Sződ, 2018. április 8. Varga Gábor, Barta László, Barta Gábor (b-j) hagyományőrző huszárok csatajelenetet gyakorolnak Sződön, miután leadták szavazatukat az országgyűlési képviselő-választáson 2018. április 8-án. A huszárok az 1849. április 10-én lezajlott váci ütközetet elevenítik fel a 30. Tavaszi Emlékhadjárat elnevezésű hagyományőrző rendezvényen. MTI Fotó: Kovács Tamás

Fel Moszkvába! Avagy miért kerüljük az elmebetegeket?


„A mindenségit ennek a szar időnek
ezek a marhák emberekre lőnek”
Vanek számvivő őrmester verse (az egyik korai Svejk novellából)

Habár mindenki az időközben kitört harmadik világháborúról beszél (Dicsőség neked, Monty Python!), mi most mégis a választási kampányról fogunk értekezni. Tényként jelenthető ki, hogy az elmúlt hónapokban több, egyébként ellenzéki felebarátom volt kénytelen megállapítani: az ellenzék vezető politikusai, az ellenzéki értelmiség és művészvilág jeles hangadói tulajdonképpen egyszerűen csak hülyék. Jó, némelyiket ők is elmebetegnek tartják, de a hülyeség felismerése általános. De az ellenzéki pszichózis nagyságával csak most, az elmúlt évek, hónapok és napok válságai alatt jöttek tisztába.

Túl sokat voltak közöttük, és az ember realitásérzékét az állandó nyomás a teljes azonosulásra erősen megviseli. A jobboldalon sokkal jobb a helyzet, itt általános a különvélemény; mi kifejezetten keressük azokat az érveket, amelyek jogosak, mert az tart ébren bennünket. Mert persze vannak jogos kritikák. Miért ne lennének? Csak Márki-Zay Péter tökéletes, előtte meg Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon volt az. Sőt, ellenzéki felebarátaink fejecskéjében azok is maradtak, bármit is csináltak, akár egymással is. Nagy megnyugvás nekünk, hogy olyanok is megértik az álláspontunkat, akik csak azért szavaznak ránk, mert nem akarnak hülyékre voksolni. Talán mégis van esélye a demokráciának, ha elegen betérnek a nemzeti minimum ernyője alá, például abban, hogy helyeslik a magyar nemzetállam fennmaradását.

Eddig például abban a hitben voltunk, hogy a nemzeti minimum felettébb visszaszorult ugyan, kb. az emberevés tilalma környékére, de az azért bizonyosan benne van, hogy nem küldünk katonákat a Donhoz a Dnyeperhez az oroszok ellen.

Szomorúan kell megállapítanunk, hogy kormányváltásra készülő ellenzékünk teljes eljobbikosodása megtörtént, oroszellenességük valahol a nyilasok környékén mérhető már. Ebben az sem zavarja őket, hogy Gyurcsányék és Jakabék is valaha nagy oroszbarátok voltak, talán ez hozta őket össze végül, hogy most együtt szeressenek ki az oroszokból az úgy látszik, jobban fizető amerikaiak és Sorosék kedvéért.

A Jobbikot csak az oroszbarátsága különböztette meg a nyilasoktól – na, ez az anomália mostanra elmúlt.

Nehéz eldönteni, hogy az ellenzék kampányának használ-e, hogy a hülyeségeik helyett mindenki a háborút figyeli, vagy a háború kapcsán mondott ostobaságaik eltüntetik ezt a pozitív hatást. Az ellenzék jelentőségét egy kompetens kormány és egy válság árnyékában tökéletesen beárazza az, hogy milyen gyorsan vált jelentéktelenné Márki-Zay Péter, a világ legzagyvább miniszterelnök-jelöltje és a kampánya. Persze nem szabad bealudni; bő kétmillió homályos értelmű embert simán elvisz szavazni az ellenzék még így is, hogy egy futóbolond rója egyre táguló köreit a Parlament épülete körül. Ugye, hogy bármi, amit az ellenzék csinál, mennyire lényegtelen a háborúhoz képest? Ezek az emberek egyetlen dologban lennének sikeresek – a rablóprivatizáción kívül, természetesen –, abban, hogy az országot belerángassák egy olyan háborúba, amibe nem kellene szükségszerűen belekeverednie. És világpiaci gázárban is nagyon jók lennének. Továbbá emlékeztessük magunkat arra, hogy Czeglédy Csabára legutóbbi büntetőügyében hányan tesznek részletes terhelő vallomást, hogy Zuglóban az MSZP utolsó várainak egyikét rántja magával a sokéves korrupció, hogy Pécsett sorban menekülnek ki az ellenzéki összefogásból a realitásérzékkel rendelkező résztvevők, még jobbikosok is.

