Tóth Csilla és kutyája, Amy versenyprogramjának egy pillanata a levegőben frizbiző kutyák versenyén, az óbudai Gyerek Szigeten. A megmérettetés célja, hogy a játék során egy korong se érjen földet, a legügyesebb kedvenc pedig elnyeri a Dog Chow Disc Cup Európa-bajnoki címet. MTI Fotó: Illyés Tibor

Miért ennyire hülyék a liberálisok?


Bármely tetszőlegesen kiválasztott liberális hülyébb, mint bármely kiválasztott liberális. Nem akarom matekkal terhelni a kedves olvasót, de ez az állítás sajnos akkor is igaz, ha ugyanazt az illetőt választjuk ki újra az alapsokaságból. A liberálisok maguknál is hülyébbek, amely ténykörülmény sajnos kivezet a mi univerzumunk játékszabályaiból és sajnos a teremtésből is. Még az ördögnek sincs köze hozzá: ezeket az idiótákat még az elme összezavarását fő foglalkozásként űző gonoszok sem kívánják beilleszteni a káoszba.

Hogyan züllhet le annyira egy ember, hogy liberálissá lesz? A nácik és a kommunisták legalább valamiféle rendszerű dolgot akartak létrehozni, amelyek minden embertelenségük ellenére legalább rövid távon fenntarthatónak tűntek. Szerencsénkre nem voltak azok, de a két ideológiát okozó elmebaj tovább pusztít a városi értelmiség és az egyetemi muciológia szakokon senyvedő értelmiségi palánták között.

A nácizmushoz és a kommunizmushoz képest csupán annyi az újítás, hogy a kamaszkori szexuális útkeresés valamelyik zsákutcájába beleragadt aktivistáiknak ezúttal nem faji vagy tulajdoni alapon ígérnek helyet az ideológiai mennyben, hanem valamiféle szexuális kielégüléssel kecsegtetnek, amely kielégülést a történelem legocsmányabb fogalomlopásával szeretetnek merészelnek nevezni.

És ezt a kielégülést orgiasztikus keretek között képzelik el, ahol mindenki igyekszik megfelelni a másik perverziójának.

A náciknak és a kommunistáknak is az volt a fő bajuk, hogy soknak közülük nem jött össze még egy rossz szex sem, de ők legalább tudták, hogy a nőknek férfiakra, a férfiaknak nőkre van szükségük a jó szexhez, a szeretethez, meg főleg az utódnemzéshez. A XXI. századi szex azonban nem az ösztönökről, a gyerekcsinálásról, még csak nem is a kölcsönös örömszerzésről szól, hanem az identitásgyártásról. Ha mindenkivel hajlandó vagyok bármit csinálni, akkor nem vagyok semmi sem kizárólagosan, főleg nem nő vagy férfi. Varga Ádám kollégánk komoly munkát fektetett ennek a problémának a megértésébe: büszke felvonulókat kérdezgetett. Figyelemre méltó, hogy az állítólag intellektuálisan felülmúlhatatlan tömeg egyetlen önálló gondolat nélkül le tudta hozni az egész rendezvényt, a mozgalmuk fő célkitűzéseit még kommentálni sem nagyon tudták. Engem némi aggodalommal töltenek el azok a heteroszexuálisnak tűnő pride-ozó párok, akik nem tudják megbeszélni egymással, hogy kire szeretnének gondolni a másik nem tagjai közül szex közben, de azt menőnek tartják, ha maguk is, meg a másik is a saját neméhez tartozóra gondol közben. És ebben a boldog tudatban vannak összezavarodva, ahelyett, hogy jól éreznék magukat pusztán az összeillő genitáliáik rendeltetésszerű használatának segítségével.

Idén Orbán Viktor tusványosi beszéde sajnálatos módon egybeesett a Pride-dal, így a narkósok meg a magyargyűlölők ellopták az ellenzéki közfigyelmet a homofóbozós kampány elől. Narkózni emberi jog, a magyar nyelv és kultúra, illetve genetikai állomány eltűnéséért aggódni pedig nettó nácizmus, ezen kiakadni viszont homofóbia, mert elveszi a figyelmet a transzneműek problémáinak totalizálása elől.

Én még emlékszem arra, amikor Orbán Viktor az „élettér” kifejezést használta valami teljesen semleges kontextusban tán még 2000 környékén. Akkora hisztériát csaptak ugyanazok, akik a Jobbikban is meg tudták találni az igazkonzervatívokat, hogy egészen Washingtonig elért. Ahogy most is az összes kretén megnyilvánult, aki azt hiszi, hogy a Facebook- és Twitter-posztok szövegéről szóló döntés a politika.

A magyar választópolgárok bő harminc százaléka nem szereti Orbán Viktort – a „nem szereti” sokuk esetében eufemizmus az „eszelősen” gyűlöli megfogalmazásra. De még ennek a szűk kétmillió embernek a fele is elgondolkozna a Fideszre szavazáson, ha tovább romlik a világhelyzet és a Nyugat – az oroszokkal és a kínaiakkal vállvetve – ennyire dolgozik a harmadik világháború kirobbantásán. Abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy egy dolog ez a „rohadt fasiszta diktatúra”, és teljesen más egy olyan demokrácia, amelyet Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára humanista vezetése fémjelez.

Érett megfontolás után ugyanis az emberek arra szoktak jutni válság idején, hogy jobban járnak, ha valami kompetens ember vezeti őket és nem egy pszichopata alkesz. Még ha a pszichopatákat nem is mindig ismerik fel az emberek, de az alkeszeket már igen.

Arra akarok kilyukadni, hogy a maradék ellenzéki szavazók nagy része sem liberális, hanem egyszerűen csak nem tud túllépni a liberális sajtóhegemónia évtizedeiben beleültetett gyűlöleten, a kommunista toposzokon, és persze nem tudja beismerni, hogy tévedett. De a végére csak pár tízezer igazi hülye liberális, meg pár százezer agyhalott gyűlölködő marad majd. A kormány és ellenzéke pedig, meg a magyar nép újrakezdheti a politikát ezek nélkül a marhák nélkül. A Jobbik, az SZDSZ eltűnése, az MSZP mostani 2 százaléka is azt mutatja, hogy a szavazók azért nem végtelenül hülyék.

De persze ezzel még nem válaszoltuk meg azt a kérdést, hogy ezek mitől ennyire hülyék? Doktor Miniszterelnök Úr párhavonta bedob nekik valami gumicsontot, amiről rajtuk kívül mindenki tudja, hogy csak nekik szóló csali, de ezek mégis minden alkalommal rámennek, mint az indiai futókacsák a meztelencsigára.

Most se vették észre, hogy áttette őket a palánkon, a csigás oldalra.

Vezető kép: MTI Fotó: Illyés Tibor


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Öregem, vannak jobboldali celebek is!

  Rengeteg olyan dolog van, amit az ember nem akar tudni, de a „közösségi média” valahogy …

12 hozzászólás

 1. Hallom, hogy USÁ-ban (hol máshol) egy zseni csodálatos tudományos pszichológiai kísérletet végzett. Képeket vetített (mint anno a filmekben a – stanfordi egyetemi alanyoknál, hogy normál férfiakat válogassanak ki a börtönkísérlethez), és figyelte az agyi reakcióikat.
  Megállapította, hogy azok a gazemberek, akik egymással közösülő egyneműek, transzok, gyerekérzékenyítő drsagok, priden riszáló, vagy gyerekeket bántalmazó avagy szexuálisan gyerekeket erőszakoló, gyilkoló, szadista képek láttán undorral reagáltak, de mosolygó családok, gyerekek láttán örömmel reagáló, vagyis a mihozzánk hasonló emberek gonosz kirekesztő konzervatívok, mert lám előítéletesek.

  Ezzel szemben a bármivel, bárkivel, perverzen szexszelő, pedofil, emberöléses, élve elégetős, szadista jeleneteket élvezők, azok a magasabb rendű emberek, vagyis a liberálisok, mert nem viselkednek elutasítóan semmivel szemben!

  Cukrot neki!
  Mert most majd elég egy ilyen képeket vetítő kötelező minősítő vizsgálat az összes emberen, s aki rettegést, undort tanúsít ha kisgyereket erőszakoló szadistát, vagy emberkínzót, kutyával közösülőt, fejlevágót lát, arról máris meg lehet állapítani, hogy konzervatív, és már bilderbergék vitethetik is haláltáborba kivégezni.
  Az ilyen jelenségeket, képeket megértéssel, liberális élvezettel néző újhumanisták, lesznek az új világ tagjai, így már világos, hogyan marad 500 millió a Great reset után.
  Ez lesz az új lombrozó-hitleri kiválasztási módszer arra, hogy kit ölnek meg és ki maradhat életben a mai emberiségből.

 2. A szabadság (a liberalizmus) eszköz és nem cél. Mivel célnak tekintik a liberálisok a liberalizmust, ezért minden ténykedésük hamis, hamisabb, a leghamisabbnál is hamisabb. (Ebből az egyszerű hibából eredően.) Ellenben ha eszköznek tekintenék a liberalizmust, akkor rögtön előjönne, hogy minek az eszköze, azaz előjönnének a régi értékek, melyek liberális szolgálata megsokszorozná a liberálisok erejét, konzisztenciáját, szerethetőségét. De ez már nem a mai értelmű liberalizmus lenne, hiszen az értékek lennének a cél, a liberalizmus pedig csak eszköz. Amíg ez a váltás meg nem történik, addig bármilyen jó dologból pillanatok alatt tudnak rossz dolgot csinálni, bármihez nyúlnak az irracionálissá válik. (Valami ilyesmi lehet az univerzális háttér.)

 3. Brindzás Vojto

  Szegény Frank Zappa is tudta már, hogy az újabb és ujabb kapunyitogatás eredménye csak az üresség vagy jobb esetben a felszinesség lehet.

 4. Nem jó a kép.
  Sakált kell választani, vagy hiénát.

  • Nem hüjék,csak jól tettetik.
   Még a britek kilépése előtt ment a nagy szövegük a lengyel vízszerelőről,meg hasonlókról.
   Közben,ha egy minősített hegesztő felemelte a kezét,hogy dolgozna,széttépték.A mai napig így van,ölnek érte akkora hiány van.
   Értjük mi a liberális únio ígéretet,csak nem hisszük el.
   Ukrajna és a háború példája mutatja,nem lehet félrenézni.
   Be is buktak a szélhámosok.

 5. “ az SZDSZ eltűnése, az MSZP mostani 2 százaléka is azt mutatja, hogy a szavazók azért nem végtelenül hülyék.”

  .
  Van helyettük más. Párbeszéd, Momentum, Kétfarkú Kóbor Kaffogó Sakál, ISZOMM, stb.

 6. Ez a mai liberalizmus egy oltári nagy hazugság! Hazugság benne minden, mert mi is lenne a lényege? Hol van a Liberté, Fraternité, Egalité, az eleve hazugságra épülő hármas jelszó? Szabadság? Az csak nekik jár, a más véleményűeknek kuss van! Testvériség? Igen ők maguk között (néha) testvériesen (néha nem testvériesen) osztoznak a rablott javakon. Egyenlőség? Naná, csak éppen ők sokkal egyenlőbbek az egyenlők között, ez úgy néz ki, hogy nekik minden is jár, míg a többiek örülhetnek, hogy szolgálhatnak (már aki hajlandó rá). A legnagyobb átverés a liberalizmus, a legkirekesztőbb, a legocsmányabb csürhe a liberális vagy a másik, a liberális-zöld (a zöld politikai koszfészek, szintén egy hatalmas átverésnek köszönhetően vergődhet itt-ott!).
  Klaus Schwab ajánlata (direktívája) sem a libsiknek szól (például saját magának) a hazátlan senkiknek, hanem ,éppenséggel a hazájukat szerető és a hazát mindenáron megvédő nemzeti elkötelezettségű tisztességes embereknek.
  (Zárójelbe: A nácizmus tudjuk milyen volt, hallottunk a lebensraumról is, de az is az igazsághoz tartozik, hogy a német nép szemszögéből, számtalan jóléti intézkedés is történt, autópályák épültek, olcsó népautót terveztek és árusítottak, rengeteg lakás épült, az olcsó, a dolgozóknak is megfizethető üdülési lehetőségeket teremtettek, stb… Ezzel szemben a kommunizmus a gettószerű paneldzsungeleket tudja felmutatni és a nép kiszipolyozását, kizsákmányolását, üldözését, gyilkolászását)

 7. Nehéz elhinni hogy iskolázott és

  feltételezhetően ?intelligens
  egyének az önfelszámolást
  választják pénzért, és azért
  az illuzioért hogy Ők extrák
  és a szabályok nem érvényesek
  rájuk.

 8. T. Naprózsa,
  Az ilyen-olyan egyetemi semmirekellők már az ötvenes évektől kiépítették a maguk sine cura-ját. Ennek egyik oszlopos vonulata, hogy mindennek az ellekezőjére is van
  RESEARCH (kutatás)…
  Ez ugyanaz mint a másik derűre-borúra manapság használt „varázsige”, ami fonetikusa írva a legkifejezőbb:
  TEKNOLODZSI (technológia).
  A libsi tudósok szerint ez a mai istenség: teknolodzsi.

  • Igen, igen.
   1. Semmi se igaz, mert mindenre van ellenpélda, egy olyan szélsőséges ellenpélda, ami épp a szabály érvenyességét is mutathatná, ha mélyebbre ásnának.
   2. A technológiai haladással fedik el az ember hitványosodását, még egy kamera, ha már nem működik a lelkiismeret, stb.

 9. Én elég sokat lógok az angol neten, igazad van, de egy lépéssel tovább mennék. Valamikor a hetvenes években előállt egy csapat homokos férfi azzal, hogy ők a vidám, gay fickók, mert sokat szexelnek egymással. Sokuknak egészen emberi formája volt, motoros bőrruha, bajusz ilyesmi. Valamilyen szinten lehetett érteni, hogy ha egy férfinak van egy ilyen flekkje, hogy férfiakhoz vonzódik, akkor ilyesmihez vonzódik. Például Ricky Martint nagyon sok nő is vonzónak tartotta.

  Most viszont az LGBTQ arról szól, hogy Gabee pángender aromantikus pánszexuális nembináris, szóval a gyakorlatban senki se akar szexelni vele, se nő, se férfi, se heteró, se homo, mert egyáltalán nem úgy néz ki, ahogy egy ember szokott.

  De ez nem probléma, mert ez identitás, nem szexelés.

  Szerintem ez ennek a generációnak a kábítószere. A hatvanas évek hippijei, lázadói a droggal cseszték el az életüket, ezek meg ezzel.

  Hogy egy humoristát idézzek: „Miért nem tudtok inkább rendesen inni, mint a többiek?” 🙂

 10. Ezt máshonnan másoltam ide

  „A liberális eleve idióta, de politikailag pedig a bolsevikkel azonos: nem visel el ellenvéleményt, nem tűr ellentmondást, nem érdeklik a tények, és alapelve, hogy a szebb jövőt ököllel-korbáccsla-bikacsökkel mindenkire rá kell kényszeríteni, és boldoggá kell tenni az emberiséget, ha beledöglenek is. Mindent ennek rendelnek alá. A primitív gondolkodásmódjuknak csak fehér-fekete van, annyi különbséggel a mi értelmezésünkhöz képest, hogy neki a fekete az abszolút jó, a fehér meg az abszolút nácifasisztarasszistafocistahomofóbrohadék”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük