Fotó: Horváth Péter Gyula

Az ellenzék is lassan a dühöngési fázisba ér, Márki-Zay csak korán kezdte


Abban az előnyös helyzetben vagyunk, hogy pontosan, óra percre tudjuk, mikor kezdenek el majd dühöngeni az ellenzéki politikusok, de sajnos ezt az orvosi titoktartásra hivatkozva nem hozhatjuk még nyilvánosságra.

Vasárnap este már kerülöm a tömegkommunikációs eszközöket és a közösségi médiát, mert nem akarom megtudni mit mondott Márki-Zay Péter. Ha interjút ad valakinek a kamrába zárkózom és kényszerevésbe menekülök. Ilyenkor persze mindig jön egy jótét lélek, aki bekopog és bekiabál: hallottad már mit mondott a Makizaj? És azt hiszi, hogy hallani akarom. Pedig nem bírom már a szekunder szégyent, ezt egyetlen beteg emberrel sem lenne szabad megcsinálni.

A rómaiak, akik egyébként ritka kegyetlen népek voltak, meg holmi középkori elmebetegek torzszülöttek megtekintésével mulattatták magukat a lakomáik vége előtt, reméljük még a rákövetkező orgia előtt. Nagyon helyes, hogy felhagytunk ennek a szokásnak a szoft verziójával is, amikor kikopott a szakállas nő a cirkuszi látványosságok körül.

De a rohadt internet visszahozta ezt a perverziót, az összes elmebeteg szerkesztetlenül zúdul rá a kéjelegni váró publikumra. A múltkoriban mutattuk be azt a transznemű lényt, aki tízezres nagyságrendű fiatalkorú előtt, egyenes adásban gyújtotta fel a haját. Az ellenzéki politikának ezt a látványvilágot és tartalmi sokszínűséget kell überelnie, és el kell ismernünk, MZP közreműködésével versenyben is van.

A kormánypárti sajtó kéjesen idézi fel például a jobbikosok náci- és oroszbarát megnyilvánulásait, hiszen köztudomású, az FSZB fizetési listáján is megtalálható oroszbarát náci csak komolyan gondolhatta ezt a mutatványt, mert pénzért azért ez durva lett volna. Mindebből csak az következik, hogy MZP ezzel az elmeállapotával egyáltalán nem lóg ki az ellenzéki politikusok közül, csak őt nehezebb megszokni, és kevesebb időnk is volt rá. Az LMBTQ+ mánia sem a lelki egészség jele, valljuk be, ahogy az sem, hogy a DK teljes komolysággal Magyarország megszüntetéséért kampányol, az Európai Egyesült Államokba való begyarmatosodás révén, ami elhozná szerintük az európai minimálbért és európai nyugdíjat.

Miközben mindenki tudja, hogy csak a német energia és élelmiszerárakat hozná el, esetleg azt a felemelő élményt, hogy a németek aktív segítségével valahol a Tiszánál sikerülne megállítani az oroszokat.

Tulajdonképpen MZP tényleg kifejezi az ellenzék egylényegűségét, hiszen míg az ellenzéki pártok általában egy dologba vannak belepistulva, a Párbeszéd a szexuális perverziókba, az LMP a német energiapolitikába, Gyurcsányék a német birodalmi törekvésekbe, a Jobbik a Gyurcsány Ferencbe, MZP az összes tünetet együtt képviseli. Itt és most gondolkodnom kellett, hogy ki a franc is van még benne MZP lemming-csapatában. A Momentum már nem is LMBTQ+, hanem aszexuális, ők tulajdonképpen az SZDSZ-re, a főállású magyargyűlölés élményére vannak rágerjedve, de Donáth Anna elnökké választása óta még Fekete-Győr András képességei is hiányoznak nekik. Az MSZP szegény meg már annyira jelentéktelen, hogy csak a demenciával, az aggkori elbutulással lehet magyarázni a cselekedeteiket.

Ez a párt még csak 33 éves, de valójában a plasztikai műtétek sorozatán átesett Lendvai Ildikóhoz hasonlóan a Kun Béla-féle Kommunisták Magyarországi Pártjának asztrálteste és bőven 100 éves, így érthető, hogy csak kísérteni járnak vissza az ellenzék közös rendezvényeire.

Bátor emberek, akiknél az ilyesmi nem okoz dühkitöréseket, megtekintették a VV Zsolti nevű személy felszopóműsorát, amelyben ezúttal MZP helyezkedett kényelembe a kanapén. Ma már a széleskörű műveltség része, hogy az ember be tudja azonosítani, az adott jelenet egy művészfilm felvezető jelenete, ami után megkezdődik az alkotók önmegvalósítása, vagy egy „történetes” pornófilm bevezető jelenete, ahol egy tökéletesen irreleváns beszélgetés után olyan dolgok történnek majd, hogy a forgatókönyv ismeretében az operatőrök is beszállnak és a kamera ott marad egy a falon lógó modern festményen, amelyre még a művészi élmény fokozása során fókuszáltak rá a lényeg előtt.

MZP ugyanis a maga fölényes tudásával kiokumulálta, hogy az utolsó Putyin-Orbán találkozón Putyin arra akarta rávenni Orbánt, hogy kétfrontos háborúra kényszerítsék Ukrajnát, amire nyilván az orosz villámháborús tervek érdekében lett volna szükség. MZP szerint Orbán nemet mondott erre a tervre és ezért Putyin megharagudott Orbánra. Nem akarok túlozni, de én még kommentelőtől sem olvastam soha ekkora baromságot.

MZP egyébként, mint minden monomániás elmebeteg, előre akar menekülni. A tegnapi baromságait ugyanis mindig érvényteleníti egy olyan maival, amihez képest a tegnapi kifejezetten okosságnak tűnik. Körülbelül az ezredik vállalhatatlan baromságnál tart, ami egyszerre lehetetlen, logikailag képtelenség, sértő minden normális emberre és általában még betegesen perverz is. Ha lenne politikai racionalitás az ellenzéki pártok vezetőinek fejecskéjében, már december közepén, amikor még lehetett volna, akkor megszabadulnak tőle. De nincs szomorúbb szózat annál, mint hogy most már nem lehet. Legalább most már tudjuk, hogy Ferenc miért lett még sokkal szomjasabb, mint amikor még csak Klára létezésével kellett megbirkóznia, miért lépett vissza Karácsony Gergely, hová tűnt Donáth Anna, miért nem tudjuk továbbra sem, hogy ki az a Tóth Bertalan, és Jakab Péter miért a Ferihez csapódott inkább.

Senki ne vigasztalja magát azzal, hogy egy elmebeteget nem választanak meg miniszterelnöknek. A Ferit is megválasztották. Egyszer még Nemzetvezetőnek is.

Továbbá kérem, hogy mindenki ossza meg a környezetével ezt a szomorú elmegyógyászati diagnózist.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az amerikai külügyben van magyar ellenzéket váltó hangulat

  Semmiféle új nincs a nap alatt. Szeretett szövetségeseinknek és távolról tisztelt ellenségeinknek rendesen van hajlama …

8 hozzászólás

 1. Havrilla István

  Általában jókat ír a szerző, ahogy most is. csupán egy mondata álomszerű: „a Tiszánál megállítanánk az oroszokat”. Á! Nem jönnek addig, mert felesleges. Ha helyzet lesz (lenne ) , akkor jön 3-4 rakéta Budapestre és 1-1 néhány nagyvárosra. Aztán majd a felére csökkenő lakosságnak lesz 20 évre építőipari munkája.
  Az un. atompattnak az a lényege, hogy bárki kezdi, a másik félnek bőven lesz annyi ideje (6-8 perc, ami elég ), hogy válaszoljon hasonlóan.

 2. Maki tuskót, nem nem Hopkinszot, hanem a lengyelt tartja a példaképének, szerelme tárgyának. Ennek a liazonnak is meglesz a gyümölcse, egy Tusk fejű, Maki eszű (vagy fordítva, telesen mindegy) minotaurusz (makitaurusz) ha nem is bika, de borjú testű, a labirintusban már bent van, nagyon keresgéli a kijáratot, de nem tudja még a kis ostoba, hogy hamarosan érkezik Thészeusz.

 3. Nm tudnák megválasztani, mert miniszterelnök-jelölt nem szerepel a listán, csak pártok.
  A bejutott párt adja a miniszterelnököt, az pedig Bajnai lenne.
  Gyurcsánnyal nem tudtak mit kezdeni 2008-ig sem, azóta sem.
  VörösTehén Klára ott van az EU-ban.
  A következő a sorban Bajnai, aki MZP usa-beli összekötője.

  • Szerintem Bajnai a háttérben bujkáló rezidens. Az idegen gazdáik rajta keresztül mozgatják a szálakat. Gyurcsány és a bolgár spiné annyira vállalhatatlan, hogy félreállították. Márki-Zayra ugyanez a sors vár, nemsokára visszamenekül a porszívó ügynöki munkahelyére. Most viszont tényleg az lesz, mert másra nem alkalmas, talán annak sem.

 4. Tessék mondani! Amikor konkrétan kiderül Makiszarról, hogy őrült, akkor nem lehet hazaárulásért fölakasztani? Pedig nyilvánvalóan csak egy rendezetlen előéletű idegen állampolgárságú ügynök, bár nyilvánvalóan elmebeteg is!

 5. Jaj, ez nagyon találó mondat, hosszan nevettem rajta, bár ma már inkább sírni kellene a világ állapotán:
  Márki Zay „A tegnapi baromságait ugyanis mindig érvényteleníti egy olyan maival, amihez képest a tegnapi kifejezetten okosságnak tűnik.”
  És ezt már a láthatóan egyre frusztráltabb komplett ellenzék is műveli. Ma fegyvert küldenének, holnap katonát, aztán letagadják, és NATO parancsra fogják, … Egy dolog biztosan látszik rajtuk, a kétségbeesés, hogy nem lesz apanázs, mert a Gyuri bácsikájuk megunta őket, ezért jelöltette a Márkit, és mivel az se tud győzni, hát nem lesz közel a húsosfazék.
  Elviselhetetlen gondolat lehet egy moslékkoalíciósnak, hogy se Soros fizetés, se képviselői, se szakértői, az eddig lopott lóvé is inflálódik, még a végén valami igazi munkát kell majd végezni, pedig ilyen értékes lényeknek nem szabadna ilyen pénzkeresésre gondolni minthogy munka. Ki hallott már ilyet? Munka???? Rettenet, akkor már inkább pusztuljon minden magyar!

 6. Ha megnézzük számtalan nyugati ország vezetőit, szinte alig akad köztük mentálisan épkézláb.
  Élen Biden elnökkel. Ezek között Orbán Viktor világító torony.

 7. csakafidesz

  „Senki ne vigasztalja magát azzal, hogy egy elmebeteget nem választanak meg miniszterelnöknek. A Ferit is megválasztották. Egyszer még Nemzetvezetőnek is.”
  ————————————————————————————————————————————-
  A Szálasi Feri volt nemzetvezető, de őt senki nem választotta meg. Horthyhoz felmentek a németek a Várba és vitték ezt a bitangot is. Horthy elé két géppisztolyos SS odatolt egy papírt, hogy lemond Szálasi javára..
  Gyurcsány Ferire egy kutyát sem bíznék, nemhogy egy nemzetet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük