Cseh Katalin és b. férje

Cseh Katalin, egy oligarcha strómanja vagy egy stróman oligarchája?


Hálátlan a magyar ember. Hogy ki vagyunk akadva Cseh Katalin esküvőjén. Tudják, az a Cseh Katalin (született Montréal, 1988), aki Berg Dániellel kötötte össze az életét (született New York, 1988) itt nálunk Magyarországon. És milyen szépen megtanultak magyarul! Milyen szépen beilleszkedtek itt nálunk, az ifjú férj például alpolgármester a II. kerületben. Az ara pedig a Momentum nevű román párt képviselője az Európai Parlamentben, de Magyarországon lakik. Még hogy a magyar emberek, a magyar állam nem befogadóak! Fogadjunk, még állampolgárságuk is van.

Két szegény ember az Új Világból, akik átjöttek az Ó Világba szerencsét próbálni, és mi ahelyett, hogy örülnénk nekik, megsértődünk. Meg élcelődünk az esküvői fotóikon, szóvá tesszük a költségeket és az ara arckifejezését a vigasság bizonyos pontjain. Cseh Katalin családja és üzletfelei komoly know-how-kat hoztak Magyarországra, hatalmas innovációkat valósítottak meg itt, például többször is feltalálták a hologramot EU-s pénzből, amit ha nem tesznek meg, még valami NER lovaghoz került volna az a fejlesztési forrás is.

Mert Cseh Katalin és boldog férje szegény, mint a templom egere. A férj alpolgármesteri, és Cseh Katalin EP képviselői fizetéséből tengődnek, éveket spórolva szerény esküvőjük költségeire. Katalin gyalog járt ki Brüsszelbe és mindig aranyszórás nélküli kakaós csigát vásárolt a péknél.

Hogy is sajnálhatnánk egy kis luxust két olyan embertől, akiknek csak még egy csúcspillanat adatott az élettől, amikor barátaik, és családtagjaik kölcsönéből kiugrottak Cannes-be a filmfesztiválra, életük másik nagy álmát valósítva meg.

A harmadik az lenne, ha sikerülne nekik valami snájdig kormányzati pozíciót megcsípni és az eddig ismertté vált, közel 5 milliárd forintnyi támogatási pénzhez még hozzácuppantani mondjuk az MNB aranykészletének egy részét. Csak a mucsaiak aranyoznak, meg aranyporoznak, az igazi elitnél még a réz is aranyból van.

A strómanokat, akik céget vezetnek a nagy emberek helyett és aláírnak mindenfélét, amit később a hatóságok és a becsületes emberek kétesnek találhatnak, nem fizetik valami jól. Cseh Katalin és Berg Dániel ugyanis nem gazdag, csak úgy tesznek, mintha marha gazdagok lennének. Az lehet, hogy valamelyik rokon vagy nagylelkű üzlettárs gazdag és ő szór némi aranyat időnként a süteményekre, meg a strómanok népes serege közé. Hacsak nem Cseh Katalin, esetleg a férje oligarcha és álcázásból tesznek úgy, mintha újgazdag sutyerákok lennének, akiknek teljesen elmegy az esze, amikor rászabadulnak a prémiumszolgáltatásokra. Kiváló álcázás, ki gondolná komoly embernek azokat, akikről ilyen esküvői képek kerülnek ki.

A Cseh Katalin politikai projekt persze, akár egy oligarcha nárcisztikus politikai ambícióit szolgálja, akár egy stróman beépítésének kísérlete a magyar politika elitjébe, nem valami szofisztikált eresztés. Az ilyen nagyképű, műveletlen és fogalmatlan bunkókat, mint amilyen Cseh Katalin, orvosban, helyi kiskirályban, csont jobber karrierfideszesben is rohadtul undorítónak találja minden normális ember.

Eleve rémes, hogy az ilyen embereket bárki, saját maguk, a tartótisztjük, a külföldi titkosszolgálat profilozói, a Momentum nevű “spontán” szerveződés bármelyik nem ügynök tagja, az ellenzék emberi lényként számon tartott szavazói, képesek elfogadni. Az esküvői képek kikerülése azt mutatja, hogy Cseh Katalint a sajátjai sem tudták igazán megszeretni. Kitenni nem tudják, hiszen EP képviselő, ezekben a körökben pedig nem nagyon van olyan bukás, ami miatt lemondásra lehetne kényszeríteni valakit, persze, ha liberális, bármennyit is árt a Momentumnak és az egyesült ellenzéknek az, ami kiderült róla. Cseh Katalinra igaz minden, amivel az ellenzék szokta vádolni a kormányzati politikusokat, esetleg Mészáros Lőrincet. Sőt. A baj az, hogy ezek az alakok sokkal rosszabbak, mint azt maguk is képesek elképzelni bárki más vonatkozásában. Az egyetlen versenyelőnyük a végletes gátlástalanság. De az sajnos általában mindent visz.

Én magam (mármint Paranoid Android) viszonylag csendes őrült vagyok, sosem drogozom és alkoholt is nagyon ritkán fogyasztok túlzó mértékben. Mégis százezres nagyságrendben lehetett volna rólam is olyan fotókat készíteni az életem során, amin úgy nézek ki, mint Cseh Katalin az esküvői képein. A különbség az, hogy nálam ez született “tehetség”, Cseh Katalin pedig szándékosan fényképeztette így magát. Azért veszem ezt ennyire személyesre, mert valahol sajnálom szegényt.

Társadalmunk gyengeségét mutatja, hogy a botmixeres eset után megtarthatta egyáltalán az orvosi diplomáját. Arra ugyanúgy méltatlan, mint bármilyen választott tisztségre. Momentumos karrierje párttársai felelőssége, EP képviselősége pedig az ellenzéki szavazók szégyene.

A baj az, hogy ez az ember, akiről bizonyosan tudjuk már, hogy egy cégháló egyik jogilag felelős vezetőjeként pontosan tudta hogyan lehet könnyen EU-s pénzekhez jutni, az ellenzék arca lehet továbbra is. Még azt sem óhajtja kideríteni senki az ő oldalukon, hogy Cseh Katalin az oligarcha vagy csak pusztán valaki másnak a képviseletében jár el. Hiszen Cseh Katalin maga a politikai befolyás, a politikai celebség alapesete, akinél jól láthatóan nem számít a pénz. Ezért van az, hogy azon kell vergődnünk, Cseh Katalin az “élete legboldogabb napján”, mint egy “bebaszcsizott” kamaszlány adja elő magát, miután nyilván letörölte a szájáról az aranyport. A liberális propagandasajtó vitte ezt a háborút erre a területre. Aztán most csodálkoznak, hogy a saját éjjeliedényük az arcukba dől.

És az ismert tények után, a képek után Cseh gyakorlatilag azzal védekezik, hogy az esküvője egy batyusbál volt, ahová az egyik “barátja” bizonyára dohányszippantós szelencében vitte az aranyport.

Sajnos, ez ma a politikai kommunikáció. Egy ellenzéki politikus bármekkorát hazudhat, bármit művelhet, amíg nincs meg rá a kilövési engedély, a propagandájuk védi. A szavazókat ugyanis nem érdekli, hogy Cseh Katalin kinek az embere, milyen politikai céljai vannak, még az is lehet, a politikusnő is annyira egyszerű, hogy maga sem ismeri ezeket az információkat.

A liberális-kommunista propaganda annyira a gyűlöletbe pozicionálta magát, hogy a szavazóik is csak gyűlölni tudnak.

Csakhogy ismerjük az ilyen fajtájú gyűlöletet. Értelmesebb embereknél a tényekkel való szembesülés elhozza a megvilágosodást és annak látják majd Cseh Katalint, ami valójában, egy szépreményű Vadai Ágnesbe oltott gátlástalan korai Gyurcsány Ferencnek. És ezért vagyunk kénytelenek olyannak mutatni az ellenzéki politikusokat, amilyenek.

A kommunisták, vagyis a liberálisok egyetlen komoly újítása az “ötvenes évekhez” képest az, hogy viszonylag fiatal és viszonylag (a folyamat korai szakaszában) vonzó nőkkel akarják eladni azokat a szörnyűségeket és baromságokat, amit régen Sztálin és Rákosi elvtársak promotáltak.

Talán még sajnálnám is Cseh Katalint, ő is csak fiatal és kell a pénz. Csakhogy neki sokkal több kell, mint amivel egy normális ember egyébként megelégszik. És a történelmi tapasztalat azt mutatja, hogy a fajtája életveszélyes lesz, ha hatalomhoz jut. 


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Na és hogy állunk a csodafegyverekkel? (Elemző előadás EU-s tisztségviselők részére)

  Sok nagy kérdés megválaszolatlan ezzel a háborúval kapcsolatban. Például, ha az ukránok győznek a nevünkben, …

33 hozzászólás

 1. Ezt nem szabad a Kincstár közelébe engedni, mert kizabálja belőle az aranyat (és szart csinál belőle).

 2. Miért jó, hogy csináljuk az ingyen propagandát ennel a moslék bagázsnak? Nem kell magunkra venni Gábor Zsazsa reklámot idéző szavait: mindegy, mit írnak, csak rólam írják!!! Ne adjuk meg nekik ezt az ingyen reklámot, nem méltók rá…Olyan képet szeretnék látni, ahol Varga Judit miniszter asszony focizik a fiaival vagy a Főni mesét olvas az unokáinak. Már hányingerem van attól, a mi oldalunkon is minden ezekről szól, mindegy hogy mi, de róluk!!!

 3. Cseh Katatka, vajon szép fogait mutogatta, vagy nem kapott levegőt, vagy már várja a “cu(na)mit” ami esetleg jön…. Mh, atomesernyő alatt áll! Nem kéne hagyni! Minden szart kiképezve visszadobálnak Magyarországra, de mi ezt nem szeretjük! Valójában egy gyáva szar, s maradjon külhonban, csendben! Shalom

 4. A magyar politika Lady Gagája.

 5. A magyar társadalom szennyesét nagy gyakorisággal lobogtatja a média.

 6. Karcsi bácsi.

  Palmimi85-el maximálisan egyet lehet érteni !

  • te hiába szeretnétek ilyet látni ketten palmimivel, de ez a moslékra szavazókat egyáltalán nem érdekli … és miért is kellene egy hírről nem tudomást venni?

 7. Mindenféle anyagi írígységtől mentesen szerintem is csak egy “mucsai tahó “sznob aranyporozik!
  Hasonló kategoria mint amikor a putris 1/2 kg arany nyakláncal a nyakába majdnem hasra esik a srandon mert menetkőzben a fejét forgatja,hogy nézi-e valaki!

 8. futóbolond

  vicces, hogy itt strómanoznak, oligarcháznak… mészáros, tiborcz, szíjj, garancsi, balásy, lakatos, habony…

  • buzi-e vagy?

  • Vicces hogy itt stromanozik oligarcházik a márkizajisa fizetett troll futóbolond …

   Leisztinger, Dunai, Bige, Nagy , Gyurcsánydobrev, Gattyán, Bojár, Varga Füzesi, Ináncsy, Kóka, Bajnai, Felcsuti, Veres, Oszkó, Simor a MAL-os (tudod vörösiszap) brigádot vagy a “szemétlerakót a dunántúlból” bandát ne is említsük esetleg említsük az árulókat pl Simicska elvtársat meg a többit?

   Ajánlom a fotót amin ott tülekedtek ‘gazdagék’ Karigeri körül még amikor ő nézett ki befutónak…

   Persze értem én ti komcsik ezt úgy szoktátok előadni, ha valaha, valaha is üzletelt valami jobbossal,
   netán találkozott vele bár tudvalevő, hogy vérbalos az “Fideszes oligarcha”…

   Aztán utána még azt magyarázd meg hogy lehet hogy Mészáros piaci áron vásárol olyan vállalkozásokat amiket ált szanálni akarnak (pl Mátrai erőmű) nem úgy mint a balosok akik a fillérekért a privatizált vagyonnal tömték meg a zsebüket amiket aztán csak EU pénzekből modernizáltak néha a sahát cégüket is meglopva …

   És ezek csak a milliárdosok. A többszáz milliós budai és balatoni villákban magánstrandokon a seggüket meresztők nagyobb része vérbalos és szinte alig találkozni olyan IT vállalkozóval ne vérkommunista lenne ezek általában ugy cuppanttak rá az állami csöcsre ahogy Kuncze elvtárs megálmodta (korházak, önkormányzati ‘udvari’ beszállítók vagy taligaszám hurcolják haza az EU támogatásokat) mindeközben telipofával Orbánoznak az építőipart vagy a cigisboltos Orbánozó szimpla milliomoskákat ne is emlegessük…

   Szal játszhatunk ilyet öreg de nem fogtok kijönni belőle…

   Az a szerencsétek, hogy mi nem vagyunk Fegyőrandrások és Momentumosok. Mi nem listázzuk a balos építőipari válallkozsásokat, éttermeket stb.. Ha megtennénk tényleg ordithatnátok..

 9. Azt mondja már meg valaki, hogy ennek a Cseka nevű némbernek kötelező-e mindig teliszájjal úgy vihognia, hogy nem csak az ízlelőbimbói, hanem a hasnyálmirigye is kilátszik.

 10. Azt mondom tudja csak meg mindenki a piszkos-mocskos ügyeiket, feltárni mindent amit hazudnak.!!!
  Aztán igen mutassuk meg hogy az általunk kormányzáson lévők jótéteményeit is mutassuk mindenhol be.!!!

 11. Hihetetlen milyen nagyon pènzsóvàrak ezek az emberek.Cseh Katalin is a tőbb tiz milliósra
  beàrazott eskűvőjèn,holt részegen az asztal alà csúszva is az új őt forintost kereste.

 12. Gondolom, hogy ezek a fotók már bejárták a brüsszelt is, hogy az ottani haverjai (pl: Jourova, Timmermans meg a többi “diszpinty”) is tudják, hogy kivel cimborálnak….

 13. “Fogadjunk, még állampolgárságuk is van.”
  Ebben biztosak lehetünk csupán az országok darabszámában nem.
  ” viszonylag fiatal és viszonylag (a folyamat korai szakaszában) vonzó ”
  Aztán egy kis idő elteltével hellerágnesi,esetleg lendvaiildikói “magasságokba” jut az a szépség.
  Ugyanis ritka gyorsan öregednek.

 14. Idézet a cikkből:”EP képviselő, ezekben a körökben pedig nem nagyon van olyan bukás, ami miatt lemondásra lehetne kényszeríteni valakit”… SZÁJER JÓZSEF?

  Botmixer téma: hallgassa már meg valaki a rádióbeszélgetést. 36 perc SZÖVEGÉRTÉS!!!!
  https://www.origo.hu/itthon/20190529-a-momentumos-cseh-katalin-szerint-az-abortusz-egy-vicces-dolog.html

  Pont arról beszélnek, hogy milyen káros a műtéti abortusz.

 15. Péter Pál Parács

  Egyszer már megemlítettem, hogy szerintem túlságosan “dagályosak” egyes cikkek! Vegyük már tudomásul, hogy van egy Kormányunk és nem igazán tudok jobbat. Ezen túlmenően nem csak pesti, hanem magyar srácok is léteznek vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy Magyar Állampolgárok és nem “csak srácok”!

 16. Ez egy lealjasodott, jöttment ágens ribanc.

 17. A PEGASUSRÓL mikor lesz cikk ?

 18. És erről is fognak írni ?
  Kövér László kabinetfőnökének családtagjai laknak a lakásban, amelyet határon túli magyarok támogatására szánt pénzből vettek

  • Anyádróé kérjél cikket, amikor munkásőr egyenruhában mosolyog Kádár elvtársa alatt!

 19. Cseh Katalin ugyanarról a tőröl fakad, mint Márky-Zay. Idegen hatalmak emberei. Címzetes hazaárulók, akik a bevetésük után előre megrészegültek a beigért nagyságutól. Túltolják a szerepüket és ezzel rögtön lelepleződtek. Olyan érdekes, hogy mindketten, házastársastól, idegen országok állampolgárai. Ideje kiiktatni az ilyeneket.

 20. tarcsa2021-11-07 : 07:40
  Anyádróé
  Ez mi? Mire gondol?Ez valami nemzetikeresztényhazfi szleng?
  Mit is jelent?

 21. Az esküvő nem érdekel, az igen, hogy miért magyar állampolgár?
  De a cikk utolsó mondata megjegyzendő:
  És a történelmi tapasztalat azt mutatja, hogy a (Cseh Katalin) fajtája életveszélyes lesz, ha hatalomhoz jut.

 22. Fogadjunk, hogy szombaton nem dolgoznak!

 23. mint tudjuk (aki nem, az most megtudja), az aranynak nincs sem íze, sem hatása … csak azért eszi meg valaki, hogy bizonyítsa, hogy ő ezt is megteheti, annyira gazdag … pofátlan rongyrázás, hivalkodás … olyan, mint ha valaki bankóval gyújtana a szivarjára … és ezek a niemandok hangoztatják, hogy 4 millióü magyar van mélyszegénységben és ők értük küzdenek …

 24. Tökéletes!

 25. angelblind652

  Az ő hátsójából is csak sz*r jön, ezt még nem tudta elintézni. De neki a szájából is az jön…hm…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.