De ha nem vigyázunk, még a végén meg fogjuk támadni Oroszországot. Karácsony Gergely lesz a főparancsnok!

NoÁr fogja a Harkov irányába bevetett magyar LMBTQ+ Gyorshadtestet vezetni, hiszen ő már szerepelt huszáros filmben és ebből kifolyólag ért a hadvezetéshez. Ez a szivárványos vonal értelemszerűen a hadtest harcászatát is meghatározza, vagyis az orosz katonákat hátulról fogják majd becserkészni, mert onnan és ilyen támadást még a rafinált oroszok sem várnak, meg mert ezt mondják az amerikai tanácsadók. A Harkovnál győzedelmes seregnek ezután Moszkva felé kell fordulnia, hogy a nyilván riadtan menekülő oroszok között annak irányába törjön előre. Hatalmas újítás lesz ez a hadviselésben, hiszen először fordul elő a háborúskodás történetében, hogy a nőknek nem kell rettegnie egy bevonuló seregtől, csak a férfiaknak, de azoknak viszont duplán is.

Karácsony Gergely fehér biciklin fog bevonulni a városba, majd visszaadja a főparancsnokságot Márki-Zay Péternek. Persze csak azután, hogy a Kremlt eladta egy orosz befektetőnek. Igaz, azzal a kikötéssel, hogy a nevezetes épületegyüttes minden tornyában kell lennie egy meleg vagy LMBTQ+ bárnak, amelyeket a hátsó bejáratokon keresztül lehet megközelíteni.

A béketárgyalásokon a béketábor persze megbüntet bennünket az orosz demokrácia lerombolásáért, Karácsony kitüntetést kap a melegbárokért. Az ukránok megkapják Veszprém megyét, mert az tetszik nekik a legjobban és mert valamivel kárpótolni kell őket Kelet-Ukrajnáért. Remélem, látszik az igyekezet, de sajnos nem tudok olyan baromságokat kitalálni, mint amilyeneket ezek teljesen komolyan mondanak. Az őrültek itt vannak a kapuk előtt.

Ez természetesen mind érvénytelen, ha az ukránok foglalják el Moszkvát, amennyire megőrült a világ, ezt akár holnap olvashatjuk és persze láthatjuk is a CNN-en, egyenes adásban.

(A képen szereplő huszároktól elnézést kérek, de ők jól néznek ki és kellett valami ilyen is.)


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az amerikai külügyben van magyar ellenzéket váltó hangulat

  Semmiféle új nincs a nap alatt. Szeretett szövetségeseinknek és távolról tisztelt ellenségeinknek rendesen van hajlama …

14 hozzászólás

 1. Hatalmas újítás lesz ez a hadviselésben, hiszen először fordul elő a háborúskodás történetében, hogy a nőknek nem kell rettegnie egy bevonuló seregtől, csak a férfiaknak, de azoknak viszont duplán is.

  • Mellément. Szóval ezen konkrétan felröhögtem, bár lehet, inkább sírni kellett volna.
   Mi a fene van a Mandinerrel, teljesen használhatatlan lett az oldal?
   Ja, most látom, nem velem van a baj, szerencsétlenkedik ez is.

 2. Tisztelt Para!
  Ne adjon ezeknek tippeket,mert még a végén valóra akarják váltani!

 3. Brindzás Vojto

  Azta!
  30 év múlva az LMBTQ hadsereg martalócai által s.ggbekúrt Ivánokról pedig majd dokumentumfilmet készít egy bátor magyar dokufilmes.

 4. Úgy van. Nem is olyan vicces. Nincs az az idiota ötlet, amire lecsapva, ne akarnák megvalósítani.
  Gondoltuk-e valaha is, hogy a Nyugat több országában ez az abszurd poénkodás ma már maga maga a valóság lesz:
  “- Ha lány lesz, megtartjátok?”.

  (Lassan be fogják tiltani a Van, aki forrón szereti és az ugyanazon ötleten alapuló Aranyoskám c. filmeket is.)

  Témánál maradva= Márki-Zay nem tud magyarul. Gondolkodásra képtelen.
  Vegyük komolyan, amit a volt óvónője mondott= “Olyan buta kölyök volt, mint hat pár rendőrcsizma.”
  Az is maradt.
  Az egész baloldal politikus kínálata ilyen buta prolikból áll országszerte.Ott erény! Sőt elvárás.
  Nem segített rajta a mellérendelt ápoló, a súgógép, a mappából felolvasás sem.

  Always Biden -szindróma.

 5. Basszus! Mire ezek kiássák a megfelelő számú és fajtájú latrinát a néhány tucat fajta lmbtq idióta igényei szerint? Hosszabb hadviselésnél a hátsójukat betakaró pelenka ellátmányról is gondoskodniuk kell. Tanácsadónak Alföldi Robertát alkalmazhatnák, aki rögtön kulturális műsort is biztosíthatna nekik, a dupla répaverő művésznővel együtt.

 6. Fel Belgrádra! Fel Belgrádra! Ezt Svejk mondta, de őt be is vitték a diliházba. Mondjuk Neki ez is volt a célja!

 7. Grausam Géza

  A Jobbikot csak az oroszbarátsága különböztette meg a nyilasoktól – na, ez az anomália mostanra elmúlt.” – még ez sem igaz, ugyanis a nyilasok a Molotov-Ribbentrop paktum idején imádták Sztálinékat, olyannyira, hogy az 1940-es szovjet-finn háború idején is az agresszorok mellett álltak, szóval: ezek ugyanazok.

 8. Reményeim szerint a moslék ezennel lemond a Három nővér, a Cseresznyéskert, a Sirály, az Egy őrült naplója, A revizor, a Bűn és bűnhődés, A félkegyelmű és a többi klasszikus orosz darab rendezéséről és játszásáról, így az alföldi-félék nem rongálják tovább elvetemültségükkel ezeket a remek darabokat.

 9. Vajon mikor döbben rá a baloldali szürke állomány? Lenin orosz volt.

 10. A második világháború után még mindenki ismerte a túlélés fortélyait, ma pedig senki. Elmebeteg mindenki akinél ez a képesség hiányzik, a baloldal életrevalósága nulla (ők egy 3 éves gyerek szintjén harcolnának), de a jobboldalé se jó. A politikusok meg világszinten mind kriminális pszichopaták! Mind, kivétel nélkül! Keleten is, nyugaton is!!!
  Ezt kellene túlélni, ebből kellene békét fabrikálni.

 11. militáns realista

  Egész Európa életképessége erősen konvergál a zérus felé – vagy azért, mert fanyalogva hagyjuk, az EU elit extrém mértékben cinikus társadalom és gazdaságromboló agendácskái indefinite guruljanak, vagy azért, mert oly mértékben alkalmatlan imbecil EU elitet választottunk eleve, amelyik tényleg elhiszi, hogy „jót tesz” a nevünkben, és a pénzünkön. Kivel?

  Míg az EU szankciózgat, az USA vígan profitál a két aprócska orosz exporttermékből amelyet ők maguk nem bojkottálnak, az orosz kőolajból és földgázból. Közben a saját palagázukat (amelynek ára az USA-ban jelenleg EGYHATODA az európai földgáznak), valamivel az európai ár alatt éppen tankerhajókon szállítva kínálják annak az EU-nak, amelynek fő kártékonya, a kedves becsületes és a te tárcádból kéretlenül jóemberkedő Németország felmondta a Nord2 gázvezetéket Oroszországgal (miközben a nukleáris reaktorokat is leszereli, hogy méginkább függjön az import gáztól amellyel százéves technológián futó erőműveket is kell mostmár özemeltetni). Mert a jóember csak jóember marad, hogy kína és az USA olcsón vehessen, mi meg drágán, amelyből többet lehet adóztatni, mert csak európában már csak az tré EU elit profitja, és a jóemberkedés, a modern nzugoat legócskább érzelmi terméke számít ugye (imbecil életképtelen állampolgárok tömegeinek is).

  Szankciók kiterjesztésével és feloldásával Oroszországgal lehetne jó üzleteket kötni, Ukrajnával pedig az oroszországra gyakolort diplomáciai és gazgadási nyomással, valamint a konfliktus feloldásában kifejtett segítséggel, akár Ukrajna felosztásával is (EU tagsági ajánlat nyugat-Ukrajnának a Donbas feladásáért PLUSZ komolyabb EU profit orientált gazdasági előszerződésekért cserébe), de neeem, „humanitárius konfliktus” és ócska demagógia létezik kizárólag, méghozzá olyan operációkkal, amelyek sem Ukrajna, sem az EU jövőjét nem mozdítja előre semmiben.

  Sok boldogságot a mélységesen impotens és dekadens Európában, amely nemsokára maga is fejlődő országok blokkja lesz. Sok jóemberrel, akik torkát vadember férgek import-áaradata vágja majd el, de sebaj, mert majd ők ezzel egyben segítenek „megmenteni a bolygót” (?!) is. Nagy büszkeség ma ilyen európainak lenni, valóban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük