókért izgulni, ahol néger zsoldosokból akár egy is van.

 8. Mi volt a baj?

 9. Az argentín csapatban EGYETLEN néger sincs.
  Ha mégez valakinek nem tünt fel…
  A franciában most 13.

 10. atörökszultán

  Szerintetek mióta nem járok uszodába ebben a fene nagy nyugat-német jólétben? Igen,pont 2015 óta,ugyanis Angela “anadrágkosztüm” Merkel akkor szabadította rá az összes koszos niggert Németországra,akik a leprától a teve-viruson át a Lassa-lázig minden Európában eddig ismeretlen szart behurcoltak ide. Kénytelen leszek egy saját úszómedencés házat venni.

  • Hát nőként pláne nem mennék Németisztánban uszodába, kedves atörökszultán. Fiatalként a molesztálás miatt sem, idősként meg nem szeretek bizonyos férfias adalékot sejteni a vízben, és azt sem szeretem – valami érthetetlen okból – mikor leköpnek, amivel új hazájuk iránti asszimilációjukat fejezik ki az újnémetek.

 11. Azért megérne egy misét a francia válogatott döntőbeli összeállításának szándéka is. Végülis mit akartak azzal üzenni, hogy egyetlen fehéret pont a kapuba tették be, és azóta őt különösen szidják. Talán pont azért, mert ha egy gólt is beenged, rákenhetik az egyetlen fehérre, hogy csak miatta vesztettek. Pláne ha 11-esekkel döntenek.
  Az, hogy minden más játékos néger volt, az szándékos. Mint ahogy a horvátok és argentinok bebizonyították, a focit még mindig fehérek játszák a legjobban. Ergo biztosan van válogatott képességű fehér francia is.
  Ez a néger banda egyaránt alázta meg Franciaországot és az egész Európát, azt jelezve, hogy mi már focira is alkalmatlanok vagyunk. Ezért röhöghetnek rajtunk afrikai államfők, joggal!
  Nem akarok minden mögött a Bilderberget látni, de ilyen véletlen nincs, ez szándékos háttérhatalmi provokáció volt!

  • Sőt, nemcsak az őseurópaiak provokálása volt a cél, hanem üzenet az összes kontinens és leginkább Afrika teljes lakosságának:
   Bilderberg ezt üzente: Gyertek Európába, látjátok itt milyen jó élet vár, Európa már a tiétek, vegyétek el!

 12. A francia csapat éppen azért jó, mert a feketéik egy részének igenis francia az identitása, mivel olyan területekről érkeztek, amelyek mondvacsinált “országok”. Az arabok évezredes, erős identitással érkeznek, na közülük nincs is senki a válogatottban. A nagy “arab” játékosok (Zidane, Benzema) is berberek, állam nélküli népből. A franciaországi arabok a marokkói, tunéziai válogatottban játszanak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.